Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Κιττυ' date=' ωραίο το τικερακι σου, με γεια!

Εμένα δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι και είχα μια δύσκολη μέρα, έκανε όλο αταξιες αναγκαστικά την πήγα στην μητέρα μου όπου μαζεύτηκαν πάλι όλοι (θείοι, ξαδελφια) για να χαιρετίσουμε που έφευγαν για το Πάσχα και καταλαβαίνετε τι έγινε, μέχρι και στο τραπέζι ανέβαινε!

Α! Ξέχασα να σας πω οτι της έδωσα ντεπον μετα απο αρκετό καιρο για το συναχακι και απο εκείνη την ώρα ήταν ντουρασελ!

Βέβαια τωρα κοιμάται, αισίως απο τις 9.30, οπότε έπεσα και εγω!!!

Della, όντως σήμερα πολυ ζέστη και που είσαι ακόμη!

Στο alou fun park το παιδικό έχετε παει ποτε; Αξίζει να την πάμε;;;

Κλείνουν τα βλεφαρα μου, πάω σιγα σιγα!!!

Καλο βράδυ σε όλες σας!!!![/quote']

Ευχαριστώ :P

ενιωσε καλύτερα φαινεται με το ντεπόν και τα εδωσε όλα:P:pαλλα αφού κοιμήθηκε στις 9 30 ,ησυχάσατε.

Ο Ισαάκ απο το πρωι έλεγε ''πιτσα,πιτσα''.... πηγαμε κούνιες , φαγαμε στην μαμά μου και το απογευμα πηγαμε σε μια φιλη εδω κοντα.Στον δρόμο ηθελε να μπει στο σουπερ μαρκετ , στις κουνιες ....

κατσαμε λιγο ,γιατι ηθελε να φυγει , στο γυρισμό εγκαταστάθηκε στις κουνιες , ηρθε και ο μπαμπας του και μετα επιτέλους φτιαξαμε πίτσα..ειχε καημό το παιδί:tongue::tongue::tongue:

τωρα παιζει με τα αυτοκίνητα του

Στο allou fun park το παιδικό, δεν εχουμε παει ακομη

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Σας διάβασα αλλά επειδή μαζεύτηκαν πάλι πολλά θα σχολιάσω μόνο τα τελευταία

Βιβή να τα εκατοστήσει η Μένια!Πάντα γερή και ευτυχισμένη να είναι και με το καλό να φέρεις στον κόσμο το μωράκι σου!

Νίνα Νάνα καλή αρχή για το Καλοκαίρι και στις 2!Πότε θα φύγετε για Εύβοια?

Κομμωτήριο θέλω και γω να πάω αλλά δεν έχω αποφασίσει πότε.Γιατί φοβάσαι να βάλεις φωτ.?Αφού γενικά βάζεις.

Τζαμίν με γεια το τικεράκι.Μου αρέσει το κίτρινο χρώμα που έβαλες.Επιτέλους βρήκες την γιατρό.

Julie εμένα με πιάνει πολλές φορές βαρεμάρα.Έχω βαρεθεί την ρουτίνα της ζωής.

Κίττυ Να σας ζήσει το νέο μωράκι.Αγοράκι είναι ή κοριτσάκι?Έχουμε περίπου το ίδιο τικεράκι.Εσύ με κόκκινο αυτοκινητάκι,εγώ με μπλε.Και στην αρχή σκεφτόμουνα να βάλω το κόκκινο.

Ντέλλα λίγο πριν την περίοδο πονάει το στήθος μου.Αλλά όταν αδιαθετώ δεν πονάω.Από το 2006 δεν πονάω καθόλου.Και μου κρατάει λίγο .4 μέρες.Αυτό με ανησυχεί λίγο που είναι μόνο 4.Έχουμε και μεις μπασκέτα.Και ο Κωνστ.χαίρεται όταν βάζει καλάθι.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Lila's mom πέρασε το συνάχι της Λίλας?Μπράβο κουράγιο που έκανες τόσες δουλειές!Με γεια η τέντα!Είδες τι έκανε το ντεπόν?Μήπως να μην της έδινες?:tongue:Η δικιά σου ντουρασελ ο Κωνστ.το αντίθετο όταν του δίνουμε.Στο allou το παιδικό δεν έχει τύχει να πάμε.

