Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!! Arma μου ολα καλα με το μπεμπη σας μπραβο!! Εκανες και βολτιτσα, ωραια!! Θα περασει ο καιρος δεν αργει!! Αnia κι εγω εχω ταχυπαλμιες απο την αρχη της εγκυμοσυνης και ο θυροειδης μου ειναι οκ. Νομιζω αυξανονται οι παλμοι κατα την κυηση σχεδον κατα 15%. Βασω πολυ καλα κανεις και μας ενημερωνεις σχετικα με το doppler, παντως και ο δικος μου ο γιατρος δεν το εχει στις βασικες εξετασεις. Κατα τ αλλα κοριτσακι ολα καλα ετσι? Dimista σε ευχαριστω και για σενα με το καλο ο μπεμπης! Katval εγω αν κανω doppler οπως και τις αλλες ειδικες εξετασεις, θα το κανω στο Λητω. Ο γιατρος μου εχει απλο υπερηχο και δεν ειναι ειδικευμενος. Mammy3 γεια σου!! Αννα ολα καλα? Περιμενουμε νεα σου!

lnFSp2.pngas1cJOFVM0V1220MjI0NDM2ZHwwMDA2NzQ0ZHxFaW1haSBtaWEgbXBlbXBvdWxh.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα εγκυούλες! Πήγα και τον είδα τον μπεμπάκο μου!Εμεινα πολύ ευχαριστημενη και από τον γιατρό που μου έκανε τον υπέρηχο και γενικά από την εξυπηρέτηση του Ρέα. Μιλάμε πολύ καλή εξυπηρέτηση και ευγένια. Μακάρι να το κρατήσουν. Όλα είναι καλά εκτός από τον πλακούντα που είναι 2 προς 3 σε ωρίμανση αλλά και στην κόρη μου έτσι ήταν. Η υδρονέφρωση που είχε στο ένα νεφράκι έφυγε τελείως και στο άλλο είναι οριακή και χάρηκα πααααααρα πολύ με αυτό! Τέλος τον ρώτησα αν πιστεύει ότι θα καταφέρω να φτάσω στις 36 βδομάδες και μου είπε και 36 και 37 μπορείς να φτάσεις! :-D Αυτά τα δικά μου! Έκανα και την βολτίτσα μου και άνοιξε και λίγο το μάτι μου! :lol:

Arma πολυ καλα τα νεα σου!Μπραβο!!!Καλυτερα ειμαι σημερα, σε ευχαριστω!!!:-D

Γεια σας κοριτσια!! Arma μου ολα καλα με το μπεμπη σας μπραβο!! Εκανες και βολτιτσα, ωραια!! Θα περασει ο καιρος δεν αργει!! Αnia κι εγω εχω ταχυπαλμιες απο την αρχη της εγκυμοσυνης και ο θυροειδης μου ειναι οκ. Νομιζω αυξανονται οι παλμοι κατα την κυηση σχεδον κατα 15%. Βασω πολυ καλα κανεις και μας ενημερωνεις σχετικα με το doppler, παντως και ο δικος μου ο γιατρος δεν το εχει στις βασικες εξετασεις. Κατα τ αλλα κοριτσακι ολα καλα ετσι? Dimista σε ευχαριστω και για σενα με το καλο ο μπεμπης! Katval εγω αν κανω doppler οπως και τις αλλες ειδικες εξετασεις, θα το κανω στο Λητω. Ο γιατρος μου εχει απλο υπερηχο και δεν ειναι ειδικευμενος. Mammy3 γεια σου!! Αννα ολα καλα? Περιμενουμε νεα σου!

Γεια σου Ηλιοδωρα!!!Και εγω κατα διαστηματα εχω ταχυκαρδιες και ειχα παει σε καρδιολογο περιπου στον πεμπτο μηνα και ειναι απο αγχος!:rolleyes:Μου ειπε οτι στην εγκυμοσυνη αυξανονται οι παλμοι και απλα καποιες το καταλαβαινουμε περισσοτερο απο αλλες.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Arma μπράβο για τον μπέμπη σου. Από βάρος πώς τον είδατε? Κι εμένα μου άρεσε το ΡΕΑ και η εξυπηρέτησή του. Είχα ανέβει και στους ορόφους των δωματίων και μου είχαν κάνει ξενάγηση στα δωμάτια. Έκανες ξενάγηση?

