Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Αυτό το πάρκο μου αρέσει πολύ!Γιατί έχει κούνιες,σημεία θέας που βλέπεις όλη την Αθήνα ,βοτανικό περίπατο και γήπεδα!

Το πρωί τον πήγαμε παιδίατρο για εμβόλιο.Είναι 10.100 και 84 εκ.Πέρασε επιτέλους τα 10 κιλά.Θα ξεκινήσει να πίνει το almiron growing up +2 και να τρώει και βραδυνό πριν το γάλα.Τα δικά σας ποιο γάλα πίνουν,τρώνε βραδυνό?

Τζιτζίνα περαστικά στην Ειρήνη.Κρίμα που ταλαιπωρείται τόσο!Ξανάκανε πυρετό?

Lila's mom μου αρέσουν πολύ οι συνταγές του Παρλιάρου!Δεν έχω αξιωθεί να φτιάξω ένα από τα γλυκά του!Περιμένουμε εντυπώσεις!

Κίττυ μεγάλη αγάπη στον μπαμπά του!

Νίνα βοήθειά σας!Καταφερτζού η γιαγιά!

Julie τι ωραία που ζωγραφίσατε!Ο δικός μου μόνο μουντζούρες κάνει!Ωραία εμπειρία ο ζωολογικός κήπος.

Βιβή ωραία περάσατε και σεις!

Τζαμίν τελικά είχατε πολύ δουλειά όλη την ημέρα?

Καλό μεσημέρι!

Ωραία ,μπράβο στον Κωνσταντίνο.:P

Ο Ισαάκ πινει εδω και καιρό φρεσκο γάλα και τελευταία πίνει πρωι - βράδυ απο 220-260 γρ.τρωει και βραδυνο ,οχι παντα , αλλα συνήθως τρωει

Μονο αγάπη στον μπαμπα ? πάθος :P:p μιλάμε ,ομως δεν μπορεί να κανει βήμα χωρίς να τον παρει μαζί του

αν εχεις fb στειλε μου , αν θελεις το ονομα σου να σε βρω

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα ομορφοκοριτσα.Το σπιτι εχει απολυτη ησυχια.Το πρωι πηγε ο Κωνσταντινος με το σχολειο στο Αττικι ζωολιγικο παρκο και ηρθε κατενθουσιασμενις αλλα και εξαντλημενος.Θα τους εφαγε ο ποδαροδρομος εκει.Κοιμηθηκε στις 18.30 κι ελπιζω να μην ξυπνησει πριν το πρωι στις 060.Γο καημενο γκρινιαζε κι ελεγε νανι κι εγω ελεγα με δουλευει!

NXbrp3.png

Dimista;μπραβο στον συνονοματο!Εμεις γαλα πινουμε milupa aptamil step up το ετοιμο στο χαργινο μπουκαλι.Σημερα τελειωνει το νουμερο 1+ και θα ανοθξω απι αυριο το καινουριο 2+.Βραδυνο συνηθως δεν του δινω γιατι μεχρι τις 18.30-19.00 τρωει κανα τοστακθ η κατι τετοιο και στις 21.00 του δινω γσλα.Το σαββατοκυριακο μπιρει να φαει ομως το βραδακι.Προχθες για παραδειγμα εφαγε ενα κεμπαπ στις 21.00 και ηπιε γαλα στις 22.00.

NXbrp3.png

Τzitzina,πως ειναι η Ειρηνη σημερα;ελπιζω καλυτερα.!Μεγαλη ταλαιπωρια η μπουμπου,κι εσυ βεβαια μαζι της.

Στο γιογιο κι ο δικος μου με τα ρουχα καθεται!Και του αρεσει....

Kitty,τελικα σιδερωσες χθες;

.Lila's mom,πως εγιναν τα cupcakes?

