Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Julie φίδια???!!!! Κουράγιο!!

Della και Dimista ωραίο το Αττικό, έτσι? Δεν έχω πάει, αλλα θέλω πολύ να το προγραμματίσω.. ..Ωραία ιδεα για συνάντηση......ε..?

Τzamin ξεκινάει η σεζόν και έχεις πολύ δουλειά ή έτσι είναι έτσι κ'αλλιώς?

Nina-Nana σήμερα είχε όντως λίγη δροσούλα. Εμείς εδώ και καιρό δεν αναβουμε τίποτα γιατί δε νιώθουμε κρύο. Και η Ειρήνη ζεσταίνεται γιατί ιδρώνει πολύ εύκολα. Βέβαια έχει να κάνει και η περιοχή..

Della κάνεις πολλές εφημερίες το μήνα? Και λείπεις μια ολόκληρη μέρα? Κουραστικό, ε? Μετά πόσες μέρες κάθεσαι μέχρι την επόμενη βάρδια?

Kitty, σίδερο...#@$%&!!

Bιβή από τώρα είναι ζωηρός ο μικρός? Άντε καλό κουράγιο!!! Να δεις θα περάσει γρήγορα ο καιρός. Εύχομαι όταν έρθει με το καλό, να μην είναι τόσο ζόρικος!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αύριο λέω να πάω τη μικρή βολτίτσα γιατί είναι μέσα απο την Πέμπτη! Να πάρει λίγο καθαρό αέρα (Και εγώ βεβαίως, βεβαίως). Ελπίζω να μη βρέχει γιατί σήμερα όταν έφυγα από τη δουλειά είδα ψιχάλες στο αμάξι. Ούτε κατάλαβα πότε έβρεξε. Άντε να σταματήσουν αυτά γιατί βαρέθηκα...

Φιλια σε όλες....

uwJMp2.png?KqESJfSU

Κορίτσια καλημέρα!!!

Καλά είμαστε εμείς. Δουλειά έχει γιατί πλησιάζει η σεζόν και έχω αρχίσει να οργανώνω τα συνέδρια που έχω κλείσει.

Tzitzina ελπίζω να ήταν τουλάχιστον το τελευταίο για φέτος...

Εγώ πήγα χτες στο νοσοκομείο να πάρω το πολυπόθητο χαρτί με την ανάλυση της νοσηλείας και ....... δεν ήταν έτοιμο :evil:. Το στόμα μου έφτασε στο αυτί από τα εγκεφαλικά που με χτυπήσανε.... ειλικρινά δε ξέρω πώς να το χειριστώ το θέμα.....

Νίνα νανα εγώ αυτό το ΣΚ θα είμαι πολύ στριμωγμένη από χρόνο νομίζω...

Κορίτσια σας αφήνω γιατί έχω μπλέξει λίγο με υπεραγχωμένη κυρία που δεν μπορεί να διαβάσει την κάτοψη :rolleyes:.... γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ..... για να διευκολύνουμε τις ζωές των άλλων ;).

Θα μπω αργότερα

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημερα!!!

Αχ πολυ χαρηκα που συναντηθηκαμε!Νινα-Νανα σε ευχαριστουμε ηταν ΤΕΛΕΙΑ!!!Να το κανονισμουμε παλι συντομα να δουμε κ τα υπολοιπα κοριτσια!

Tzitzina ευτυχως η μικρουλα ειναι καλυτερα!περαστικα!!!

Βιβη μια χαρα ο μπεμπουλης αντε με το καλο!!!

Κιττυ χαρηκα που σε γνωρισα κ απο κοντα!

Τα παιδια ειναι σχολειο, η μικρη σταθμο εφτιαξα φασολακια (νοικοκυρα!) και παω μια βολτιτσα στα μαγαζια!!!

Φιλια σε ολες!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλημέρα!!!!

Εμείς χθες είχαμε παιδοδοντίατρο...δεν καθόταν με τίποτα να δούμε το δόντι. Τελικά είπαμε ότι είμαστε μάλλον στάσιμοι και θα μας ξαναδεί μέσα Ιουλίου, μήπως και την καταφέρουμε να βγάλουμε και ακτινογραφία. Κατά τα άλλα, ξεκινάμε να χρησιμοποιούμε οδοντόκρεμα, μας πρότεινε την aim 2-6 και γύρω στα 3 θα κάνουμε την πρώτη φθορίωση.

Μετά πήγαμε κούνιες για να της περάσει η αναστάτωση και φυσικά όταν γυρίσαμε σπίτι ήταν κομμάτια.

Nina-nana αφού βάλατε OTE TV όποτε θες να την αφήσεις να δει λίγο τηλεόραση, έχει ένα φανταστικό κανάλι για αυτές τις ηλικίες (το baby tv). Η Μένια όποτε της βάζω να δει παθαίνει αμόκ...ειδικά ένα που δείχνει στις 20:40 της αρέσει πάρα πολύ και μόλις ξεκινάει φωνάζει να τη η Μίνα (είναι ένα ροζ ιπποποταμάκι που παίζει)!

