Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα!

Χίλια συγγνώμη που εισβάλλω στην παρέα σας έτσι στα ξαφνικά. Είμαι έτοιμη να κάνω την έβδομη εξωσωματική μου και δυστυχώς έχει αλλάξει το σύστημα του δημοσίου για τα φάρμακα κι έτσι δεν μπορώ να πάρω πια μέσω ΙΚΑ λόγω των πολλών προσπαθειών που έχω κάνει.

Εάν σε κάποια κοπέλα έχουνε περισσέψει γκονάλ και μενοπούρ και δεν τα χρειάζεται γιατί έχει γίνει ήδη ευτυχισμένη..θα το εκτιμούσα πολύ να μου έστελνε ενα προσωπικό μήνυμα γιατί τα έχω πολύ μεγάλη ανάγκη άμεσα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το χρόνο σας...

Ευχομαι συντομα να μπορεσεισ να κρατησεις στην αγκαλια σου το μικρακι σου.Εγω δεν μπιρω δυστυχως να βοηθησω με ενεσεις.Ειδες μηπως στο parents.gr υπαρχουν;Σου ευχομαι ο,τι καλυτερο και οταν αυτο ερθει,να μπεις να μας το ανακοινωσεις!Περιμενουμε νεα σου!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το υπολοιπο καφε τι κανει;Ο Κωνσταντινος εχει μια ωριτσα που κοιμαται και μπορεσα λιγακι να μαζεψω το σπιτι.

Χθες ψωνισα λαμπαδες και παπουτσια στις δυο βαφτιστηρες μου.Τους πηρα lelli kelly παπουτσια και μεσα τους εβαλαν απο ενα extension για τα μαλλια κι ενα βραχιολακι.Τα ζηλεψα κι εγω.

Σε λιγο παω να φτιαξω καφεδακι.Ο αντρας μου λειπει ειναι δουλεια οποτε εχω να παιξω μπασκετ το απογευμα.

NXbrp3.png

Κορίτσια νυστάζωωωωω...

Σήμερα ξυπνήσαμε από τις 07.30 (Πως θα πείσω την Ειρήνη, ότι τις Κυριακές κοιμόμαστε μέχρι λίγο πιο αργά???). Μαγείρεψα και πήγαμε λίγο κούνιες. Γίναμε τελείως χάλια, γυρίσαμε, πρόλαβα ίσα ίσα να την κάνω μπάνιο και να φάω. Έφυγα μετά για δουλειά, γύρισα κατά τις 23.00΄και μέχρι να μαζέψω κάτι λίγα πέρασε η ώρα. Τώρα περιμένω να τελειώσω με κάτι αυγά που βράζω (τα ζήτησαν στον παιδικό για να τα βάψουν) και να πάω να ξαπλώσω επιτέλους. Το πρωί έχω να πάω για κάτι εξετάσεις και θα είμαι πάλι στο τρέξιμο..

Κορίτσια τα μικρά σας, στην παιδική χαρά, παίζουν μόνα τους με άλλα παιδάκια? Εμένα παρόλο που σήμερα ήταν και η κουμπάρα μου με τα μικρά της, η Ειρήνη με έψαχνε συνέχεια. Μ'αρέσει που μου δείχνει αδυναμία, όμως φοβάμαι ότι είναι πολύ προσκολημένη πάνω μου και δεν ξερω αν είναι καλό για εκείνη...Θέλει πάντα να παίζω και εγώ μαζί της, μαζί με τα άλλα παιδάκια...Να δείτε που σε λίγο θα τσακωνόμαστε για τα παιχνίδια:tongue::tongue:

Πως περάσατε σήμερα στης Brooke?? Άντε κορίτσια να κανονίσουμε καμία συνάντηση να καταφέρω και εγώ να έρθω..

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Η εξέταση του Βασιλάκου έδειξε μία μικρή μέιωση στην διάταση και είμαι πολύ χαρούμενη! Βέβαια θα πάμε την Τετάρτη στον ουρολόγο ν αμας πει τι σημαίνει αυτό. Το σημαντικό είναι ότι δεν μεγάλωσε!

tzamin και brooke να χαίρεστε κι από εδώ τα κορίτσια σας!

