Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κιττυ,αν γινεται ευκολα η ζυμη πες μου τη συνταγη.Μια φορα που εφτιαξα βγηκε πολυ σκληρη και απο τοτε παιρνω ζυμαρουλη πιλσμπουρι.

Τζιτζινα,και ο αντρας μου δουλευει ολες τις μερες.Εγω ολη τη Μεγαλη Εβδομαδα καθως και το Μ.Σαββατο.Μετα θα παρω αδεια.

Dimista,κι εγω χθες βεραντες εκανα και σημερα το πρωι ηπιαμε καφε στο μπαλκονι.Τελεια!

αμέε...πολύ εύκολη:Pαλεύρι , λάδι, 1 φακελάκι μαγιά , λιγο αλάτι,χλιαρό νερό

Μονο που δεν ξερω να σου πω ποσο αλευρι ακριβως να βαλεις ,εγω γενικα τα βαζω με το ματι. για ενα ταψάκι 30 εκ ,περίπου 2 ποτηρια αλευρι.τωρα αν θελεις να κανεις μεγαλο ταψι ,θα βαλεις πιο πολυ κι αν περισσεψει την βαζεις στην κατάψυξη

-Βαζεις το αλευρι σε μια λεκανίτσα , ριχνεις λιγο αλατι ,την μαγια , ανακατεύεις λίγο,το λάδι (κι αυτό με το ματι), χλιαρό νερό οσο παρει.

Τα ζυμωνεις όλα μαζι μεχρι να γινει μια μαλακη ζυμη που να μην κολλαει στα χερια.Αν κολλαει βαζεις λιγο αλευρι , αν το βλεπεις πολύ σφιχτό βαζεις λιγο χλιαρό νερό ή λίγο λαδι.

αφου γινει μια ζυμη που δεν κολλαει , την σκεπαζεις και την αφηνεις να φουσκωσει.Μετα την στρωνεις με τα δαχτυλα στο ταψί κλπ

Απ οτι ξερω αυτη ειναι η πιο απλη ζυμη.

-αλευρι

-μαγια-

-αλατι

-νερό

-λάδι

Η ποσοτητα της ζυμης εξαρταται επισης αν την θελεις λεπτη ή πολυ αφρατη.αυτα νομιζω θα τα δεις εσύ

Ελπίζω να σε βοήθησα:P

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας, εμείς εχουμε μάχη, δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι και καταλαβαίνετε τι γίνεται, περιμένουμε να ξυπνήσει ο μπαμπάς μας για να πάμε στην νονά!

Το βράδυ πάλι ήτανε ανήσυχη, δεν ειναι συναχι, μαλλον ειναι αλλεργικό γιατι στον ύπνο ως ειδικά σαν να έχει κλείσει η μύτη της!!! Ισως το βράδυ της δώσω λιγο ζιρτεκ!!

Della, καλώς τους δέχτηκες, πολυ ωραίο το δώρο τους, εάν δεν κακομάθουν οι παππούδες ποιος θα το κανει, έχεις καθόλου άδεια;; Τουλάχιστον θα έχετε παρεουλα!!!

Κιττυ, και μενα όλη την μέρα η Λιλα έχει καραμέλα την λέξη μαμ και στο τέλος τρώνε λιγο, ωραία η πίτσα μου αρέσει και μένα πολυ!!! Κάποια μέρα μεσα στην επόμενη εβδομάδα θα πάω metro mall, να σε πάρω μήπως βρεθούμε, πρωινή ώρα κατα προτίμηση!!!

Dimista οντως πολύ ζέστη, εγω αύριο θα δηλώσω χαλια και θα κάνω γενική το σαλόνι, ο άντρας θα παει με την μικρη στους γονεις του για να την δουν οπότε ελπίζω να κάνω γρήγορα!

Τζιτζινα τι να πω ελπίζω να δουλεύεις όσον τον δυνατόν λιγότερο την Μ.Εβδομαδα ώστε να ξεκουραστεις λιγο!

Θα τα πούμε αργότερα γιατι πρεπει να ετοιμαστουμε!!!!

nJ2dp3.png

Γεια σας' date=' εμείς εχουμε μάχη, δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι και καταλαβαίνετε τι γίνεται, περιμένουμε να ξυπνήσει ο μπαμπάς μας για να πάμε στην νονά!