Καλό βράδυ σε όλες!

Kitty να ζήσει το μωρακι!

Για πρώτη βλέπω sex and the sity!

Δεν ειναι καλο να βάζουμε φωτογραφίες απο μέρη αναγνωρίσιμα όπου ειναι παιδια. Πχ το να βάλει μια μαμα φωτογραφία απο την Μαδρίτη με το παιδι δεν τρέχει κάτι αλλα αν βάλει μια που γράφει πχ 2ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης μπορει να δημιουργήσει προβλημα, γίνονται πολλα. Γι αυτο δε θέλω να βάλω αναγνωρισιμες φωτο απο το πάρκο.

QVjlp3.png

Καλημέρα!!!!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις γλυκές ευχές σας κορίτσια. Να είναι γερά τα παιδάκια μας πάντα! Και να είμαστε και εμείς καλά να μπορούμε να τα καμαρώνουμε, να τα βλέπουμε να μεγαλώνουν και να γίνονται καλοί άνθρωποι.

Η Μένια χθες που έσβησε τα κεράκια της (3φορές παρακαλώ!) έκαψε λίγο τα μαλλιά της, τόσο κοντά που πήγαινε στα κεράκια! Της άρεσε τόσο πολύ, που τον τελευταίο στίχο τον έλεγε μόνη της γρήγορα για να φτάσει η ώρα να φυσήξει!

Παιδιά, νομίζω ότι οι ορμόνες μου έχουν ξεφύγει...έχω γίνει πάλι υπερευαίσθητη!

Για το θέμα της περιόδου (όταν είχα)...εγώ πριν την εγκυμοσύνη δεν είχα καθόλου σταθερό κύκλο, το φυσιολογικό μου ήταν κάθε 40 - 45 ημέρες αλλά κάθε τόσο έχανα και μήνες. Μετά την εγκυμοσύνη αφαίρεσα μια κύστη στην οωθήκη και από τότε διορθώθηκαν όλα. Είχα περίοδο κάθε 35 ημέρες σταθερά. Επίσης, από εκεί που πονούσα πολύ και είχα και πολύ μεγάλη ροή και για 7-8 ημέρες τώρα ήταν πολύ πιο νορμάλ και το πολύ για 5 ημέρες και χωρίς να πονάω καθόλου! Φανταστικό!

Nina-nana και εγώ συμφωνώ για τις φωτογραφίες...είχα βάλει μερικές όταν ήταν πιο μικρή η Μένια και δεν έχω ξαναβάλει από τότε. Βέβαια δεν πολυμπαίνω τώρα...δεν προλαβαίνω ρε παιδιά και το βράδυ έχω τέτοια κούραση που ούτε να ανοίξω τον υπολογιστή δεν έχω κουράγιο.

Εσείς έχετε τέτοια εξάντληση ή να ψαχτώ πάλι?

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.Παρασκευη!!!Αυριο ερχονται οι γονεις μου!Εχω να τους δω απο τον Οκτωβριι.Εχουμε να παμε σε πολλους γιατρους την αλλη βδομαδα αλλα δεν πειραζει.

Βιβη,πως να μην εισαι εξαντλημενη με δουλεια,2χρονο παιδι και εγκυος;πλακα κανεις;

Κιττυ,του αρεσει πολυ του μικρου η πιτσα ε;και την κυριακη πιτσα δεν ηθελε;

Lila's mom,τραπεζι διαβαζω ε;ε ρε γλεντια που θα κανει η Λιλα οταν μεγαλωσει!

NXbrp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Παρασκευη!!!Αυριο ερχονται οι γονεις μου!Εχω να τους δω απο τον Οκτωβριι.Εχουμε να παμε σε πολλους γιατρους την αλλη βδομαδα αλλα δεν πειραζει.

Βιβη,πως να μην εισαι εξαντλημενη με δουλεια,2χρονο παιδι και εγκυος;πλακα κανεις;

Κιττυ,του αρεσει πολυ του μικρου η πιτσα ε;και την κυριακη πιτσα δεν ηθελε;

Lila's mom,τραπεζι διαβαζω ε;ε ρε γλεντια που θα κανει η Λιλα οταν μεγαλωσει!

