Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανετε κοριτσια;εμεις πηγαμε μεχρι τον οαιδιατρο και πηραμε τη συνταγη για τις εξετασεις.Εχει και γεν.ουρων γμτ και δεν εχω χειροτερο.Αντε να τον κυνηγας με το κυπελλο να κατουρησει.Υπαρχει βεβαια και το σακουλακθ αλλα δυο τρεις φορες που βαλαμε βγηκε παθολογικο και καναμε επαναληψη με κυπελλακι οπου ειχαν βγει ενταξει.

Εν τω μεταξυ,παω πιο μπροστα να κανω τσισα εγω.Με το που κλεινω την πορτα ερχεται και τη χτυπαει και φωναζε τσισα!!!Του λεω θελεις τσισα;ναι λεει.Τον εβαλα στο γιογιο και περιμεναμε.Μετα απο κανα 3λεπτο ακουω το γιο γιο τραγουδαει(πηραμε το μουσικο της fisher price).Εκανε τσισα τελικα!Δεν καταλαβε ομως νομιζω γιατι αυτος απλα ηθελε να καθισει να παιζει(του εδωσα τα παπακια του μπανιου στα χερια).ΚακΔεν ειπα απολυτως τιποτα εκανε στην πανα.Του εξηγησα τι πρεπει να κανουμε που αλλα δε νιμθζω οτι καταλαβε.Θεμα τυχης ηταν!

Della και εμείς έχουμε αυτό το γιογιό και προς το παρόν το χρησιμοποιεί για να κρύβει πράγματα μέσα. Αναρωτιεμαι πως θα την πείσω πως είναι άλλη η χρήση του. Κάθεται βέβαια (με τα ρούχα) και όταν τη ρωτάς τί κάνει λέει "τσίσα" ή "κακά", όταν όμως της βγάζω και την πάνα και τη βάζω να κάτσει δε θέλει καθόλου. Για να δούμε, μου φαίνεται βουνό το πως θα καταφέρουμε να κόψουμε την πάνα.

Πότε λέτε να ξεκινήσετε κορίτσια?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Koριτσάκια μου, τι ωραίες περιγραφές!! Περάσατε τέλεια έτσι? Ελπίζω την επόμενη φορά να καταφέρουμε και εμείς να έρθουμε. Nina-Nana και πάλι να την χαίρεσαι, να τα εκατοστήσει η Ελένη-Αφροδίτη!! Ξεσαλώσατε έτσι?? Φανταστικά!!

Εγώ έπαθα εγκεφαλικό χθες και μου κόπηκαν τα πόδια. Εκτός του ότι ο πυρετός δεν έπεφτε με τίποτα κάτω από 39-39,5 χθες έκανε και ένα 40άρι και αγχώθηκα. Πήγαμε παιδίατρο και τελικά έχει και ακροαστικά, ενώ προχθές που την είχε δει ήταν καθαρή. Ξεκινήσαμε αντιβίωση και βλέπουμε πως θα πάει. Συνεχίζει να μην τρώει τίποτα, ούτε καν γάλα.

Της δίνω όσο νερό μπορώ και ηλεκτρολύτες, γιατί έχει φοβερή διάρροια. Δεν έχει και τίποτα να βγάλει και τα κάνει "νερό".

Την καημένη όλη την ώρα κάτι πρέπει να πιει ή να κάνει. Ορό, μάσκα, αντιβίωση, αντιπυρετικό, ηλεκτρολύτες, να βάλει θερμόμετρο, σιρόπι για τα φλέματα......και είναι τόσο ήσυχο το μαναράκι μου. Χθές και προχθές ήταν όλη μέρα στην αγκαλιά μου και βογκούσε...

Το καλό βέβαια είναι πως σήμερα από το απόγευμα και μετά δεν ξανανέβασε πυρετό. Ελπίζω να συνέρχεται σιγά σιγά....

Ευχαριστώ όλες κορίτσια και για το ενδιαφέρον και για τις συμβουλές σας.

ωωωχχ...την καυμενούλα:(:(

εύχομαι σήμερα να είναι πολύ καλύτερα !!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα, πρωινή ΚΙΤΤΥ και εσυ, εγω τελείωσα την συρταριέρα, ξεχώρησα και τα καλοκαιρινά της Λίλας και τωρα παω να φτιαξω cup cakes με γιαούρτι και σοκολάτα του Παρλιάρου, για να δούμε τι θα βγεί.

αυτή είναι η συνταγή

Θα σας πω εντυπώσεις το απόγευμα!!

Τzitzina, εύχομαι να είναι ακόμη καλύτερα σήμερα, άντε να γίνει καλά να ηρεμήσεις και εσύ!!

della, καλή εφημερία να έχεις!!

Τα λέμε αργότερα.

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα' date=' πρωινή ΚΙΤΤΥ και εσυ, εγω τελείωσα την συρταριέρα, ξεχώρησα και τα καλοκαιρινά της Λίλας και τωρα παω να φτιαξω cup cakes με γιαούρτι και σοκολάτα του Παρλιάρου, για να δούμε τι θα βγεί.

αυτή είναι η συνταγή

Θα σας πω εντυπώσεις το απόγευμα!!

Τzitzina, εύχομαι να είναι ακόμη καλύτερα σήμερα, άντε να γίνει καλά να ηρεμήσεις και εσύ!!

della, καλή εφημερία να έχεις!!

Τα λέμε αργότερα.

μμμμ...ωραία πρέπει να είναι ...καλή επιτυχία !!!!!

και εγώ ειχα βγάλει λιγα απο τα καλοκαιρινα ,θα βγάλω και τα υπόλοιπα

μην νομίζετε,σιδερωσα αλλα κατα τις 9 ξεκίνησα.τωρα πανε βόλτα με το αυτοκίνητο και μετα θα παμε κουνιες

7-4-2011

5s7mp3.png

εεεεπ...που είστε καλέ σήμερα ?