Το βράδυ πάλι ήτανε ανήσυχη, δεν ειναι συναχι, μαλλον ειναι αλλεργικό γιατι στον ύπνο ως ειδικά σαν να έχει κλείσει η μύτη της!!! Ισως το βράδυ της δώσω λιγο ζιρτεκ!!

Della, καλώς τους δέχτηκες, πολυ ωραίο το δώρο τους, εάν δεν κακομάθουν οι παππούδες ποιος θα το κανει, έχεις καθόλου άδεια;; Τουλάχιστον θα έχετε παρεουλα!!!

Κιττυ, και μενα όλη την μέρα η Λιλα έχει καραμέλα την λέξη μαμ και στο τέλος τρώνε λιγο, ωραία η πίτσα μου αρέσει και μένα πολυ!!! Κάποια μέρα μεσα στην επόμενη εβδομάδα θα πάω metro mall, να σε πάρω μήπως βρεθούμε, πρωινή ώρα κατα προτίμηση!!!

Dimista οντως πολύ ζέστη, εγω αύριο θα δηλώσω χαλια και θα κάνω γενική το σαλόνι, ο άντρας θα παει με την μικρη στους γονεις του για να την δουν οπότε ελπίζω να κάνω γρήγορα!

Τζιτζινα τι να πω ελπίζω να δουλεύεις όσον τον δυνατόν λιγότερο την Μ.Εβδομαδα ώστε να ξεκουραστεις λιγο!

Θα τα πούμε αργότερα γιατι πρεπει να ετοιμαστουμε!!!![/quote']

ναι ,βεβαίως ,να με παρεις .κι εμεις προτιμουμε τις πρωινες ωρες που ετσι κι αλλιως τον παμε βόλτα.

κι εγω δουλειες κάνω , οι αντρες κοιμουνται. εχω να καθαρισω και αγκιναρες.εφτιαξα αυτο το γλυκο..για να δουμεαλλα δεν εβαλα κονιακ ,μηπως θελει να φαει κι ο μικροςhttp://www.argiro.gr/%CE%93%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC/recipes/%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF%CE%B6-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CF%8C%CF%84%CE%B1

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κοριτσακια.Στο σπιτι ολοι κοιμουνται,εκτος βεβαια απο μενα.Πγγαμε εκκλησια το πρωι,κουνιες,περασαμε πολυ ωραια.

Κιττυ,το εφαγε ο Ισαακ το γλυκο;πολυ λαχταριστο φαινεται.Ειναι σαν το "μωσαικο".Ας εβαζες λιγο κονιακ μωρε,ισα για γευση.Θα δοκιμασω με τη ζυμη μια μερα να δω τι θα βγαλω.

Lila's mom,πηγατε στη νονα εχθες;της εδωσε λαμπαδα;

Καλο μεσημερι κοριτσακια μου!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια.Στο σπιτι ολοι κοιμουνται,εκτος βεβαια απο μενα.Πγγαμε εκκλησια το πρωι,κουνιες,περασαμε πολυ ωραια.

Κιττυ,το εφαγε ο Ισαακ το γλυκο;πολυ λαχταριστο φαινεται.Ειναι σαν το "μωσαικο".Ας εβαζες λιγο κονιακ μωρε,ισα για γευση.Θα δοκιμασω με τη ζυμη μια μερα να δω τι θα βγαλω.

Lila's mom,πηγατε στη νονα εχθες;της εδωσε λαμπαδα;

Καλο μεσημερι κοριτσακια μου!

Καλησπέρα,

δεν τρελάθηκα με το γλυκό και οντως το ηθελε το κονιάκ.το μωσαικο μ αρεσει πολύ περισσότερο.Ο Ισαάκ δεν εφαγε

Ηρθε η νονα του , του εφερε ενα πλυντηριο αυτοκινητων fisher price,λαμπαδα με ξυλινη φιγουρα ovelix,μια μπλουζα απο benetton και σοκολατένιο λαγο.πηγαμε κουνιες και προς μεγάλη μας εκπληξη και ευχαρίστηση στην πλατεια ο Δημος ειχε 2 φουσκωτα ,οποτε χοροπηδησε αρκετα.