Εγώ στο ΡΕΑ είχα πάει να με εξετάσει καρδιολόγος γιατί είχα πολλές ταχυκαρδίες και έκτακτες συστολές. Δεν μου βρήκε κάτι. Μου είπε ότι είναι πολύ συχνό σύμπτωμα της εγκυμοσύνης απλά επειδή στην οικογένειά μου έχουμε ιστορικό σθένωσης αορτής, έπρεπε να το ψάξω. Μου έδωσε κι εμένα εξέταση για τον θυροειδή την οποία όμως δεν έχω κάνει ακόμη.

Επίσης μαία εγώ δεν έχω. Ρώτησα τον γιατρό μου αν πρέπει να βρω μαια και να κάνω μαθήματα ανόδυνου τοκετού και μου είπε όχι. Μου είπε ότι έχουν πολλές και καλές μαίες στο ΡΕΑ και επίσης ότι θα με καθοδηγούν στον τοκετό ο ίδιος και η μαία που θα είναι μαζί μου και δεν χρειάζεται να παρακολουθήσω μαθήματα. Σήμερα βέβαια στις 18.00 έχει το prenatal στο Σύνταγμα συνάντηση με μαία η οποία θα μιλήσει για ανόδυνο τοκετό. Θα πάω να δω τί θα πει. Αν είναι καμία άλλη κοπέλα κοντά στο κέντρο και μπορεί να έρθει, εγώ θα είμαι εκεί και φοράω γκρι κολάν, μαύρες μπότες & μαύρο μπλουζοφόρεμα. Έχω μαύρα σγουρά μαλλιά και μεγάλη κοιλιά. Αν είναι καμιά δικιά μας εκεί, να μου μιλήσει παρακαλώ ;).

ilCsp3.png

O3rXp3.png

:rolleyes:Arma μπραβο , πολύ ωραία που όλα είναι καλά με το αγοράκι σου, και αν φτάσεις στην 37η εβδομάδα μια χαρούλα σχεδόν τελειόμηνο!

Την μαία την θέλω για τον τοκετό, δεν νομίζω καν να κανει μαθήματα, φαντάσου ότι την συνάντησα χτες στο Αλεξανδρα , δεν έχει ιδιωτικό χώρο, μιλήσαμε λίγο για τον θηλασμό , τον τοκετό κ τέτοια. Πιο πολύ την θέλω για παρέα για να είμαι ειλικρινής, με μία γυναικεία φυγούρα δίπλα μου νιώθω πιο ασφαλής κ άνετη. Ο γιατρός μου είναι άψογος επιστήμονας, αλλα είναι λίγο μούργος :tongue:. Και στον Άγγελο είχα μαία κ δεν το μετάνοιωσα , μου έτριβε την πλάτη, μου κρατούσε το χέρι, με βοηθούσε να αλλαξω στάσεις για να γυρίσει το μωρό, με ενημέρωνε που βρισκόμαστε κ τέτοια που γενικα με ανακούφιζαν λιγάκι... Όσο για μαια του νοσοκομείου δεν είδα καμία. Εδω δίπλα μου γεννούσε μία χωρις δικό της γιατρό , ήρθε στην εφημερία κ όχι μαία δεν την κοίταξε ούτε ένας γιατρός, αφού γεννούσε η καημένη κ η δική μου μαία τους φώναξε να την πάρουν στην αίθουσα τοκετών, έχει κ τα ωραία του το δημόσιο νοσοκομείο , τι να κάνουμε ...

Tzamin έίχα πάει κ εγω στις συναντήσεις της prenatal , εντάξει μαθαίνεις καποια πραγματάκια, κρίμα είμαι λίγο μακριά από το κέντρο να ερχόμουνα να γνωριζόμασταν κιόλας :rolleyes:

Έχετε δίκιο όλες κορίτσια ότι οι ταχυπαλμίες είναι γενικά σύμπτωμα της εγκυμοσύνης αλλα καλού κακού θα κάνω κ μία εξεταση θυροειδή να βεβαιωθώ ...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Ηλιοδώρα ναι! Περνάει ο καιρός και το ότι έχω φτάσει ακόμα κι εδώ για μένα είναι μεγάλη υπόθεση!

mammy χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Γενικά από σκαμπανεβάσματα διάθεσης εγώ άλλο τίποτα!