Τζαμιν υπέροχα τα γλυκάκια που έφτιαξες!!! Μπράβο!

Julie έπαθα πλάκα με την μικρή σου που πάει στην κούνια! Τρομερά ώριμη κίνηση για ένα 2χρονο!!!

Della χάρηκα που οι εξετάσεις βγήκαν καλές! Ο Βασιλάκης έκατσε ακίνηστος στην εξέταση. Βρήκαμε το κόλπο με την καραμέλα( του τάζουμε ότι αν είναι καλό παιδί θα φάει καραμέλα μετά) και κάθεται παντού ακίνητος. Την τελευταία φορά που έκλαψε ήταν τον Χειμώνα και ήταν η χειρότερη όλων γιατί είχε έρθει η παιδίατρος στο σπίτι να τον εξετάσει, ξεκίνησε να κλαίει με το που μπήκε στο σπίτι και μόλις άρχισε να τον εξετάζει έκλαψε τόσο πολύ που μελάνιασε και του κόπηκε η ανάσα για λίγα δευτερόλεπτα. Από τότε λοιπόν βρήκαμε αυτό το κόλπο, βλέπει και την αδερφή του που δεν σταματάει να του εξηγεί ότι ο γιατρός μας αγαπάει κλπ κλπ κι έτσι ηρεμήσαμε γιατί πραγματικά τον είχα μεγάλο άγχος..

Άρμα σε ευχαριστώ για τις ευχές.Το γάλα Όλυμπος βγαίνει και για τα μικρά?

Όχι dimista το Όλυμπος το κανονικό εννοώ, δεν νομίζω να υπάρχει διαφορετικό για παιδιά.

tzitzina μην φοβάσαι καθόλου για προσκόλληση κλπ. Και η δικιά μου έτσι ήταν αλλά ήρθε η ώρα που ''άνοιξε'' τα φτερά της και έγινε ένα πολύ ανεξάρτητο παιδί! Είναι μικρή ακόμα!

Τα φιλιά μου στις υπόλοιπες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μάλλον σας το έχω ξαναπεί αλλά σας το ξαναβάζω αυτό το φαρμακείο, έχει τρομερές τιμές! Πήρα το παιδικό αντιηλιακό της laroche poshay την προηγούμενη εβδομάδα με 11 ευρώ ενώ στο φαρμακείο που ρώτησα είχε 23! Είχε 50%, τώρα απ'ότι βλέπω έχει 40% στην συγκεκριμένη εταιρία αλλά και πάλι η τιμές έχουν μεγάλη διαφορά. Συμφέρει! Εγώ μάζεψα κι από γνωστούς ''παραγγελία'' για να βγουν και δωρεάν τα μεταφορικά.

www.pharmacy295.gr

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα κορίτσια....

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές...

Κάναμε κι εμείς το παρτάκι μας το Σάββατο και της Έλενας της άρεσε πολύ!!! Σήμερα το πρωί μου έλεγε. "Μαμά κάνουμε πάρτι? Τούρτα .... να ζήσεις Έλενα...." και τα λοιπά. Στο σχολείο επίσης πέρασε ωραία την Παρασκευή. Της έφτιαξαν ένα στέμμα που το φορούσε όλη μέρα και την ονόμασαν βασίλισσα της ημέρας. Έσβησε και τα κεράκια και το ευχαριστήθηκε που ήταν το επίκεντρο. Επίσης όλα τα παιδάκια έκαναν από μια ζωγραφιά για την Έλενα, τις οποίες έκανε η δασκάλα της βιβλιαράκι και έγραψε πάνω ευχές και τα ονόματα των παιδιών σε κάθε ζωγραφιά.

Della χαίρομαι πολύ για τα αποτελέσματα των εξετάσεων, πρέπει να πάρω κι εγώ ούρα της Έλενας αυτή την εβδομάδα :?.

