Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Della τίποτα δεν έγινε με το χαρτί. Μου είχαν υποσχεθεί να με πάρουν τηλέφωνο όταν είναι έτοιμο αλλά τίποτα. Πάλι σήμερα παίρνω από το πρωί τηλέφωνο και δεν μπορώ να βρω την γιατρό. Δεν ξέρω αν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά ένας συνεργάτης που νοσηλευόταν το παιδί του τις ίδιες μέρες με εμάς, πήρε το χαρτί την ημέρα εξόδου. :evil:

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Nina nana πού είσαι? Όλα καλά? Φύγατε?

Εδώ, εδώ! :D σας διαβάζω αλλα δεν πρόλαβα να γράψω τόσες μέρες!

Πριν λίγο γυρίσαμε απο το πάρκο, ήρθαν και 2 γειτονισες απο την πολυκατοικία κι ήπιαμε καφε εκει.

Χτες πήγαμε για φαγητο με τους απο κάτω μας αλλα απο σήμερα ο συζυξ έχει συνέδριο και θα γυρνάει αργά το βραδυ. :rolleyes:

Βιβή χρόνια πολλά! Να τη χαίρεσαι και το πάρτυ να παει σούπερ!

Tzamin ελπίζω αυτήν την φορα να το πάρεις στα αληθεια! Θα πάτε κούνιες καθόλου αυτές τις μέρες;

Della λες να είσαι έγκυος; Κι εγω περίοδο περιμένω, η κοιλια μου ειναι τεράστια!

Για κάποιο διάστημα μετα τη γέννα δεν πονουσα καθόλου όταν είχα, τώρα επέστρεψε κι ο πόνος κι όλα!

Ευχαριστω που μου είπατε για την τηλεοραση γνώμες. Νομίζω οτι απο εβδομάδα θα πάμε για μια έρευνα αγοράς και βλέπουμε.

Αυτήν που έχουμε τώρα πάντως απο προσφορά του κωτσοβολου την πήραμε σχεδον τζάμπα κι ειναι πολυ καλη (Sony Bravia). Τώρα βέβαια θεωρείται παλιά με όλα αυτα που έχουν βγει, αφου κάθε μήνα βγαίνει άλλο μοντέλο!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

http://www.musicpaper.gr/news/item/3146-25-καλλιτέχνες-σε-συναυλία-αλληλεγγύης-στο-περιστέρι#.UXjS-ssaySP

Θέλετε να πάμε οποίες μπορούμε; :P Κάποια μένει περιστέρι, καλα θυμάμαι;

Θέλω πολυ να πάω αλλα με προβληματίζει λίγο η ωρα για την μικρη.

QVjlp3.png

Βιβή χρόνια πολλά στη Μένια!!!!!!Να την χαίρεστε, να είναι υγιής πάντα και πολύ πολύ πολύ ευτυχισμένη. Με το καλό να υποδεχτεί και το αδερφάκι της ;););)

Τζαμίν επιτέλους με το χαρτί!!!!!!!!Το γλίτωσες το εγκεφαλικό :D

Άρμα πολύ χάρηκα με τα νέα σας από την εξέταση!

Νίνα-Νανά αν ήμουν Αθήνα θα ερχόμουν στη συναυλία - αλλά χωρίς τη μικρή χεχε.

Della πριν την εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα πρόβλημα με την περίοδο, μπορούσα να πάω μέχρι και για ορειβασία, τώρα κάθε μήνα πεθαίνω στον πόνο :evil::evil::evil:

6237481d19.png

Νίνα-Νανά τί θα κάνεις στα μαλλιά σου? Θα πάτε ταξίδι? Το έχασα αυτό...Πού θα πάτε? Για πόσο? Θέλω λεπτομέρειες!!!

Εμείς δεν έχουμε τηλεόραση οπότε δεν ξέρω τίποτα :?

Αυτές τις μέρες με έχει πιάσει μια βαρεμάρα...Δεν μπορώ με τίποτα να συγκεντρωθώ να διαβάσω!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!Οι αντρες μου κοιμουνται κι εγω αφου ειδα τουρκικο,ξεκουραζομαι.Περιμενω να αδιαθετησω αυριο μεθαυριο και ειμαι ψιλοχαλθα,ποναει η μεση μου,η κοιλια μου,το στηθος μου,εχω αναγουλα αλλα το κυριοτερο εχω ημικρανια.Ελεγα κι εγω θα γεννησω και θα κοπουν αυτα αλλα δεν κοπηκαν.Εσεις κοριτσια εχετε συμπτωματα στην περιοδο που ειχατε και παλια;

Καλησπέρα !!!

εγω είχα πονους (όχι ομως να μην μπορω να παω δουλειά κλπ ) στην περίοδο πριν το παιδί ,αλλά η αλήθεια ειναι οτι τωρα κόπηκαν:P

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Βιβή , Χρόνια Πολλα, να τα εκατοστήσει η Μένια !!!! και με το καλό ο αδερφούλης της !!!!

Θα το φροντίσω για το δοντάκι, σ ευχαριστώ !

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...