Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας και απο εμένα' date=' τρώω γρήγορα για να πάω να ψώνισα κατι πραγματικά και να πάω στην μητέρα μου που θα έρθουν οι θειες μου, σήμερα εχουμε επέτειο γάμου, κλείνουμε αισίως τα 12 έτη!!!!!

Brooke, σε ευχαριστούμε πολυ, ήταν όλα τέλεια, και του χρόνου!!!!

Τζαμίν, το έχω φάει το γλυκό με κανελλιτσα απο πανω και ήταν πολυ ωραίο ο μόνος μου ενδοιασμός επειδη δεν μου αρέσει ειναι το λεμόνι, εάν δεν βάλω λς να ειναι πρόβλημα;;;

Χαίρομαι που περασατε ωραία στο παρτυ σας!!!

Αρμα, μια χαρά οι εξετάσεις αφου μειώθηκε όλα καλα, ευχαριστούμε για την πληροφόρηση και συγκεκριμένα πήρα απο αυτή την μάρκα μια πολυ καλη για την μικρη, αναπλαστική, θέλω και εγω να πάρω αντηλιακό αλλα παίρνω ένα συγκεκριμένο!

Della, πολυ ωραία τα δωράκια, θα ξετρελαθουν με τα extensions!!!

Tzitzina, πονάει λιγο η μητέρα μου ακόμη, εάν συνεχίσει θα παει αύριο να την δει!! Εσυ πως είσαι, ξεκουραστηκες λιγάκι;;;

Κιττυ, τα συλλυπητήρια μου, τι να πω και το συζητούσαμε εκείνη την ώρα, ευτυχωσ που ειχε διπλα τησ την μητερα σου, υποθέτω δεν θα πας, ειναι και η απόσταση πολυ μεγάλη!!!!

Με γεια το κουρεμα του Ισαακ, θα του τα ξαναμακρυνεις τον χειμώνα!!!!

Νινα-Νανα, προλαβες και την βολτουλα μπράβο σας, με γεια τα πραγματάκια σου!!

Θα τα πούμε αργότερα!!!![/quote']

Χρόνια σας πολλά, να είστε καλά με υγεία και ευτυχία,να χαίρεστε το κοριτσάκι σας !!!!!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Lila s mom, σ΄ευχαριστώ πολυ. έγινε κιόλας χθες η κηδεία , στις 5 το απογευμα.Δεν ηθελαν να την κρατήσουν παραπάνω..την φρόντισαν ο θείος μου και η ξαδερφη μου και κηδευτηκε στο χωριό.Μου φαινεται απιστευτο.....

οποτε δεν πηγε κανεις...η μαμα μου , την Πέμπτη ειχε γυρίσει απο εκει

Ελπίζω ,να τα καταφερω στα σαράντα.....μόνο τις ωρες του ταξιδιού σκεφτομαι...και θα πρεπει να παω για ενα βραδυ και να γυρισω.Τελοσπάντων,ας είμαστε καλά και θα δούμε...

7-4-2011

5s7mp3.png

Kitty συλλυπητήρια... Αυτά ειναι τα στεναχωρα της ζωής, τι να πεις.. :(

Lila's mom να ζήσετε! Κάθε ευτυχία να έχετε!

Σ' ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου !

7-4-2011

5s7mp3.png

το απογευμα πηγα τον μικρό στον παιδότοπο, γιατί το ζητούσε χθες και ετσι ...να φτιάξει η διαθεση μας.Λυσσαξε στο φουσκωτό και μετα απο 2 ωρες ,δεν ήθελε και να φύγουμε

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Πάλι πολλά μαζεύτηκαν!

Μου αρέσει που έχει καλές μέρες γιατί τα πρωινά πηγαίνουμε κούνιες με τον Κωνσταντίνο,όπως σήμερα το πρωί που πήγαμε κούνιες .Το Σάββατο το βράδυ κάναμε το τραπέζι σε ένα φιλικό μας ζευγάρι.Την Κυριακή το μεσημέρι πήγαμε σε γενέθλια ενός φίλου του άντρα μου!Ωραία περάσαμε!

Νίνα Νάνα εμείς έχουμε 40αρα.Την είχαμε πάρει πριν 4 χρόνια 600euro.Αν θέλετε μεγαλύτερη τηλ.σίγουρα θα βρείτε με 500 euro έτσι όπως έχουν πέσει οι τιμές.Πάντως συμφωνώ με τον άντρα σου.Να δώσετε την 32αρα στους γονείς σου και να πάρερε 1α 40αρα.