με φωναζει....παω

7-4-2011

5s7mp3.png

Κιττυ και εμενα όπως λεει η della μου φάνηκε ωραίο το γλυκό αλλα αφου λες οτι δεν σου πολυ άρεσε δεν θα το τολμησω, εγω πέρνω σοκολάτα στιγμής γιωτης που την φτιάχνεις με γάλα και πτιμπερ τα οποία μουλιαζω σε γάλα, απλωνω σε πυρεξ μια στρωση μπισκότα μια στρωση σοκολάτα εναλλάξ και βγαίνει πολυ ωραίο!

Ωραία η πρωτοβουλία του δήμου να βάλει φουσκωτα, θα τα έχει και αλλο;

Della, ωραίες οι βόλτες σας, ο Κωνσταντίνος την Μ Εβδομαδα θα πηγαίνει παιδικό;

Εμείς πήγαμε στην νονα μας και ανταλλαξαμε τα δώρα γιατι εμείς της εχουμε βαφτίσει τον πρώτο της γιο ο οποίος ειναι 12, του πήρα απλή λαμπάδα και αθλητικά Adidas, της Λιλας της πήρανε λαμπάδα πολυ ωραία χειροποιητη, αυγό και ένα ωραίο σετάκι Adidas!

Εγω μόλις έκανα μπάνιο και έφαγα, τελείωσα με το σπίτι, ανεβασαμε στο πατάρι τα χάλια και μετα φυγανε για τους γονεις του και έκανα όλο το σπίτι έφτιαξα και τα παπούτσια απο χειμερινά σε καλοκαιρινά, επλυνα το καρότσι έβαλα πλυντήρια κλπ. Τωρα πρεπει να στέγνωσω τα μαλλια μου να δω αν προλαβαίνω να σιδερωσω τίποτα γιατι κατα τις 6 θα έρθει η θεία μου με την νύφη της για καφε!!!!

Τα λέμε αργότερα!!!!

Καλο υπόλοιπο Κυριακής!!!

nJ2dp3.png

Καλησπέρα στις όμορφες!

Κίττυ ωραίο φαίνεται το γλυκό!!!

Αχ τί καλά, λαμπάδες!!

Το σκ μας ήταν ήσυχο, μείναμε σπίτι επειδή ξαναχάλασε ο καιρός κι έχω και άπειρο διάβασμα. Τώρα μπαμπάς και κόρη έχουν πάει να ταίσουν τις πάπιες κι εγώ διαβάζω αλλά μπήκα για μια καλησπέρα.

Την επόμενη Κυριακή έχουμε τα γενέθλια :D Η κόρη μου μου ζήτησε να της κάνω μοβ τούρτα, οπότε πήρα χρώμα ζαχαροπλαστικής, αλλά γενικά πρέπει να βρω dairy free συνταγές, σκέφτομαι κάτι σοκολατένιο κι από έξω icing με μοβ χρώμα. Κάτι απλό γιατί μόνοι μας θα είμαστε (εμείς κι η νονά της που έρχεται να μας επισκεφτεί ειδικά για τα γενέθλιά της!!Ανυπομονώ!). Σκέφτομαι να της φουσκώσω πολλά μπαλόνια το βράδυ του Σαββάτου όταν πάει για ύπνο ώστε όταν ξυπνήσει το πρωί της Κυριακής να τα δει μπροστά της! Ελπίζω όλα να πάνε καλά, πέρσυ στα γενέθλιά της είχε πάθει γαστρεντερίτιδα και σβήσαμε κεράκια μεταξύ εμετών, δεν ήταν και πολύ ωραία :evil: :evil:

Για δώρο της πήραμε μία κούκλα μωρό με πιπίλα και μπιμπερό επειδή έχει αρχίσει το pretend play, και δεν είχε κάτι τέτοιο...Ελπίζω να την παίζει και να της αρέσει, fingerss crossed!!!

Φιλιά πολλά, σας αφήνω να πάω να συνεχίσω το διάβασμα!

