Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Μαζεύτηκαν πολλά!Θα σχολιάσω ότι θυμάμαι και όσο προλάβω.

Το Αττικό Πάρκο που ρωτήσατε ανήκει στο Γαλάτσι και είναι απέναντι από την καφετέρια "zeppelin" που είναι γνωστή σε πολλούς.Πλέον ονομάζεται "zafiro".

Το Αττικό Πάρκο δεν έχει καφετέρια.Έχει καντίνα.

Τζαμίν τι γλυκάκια έφτιαξες?Χαρά στο κουράγιο σου!Να σε ρωτήσω:Θέλω να κάνω καινούριο τικεράκι.Η διαδικασία είναι ίδια?Πρέπει να διαγράψω πρώτα αυτό που έχω?

Ντέλλα καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις του Κωνσταντίνου.Τι εννοείς σας άκουσαν 2 όροφοι?Έκανε κάτι και του φώναξες?Ή έκλαιγε? Η Brooke τι θα κάνει την Κυριακή?

Κίττυ δεν έχει κάποια προτίμηση στο γάλα.

Julie ωραία που έφτιαξε ο καιρός.Καλή επιτυχία με το συνέδριο!Ωραίο συνήθειο έχει βρει η κόρη σου.Οπότε ηρεμείς και συ λίγο.

Άρμα σε ευχαριστώ για τις ευχές.Το γάλα Όλυμπος βγαίνει και για τα μικρά?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νίνα Νάνα τι ωραία που τρως την ίδια ώρα με τον άντρα σου.Εγώ τρώω 8 προς 8.30 και ο άντρας μου αναλόγως τι ώρα θα γυρίσει από την δουλειά.Γενικά τπτ δεν κάνουμε μαζί την ίδια ώρα.

Από τότε που ξεκίνησε ο μικρός βραδυνό τρώω μαζί με τον μικρό.

Lila's mom o δικός μου έπινε το advance από 12 μηνών μέχρι που πήγαμε παιδίατρο.Το almiron frisogrow +2 το ξεκίνησε τώρα που έγινε 2.Προς το παρών του αρέσει.Εμένα δεν μου αρέσει το χρώμα που έχει.

Βιβή και μεις του πήραμε την ίδια οδοντόκρεμα αλλά δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμη με αυτήν.Περιμένω να τελειώσει η προηγούμενη.Και μένα μου φαίνεται το κεμπάπ βαρύ.

Δεν θυμάμαι άλλα.

Καλό υπόλοιπο απόγευμα!

Σωστα ,κι αυτό Αττικό Πάρκο το λένε., γνωστό ως zeppelin όπως λες ..εγώ νόμιζα στα Σπάτα με τα ζωάκια

Τζούλη,μάλλον οι συμφοιτητές θα ασχολούνται μόνο με την Ειρήνη,που σίγουρα θα τους ξετρελάνει !!!όντως , φοβερό που εχει βρει αυτό τον τρόπο να ηρεμει.

Και ο Ισαακ ζηταει να μπει για να χοροπηδάει....παιρνει αρκουδάκια . τα σκεπάζει κι οταν θελει να βγει αρχιζει και δινει οτι εχει βαλει μεσα και μετα ζηταει να βγει και ο ιδιος.

Κεμπαπ κι εμεις δεν του δινουμε ,βρισκουμε οτι ειναι αρκετα πικάντικο.Γενικα οταν παιρνουμε σουβλάκια ο μικρός τρωει πιτα και πατάτες.

θα φτιάξω πίτσα σε λιγο ,την προηγούμενη φορα ερχόταν μια σε μενα ,μια πηγαινε στον μπαμπα του και δάγκωνε απο τα κομμάτια μας

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Κορίτσια καλησπέρα, εγω μόλις γύρισα απο τον γύρο της Αττικης πήγα την μητέρα μου στο οφθαλμίατρο, τώρα είμαστε στην μαμα μου και θα παραγγειλουμε να φάμε!!!

brooke, να τα εκατοστήσει η Λαμπρινή, να την χαίρεστε!!!!

Νινα-Νανα, θα ξέρω αύριο εάν θα πάω Γλυφάδα, εμείς είμαστε εκει κατα τις 10.30 και βόλταρουμε με το καρότσι στα μαγαζια, θα δω στον χάρτη που ακριβώς ειναι για να ξέρω, αφου έχει πασχαλινά να πάρω απο εκει την λαμπάδα για τον βαφτιστηρα μου.

Κιττυ, ελπίζω να τελειωσες τις δουλειές σου, αύριο θα είμαι στην περιοχή σου, ίσως πάω στο metro mall για την δουλεια μου αλλα θα έχω μαζι την Λιλα!

Τζαμίν, ελπίζω να τελειωσες με τα κεκακια, με το καλο αύριο!!!

Dimista, θα δοκιμάσω κάποια στιγμη αυτο το γάλα για 2 ετών ώστε να δω εάν της αρέσει, ίσως κρύο να το γευεται διαφορετικά!