Κίττυ συλληπητήρια για την θεία σου.Πραγματικά λυπάμαι πολύ.:(

Με γεια το κούρεμα του Ισαάκ.

Θα τον πάτε παιδοοδοντίατρο για το δόντι του?

Lila's mom να τα εκατοστήσετε!Πάντα ευτυχισμένοι σας εύχομαι!Πώς περάσατε στην επέτειό σας?

Άρμα χαίρομαι που η εξέταση έδειξε μείωση στην διάταση.Πολύ ευχάριστο!

Να μας πεις τι σας είπε ο ουρολόγος!

Τζαμίν όλα υπέροχα στο πάρτυ της Έλενας!Συγχαρητήρια!

Τζιτζίνα ο μικρός μου μόλις δει άλλα παιδάκια τα πλησιάζει και παίζει μαζί τους.

Ντέλλα ωραία δώρα πήρες στις βαφτιστήρες σου.Θα χαρούν και με τα extension και τα βραχιολάκια που βάλανε από το μαγαζί.Τελικά έπαιξες μπάσκετ με τον Κωνσταντίνο?

Lila's mom πώς είναι η μητέρα σου?Πονάει το δόντι της?

Καλό μεσημέρι!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλημέρα!

Χίλια συγγνώμη που εισβάλλω στην παρέα σας έτσι στα ξαφνικά. Είμαι έτοιμη να κάνω την έβδομη εξωσωματική μου και δυστυχώς έχει αλλάξει το σύστημα του δημοσίου για τα φάρμακα κι έτσι δεν μπορώ να πάρω πια μέσω ΙΚΑ λόγω των πολλών προσπαθειών που έχω κάνει.

Εάν σε κάποια κοπέλα έχουνε περισσέψει γκονάλ και μενοπούρ και δεν τα χρειάζεται γιατί έχει γίνει ήδη ευτυχισμένη..θα το εκτιμούσα πολύ να μου έστελνε ενα προσωπικό μήνυμα γιατί τα έχω πολύ μεγάλη ανάγκη άμεσα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το χρόνο σας...

Αsterakia υπάρχει καφέ εξωσωματικής.Ίσως εκεί να βρεις κάποια κοπέλα που μπορεί να σε βοηθήσει.Σου εύχομαι ολόψυχα να γίνεις και συ 1α μανούλα ευτυχισμένη!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Dimista , σ ευχαριστώ πολύ !

Δεν νομίζω οτι χρειάζεται παιδοοδοντίατρο,ειναι μια μικρή μικρη ακρούλα , ουτε καν φαινεται αν δεν πας πολυ κοντα.....αλλά εγω το είδα

Με μυωπία και γλαύκωμα....αλλά το είδα!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα σε όλες!

Είχα γράψει ένα κατεβατό και φυσικά...χάθηκε!

Συνοψίζω λίγο γρήγορα...Χρόνια πολλά σε Tzamin και Brooke! Κορίτσια να χαίρεστε τις κουκλίτσες σας, να είναι πάντα γερές και δυνατές!

Δυστυχώς δε μπορέσαμε να σας δούμε από κοντά γιατί ήμουν κρεβατωμένη! Σήκωσα τη μικρή να τη βάλω στην τουαλέτα για πρώτη φορά και πιάστηκα και δε μπορούσα να κουνηθώ!

Για να πάω τη Δευτέρα στη δουλειά είδα και έπαθα να οδηγήσω!

Σήμερα είμαι κάπως καλύτερα, αλλά ακόμη όχι τελείως καλά!

Τώρα προσπαθώ να οργανώσω κάτι μικρό για τη μικρή...αύριο είναι η σειρά μας! Αποφάσισα να το κάνω το Σάββατο στο σπίτι, γι'αυτό θα πρέπει να περιορίσω κατά πολύ τον αριθμό των ατόμων...θα το συνδυάσουμε με συνάντηση μια άλλη φορά!

Έχω λοιπόν επιστρατεύσει τη μητέρα για βοήθεια στο μαγείρεμα και χθες το βράδυ έβαλα τον άντρα μου να κάνει μαζί μου χαρτοκοπτική!