Arma επίσης χαίρομαι ιδιαίτερα για τον Βασιλάκη. Άντε να τελειώνουμε με τις διατάσεις μας.

Tzitzina και εμείς τα ίδια έχουμε. Πολύ προσκόλληση.

Lila's mom το γλυκό αυτό είναι γρήγορο, εύκολο και υγιεινό και έχει πάντα μεγάλη ζήτηση. Μπορείς να το κάνεις σε ατομικά μπολάκια ή σε ένα μεγάλο γυάλινο σαν επιδόρπιο μετά από ένα τραπέζι. Υλικά: μπισκότα digestives (για την βάση), 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό, 1 ζαχαρούχο γάλα, χυμό από ένα λεμόνι. Χτυπάς 1 λεπτό το ζαχαρούχο με το μίξερ χειρός για να μαλακώσει, προσθέτεις το γιαούρτι και ανακατεύεις με κουτάλα και τέλος το λεμόνι. Σπας τα μπισκότα με τα χέρια και τα βάζεις από κάτω, ρίχνεις από πάνω την κρέμα και από πάνω διακοσμείς όπως σου αρέσει. Μπορείς να βάλεις γλυκό του κουταλιού ή μαρμελάδα, χρωματιστή τρούφα (αυτό έβαλα στο σχολείο), άλλη φορά είχα τρίψει πουράκια σοκολάτα και γενικά ότι άλλο θέλεις. Δοκιμάστε το κορίτσια, είναι τέλειο και αρκετά υγιεινό.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Δήμητρα με 'γεια το τικεράκι.... είναι πολύ ωραίο!!!

Νινα νανα εμείς έχουμε 46' τηλεόραση. Αλλά επειδή δεν βλέπουμε γενικά τηλεόραση, παρά μόνο καμιά ταινία, είπαμε να το κάνουμε σαν μίνι σινεμά για να το ευχαριστιόμαστε.

Arma το έχω ακούσει από πολλούς αυτό το φαρμακείο. Θα το δοκιμάσω.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα!

Χίλια συγγνώμη που εισβάλλω στην παρέα σας έτσι στα ξαφνικά. Είμαι έτοιμη να κάνω την έβδομη εξωσωματική μου και δυστυχώς έχει αλλάξει το σύστημα του δημοσίου για τα φάρμακα κι έτσι δεν μπορώ να πάρω πια μέσω ΙΚΑ λόγω των πολλών προσπαθειών που έχω κάνει.

Εάν σε κάποια κοπέλα έχουνε περισσέψει γκονάλ και μενοπούρ και δεν τα χρειάζεται γιατί έχει γίνει ήδη ευτυχισμένη..θα το εκτιμούσα πολύ να μου έστελνε ενα προσωπικό μήνυμα γιατί τα έχω πολύ μεγάλη ανάγκη άμεσα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το χρόνο σας...

Δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω... Καλή τύχη σου εύχομαι... Αυτή η φορά να είναι και η τυχερή σου!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!

Επεσε δουλίτσα στο φόρουμ με το θηλασμο συσσωρευμένη!

Εμείς καλα είμαστε, σήμερα πήγαμε στο πάρκο.

Χτες μετα το πάρτυ (φύγαμε στις 4!) κατεβήκαμε Μοναστηράκι και ετσι κατάφερα να πάω στο Helmi bazaar. Ειχε πολυ ωραία πράγματα, στο στυλ μου όλα, πήρα 2 φορέματα, 2 μπλούζες κι ενα ζευγάρι σανδάλια όλα μαζι ούτε 100 ευρώ. Ειχε 50% έκπτωση αλλα βρε κορίτσια δεν νομίζω οτι άξιζαν και 200 ευρώ αυτα που πήρα. Αν δεν ειχε έκπτωση δλδ δεν υπήρχε περίπτωση. Απλα μακό υφάσματα, απλές γραμμές, ούτε στεγνωτηριο μπαίνουν. Κάτι σαν τα ατρατιβο αλλα κατώτερη ποιότητα.