Dimista, εμένα πίνει το Advance το φρέσκο εδώ και πολύ καιρό (από τέλος Σεπτέμβρη). Από φαγητό από το απόγευμα και μετά δεν πολυτρώει. Κάποιο σνακ γύρω στις 7 (φρούτο, τοστ, λίγο κεικ, γιαούρτι - τώρα το έχει μειώσει, μάλλον το έχει βαρεθεί - κλπ). Βραδυνό δεν τρώει γενικά. Πολύ σπάνια, μόνο αν είμαστε μαζεμένοι και μας δει θα ζητήσει και εκείνη. Σε κάθε περίπτωση κατά τις 10 πίνει ένα μπιμπερό γάλα - όσο χωράει όχι μέχρι τα 250 - και πάλι ό,τι ώρα ξυπνήσει το πρωί (περίπου κατά τις 8 ) άλλο ένα. Το μεσημέρι όμως τρώει αρκετά. Πέρα από το φαγητό της, ό,τι έχουμε στο τραπέζι σίγουρα θα ζητήσει να το δοκιμάσει και μετά θα φάει και φρούτο.

Κορίτσια, κεμπάπ? Εντυπωσιακό! Εμένα μου πέφτει πάντα βαρύ, οπότε επειδή δε μας έχει δει να τρώμε εμείς δε μας το ζητάει.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Καταρχήν να ευχηθώ αν και πολύ καθυστερημένα χρόνι απολλά στον Κων/νο της dimista μια ςκαι στις υπόλοιπες ευχήθηκα στο φβ....Να τον χαίρεσαι και να είναι πάντα γερός κι ευτυχισμένος! Όσο για το γάλα εμένα πίνει frisogrow, έχω προσπαθήσει αν του δώσω Όλυμπος και advance αλλά δεν τα θέλει με τίποτα..Βραδινό δεν τρώει γιατί όλο το απόγευμα τσιμπολογάει από κάτι.

Τι ωραία που περάσατε το Σάββατο!!!! Πολύ θα ήθελα να ήμουν κι εγώ..εμείς ούτε το δικό μας δεν κάναμε το πάρτυ μιας και είμασταν άρρωστοι όλοι...:-(

tzitzina τι πέρασε μωρέ η κούκλα σου??? Περαστικά και ας είναι το τελευταίο!

Βιβή μπράβο που όλα είναι καλά με τον μπεμπούλη! Κι εμένα ο Βασιλάκος δεν σταματούσε να κλωτσάει! Άντρες..χαχαχαχα!

della πρέπει να πέρασε σούπερ στο Αττικό πάρκο ε? Όσο για το γιο γιο κι εμένα με την πάνα κάθεται αλλά πιο πολύ του αρέσει να κάθεται στην λεκάνη. Αυτό τον καιρό όλη την ώρα ξεβρακώνεται και μου ζητάει να τον βάζω..εχτές το βράδυ πριν κοιμηθεί ήταν η πρώτη φορά που έκατσε χωρίς πάνα και έκανε τσίσα(το είχε κάνει ρπιν κανα τρίμηνο πάλι) και μετά δεν ήθελε να του βάλω πάνα :shock:

tzamin κι εγώ περιμένω ακόμα το αντίστοιχο χαρτί από την νοσηλεία της κόρης μου η οποία ήταν τον Δεκέμβρη του 12...το δημόσιο είναι της υπομονής και του κυνηγητού!

Σήμερα έχουμε υπέρηχο στον Βασιλάκο για το νεφρό του...όπως πάντα έχω πολύ αγωνία, ελπίζω να μην έχουμε αύξηση της διάτασης...

Φιλιά και στις υπόλοιπες! Δεν γράφω άλλα γιατί σας ζάλισα πρωί πρωί!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα....

Arma καλά αποτελέσματα. Ενημέρωσέ μας.

Δήμητρα η Έλενα τρώει βραδινό. Όχι την ποσότητα του μεσημεριανού αλλά οπωσδήποτε κάτι θα φάει. Γάλα δεν πίνει το βράδυ. Δεν της δίνω γάλα πρωί βράδυ, της το δίνω όποτε το ζητήσει. Ούτως ή άλλως τρώει τυρί και γιαούρτι και πίνει και γάλα μέσα στην ημέρα. Οπότε δεν την πιέζω. Έχω διάφορα γάλατα στο σπίτι, και όταν θέλει γάλα την αφήνω να επιλέξει, ποιο θέλει και αν το θέλει ζεστό ή κρύο. Φαίνεται τελευταία να έχει μια προτίμηση στο Advance σε χάρτινο κουτί, και το θέλει κρύο. Πίνει και φρέσκο, όπως και εβαπορέ. Γενικά ότι γάλα και να της δώσω θα το πιει.