Ετοιμάζω μια χάρτινη τούρτα όπου μέσα στα κομμάτια θα βάλω καραμελάκια, μπισκοτάκια και από ένα μικρό δωράκι για τους μικρούς μας φίλους! Για όποια δεν το έχει ξανακούσει βάζω ένα link για να δείτε πως βγαίνει. http://sophie-sophiex79.blogspot.gr/2012/08/blog-post.html

Kitty και εμείς είχαμε το ίδιο, έσπασε της Μένιας μια μικρή ακρούλα και το είχα πάρει λίγο light ότι δεν είναι και κάτι σημαντικό γιατί ίσα που φαινόταν. Όταν όμως το ανέφερα σε μια φίλη μου ορθοδοντικό, με φόβησε γιατί μου είπε ότι μπορεί να γίνει φλεγμονή που θα επηρεάσει το δόντι που θα ανατείλει αργότερα κλπ. Πήγαμε σε παιδοδοντίατρο και το παρακολουθούμε από τότε. Έχει λίγο γκριζάρει, ευτυχώς δεν έχει μαυρίσει και γενικά είναι στάσιμο. Μας είπε όμως ότι μπορεί να χειροτερέψει και 1 χρόνο μετά. Καλό είναι να μην το αφήσεις.

Καλημέρα κορίτσια.... όλα καλά εμείς!!!

Προχτές άφησα την Έλενα με τον μπαμπά της για μια ώρα και δεν σταμάτησε να κλαίει όση ώρα έλειψα :?. Πρέπει να τους αφήνω πιο συχνά μόνους για να συνηθίσει κάποια στιγμή ε? Έχω να βάλω και το γυμναστήριο πάλι στο πρόγραμμα.

Lila's mom να ζήσετε!!!

KITTY συλλυπητήρια για την θεία σου....

Νινα νανα εγώ είμαι της άποψης αν είναι να πάρετε καινούρια τηλεόραση, είναι καλύτερα να περιμένετε μέχρι να είστε έτοιμοι οικονομικά (αν υπάρχει τέτοιο ζήτημα) και να πάρετε μια πολύ καλή τηλεόραση με καλή απόδοση. Κάνει μεγάλη διαφορά στις ταινίες. Εμείς αυτό κάναμε και μέχρι πρόσφατα είχαμε τηλεόραση μπαούλο (με την πλάτη), η οποία βέβαια είχε επίσης πολύ καλή απόδοση γιατί κι αυτήν έτσι την είχαμε πάρει. Μην καταλήξεις να κλείνεις τα παντζούρια για να μπορείς να δεις τηλεόραση.

Δήμητρα έχει τέλειες μέρες για κούνιες. Ευχαριστηθείτε τες....

Βιβή η τούρτα φαίνεται τέλεια!!!! Καλά να περάσετε!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!Οι αντρες μου κοιμουνται κι εγω αφου ειδα τουρκικο,ξεκουραζομαι.Περιμενω να αδιαθετησω αυριο μεθαυριο και ειμαι ψιλοχαλθα,ποναει η μεση μου,η κοιλια μου,το στηθος μου,εχω αναγουλα αλλα το κυριοτερο εχω ημικρανια.Ελεγα κι εγω θα γεννησω και θα κοπουν αυτα αλλα δεν κοπηκαν.Εσεις κοριτσια εχετε συμπτωματα στην περιοδο που ειχατε και παλια;

NXbrp3.png

Lila's mom,χρονια πολλα για την επετειο σας.Παντα ευτυχισμενοι!

Dimista,με γεια το τικερακι.Πρεπει κι εγω να αλλαξω.Στο μπασκετ ο μικρος χαιρεται παρα πολυ.Εχουμε μια πλαστικη μπασκετα σπιτι και ολη μερα βαζει καλαθια.Ωραια περναμε.

Τzamin,τι εγινε με το χαρτι απ'το νοσοκομειο;ισχυει το οτι εχουν δικαιωμα μεσα σε 52 μερεςνα σου το δωσουν;

Νινα-Νανα,εγω θα ελεγα καμια 42'' .Μην παρεις πιο μεγαλη και σε αλλο σπιτι δεν μπαινει.

NXbrp3.png

Αrma,πολυ ωραια τα νεα για τον Βασιλη.Τελεια το οτι μειωθηκε η διαταση!

Κιττυ,συλληπητηρια για τη θεια σου.Τι εχετε παθει.Μια ο ξαδελφος,τωρα η θεια καντε κανενα ευχελαιο.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...