NXbrp3.png

Τzitzina,πως ειναι η Ειρηνη σημερα;ελπιζω καλυτερα.!Μεγαλη ταλαιπωρια η μπουμπου,κι εσυ βεβαια μαζι της.

Στο γιογιο κι ο δικος μου με τα ρουχα καθεται!Και του αρεσει....

Kitty,τελικα σιδερωσες χθες;

.Lila's mom,πως εγιναν τα cupcakes?

αμέεε...και χθες και σήμερα σιδέρωσα:P

κι εδώ απολυτη ησυχία , τοσο που βαρέθηκα.το μεσημερι νυσταξε νωρις ο Ισαάκ ,κοιμήθηκε κατα τις 14 30 ,σηκώθηκε 17 30 και μετα

''μπαμπά,ντύσει,βότα'' ..πηγαν να παρουν γάλα κι ακόμα να ερθουν:shock::shock:

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Julie,της αρεσαν τα φιδια;εγω αν ημουν και με τραβουσε να τα δω νομιζω θα παθαινα εγκεφαλικο.Τα φοβαμαι και τα σιχαινομαι αφορητα!

Βιβη,καθισε η Μενια στι τραπεζι και ασχοληθηκε με ενα ποτηρι και καλαμακια;ΚΥΡΙΑ!

Νινα-Νανα,πως και κοιμηθηκε με τη γιαγια;

NXbrp3.png

Καλησπερα ομορφοκοριτσα.Το σπιτι εχει απολυτη ησυχια.Το πρωι πηγε ο Κωνσταντινος με το σχολειο στο Αττικι ζωολιγικο παρκο και ηρθε κατενθουσιασμενις αλλα και εξαντλημενος.Θα τους εφαγε ο ποδαροδρομος εκει.Κοιμηθηκε στις 18.30 κι ελπιζω να μην ξυπνησει πριν το πρωι στις 060.Γο καημενο γκρινιαζε κι ελεγε νανι κι εγω ελεγα με δουλευει!

ετσι ε ? ελεγες σε κοροδεύει το παιδί :P:p Δεν σου λείπει οταν κοιμαται πολλές ωρες ? εγω μερικες φορες λέω ''άντε ποτε θα ξυπνήσει ?''

οπως τωρα λέω ΄΄ποτε θα ερθει ?΄΄:tongue:

πολυ αττικό παρκο ,παιζει τελευταία βλέπω

7-4-2011

5s7mp3.png

Julie,της αρεσαν τα φιδια;εγω αν ημουν και με τραβουσε να τα δω νομιζω θα παθαινα εγκεφαλικο.Τα φοβαμαι και τα σιχαινομαι αφορητα!

Βιβη,καθισε η Μενια στι τραπεζι και ασχοληθηκε με ενα ποτηρι και καλαμακια;ΚΥΡΙΑ!

Νινα-Νανα,πως και κοιμηθηκε με τη γιαγια;

κι εγώ...μπλιαχ....για τα φίδια .......

7-4-2011

5s7mp3.png

Αχ κι εγώ τα μισώ τα φίδια :evil::evil::evil:

Έκαναν κάτι δραστηριότητες με φίδια στην childminder και της έχουν κολλήσει από τότε, τί να κάνω? Αναγκαστικά τα είδα και μάλιστα 3 φορές. Ευτυχώς τα πιο πολλά κοιμόντουσαν! Είδαμε και κάτι σαύρες που προσπαθούσαν να κάνουν σαυράκια :tongue:

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Κίττυ κι εγώ το παθαίνω αυτό, αν λείπει ή κοιμάται πολλή ώρα με πιάνει ένα "μα πού είναι? Πότε θα έρθει/θα ξυπνήσει".

Παθαίνω στερητικό ;)

ναι, ακριβώς ετσι:P

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπέρα και απο εμένα, μόλις της έδωσα την πρώτη δόση γάλατος, πήγε αμέσως στον πατέρα της για να παίξουν, και αναμένω για την επόμενη...