Πότε θα φτιάξει ο καιρός πια? Αμάν .... είμαστε που είμαστε πεσμένοι..... δεν βοηθάει και λίγο ο καιρός!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια, εμένα μόλις κοιμήθηκε η Λιλα και ξάπλωσα και εγω, καθησα πάλι υπερωρίες σήμερα και αύριο έχω να γυρίσω την μισή Αττική, τουλάχιστον την Παρασκευή δεν δουλεύω, η άλλη εβδομάδα προμηνύεται δύσκολη γιατι πρεπει να στείλουμε μια μεγάλη παραγγελία και πρεπει να φτιάξω στατιστικά!!

Αρμα, εύχομαι όλα καλα με τον υπερηχο, περιμένουμε νέα σας!

Και εμένα frisogrow πίνει, δοκιμάσαμε μια φορα το advance ψυγειου που ειναι της ίδιας εταιρείας αλλα δεν το ήθελε καθόλου, εφόσον της αρέσει και πίνει και 4 φορές την ημέρα δεν της το σταματαω, εμείς θελουμε ένα μεγάλο κουτί την εβδομάδα, νομίζω ότι με την συχνότητα που πίνει έρχεται μια η άλλη το κόστος τους.

Τζαμίν, τα συνέδρια αφορούν και εταιρείες απο το εξωτερικού ή μόνο ελληνικές;

Πάντως έχει ενδιαφέρον η διοργάνωση, δεν θα έχεις κανένα ταξιδάκι;

Νινα-Νανα, ενδιαφέροντα αυτα τα events που έβαλες, επειδη μαλλον θα είμαι Γλυφάδα το Σάββατο το πρωι μπορούμε να κανονισουμε να βρεθούμε στο sunny side!

Mommy3, πως παει το χέρι; Ελπίζω να ξεκουραζεσαι λιγάκι!

Πάω και γω σιγα σιγά για ύπνο!!

Καλο βράδυ σε όλες σας!!!!

nJ2dp3.png

Γεια σας κορίτσια μου όμορφα!

Πολλα μαζεύτηκαν,

Tzitzina ευτυχώς που ειναι καλύτερα η Ειρήνη, άντε λογικά τελευταία ίωση για φέτος!

Tzamin μου γιατι είσαι πεσμένη βρε; Πάντως φτιάχνει ο καιρος απο αύριο!

Καλα, για το νοσοκομειο δεν σχολιάζω καν!!!!!!

Mammy κι εγω χάρηκα πολυ, να ξανακανονισουμε, έχεις δίκιο!

Βιβή κι εμείς αυτήν την οδοντοκρεμα χρησιμοποιούμε (κι η επίσκεψη στον παιδοδοντιατρο πρέπει να κανονιστει).

Το ξέρω το baby tv αλλα δεν την έχει συγκινήσει ιδιαίτερα. Βλέπει στο iPad τα δικά της!

Arma καλα αποτελέσματα!

Lila's mom κι εμείς Σάββατο πρωί λέμε να πάμε! Τι ωρα περίπου θα είσαι στην περιοχή;

Οσον αφορά στο βραδινό φαγητο επειδη πάντα τρωγαμε νωρίς με τον άντρα μου γύρω στις 8 κι η μικρη ειναι ξύπνια θεωρούσα δεδομένο οτι θα φάει μαζι μας. Οπότε τρώει ή ξανά απο το μεσημεριανό της αν θελει, ή τραχανά με φέτα, ή λαχανο-καροτο σαλάτα, ντομάτα-ελιές, λαδοπαξιμαδα, προβειο γιαούρτι, πίτσα κτλ.

Καληνύχτα!!!!!!!!!!!!

QVjlp3.png

Καλημέρα κορίτσια...

Μέχρι τις 2 το βράδυ έφτιαχνα τα γλυκά για το σχολείο της Έλενας (για τα αυριανά γενέθλια). Ευτυχώς που αποφάσισα να τα φτιάξω χτες, γιατί τα υλικά δεν μου έφτασαν και πρέπει να ψωνίσω σήμερα να φτιάξω και τα υπόλοιπα. 35 γλυκάκια θέλω σύνολο και χτες μου βγήκαν 20.

Νινα νανα λόγω του ότι τελευταία ακούω μόνο δυσάρεστα περιστατικά και για προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι, με έχει επηρεάσει ψυχολογικά. Λέω μπας και φτιάξει και η διάθεση με την αλλαγή του καιρού.