Πολύ ωραία που ερχονται οι γονεις σου:Pεκτός απο τους γιατρούς ,θα ευχαριστηθείτε όλοι !

2 φορες εχει φαει πιτσα , αλλά φαινεται του εχει κολλήσει ...και σημερα πιτσα ζητούσε...εγω την φτιάχνω ,δεν παιρνουμε απ εξω εδω και πολυ καιρο.Ουτε ενα κομματι καλά - καλά δεν τρωει:P

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπέρα και από μένα!

Πολλή ζέστη σήμερα!Το πρωί σφουγγάρισα τις βεράντες και έσκασα!

Νίνα Νάνα πώς σου φάνηκε το sex and the city ως πρώτη φορά που το είδες?Παλιά το έβλεπα όταν το πετύχαινα και όταν δεν είχε κάτι άλλο στην τηλ.αλλά το θεωρώ χαζοσειρά.Για τις φωτ.ρώτησα επειδή γενικά βάζεις.Δεν ήξερα για τα αναγνωρίσιμα μέρη.Ο άντρας μου γενικά δεν θέλει να βάζουμε φωτ.Στην αρχή βάζαμε και κάποια στιγμή σταματήσαμε.Από φωτ.Κωνσταντίνου έχουμε βάλει λίγες.Όταν ήταν μωρό.

Βιβή είπε τον τελευταίο στίχο μόνη της?Μόνο ο δικός μου πίνει το αμίλητο νερό.Είναι λογικό να είσαι εξαντλημένη.Μόνο και μόνο που δουλεύεις ,έχεις παιδί και είσαι έγκυος.Η δεύτερη εγκυμοσύνη δεν είναι σαν την πρώτη.Στην πρώτη ,είσαι έγκυος και περιμένεις.Στην δεύτερη έχεις ήδη ένα παιδί και κουράζεσαι με το παιδί ,δουλεύεις κιόλας και σου βγαίνει όλη η κούραση και λογικά εξαντλείσαι.

Με το καλό να δεχτείς τους γονείς σου!Φαντάζομαι πόσο σου έχουν λείψει που έχεις να τους δεις τόσους μήνες.Θα τους χαρείτε τώρα που θα έρθουν.Θα κάνετε και Πάσχα μαζί!Τέλεια!Θα κάτσουν και τις 2 βδομάδες?

Κίττυ καλύτερα που την φτιάχνεις εσύ.Ξέρεις και τι θα φάει.Ανοίγεις και την ζύμη?

Καλό βράδυ και καλό ΣΚ!

Tσουπ!!! Να'μαι και εγώ...

Έχω να μπω πολλές μέρες και έχασα πολλά!!

Καταρχήν Βιβή, να χαίρεστε τη Μένια σας!! Να τα εκατοστήσει η "μεμάλη ποπέλα" (φοβερή!!) και με το καλό και ο μικρούλης σας!!

Κορίτσια....Ακόμη δεν έχω προλάβει να ξεκουραστω...και δε νομίζω ότι θα γίνει σύντομα. Φανταστείτε ότι τώρα σας γράφω γιατί περιμένω να γίνει το φαγητό...Μοσχαράκι φτιάχνω και δε λέει να βράσει!! Το έχω βάλει από τις 23.30΄έλεος...(και ήταν και μία ώρα στη χύτρα).

Εμείς είχαμε θέμα στην πολυκατοικία, με κάτι μικροκλοπές εξωτερικού χώρου και τελικά αποφάσισαν οι ιδιοκτήτες να βάλουν ρολό στο γκαράζ..Πάλι καλά..

Τις μέρες του Πάσχα, δυστυχώς θα δουλεύω, γιατί θα λείπουν πολλοί με άδεια. Ελπίζω τουλάχιστον την Κυριακή να κάθομαι...

Θα φύγει καμιά άλλη εκτός από Νιna-Nana?

Κορίτσια εγώ έχω σχεδόν 10 μέρες περίοδο και κύκλο σχεδόν κάθε 25-27 μέρες...Απαίσιο...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Όντως πολύ ζέστη. Εγώ άρχισα ήδη να γκρινιάζω. Μου τη δίνει να ζεσταίνομαι...!