Τώρα για την τηλεόραση που με καίει: έχουμε μια καλη 32αρα που πήραμε πριν σχεδον 4 χρόνια. Στο καθιστικό του παλιού σπιτιού ηταν τέλεια, μην πω και μεγάλη! Τηλεόραση δε βλέπαμε ποτε ιδιαίτερα αλλα παίζαμε wii, βλέπαμε DVD και καμία σειρά πχ το νησί.

Τώρα το καθιστικό ειναι μεγάλο, το μάτι απέχει 3,5 μέτρα απο την τηλεόραση! 1 χρόνο τώρα δεν μας απασχόλησε το γεγονός γιατι δεν βλέπαμε τίποτα, μόνο όταν ερχόταν οι απο κάτω μας παίζαμε wii και βλέπαμε law and order.

Πλέον όμως βάλαμε OTE tv και βλέπουμε ταινίες τα βραδια, ο άντρας μου βλέπει αμερικανικο μπάσκετ κι εγω τα μεσημερια βλέπω ταξιδιωτικά ντοκιμαντέρ.

Λέω για μια 40αρα γιατι έχω περιορισμό 93 εκατοστων λογω του επιπλου που μπαίνει η τηλεόραση. "Κανονικα" ο χωρις θέλει 50αρα στον τοίχο σύμφωνα με τις οδηγίες που διαβάζω στο Ίντερνετ για αγορά τηλεόρασης αλλα το θεωρώ υπερβολή. Το σπίτι το νοικιάζουμε, δεν ειναι δικο μας, αν φύγουμε δεν ξέρω αν θα μπαινει 50αρα! Και φυσικα δεν υπάρχει περίπτωση να διαθέσουμε τόσα χρήματα για τηλεόραση!

Ο μόνος μου προβληματισμός ειναι μήπως δεν ειναι καλη εποχή για έξοδα σε τηλεοράσεις τώρα... Ο άντρας μου λέει να βρούμε κάποια οικονομική τηλεοραση 40αρα γιατι συνέχεια έχει προσφορές και να δώσουμε αυτή που έχουμε τώρα στους γονεις μου που πλέον δεν βλέπουν ούτε τα γράμματα στην δικια τους (27 χρόνων τηλεοραση έχουν).

Αυτα, σας επρηξα, οποιαδήποτε γνώμη και συμβουλή δεκτή! :P

QVjlp3.png

Γεια σας κορίτσια !

χθες ειχαμε πρόβλημα με το internet και δεν μπορούσα να μπω.

Καταρχήν...

Brooke, ευχαριστούμε παρα πολύ ,ήταν όλα υπέροχα και ο χώρος ονειρικός !!!!!!

αν είχατε και ενα φουσκωτό θα φευγαμε το βραδυ.....αστειεύομαι.

Ο Ισαάκ επιασε την κουβεντα για τους παιδότοπους και νομιζε οτι φευγοντας θα παμε εκει..ενω του ειπα ''παμε τωρα στον μπαμπα,να του πεις πως πέρασες κλπ,μολις παρκάραμε εξω απο το σπίτι άρχισε να φωνάζει ΄΄κουκοκό'' = φουσκωτό...μιλάμε ωρυόταν..για ωρα......

Tzamin, πολυ ωραία θα ηταν στον παιδικό για την βασίλισσα της ημερας !!!! και εκανε και 2 παρτάκια !!!

Arma, πολυ χαίρομαι που ηταν καλές οι εξετάσεις του Βασιλακη

Della , και ο Ισάακ επεσε απο εκείνη την τσουλήθρα , και δεν ξερω καν απο ποιό ύψος...τον βρήκα κατω

Εντωμεταξύ , εσπασε ενα μικρό μικρό κομματάκι απο το μπροστινό δοντάκι του (δεν ξερω απο ποιά τούμπα) και στενοχωρήθηκα......κλαψ...

Επίσης ,σημερα κουρευτήκαμε ..για τα καλά....πως ήταν χθες ?καμία σχέση !!!! εφυγε η μπούκλα......χαχαχχαχαχαχα

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

και τωρα περνάμε στα άσχημα νεα.....