Lila's mom τα συνέδρια είναι κυρίως ελληνικής διοργάνωσης, αλλά κάνουμε και εξωτερικού. Καλά δρομολόγια για σήμερα... τουλάχιστον θα έχει 3ήμερη ξεκούραση και θα χαρείς και το κοριτσάκι σου!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα παρεουλα μου!Σημερα δεν πηγα δουλεια γθα να παω τον Κωνσταντινο για εξετασεις.Αφου καναμε 40'να μαζεψουμε τα ουρα(τον κυνηγουσα με το κυπελλακι περα δωθε) πηγαμε στη Βιοιατρικη οπου εγινε χαμος!Μας ακουσαν δυο οροφους κατω.Αυριο το απογευμα θα παρουμε τα αποτελεσματα.Μετα πηγαμε στη νονα του που εχει αυτη τη βδομαδα αδεια και περασαμε πολυ ωραια.Τωρα κοιμαται!

NXbrp3.png

Αrma,τι εγινε με την εξεταση χθες;καθισε ο μικρος;

Τzamin,τι κεκακια εφτιαξες;ζηλεψα!

Τzitzina,πως ειναι η Ειρηνη;ξεμπερδεψατε τελειως;επεστρεψε σχολειο;

Βιβη,ακτινογραφια γιατι να κανει;φοβουνται οτι ειναι νεκρο;μα τοσον καιρο τωρα δεν θα αλλαζε χρωμα;

NXbrp3.png

Καλησπέρα !!

Lila s mom, κι εμεις τα ίδια έχουμε με τον απογευματινό ύπνο,αλλα τωρα ειμαστε κ οι 2 σπιτι οποτε δεν υπαρχει θεμα.αλλα πριν μεχρι να ξαπλωσει ο αντρας μου ,ο Ισαάκ ειχε ξυπνήσει και το αποτέλεσμα ηταν ή δεν κοιμόταν ή έπρεπε να τον παω καπου

οταν δουλευα κι εγω και ελειπα ...απλα δεν κοιμόταν

Nina-Nana , ωραίες οι προτάσεις σου αλλα μάλλον εμείς δεν θα μπορέσουμε να ερθουμε προς τα εκεί

Tzamin, τι να πω.....ειναι μην μπλέξεις ! Η Ειρηνούλα ειναι καλα τωρα ?

Della , φαντάζομαι σκηνες απείρου κάλλους να κυνηγάς τον Κωνσταντίνο με το κυπελάκι ! Καλά αποτελέσματα !

Mummy3 ,κι εγω χάρηκα πολύ που σε γνώρισα !!και την μικρή και τα αγόρια σου , εννοείται !!!

ο Ισαάκ απο γάλα πινει οποιοδήποτε...φρεσκο,εβαπορέ....τα πάντα όλα !!!

και το ζητάει μονος του

παω να κανω κατι ΄δουλειές τωρα που κοιμάται ,θα τα ξαναπούμε .

Φιλιά !

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Good afternoon!! Να κεράσω τσάι?

Έφτιαξε ο καιρός, είδαμε τον ήλιο, ανέβηκε η θερμοκρασία σε διψήφιο νούμερο κι όλα είναι τέλεια!Επιτέλους έφτιαξε κι η διάθεσή μου!!!

Αυτήν την εβδομάδα έχουμε ένα συνέδριο εδώ και σήμερα το απόγευμα έχουμε το conference pic-nic όπου θα πάω με την Ειρήνη, ελπίζω να με βγάλει ασπροπρόσωπη :D Ανυπομονώ να γνωρίσει και να την γνωρίσουν οι συμφοιτητές μου.

Τζαμίν βαθιές ανάσες με το νοσοκομείο!!!Τί κεκάκια έφτιαξες? Κάτι μου λέει πως μεγαλούργησες ;)

Della πάλι καλά που τα καταφέρατε να συλλέξετε ούρα, δεν είναι τετριμμένο!

Τζιτζίνα είναι εντελώς οκ το κοριτσάκι μας?

Εμείς τρώμε κανονικά βραδινό όλοι μαζί στις 6, είναι το μόνο γεύμα της ημέρας που είμαστε όλοι σπίτι, τα μεσημέρια ο καθένας τρώει αλλού, οπότε το έχουμε καθιερώσει κι έχει συνηθίσει να τρώει τότε μαζί μας.

Εν τω μεταξύ τις τελευταίες μέρες έχει βρει συνήθειο να πηγαίνει και να αράζει στην κούνια της μέσα στη μέρα, κάθεται και μιλάει/τραγουδάει κι όταν βαρεθεί με φωνάζει. Μάλιστα όταν νευριάζει με κάτι μου λέει να την πάω στην κούνια και πάει και χαλαρώνει κι ηρεμεί μόνη της, το παιδί μου κάνει meditation χαχαχαχαχα! Πάντως μου αρέσει που έχει βρει αυτόν τον τρόπο να διαχειρίζεται τα νεύρα της, εντελώς από μόνη της κιόλας.

Φιλιά σε όλες!!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...