Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ τι ταξιδι φανταστηκατε ενας Θεός ξέρει!!!!! Εύβοια στα πεθερικά μου θα πάμε και μετα κλασικά Θεσσαλονίκη! Τώρα αν θα πάμε καμία εκδρομή στα πέριξ ακόμα άγνωστο αλλα όχι απίθανο!!!

Το ΣΚ του Θωμά θα πάμε Αίγινα μάλλον. Έχει σκάφος εκει ο θείος του άντρα μου (ειναι σκιπερ), θα ειναι κι οι απο κάτω μας εκει (ειναι απο Αίγινα) οπότε θα συνδυαστεί.

Με ξεσηκωσατε,θα βάλω κι εγω απο τα γενέθλιά μας φωτο (όχι πολλές όμως και χωρις πολλές λεπτομέρειες γιατι είμαι φοβιτσιαρα).

QVjlp3.png

Καλέ τι ταξιδι φανταστηκατε ενας Θεός ξέρει!!!!! Εύβοια στα πεθερικά μου θα πάμε και μετα κλασικά Θεσσαλονίκη! Τώρα αν θα πάμε καμία εκδρομή στα πέριξ ακόμα άγνωστο αλλα όχι απίθανο!!!

Το ΣΚ του Θωμά θα πάμε Αίγινα μάλλον. Έχει σκάφος εκει ο θείος του άντρα μου (ειναι σκιπερ), θα ειναι κι οι απο κάτω μας εκει (ειναι απο Αίγινα) οπότε θα συνδυαστεί.

Με ξεσηκωσατε,θα βάλω κι εγω απο τα γενέθλιά μας φωτο (όχι πολλές όμως και χωρις πολλές λεπτομέρειες γιατι είμαι φοβιτσιαρα).

Τελεια ,θα περασετε !!!

κι εγω για αυτο δεν εβαζα φωτο , αλλα το εχω κι εγω κλειδωμενο,οπως κι εσυ.αλλωστε νομιζω οτι σιγά σιγα θα το κόψω:P

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Ωραίο! Με γεια! Πρέπει κι εγω να το αλλάξω, όταν μπω απο υπολογιστή.

το άλλαξα ξανά..μου φάνηκε άχρωμο:P ευχαριστώ

7-4-2011

5s7mp3.png

Αrma,πολυ ωραια τα νεα για τον Βασιλη.Τελεια το οτι μειωθηκε η διαταση!

Κιττυ,συλληπητηρια για τη θεια σου.Τι εχετε παθει.Μια ο ξαδελφος,τωρα η θεια καντε κανενα ευχελαιο.

Ευχαριστώ πολύ Della μου !

της θειας ηταν αναμενόμενο......:|

εχω και ευχάριστα όμως ..

σημερα γεννήθηκε νέο μωράκι στην οικογένεια.Πρώτος μου ξαδερφος ειναι ο μπαμπας.Θα παω το Σαββατο να τους δω

αααχχχχχχχ..ποσο καιρό εχω να δω τόσο μικρούλι....................:P:p

7-4-2011

5s7mp3.png

Κορίτσια καλησπέρα, χθες σχολασα στις 8 και πρόλαβα στο τσακ την ιδιοκτήτρια του σπιτιού η οποία μασ άλλαξε την τεντα που είχε σκιστει, μετα μέχρι να μάζεψω καταλαβαίνετε και επειδη η Λιλα ήταν λιγο συναχωμένη ξύπνησε το βράδυ 2-3 φορές γιατι είχε μπουκωμα και δεν μπορούσε με τα πολλα κοιμήθηκε στις 6.30 μέχρι τις 9, οπότε λέω δεν ξεκιναω δουλειές και ξεκίνησα! τώρα καθησα λιγο γιατι λόγω του οτι δεν δούλευα μάζεψα και καθάρισα τα χαλιά της κρεβατοκάμαρας μας, τράβηξα τα έπιπλα και καθάρισα καλα καλά τα 2 υπνοδωμάτια. Πρεπει να συσκευάσω τα χάλια για να τα βάλω στο πατάρι και το ΣΚ να μαζέψουμε τα 2 του σαλονιού. Σας ευχαριστω για τις ευχές σας!!!