6237481d19.png

Δεν ειναι ασχημο το γλυκό ,αλλα το περίμενα σαν '''μωσαικό'' και βγήκε σαν παγωμένη κουβερτούρα με μπισκότα..δεν ξερω κατι δεν μ αρεσει

πριν λιγο γυρίσαμε απο κουνιες. Ο Ισαάκ σημερα αποφάσισε να μην κοιμηθεί το μεσημερι, παρα το χοροπηδητό στα φουσκωτα , το ποδήλατο κλπ κλπ

εε..νομίζω σε λιγο θα παει για υπνο ,εκανε και το μπανιο του το μεσημερι,ειναι ΟΚ

Το ΣΚ ειναι το χειρότερο στις κουνιες ,θελει μεγάλη προσοχή .παντού μεγάλα παιδια ,με μπαλες ,ποδήλατα που τρεχουν του σκοτωμού.....

Στο τσακ πρόλαβε ο αντρας μου ενα κοριτσάκι πιο μικρό απο τον Ισάακ που πηγαινε γραμμή πάνω στις μεγάλες κούνιες και δεν το ειδε η μαμά του. επισης πρέπει να προσεχεις και οταν κουνας , τα παιδια που περνάνε πισω αποτην κουνια...

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Καλή εβδομάδα. Εμείς όλα καλά, παρ' όλο που το Σάββατο ήταν πολύ δύσκολο. Μου βγήκε το λάδι. Περάσαμε την περισσότερη ημέρα στην Βιοιατρική, για να πάρουμε ούρα στην Έλενα (επαναληπτική λόγω νοσηλείας), για το υπόλοιπο της ημέρας είχε πάρα πολύ γκρίνια. Εγώ προσπαθούσα να μαζέψω ρούχα που δεν της κάνουν και τα χειμωνιάτικα, να βγάλω καλοκαιρινά κι εκείνη δεν ήξερε τί ήθελε. Τον μπαμπά της δεν τον ήθελε :?. Αποτέλεσμα η υπομονή μου εξαντλημένη, νεύρα, την μάλωσα πολλές φορές, και βέβαια όλο αυτό την έκανε χειρότερα. Το Σάββατο το βράδυ όμως ήρθε η δασκάλα της και την ανέλαβε και βγήκαμε με τον άντρα μου και χαλάρωσα λίγο. Περάσαμε πολύ ωραία, οπότε η Κυριακή ήταν πιο χαλαρή, παρ' όλο που είχα πολλές δουλειές.

Σήμερα ευτυχώς σηκώθηκε με κέφια και τραγουδούσε το "παλωπά τα δυό μου χέλια τα τυπώ".

Τζιτζίνα κι εμείς είχαμε διάρρηξη στην πολυκατοικία. Άνοιξαν στον 3ο ένα διαμέρισμα αλλά ήταν το ιατρείο (της γιατρού μας) και δεν βρήκαν τίποτα φοβερό να πάρουν. Επίσης προσπάθησαν να ανοίξουν και ένα στον 4ο αλλά δεν τα κατάφεραν.

Lila's mom πολύ γρήγορη είσαι στις δουλειές, μπράβο. Ένα σωρό πράγματα έκανες.

Αχ Julie περιμένω πως και πως την στιγμή που θα φύγει από το σπίτι να πάει μια βόλτα με τον μπαμπά χωρίς εμένα. Με θέλει πάντα μαζί. Πάντως το μωρό θα είναι πολύ πετυχημένο δώρο. Η Έλενα έχει τρία μωρά και δύο καρότσια και όλη μέρα με αυτά παίζει. Τα ντύνει, τα γδύνει, τους αλλάζει πάνες, τα ταΐζει τα κοιμίζει, τα πάει βόλτα. Μας σώσανε τα μωρά. Και πάντα παίρνουμε και ένα μαζί, όπου πάμε.

ΚΙΤΤΥ κι εγώ φοβάμαι τα Σαββατοκύριακα για κανένα ατύχημα. Δεν τα προλαβαίνεις.

Σας φιλώ

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Καλοκαίριασε!!! Τι τέλεια!!!

Ανυπομονω για τις πρώτες μας βουτιές....Μπορεί την άλλη εβδομάδα να πάρω κανένα ρεπουδάκι και να κάνω μια απόπειρα, έστω και για να παίξουμε στην άμμο με τη μικρή.