Το απόγευμα πήγα και ψώνισα στα βαφτιστήρια μας για να τελειώνω και εγώ. Πήρα στο μεγάλο μια απλή λαμπάδα με ένα μπρελόκ, γιατί δεν ήθελε τίποτα και στο μικρό τα play-doh (πλαστοζυμαράκια). Παπούτσια βρήκα μόνο για τον μικρό, οπότε πρέπει να ξαναπάω.

Στον παιδικό σταθμό είχαν φτιάξει διάφορα πραγματάκια μες την εβδομάδα και τους τα έδωσαν σήμερα. Είχαν φτιάξει και λαμπάδα για τη νονά!! Πεταχτήκαμε το μεσημέρι και της τη δώσαμε και χάρηκε πολύ...Βέβαια η Ειρήνη δεν πολυήθελε να τη δώσει...χαχαχα.

Την Τετάρτη είχαν έρθει και εκείνοι και έφεραν τη δικιά της. Είναι ένα πολύ όμορφο δίχρωμο κερί, με μία πριγκίπισα διακοσμητική!

uwJMp2.png?KqESJfSU

http://www.musicpaper.gr/news/item/3146-25-καλλιτέχνες-σε-συναυλία-αλληλεγγύης-στο-περιστέρι#.UXjS-ssaySP

Θέλετε να πάμε οποίες μπορούμε; :P Κάποια μένει περιστέρι, καλα θυμάμαι;

Θέλω πολυ να πάω αλλα με προβληματίζει λίγο η ωρα για την μικρη.

Εγώ μένω Περιστέρι!!! Και η Arma!!! Είναι ωραία ιδέα, αλλά και εγώ δεν ξέρω να θα τα καταφέρω με την Ειρήνη..Να το ξαναδούμε κοντά σε εκείνη την ημερομηνία? Παίρνουμε εισητήρια από κάπου?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλημερα !

Dimista , ξεχασα να σου απαντησω,το μωρό ειναι κοριτσάκι ,ευχαριστώ για τις ευχές.

Φτιαχνω και την ζυμη και την σάλτσα, γρήγορο ειναι...και μας αρεσει πιο πολύ απο τις εξω

Βιβή ,κι εγω απορώ που ...απορεις γιατι κουράζεσαι....Σιγουρα καθε επομενη εγκυμοσύνη εχοντας παιδι ή παιδια ειναι πιο εξαντλητική.

και μενα μου την δινει αφανταστα η ζεστη. του εβαλα ενα σετ καλοκαιρινό του μικρού ,αλλα το παντελόνι-βερμούδα του ειναι λιγο κοντό ....περίεργο μηκος εχει...

Η νονα η δικιά μας θα ερθει αυριο.

Σε λιγο παω στο ΡΕΑ να δω το μπεμπέ

Φιλιά ..!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κοριτσακια.Ηρθαν οι γονεις μου πριν δυο ωρες.Του εφεραν ενα κοκκινο αυτοκινητο!Εχει γκαζι να το πηγαινει μονος του αλλα και τηλεχειριστηριο να το παταει ο γονιος.Τρελαθηκε ο μικρος.Σαν χαχας τσιριζε!Εμενα βεβαια μου ηρθε εγκεφαλικο.Του εχουν φερει το καλοκαιρι ποδηλατακθ,τον Οκτωβριο μηχανη-γουρουνα και τωρα αυτο.Θα βγω στο τελος εγω απι το σπιτι να μπουν τα παιχνιδια.Αφου χαρηκε ομως χαλαλι του.

NXbrp3.png

Κιττυ,αν γινεται ευκολα η ζυμη πες μου τη συνταγη.Μια φορα που εφτιαξα βγηκε πολυ σκληρη και απο τοτε παιρνω ζυμαρουλη πιλσμπουρι.

Τζιτζινα,και ο αντρας μου δουλευει ολες τις μερες.Εγω ολη τη Μεγαλη Εβδομαδα καθως και το Μ.Σαββατο.Μετα θα παρω αδεια.

Dimista,κι εγω χθες βεραντες εκανα και σημερα το πρωι ηπιαμε καφε στο μπαλκονι.Τελεια!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...