Julie, ωραία ειναι οταν έχει ηλιοφάνεια, εύχομαι να περάσετε ωραία στο πικ νικ!!!

Della, εμείς λέμε να πάμε την Κυριακή, θα έρθετε;

Καλο βράδυ!!!!

nJ2dp3.png

Κορίτσια καλησπέρα' date=' εγω μόλις γύρισα απο τον γύρο της Αττικης πήγα την μητέρα μου στο οφθαλμίατρο, τώρα είμαστε στην μαμα μου και θα παραγγειλουμε να φάμε!!!

brooke, να τα εκατοστήσει η Λαμπρινή, να την χαίρεστε!!!!

Νινα-Νανα, θα ξέρω αύριο εάν θα πάω Γλυφάδα, εμείς είμαστε εκει κατα τις 10.30 και βόλταρουμε με το καρότσι στα μαγαζια, θα δω στον χάρτη που ακριβώς ειναι για να ξέρω, αφου έχει πασχαλινά να πάρω απο εκει την λαμπάδα για τον βαφτιστηρα μου.

Κιττυ, ελπίζω να τελειωσες τις δουλειές σου, αύριο θα είμαι στην περιοχή σου, ίσως πάω στο metro mall για την δουλεια μου αλλα θα έχω μαζι την Λιλα!

Τζαμίν, ελπίζω να τελειωσες με τα κεκακια, με το καλο αύριο!!!

Dimista, θα δοκιμάσω κάποια στιγμη αυτο το γάλα για 2 ετών ώστε να δω εάν της αρέσει, ίσως κρύο να το γευεται διαφορετικά!

Julie, ωραία ειναι οταν έχει ηλιοφάνεια, εύχομαι να περάσετε ωραία στο πικ νικ!!!

Della, εμείς λέμε να πάμε την Κυριακή, θα έρθετε;

Καλο βράδυ!!!![/quote']

αν πας metro mall ,παρε με τηλ . καλα ,κι εγω με τον μικρό θα ειμαι λογικα

Κορίτσια ,κι εμείς ΟΚ για την Κυριακή

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Dimista,η brooke μας ειπε οτι θα κανει τα γενεθλια της Λαμπρινης την Κυριακη στο παιδικο σταθμο που εχει κι αν θελουμε να παμε.

Οταν λεω μας ακουσαν δυο οροφοι εννοω τσιριζε τοσο πολυ γιατι οπως τον βαλαμε κατω για να παρουμε το αιμα ηταν ανημπορος,και οι φωνες του ακουγονταν μεχρι το ισογειο.

NXbrp3.png

Ο Κωνσταντινος με το σχολειο πηγαν στο αττ.ζωολ.παρκο στα σπατα.Αυτο το αλλο που λετε που ειναι;ειναι μεγαλο;εχει πολλα ζωακια;να τον παω αν ειναι καμια μερα.Τι εισητηριο εχει;ειχα παει παλια νομιζω στο zeppelin στο λοφο στο Γαλατσι.Εκει διπλα ειναι;

NXbrp3.png

Ο Κωνσταντινος με το σχολειο πηγαν στο αττ.ζωολ.παρκο στα σπατα.Αυτο το αλλο που λετε που ειναι;ειναι μεγαλο;εχει πολλα ζωακια;να τον παω αν ειναι καμια μερα.Τι εισητηριο εχει;ειχα παει παλια νομιζω στο zeppelin στο λοφο στο Γαλατσι.Εκει διπλα ειναι;

Della, νομίζω η σωστή ονομασία του ειναι Αττικό Αλσος,ναι αυτο ειναι αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι με ζωακια....εχω και χρόνια να παω βεβαια

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Μόλις μου θυμησατε οτι έχω ενα βιβλίο για δραστηριότητες για παιδια στην αθήνα, έχει όλα τα πάρκα το Athens for kids!

Εμείς θα πάμε στην Brooke.

Tzamin καλή επιτυχία στα γλυκακια, είμαι σίγουρη θα ειναι υπέροχα!

Della καλα αποτελέσματα!

Dimista έχω παει τελικά εκει!

Julie στις 6 ε; Και δεν πεινάτε μετα μέχρι το βραδυ;

Ελπίζω να περάσατε καλα!

Lila's mom πες μου οπότε μάθεις! Εμείς θα πάμε πάντως γιατι η ελινα που το έχει ειναι φίλη.

Κατα τ αλλα ησυχία, πάρκο, βόλτες, αυτά!

Καληνύχτα!

QVjlp3.png

Brooke χρόνια πολλά κι από εδώ!!!!!Να χαίρεσαι την Λαμπρινούλα σου! Πάντα γερή κι ευτυχισμένη να είναι!!!

Ουφ, καλά περάσαμε, αν και δεν πρόλαβα να φάω τίποτα (πέρα από μισό καρότο και 2 κομματάκια μπρόκολο που με τάισε η κόρη μου) γιατί έπρεπε συνέχεια να την κυνηγάω :P Πάντως η μικρή πέρασε πολύ καλά!! Μερικοί που δεν ήξεραν ότι έχω παιδί έμειναν έτσι :shock::shock::shock: όταν με είδαν, πλάκα είχε.