Tzamin, ταλαιπωρήθηκε μωρέ η μικρούλα και γι'αυτό ηταν έτσι. Ξεμπερδέψατε τουλάχιστον με τις εξετάσεις και με τη χαρτούρα?

Lila's mom, καλά δεν υπάρχεις!!:tongue: Είσαι σίφουνας. Χαλιά, ε?? Να δω εμείς πότε θα τα μαζέψουμε.

Η Ειρήνη κοιμήθηκε για πρώτη φορά από τις 18.30. Την πήρε ο ύπνος στο αμάξι, την ανέβασα πάνω και συνέχισε. Δεν ξέρω αν θα το πάει σερί ή αν θα έχουμε ολονυχτία αργότερα. Είχαμε πάει να της αλλάξω κάτι ρούχα (με χίλια ζόρια) και τελικά της πήρα κάτι παπουτσάκια. Μόνο που δεν ξέρω αν έκανα χαζομάρα, γιατί της πήρα κλειστά, με μπαρετούλα. Μήπως έπρεπε να της πάρω πέδιλα. Απλά σκέφτηκα ότι ακόμη μας παίρνει λίγο ο καιρός. Τι λέτε και εσείς?

Άσχετο, νηστεύετε? Εγώ έχω αρκετά χρόνια και είπα φέτος να νηστέψω τη Μ. Εβδομάδα. Τα παιδιά θα τα κοινωνήσετε??

uwJMp2.png?KqESJfSU

Della τι ωραία που ήρθαν οι γονείς σου!! Θα έχεις παρεούλα και ο μικρός θα ξετρελάθηκε (ειδικά με το δώρο του)!! Ο άντρας σου θα δουλεύει και την Κυριακή του Πάσχα?

Ξύπνησε...Με φωνάζει..

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπερα ομορφες.Το πρωι πηγαμε για εξετασεις με τους γονεις μου.Ελπιζω αυριο να τελειωσουμε με τους γιατρους.

Ο μικρος εφερε απι το σχολειο μια καρτα με ευχες,μια χαρτινη θηκη για το αυγο,ενα κηροπηγιι με ζωγραφιες απ'εξω (μας ειχαν ζητησει απο ενα γυαλινο βαζακι την προηγουμενη εβδομαδα(και κουλουρακθα που φτιαξαν τα παιδια.Σημερα μας ζητησαν την Τεταρτη. να στειλουμε ενα μικρο γλαστρακι με λουλουδι να το φυτεψουν στην αυλη.Ο γιος μου ειναι ξετρελαμενος!

NXbrp3.png

Τζιτζινα,δεν το σκεφτεσαι για τα παπουτσακια;εμεις πηραμε(οι γονεις μου δηλαδη για δωρο)πεδιλακια geox.Κι εγω ειχα καποιες αμφιβολιες αλλα το μαγαζι ηταν γεματο πιτσιρικια και ολοι πεδιλακια επαιρναν.

Εμεις εκκλησια παμε καθε Κυριακη οποτε κοινωναει κιολας.Αν θελεις να την πας καλυτερα αυριο γιατι Μ.Πεμπτη θα γινεται χαμος.Χθες που πηγαμε ειχε αρκετο κοσμο.

Ο αντρας μου δεν εχει προγραμματισμενη αδεια για Πασχα οποτε θα δουλευει ολες τις μερες.Αν λειψει θα ειναι με ρεπο το οποιο οπως ξερεις το μαθαινουμε την προηγουμενη.

Τζαμιν,πως ειναι οι εξετασεις της Ελενας;τα παιρνετε με σακουλακι τα ουρα;τη μισω την εξεταση ουρων.Στο κοριτσακι ειναι λθγο πιο δυσκολα με το κυπελακι να τα συλλεξεις.

Τουλαχιστον,το βραδυ "ξεφυγατε"λιγο με το συζυγο.Σαν ραντεβου ε;πολυ ωραια!

Lila's mom,εσεις τους βαφτισατε το γιο και αυτοι βαφτισαν τη Λιλα;νομιζα δεν γινεται.Μ'αρεσει πολυ!

Julie,θα τρελαθει η Ειρηνη με το μωρο!

Kitty,ξεχασα να σε ρωτησω, ειπε ο Ισαακ για το κουρεμα;καθισε να κουρευτει;του οαει παρα πολυ το κοντο.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...