Αύριο πρέπει να πάω νωρίτερα στην δουλειά γιατι έρχονται εμπορεύματα και πρέπει να βγουν παραγγελίες, το απόγευμα έχουμε ραντεβού στον οφθλαμίατρο ο άντρας μου και εγώ και θα είμαι με το άγχος να σχολάσω, τέλος πάντων ελπίζω να τα καταφέρω.

Λοιπόν τα κεκάκια, δεν ήταν και πολύ ωραία, έκανα την μισή δόση και ήταν λίγο άνοστα και μύριζαν αυγό, νομίζω οτι δεν θα ξαναπειραματιστώ και θα κάνω τα δικά μου που βγαίνουν τέλεια, ήθελα να φτιάξω και για το πάρτυ της μικρής με βουτυρόκρεμα αλλά θα τα φτιάξω σκέτα, το πολύ πολύ να βάλω κουβερτούρα με χρωματιστή τρούφα.

Della, του αρέσει του Κωνσταντίνου το κεμπάμπ? συγκεκριμένα σήμερα έφαγα, έφερε ο αδελφός μου απο το Μοναστηράκι, και η Λίλα το άρπαξε απο το χέρι μου και το μασουλούσε, βεβαια δεν την άφησα να φάει πολύ αλλά απο οτι κατάλαβα της άρεσε!

Κιττυ & Julie, ακριβώς τα ίδια και με μένα, εαν λείπει απο το σπίτι, θέλω να γυρίσουν όσον το δυνατόν πιο γρήγορα.

Δεν ξέρω εαν εσείς το αντιμέτωπίζετε και πώς αλλά όταν ο αντρας σας θέλει να κοιμηθεί το απογευματάκι και το παιδί παίζει και κάνει θόρυβο, τι κάνετε, εμένα δεν θέλει να του κλείνω την πόρτα και αγχώνομαι και είμαι όλο μη φωνάζεις, μη πάς κοντά.... και φυσικά φεύγουμε άρον άρον και πάμε στην γιαγιά για να το αφήσουμε να ξεκουραστεί, στο τέλος βέβαια το πτώμα είμαι εγώ αλλά και τι να κάνω, βέβαια οταν δεν δουλεύω ξαπλώνω το μεσημέρι αφού κοιμήσω το παιδί και έτσι ξεκουράζομαι λιγάκι.

Dimista, ωραίο το Αττικο πάρκο όπως το περιγράφεις, δεν έχουμε πάει ποτέ αλλά το έχουμε στο πρόγραμμα.

Νίνα-Νανά, πάντως χαρά στο κουράγιο σου που έχεις τόσο συχνά κόσμο στο σπίτι, τα πεθέρικα σου κρατάνε την Ελένη εαν π.χ θελετε να βγείτε ή έρχονται επίσκεψη μόνο για να την δούν? τουλάχιστον να έχεις καποιον να σε βοηθάει εαν χρειαστείς!

Βιβή, πότε θα βγείς σε άδεια λοχείας, μπορείς να πάρεις και έξαμηνο?

Τζαμίν, ελπίζω να χαλάρωσες απο την δουλεία!

Τζιτζίνα, ελπίζω να είναι ακόμη καλύτερα σήμερα!

Αυτά πάω σιγά σιγά για τον δεύτερο γύρο!!!

Καλό σας βράδυ!!

nJ2dp3.png

Κορίτσια δείτε λίγο αυτα:

http://www.facebook.com/events/505629162833180/?ref=2

http://www.facebook.com/events/148908781951168/?ref=2

Λέω να πάω και στα δυο. Αν ενδιαφερεστε μπορούμε να βρεθούμε.

Julie με τίποτα, χιχι! Μάλλον επειδη ξεσυνηθισα λογω νηστείας μου έπεσε βαρύ το διάλειμμα με την πίτσα!