Tzasmin το βάρος του είναι 1830. Καλό μου είπε ο γιατρός. Πάντως μεγάλος

δεν θα βγει πιστεύω. Η κόρη μου 39 +5 γεννήθηκε 2800. Και το βάρος της ακόμα και σήμερα είναι στα πατώματα :lol: Ξενάγηση δεν έκανα(τα έχω δει τα δωμάτια στο σάιτ) γιατί δεν ήθελα να περπατήσω(είπαμε ακόμα είμαι σε αυστηρή ξάπλα, σηκώνομαι μόνο για εξετάσεις και τουαλέτα..:rolleyes:). Μια μπακετούλα όμως και ένα καφεδάκι στην καφετέρια τα χτύπησα!:cool:

Οι μαίες στο Ρέα όντως είναι σούπερ. Η νύφη μου που είχε φαντάσου και δική της μου είπε ότι και να μην την είχε μια χαρά θα ήταν. Ήταν όλη την ώρα κοντά της και δεν άφηνα την δικη της μαία να κάνει τίποτα αν δεν έπαιρνε άδεια από αυτές.

ania μου αν είναι έτσι τα πράγματα στο Αλεξάνδρας καλά κάνεις και πέρνεις την μαία. Όσο για τον θυρεοειδή, κάντο για να είσαι σίγουρη. Καλά αποτελέσματα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα κορίτσια!

Χάθηκα λίγο τις τελευταίες μέρες, αλλά είχα να τακτοποιήσω κάτι εκκρεμότητες γιατί πλησιάζει ο καιρός να μπω στο μήνα μου και αγχώνομαι λίγο, θέλω να είναι όλα έτοιμα.

Εσείς πως τα πάτε?

Arma, φανταστικά τα νέα για την υγεία του μικρούλι σου. Ωραία που βγήκες και εσύ λίγο έξω και άλλαξες παραστάσεις. Θα σου κάνει πολύ καλό και σίγουρα θα σου γέμισε τις μπαταρίες για τον υπόλοιπο καιρό. Και μια χαρά θα είναι το μωράκι σου μέχρι την 37 εβδομάδα. Το βασικό είναι που θα προλάβεις να μπεις στο μήνα σου.

Κορίτσια εγώ δεν το έχω ψάξει το θέμα με τη μαία, αλλά ούτε και με μαθήματα ανώδυνου τοκετού, γιατί ξέρω ότι εκείνη την ώρα δε θα θυμάμαι τίποτα. Πάντως για όσες ενδιαφέρεστε να ξέρετε ότι και το mothercare, οργανώνει συναντήσεις με μαία.

Mammy3, νομίζω ότι και τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεση είναι ένα από τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης.

Τις τελευταίες μέρες πονάω χαμηλά? Οι πιο έμπειρες λέτε να είναι τα προεόρτια? Αυριο θα πάω στο γιατρούλι μου. Για να δούμε τι νέα θα έχω από το μέτωπο!

Κορίτσια για το μαιευτήριο ψάχνω καλοκαιρινές πιτζάμες γιατί λένε ότι κάνει πολλή ζέστη, αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά, όλοι μου λένε ότι θα φέρουν τέλος του μηνός, αλλά νομίζω ότι δεν θα προλάβω.. Έχετε δει τίποτα σε κανένα μαγαζί?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλησπέρα κορίτσια !!!!

καλως ορίσατε κ οι νεες εγκυούλες !!!! ειχαμε ενα σωρό δουλειές κι είχα εξαφανιστεί...απ οτι βλέπω όλα καλά, τα μωράκια μεγαλώνουν. Εγώ έκανα doppler στις 28 Φεβρουαρίου κ ο μπόμπιρας ηταν 2056. Διαβάζω οτι οι αποψεις διίστανται για το doppler ....εγώ όσες κοπέλες ξερω το έκαναν.

Ανια , κι εγω στο Αλεξάνδρας θα γεννήσω , αλλά δεν εχω ασχοληθεί με μαία κλπ , γιατί θα κάνω προγραμματισμένη καισαρική. παντως ξερω οτι η γιατρος μου εχει δική της μαια που είναι παντα μαζί

Γι΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω.....

και σε συνάντησα 7/4/2011 !!!