Βιβη να τα εκατοστήσει η Μένια, με το καλό ο αδελφούλης της

Della, ελπίζω να είσαι καλύτερα, εγω με το που γέννησα δεν ποναω όσο πονάνε αλλα έχω πιο πολυ αίμα!!!

Τζαμίν, άντε να πάρεις το χαρτί για να ξενοιασεις και με αυτο!

Νινα-Νανα, ωραία η βόλτα σας, σήμερα είχε παρα πολυ ζέστη για λιγο που κατέβηκα ζεσταθηκαμε πολυ!

Κιττυ, να σας ζήσει το ανηψακι, ωραία ειναι να βλέπεις νεογενητα!

Θα τα πούμε αργότερα γιατι με φωνάζουν μπαμπάς και παιδι!!!

Καλο απόγευμα!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Νινα-Νανα,εγκυος δεν ειμαι σιγουρα.Αλλα ρε παιδι μου,νομιζα πως μετα την γεννα δεν θα ξαναπονουσα.

Εγω για τη συναυλια δεν μπορω παντως.Και η ωρα δεν βολευει αλλα και θα γινεται χαμος πως να τον κυνηγαω.

Tzamin,ευτυχως ξεμπερδεψες με τη χαρτουρα!

NXbrp3.png

Κιττυ,να σας ζησει το μπεμπε!Πως ειναι η ζωη ε;αλλος φευγει,αλλος ερχεται.

Φωτο του μικρου δεν βαζω στο fb.Συμφωνια με το συζυγο!

Lila's mom,καλοριζικη η τεντα!

Ευχαριστούμε πολύ !!:P τι να κάνουμε ....ετσι ειναι η ζωή

χάρηκα παρα πολυ με αυτό το μωρό όπως και με όλα , αλλα ειδικά με αυτο το κοριτσάκι γιατι ο θειος μου εχει απο 39 χρονων πρόβλημα με την καρδιά...εμφράγματα,μπαλονάκια κλπ κλπ

και περσι που παντρευτηκε ο ξαδεφος μου απο την συγκίνηση στο τραπεζι του γάμου ,επαθε παλι εμφραγμα ,ηρθε ασθενοφόρο ...δεν ημουν εκει ,αλλα οι ηταν πολυ δυσκολες ωρες και τα παιδια να πρεπει να χορεύουν , να γελάνε......

και τωρα παλι επρεπε στις 10 Απριλιου να κανει μια σοβαρη επεμβαση (που ευτυχως δεν χρειάστηκε) και ελεγε ΄΄εγω θελω να δω την φατσούλα '' της εγγονης μου.τελοσπαντων ,όλα καλά

να σου σου πω ,εχεις δικιο για το fb , τι με επιασε και μενα και κόλλησα

7-4-2011

5s7mp3.png

Κιττυ, ωραίο το τικερακι σου, με γεια!

Εμένα δεν κοιμήθηκε το μεσημέρι και είχα μια δύσκολη μέρα, έκανε όλο αταξιες αναγκαστικά την πήγα στην μητέρα μου όπου μαζεύτηκαν πάλι όλοι (θείοι, ξαδελφια) για να χαιρετίσουμε που έφευγαν για το Πάσχα και καταλαβαίνετε τι έγινε, μέχρι και στο τραπέζι ανέβαινε!

Α! Ξέχασα να σας πω οτι της έδωσα ντεπον μετα απο αρκετό καιρο για το συναχακι και απο εκείνη την ώρα ήταν ντουρασελ!

Βέβαια τωρα κοιμάται, αισίως απο τις 9.30, οπότε έπεσα και εγω!!!

Della, όντως σήμερα πολυ ζέστη και που είσαι ακόμη!

Στο alou fun park το παιδικό έχετε παει ποτε; Αξίζει να την πάμε;;;

Κλείνουν τα βλεφαρα μου, πάω σιγα σιγα!!!

Καλο βράδυ σε όλες σας!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...