Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Tzamin χρόνια πολλα για την Ελενα, να τη χαίρεστε και να ειναι γερή!

Τα γλυκά τα έκανες υποεροχα, μπράβο! Πολυ εντυπωσιακά, σαν να τα πήρες απο ζαχαροπλαστείο φαίνονται! Μπράβο και πάλι!

Dimista έχεις δίκιο, στο άλσος έχω παει τελικά.

Julie τι γλυκειά η Ειρήνη! Της αρέσει πολυ το φεγγάρι ε;

Εμείς πήγαμε στο πάρκο νωρίς κι ετσι γλιτώσαμε τη βροχή. Άντε να φτιάξει αύριο γιατι αυτός ο αέρας μας έχει παγώσει.

Φιλιά!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κορίτσια!!!! Εμείς εδω, κοιμήθηκε η Λίλα και παω να τελειωσω το φαγητό μας.

Τζαμίν, χρόνια πολλά να τα εκατοστήσει η Έλενα, πολύ ωραία εμφανισιακά τα γλυκάκια, την συνταγή παρακαλώ!!! Εύχομαι να περάσετε ωραία αύριο!!!

ΚΙΤΤΥ, τελικά πήγα metro mall νωρίς το πρωί ισα για να τελείωσω ενα θέμα της δουλειάς και μετά πηγα στην κουμπάρα μου που με περίμενε, για αυτό δεν σε πήρα, σίγουρα θα κανονίσουμε μέτα την Τετάρτη που ελπίζω οτι θα ηρεμήσω απο την δουλειά!!

Della, τι έγινε με τις εξετάσεις? εύχομαι να είναι όλα καλά!!!

Νινα-νανα, θα σου στείλω πμ αργότερα για αύριο γιατί εαν δεν τελειωσω το απόγευμα κάτι εξωτερικές δουλειές θα αναγκαστώ να τις κάνω αύριο οποτε δεν θα προλάβω να ερθω, ειδα οτι είναι στην Ανω Γλύφαδα οποτε ξέρω περιπου που είναι.

Dimista, καλά να περάσετε το Σ/Κ!!

Θα τα πούμε αργότερα!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Μπήκα για λίγο!

Τζαμίν σε ευχαριστώ πολύ που μου είπες πως γίνεται το τικεράκι και πως να σβήσω το παλιό.Αυτήν την φορά δεν δυσκολεύτηκα όπως με το προηγούμενο που έκανα 100 χρόνια για να το περάσω.

Είδα τα γλυκάκια που έφτιαξες!

Τα έκανες τόσο ωραία που πραγματικά μοιάζουν με παιδικά.Συγχαρητήρια για την ικανότητά σου.Θα μπορούσες να δούλευες σε ζαχαροπλαστείο ως δεύτερη δουλειά ή να τα δίνεις σε βάφτιση!

Ντέλλα χάρηκα πολύ με τα αποτελέσματα των εξετάσεων!

Lila's mom τι καλό μαγείρεψες?

Νίνα Νάνα και μένα δεν μου αρέσει αυτός ο αέρας.Πράγματι μας έχει παγώσει.

Καλό βράδυ και πάλι καλό ΣΚ!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Dimista με γεια το τικερακι! Πρέπει κι εγω να το αλλάξω!!!!

Della μπράβο για τις εξετάσεις!

Κορίτσια τι τηλεοράσεις έχετε; Ιντσες εννοω. (Ασχετο εντελώς)

Εμείς 32 αλλα πλέον μου φαινεται μικρη (το καθιστικό στο καινούριο σπίτι ειναι μεγαλύτερο απο το παλιό και η απόσταση μεγάλη μεταξύ καναπέ και τηλεόρασης).

QVjlp3.png

Καλημέρα σας, χθες τη απόγευμα πήγα την μητέρα μου στον οδοντίατρο εσπευμένα και έκανε αναγκαστικά εξαγωγή δοντιού, ταλαιπωρήθηκε πολυ γιατι ναι μεν την πονουσε αρκετό καιρο αλλα δεν πήγαινε στον γιατρό νωρίτερα και χθες ήταν το αποκορύφωμα, ευτυχώς που ήταν μια καλη οδοντίατρος δίπλα σπίτι και την εξυπηρέτησε, είχε και κυστη το δόντι και καταλαβαίνετε!!