Kalispera koritsia!Ola kala me oles?Se 10 meres mpainw ston mina mou kai eimai polu xaroumeni!

Hliodwra tis eidikes eksetaseis pou kaneis sto Litw,tis kaneis me ton ko Eleutheriadi?An nai ,den einai polu kalos kai episis goiteutikos?O gunaikologos sou einai o Xasiakos?To S-K tha dw ton mpempi mou.Perimenw pws kai pws!Ta S-K vlepei tis egkumonouses pou konteuoun na gennisoun!Euxomai na exei parei varos o mpempis mou,twra pou ksekinisa tis eneseis.

Apo tis 22/2,reei prwtogala apo tis thiles mou.Eseis koritsia exete dei kati.Einai fusiologiko!Kalo vradu!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Kalispera Kitty!Kalws se vrika!Me to kalo o mpempis sou!

Καλησπέρα Δήμητρα:P

Σε 10 μερες μπαίνεις στον μηνα σου ε ? κι εγω....

ποτε εχεις ΠΗΤ ? εγω ακόμα τίποτα απο τις θηλές....απλά με πονάνε τις τελευταίες μέρες

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

kitty αφού θα κάνεις καισαρική η μαία δεν νομίζω να σου φανεί σε κάτι χρήσιμη, όλη τη δουλεια θα την κάνει ο γιατρός κ μετα θα πας στο δωμάτιο. Στο μόνο που θα μπορούσε ίσως να σε βοηθήσει είνια στο θηλασμό. Στο πως να βάλεις το μωρό σωστά στο στήθος. Μπορείς όμως από τώρα να δεις μερικά βιντεάκια στο you tube που είναι πολύ κατατοποστικά ;)

΄Δήμητρα τρέχει από μόνο του το στήθος σου ή αν το πιέσεις; Εμένα βγάζει πρωτόγαλα αλλα άμα το πιέσω όχι μονο του. Σε κάθε περίπτωση πάντως είνια φυσιολογικό κ αναμενόμενο.

Tzitzina ό πόνος χαμηλά είναι από την πίεση που ασκεί το κεφαλάκι του μωρού, όλος ο τελευταίος μήνας κάπως έτσι είνια, και εγω έχω τρομερή πίεση χαμηλά εδώ κ 2 εβδομάδες περίπου.

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

kitty αφού θα κάνεις καισαρική η μαία δεν νομίζω να σου φανεί σε κάτι χρήσιμη, όλη τη δουλεια θα την κάνει ο γιατρός κ μετα θα πας στο δωμάτιο. Στο μόνο που θα μπορούσε ίσως να σε βοηθήσει είνια στο θηλασμό. Στο πως να βάλεις το μωρό σωστά στο στήθος. Μπορείς όμως από τώρα να δεις μερικά βιντεάκια στο you tube που είναι πολύ κατατοποστικά ;)

Ναι , το ξερω, Δεν αναφέρομαι σε μενα, γι αυτό ειπα δεν εχω ασχοληθεί:P

Θα το ψάξω στο you tube:p

Δεν εχουν ολοι οι γιατροι δικες τους μαίες ?

Tzitzina , κι εγω είχα θέμα με τα νυχτικά κλπ.....όλα μακρυμάνικα , κι όλοι έλεγαν απο Απρίλιο καινουρια. Αλλά τελικά βρήκα, σε μια βιοτεχνία

Καλησπερα!!!

Tzitzina στο Λητω εχει καλοκαιρινες μπυτζαμες κ νυχτικες και νομιζω ειναι σε αρκετα καλες τιμες.

Ania εγω στην πρωτη καισαρικη που ηταν ξαφνικη δεν ειχα μαια, στην δευτερη που ειχα με βοηθησε ως προς το οτι μιλαγαμε και χαλαρωνα λιγο.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλησπερα!!!

Tzitzina στο Λητω εχει καλοκαιρινες μπυτζαμες κ νυχτικες και νομιζω ειναι σε αρκετα καλες τιμες.

Ania εγω στην πρωτη καισαρικη που ηταν ξαφνικη δεν ειχα μαια, στην δευτερη που ειχα με βοηθησε ως προς το οτι μιλαγαμε και χαλαρωνα λιγο.

Καλησπέρα mummy:p:p:p

Δηλ ποση ωρα , διαρκεί η καισαρική ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...