Dimista ωραιο ακούγεται το πάρκο. Που ειναι; Κόλλησε το μυαλο μου!

Η δικια μου τρώει βραδινό.

Della και της μικρής μου της αρέσει το κεμπαμπ!!!!! :tongue:

Δεν ξέρω πως την κατάφερε! Ξεκίνησε να της λέει τα 3 γουρουνακια και μέχρι να χτιστεί το ξύλινο σπίτι ροχαλιζε!

Kitty εμένα δεν μου λείπει καθόλου όταν κοιμάται ή λείπει (σπάνιο αυτο) :P

Lila's mom όταν ο άντρας μου κοιμάται δεν καταλαβαίνει τίποτα απο φασαρία! Αλλα εμένα κοιμάται ξημερώματα (διαβάζει μέχρι αργά) οποτε αν κοιμηθεί μέρα ειναι κουρασμένος οπότε κοιμάται βαριά.

Τα πεθερικά μου δεν την έχουν κρατήσει ποτε, έρχονται για να μας δούνε αλλα δεν τους αισθάνομαι βάρος. Συνήθως βοηθάει πολυ η πεθερα μου πχ μπορει να φέρει κάποιο φαγητο ή πίτα. Κάθονται αρκετές ώρες, σίγουρα 6 αλλα δεν έχω προβλημα.

Σήμερα πήγαμε πάρκο πολυ νωρίς, στις 10 ήμασταν εκει μόνες μας!!!! Κατα τις 11 άρχισαν να έρχονται, το κυλικείο άνοιξε 11:15!! Τσαγκαροδευτερα χαχα! Το μεσημέρι ηρθε η απο κάτω μας για παρέα και το απόγευμα πήγαμε πλατεία και κούνιες. Μαζευτήκαμε νωρίς όμως γιατι φυσούσε. Ψύχρα ε; Αναβετε κάτι σπίτι, καλοριφέρ ή κλιματιστικά; Εγω το βραδυ κρυωνω κι αναβω καλοριφέρ ακόμα.

Καληνύχτα!!!!!!

QVjlp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!! Η μικρή είναι καλύτερα και εγώ πιο ήσυχη πια. Είναι απύρετη από χθες και σιγά σιγά βρίσκει και την όρεξή της. Είχα στενοχωρηθεί πολύ που την έβλεπα έτσι. Βέβαια τέτοια έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά, όμως δεν τρελένεστε όταν υποφέρουν και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα να τα ανακουφίσετε?

Σήμερα πήγα για δουλειά απόγευμα και κάθισε με το μπαμπά της. Μου έλειψε γιατί όταν γύρισα είχε ήδη κοιμηθεί και δεν την πρόλαβα. Αυτό είναι κορίτσια, νομίζω ότι εμείς είμαστε πιο εξαρτημένες από αυτά!!

Julie είχα τόσο λιγουρευτεί τα cupcakes που περίμενα να συνέλθει η μικρή για να τα φτιάξω και να δοκιμάσει και εκείνη. Αφού είναι τόσο χάλια θα φτιάξω κάτι άλλο. Αν θυμάμαι καλά εσύ ή η Tzamin είχατε γράψει κάτι για μπανανοκεκάκια...Θα το βρω...

Dimista εμένα γάλα πίνει το Neslac 1+ και όταν μου τελειώσει θα της ξεκινήσω ή το 2+ ή το Νουνού Kid. Φαγητό αν έχω μαγειρέψει συνήθως τρώει όταν γυρίζουμε σπίτι το μεσημέρι από το σταθμό. (Εχει φάει και εκεί). Αλλιώς της δίνω κάποιο σνακ (τοστ, γιαούρτι, φρούτο, τσουρέκι, κτλ..) μέχρι το βράδυ που πίνει πάλι γάλα. Βέβαια να φάει αργά ή αν είμαστε έξω και τσιμπήσει κάτι, δεν θα της δώσω γάλα.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...