μια θεία μου , που ανέφερα χθες .....την ωρα που το συζητούσαμε ,ειχε φύγει ήδη απο την ζωή...δεν το ηξερα...δεν με πηρε η μαμά μου νωρίς για να μην μου χαλάσει την διάθεση για τα γενέθλια.....μολις γυρίσαμε μου το ειπε ο αντρας μου.Ξαδέρφη της μάνας μου , αλλα πολυ αγαπημένη σε όλους ,πολύ χαρούμενη,με το καλαμπούρι πάντα ....ακομα και τις τελευταίες μέρες της.Ευτυχως η μάνα μου ηταν εκεί την περασμένη εβδομάδα ...ακομα και ετσι , όταν ενιωθε λιγο καλυτερα τραγουδούσε , βγήκανε για καφε...

Το Σάββατο μιλησα με την κορη σου και της ειπα ''θα παρω και την μανα σου , αλλα δεν μπορει να μου απαντησει , ευχαρίστησε την εσυ για τα δωρα.''..ειχε στείλει χρήματα για τον Ισαάκ και σε μενα ΠΑΝΤΑ φανταστικές τρούφες απο ενα ζαχαροπλαστείο της πολης

Δεν πρόλαβα......αλλα ευτυχως της ειχα μιλήσει τελευταία...μου ειχε πει ''εσυ ,μην ανησυχεις,να προσεχεις τον Ισαάκ και να μου τον φιλήσεις''

7-4-2011

5s7mp3.png

Νινα-Νανα, κι εμεις 32αρα εχουμε τηλεόραση.Η 50αρα και μενα μου φαινεται υπερβολή.....Μάλλον θα συμφωνήσω με τον άντρα σου

τα Helmi και εμένα μ αρεσουν,αλλά δεν εχω παρει κατι τελευταία και δεν ξερω τιμες

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας και απο εμένα, τρώω γρήγορα για να πάω να ψώνισα κατι πραγματικά και να πάω στην μητέρα μου που θα έρθουν οι θειες μου, σήμερα εχουμε επέτειο γάμου, κλείνουμε αισίως τα 12 έτη!!!!!

Brooke, σε ευχαριστούμε πολυ, ήταν όλα τέλεια, και του χρόνου!!!!

Τζαμίν, το έχω φάει το γλυκό με κανελλιτσα απο πανω και ήταν πολυ ωραίο ο μόνος μου ενδοιασμός επειδη δεν μου αρέσει ειναι το λεμόνι, εάν δεν βάλω λς να ειναι πρόβλημα;;;

Χαίρομαι που περασατε ωραία στο παρτυ σας!!!

Αρμα, μια χαρά οι εξετάσεις αφου μειώθηκε όλα καλα, ευχαριστούμε για την πληροφόρηση και συγκεκριμένα πήρα απο αυτή την μάρκα μια πολυ καλη για την μικρη, αναπλαστική, θέλω και εγω να πάρω αντηλιακό αλλα παίρνω ένα συγκεκριμένο!

Della, πολυ ωραία τα δωράκια, θα ξετρελαθουν με τα extensions!!!

Tzitzina, πονάει λιγο η μητέρα μου ακόμη, εάν συνεχίσει θα παει αύριο να την δει!! Εσυ πως είσαι, ξεκουραστηκες λιγάκι;;;

Κιττυ, τα συλλυπητήρια μου, τι να πω και το συζητούσαμε εκείνη την ώρα, ευτυχωσ που ειχε διπλα τησ την μητερα σου, υποθέτω δεν θα πας, ειναι και η απόσταση πολυ μεγάλη!!!!

Με γεια το κουρεμα του Ισαακ, θα του τα ξαναμακρυνεις τον χειμώνα!!!!

Νινα-Νανα, προλαβες και την βολτουλα μπράβο σας, με γεια τα πραγματάκια σου!!

Θα τα πούμε αργότερα!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...