Είχε και κάτι άλλα παιδάκια καθηγητών και παίξανε μπάλα όλα μαζί. Η δικιά μου κλασσικά έδειξε καμιά 20αριά φορές το φεγγάρι κι είπε "φεγγάρι" και μετά "moon" για να είναι και στο κλίμα που όλοι μιλούσαν αγγλικά ;) Έλιωσα...

Σας ζάλισα ε??? Φιλάκια, καληνύχτα!!

6237481d19.png

Kαλημέρα κορίτσια!

Brooke να τα εκατοστήσει η Λαμπρινή!Πάντα γερή και ευτυχισμένη να είναι!

Τζαμίν να τα εκατοστήσει η Έλενα!Πάντα γερή και ευτυχισμένη να είναι!

Κορίτσια Αττικό Πάρκο λέγεται το οποίο είναι καινούριο.Υπάρχει Άλσος στο Γαλάτσι το οποίο λέγεται Άλσος Βείκου το οποίο είναι χρόνια.Ίσως να τα έχετε μπερδέψει.

Ντέλλα όπως σου είπε και η Κίττυ δεν έχει ζωάκια.Το είχα περιγράψει την προηγούμενη Κυριακή.

Νίνα Νάνα σε ποιο από τα 2?

Julie στο συνέδριο πήγατε?

Εμείς δεν θα πάμε στην Βrooke γιατί το έμαθα χτες από την Ντέλλα που έγραψε ποιες θα είμαστε στην Brooke.

Δεν το ήξερα νωρίτερα!

Εσείς λογικά το μάθατε στα γενέθλια της Νίνα Νάνα.Για την Κυριακή έχουμε κανονίσει.

Καλό ΠΣΚ και καλά να περάσετε στα γενέθλια.

Kαλημέρα κορίτσια!

Brooke να τα εκατοστήσει η Λαμπρινή!Πάντα γερή και ευτυχισμένη να είναι!

Τζαμίν να τα εκατοστήσει η Έλενα!Πάντα γερή και ευτυχισμένη να είναι!

Κορίτσια Αττικό Πάρκο λέγεται το οποίο είναι καινούριο.Υπάρχει Άλσος στο Γαλάτσι το οποίο λέγεται Άλσος Βείκου το οποίο είναι χρόνια.Ίσως να τα έχετε μπερδέψει.

Ντέλλα όπως σου είπε και η Κίττυ δεν έχει ζωάκια.Το είχα περιγράψει την προηγούμενη Κυριακή.

Νίνα Νάνα σε ποιο από τα 2?

Julie στο συνέδριο πήγατε?

Εμείς δεν θα πάμε στην Βrooke γιατί το έμαθα χτες από την Ντέλλα που έγραψε ποιες θα είμαστε στην Brooke.

Δεν το ήξερα νωρίτερα!

Εσείς λογικά το μάθατε στα γενέθλια της Νίνα Νάνα.Για την Κυριακή έχουμε κανονίσει.

Καλό ΠΣΚ και καλά να περάσετε στα γενέθλια.

Καλημερα,

Dimista, κι εγω χθες το εμαθα για την Κυριακή.μαλιστα οταν το ανεφερε η Ντελα,δεν κατάλαβα τι εννοούσε.αλλά αφού εχετε κανονίσει....καλά να περάσετε κι εσείς !

εχεις facebook?

7-4-2011

5s7mp3.png

Brook χρόνια πολλά για την Λαμπρινούλα χτες..... Να την χαίρεστε και να είναι πάντα ευτυχισμένη!!!!

Δήμητρα ευχαριστώ για τις ευχές. Το τικεράκι θα το κάνεις με την ίδια διαδικασία και όταν το περάσεις στην υπογραφή σου, θα σβήσεις το προηγούμενο. Δεν χρειάζεται να το σβήσεις πρώτα, μπορείς να τα κάνεις ταυτόχρονα.

Για το σχολείο έφτιαξα ατομικά γλυκάκια (τύπου cheesecake), με κρέμα από γιαούρτι και μπισκότα digestive για βάση. Για να είναι υγιεινά, γιατί στο σχολείο αποφεύγουν να δίνουν γλυκά. Έγιναν πολύ ωραία...

Έφτιαξα και τα παντεσπάνια για την τούρτα χτες και σήμερα θα φτιάξω τις κρέμες. Τα κεράκια θα τα σβήσουμε αύριο.

Julie πολύ ώριμο από μέρους της Ειρήνης, να διαχειρίζεται έτσι τα νεύρα της, μπράβο!!!

Della καλά αποτελέσματα.... Ακούω εξετάσεις και ανατριχιάζω. Πρέπει κι εγώ να της μαζέψω ούρα.... από Δευτέρα τώρα.

Arma τί νέα από τον υπέρηχο του Βασιλάκη?

Tzitzina όλα καλά?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...