Νινα-Νανα, δεν θα πάμε τελικά προς Γλυφάδα γιατι έχω δουλειές στην περιοχή μου, θα τα πούμε ούτως ή αλλιώς αύριο!

Εμείς τηλεόραση στο σαλόνι δεν εχουμε, εχουμε μια 19΄στο δωμάτιο μας δεκαετίας+ και είχαμε και μια στο καθιστικό που έγινε το δωμάτιο της Λιλας, την οποία ακόμα μεσα την έχω αλλα δεν την χρησιμοποιώ, γιατι έχει χαλάσει, γενικά δεν είμαστε της τηλεόρασης, την ανοίγουμε μόνο για συντροφιά πολυ σπάνια να δούμε!!

Πάντως μπορούσατε να πάρετε μια απο 40΄ μέχρι 48΄ για τον χώρο σας!

Della, χάρηκα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ξενοιασες και με αυτο!

Dimista, με γεια το τικερακι, πολυ ωραίο ειναι!

Μαγειρεψα ρόλο κοτόπουλο με βραστά λαχανικά και τηγανητες πατάτες!

Julie, ωραίο το πικ νικ, σε εκπροσώπησε επάξια η Ειρήνη!!

nJ2dp3.png

Τzamin να χαίρεστε την Έλενα!! Να τα εκατοστήσει και να είναι πάντα γερή, καλότυχη και ευτυχισμένη.

Brooke εύχομαι τα ίδια και για τη Λαμπρινούλα!

Κορίτσια εγώ δυστυχώς αύριο το μεσημέρι δουλεύω. Θα τα κάνει πρωί ή απόγευμα τα γενέθλια η Brooke? Αν και δεν ξέρω αν είναι σωστό να έρθουμε γιατί τυπικά εγώ δεν ξέρω κάτι...

Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερος ο καιρός!!

Tzamin είπαμε, εσύ χαραμίζεσαι...

Η Ειρήνη είναι εντελώς καλά (φτου, φτου). Χθες κάναμε και το τελευταίο εμβόλιο...μέχρι να βγάλουμε την πάνα...

Lila's mom, γιαμ, γιαμ, κράτησέ μου μια μερίδα....Εγώ λέω να κάνω παστίτσιο σήμερα...

Julie πεθαίνω με τη συνονόματη!! Διαχείριση θυμού? Μπράβο!!! Η δικιά μου μπαίνει στην κούνια οικειοθελώς μόνο όταν θέλει να χοροπηδήσει!!

Κορίτσια, δε σας είπα..Η μικρή δε θέλει καθόλου να μπαίνει στα μαγαζιά..Είχα πάει προχθές να της αλλάξω κάτι ρούχα και με τράβαγε να βγούμε έξω. Μας άκουσε όλο το mall!! Και δεν είναι πρώτη φορά...Πως μου βγήκε έτσι το παιδί??? :tongue:

Σας αφήνω τώρα να συμαζέψω λίγο γιατί θα ξυπνήσει η μικρή..

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλημέρα!

Χίλια συγγνώμη που εισβάλλω στην παρέα σας έτσι στα ξαφνικά. Είμαι έτοιμη να κάνω την έβδομη εξωσωματική μου και δυστυχώς έχει αλλάξει το σύστημα του δημοσίου για τα φάρμακα κι έτσι δεν μπορώ να πάρω πια μέσω ΙΚΑ λόγω των πολλών προσπαθειών που έχω κάνει.

Εάν σε κάποια κοπέλα έχουνε περισσέψει γκονάλ και μενοπούρ και δεν τα χρειάζεται γιατί έχει γίνει ήδη ευτυχισμένη..θα το εκτιμούσα πολύ να μου έστελνε ενα προσωπικό μήνυμα γιατί τα έχω πολύ μεγάλη ανάγκη άμεσα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για το χρόνο σας...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...