εμείς πηγαμε κουνιες ,μετα το φαγητό κοιμηθήκαμε λιγο,εγω και ο Ισαάκ το απογευμα πηγαμε σε κάποιους φιλους για καφε.εχουν κι αυτοί 2 αγοράκια ,πιο μεγαλα βέβαια , αλλα επαιξαν μια χαρα.Ο μπαμπας του ειχε παει να δει εναν αγώνα και ο μικρός όλο φώναζε ''μπαμπά''

μπαμπάκιας.........αχχαχαχαχαχα

Καληνύχτα σας κ καλή εβδομάδα !!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Καταρχάς tzitzina περαστικά στο κοριτσάκι σου! Η καημενουλα ελπίζω να ειναι καλύτερα ήδη!

Σήμερα πήγαμε εκκλησία το πρωί εγω με την μικρη, μετα ήρθαν τα πεθερικά μου, έφυγαν απόγευμα και την πήγα στις κούνιες. Φάγαμε πίτσα το βραδυ αλλα νομίζω μου έπεσε βαριά, έχω κάτι καουρες, μια ανακατωσουρα... Με πήρε ο ύπνος κοιμιζοντας την μικρη, κανω ενα διάλειμμα και πάω να συνεχίσω τον ύπνο.

Α! Σήμερα η μικρη δεν ήθελε να κοιμηθεί για μεσημέρι μαζι μου, διάλεξε τη γιαγιά της που την κοιμισε σε 3 λεπτά :shock:

Καληνύχτα!!!!!

QVjlp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!

Tzitzina ελπίζω να είναι καλύτερα το κοριτσάκι σου....

Βιβή με το καλό ο μπέμπης.

Νίνα νανα ήταν όλα υπέροχα... ευχαριστούμε πολύ για όλα!!!

Όλα τα παιδάκια είναι τέλεια.... να τα χαιρόμαστε και να είναι πάντα καλά!!!

Έχει πέσει δουλειά στο γραφείο οπότε σας αφήνω και θα ξαναμπώ αργότερα αν μπορέσω... Φιλιά!!!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα!!!!

Από ότι φαίνεται περάσατε φανταστικά!!!Μπράβο!!!!Ελπίζω να το επαναλάβετε :D:D:D

Τζιτζίνα πώς είναι το Ειρηνάκι? Μεγάλη ταλαιπωρία!! Ελπίζω να έχει συνέλθει.

Νίνα-Νανά λες να είσαι εγκυούλα ;););)

Εμείς καλά, προχθές κάτσαμε και ζωγραφίσαμε οικογενειακώς με πινέλα και μπογιές (τα πιο ωραία έργα τα έκανε η Ειρήνη). Είχε πλάκα όμως η όλη φάση.

Χθες πήγαμε στο ζωολογικό κήπο, η Ειρήνη ήθελε να δει τα φίδια (έλεος, τί κόλλημα κι αυτό?) τα κουνελάκια και την καμηλοπάρδαλη. Χάιδεψε και κάτι προβατάκια :D Καλά ήταν, ενθουσιάστηκε όπως πάντα.

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Βιβή μια χαρά ο μπεμπούλης σου. Η Μένια τι κάνει? Της έχετε μπει για τον μπέμπη? Φούσκωσε καθόλου η κοιλίτσα? Τον έχεις καταλάβει καθόλου?

Καλημέρα!

Tzitzina η Μένια είναι μια χαρά. Της έχουμε πει ότι ο αδερφούλης της είναι τώρα στην κοιλιά της μαμάς και έρχεται και χαιδεύει την κοιλιά μου και λέει: πω πω ο μπέμπης!

Ο μικρός είναι πολύ ζωηρός, δε σταματάει να κλωτσάει, δεν έχω ηρεμήσει στιγμή από τότε που τον κατάλαβα. Ένιωσα το πρώτο φτερούγισμα περίπου στις 16 εβδομάδες (πολύ νωρίτερα από ότι στη Μένια).

Όσο για την κοιλιά, καλύτερα να μη με δείτε...ούτε στον 9ο δεν ήμουν έτσι την πρώτη φορά. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι στη Μένια πρόσεχα περισσότερο τη διατροφή μου, όμως και τώρα δεν έχω ξεφύγει πολύ. Φούσκωσα πολύ γρήγορα και να δούμε που θα φτάσω...

Εσείς πως είστε? Ελπίζω καλύτερα πια! Αυτό με τον πυρετό το περάσαμε και εμείς πριν από λίγο καιρό και η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ τρομακτικό. Αλλά εσείς βρε παιδί μου όλα μαζί τα πάθατε! Περαστικούλια!

Χθες πήγαμε και εμείς βόλτα! Πήραμε τη μικρή και πήγαμε στο Golden Hall. Έπαιξε με λύσσα στα φουσκωτά και μας φώναζε συνέχεια: κοίτα μαμά, κοίτα μπαμπά! Κάνω τσουήθα!

Μετά έφαγε και έπαιξε δίπλα μου με ένα ποτήρι νερό και μερικά καλαμάκια που της έδωσα! Ήταν πολύ ωραία, βρήκαμε την ευκαιρία και είδαμε και τους κουμπάρους μας.

Στο γυρισμό ήταν τόσο κουρασμένη που αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητο και μετά τη βάλαμε στο κρεββάτι της και απλά συνέχισε τον ύπνο της!

Γεια σας και από μένα και καλή βδομάδα!

Από αυτά που διάβασα κατάλαβα πόσο τέλεια περάσατε!Χαίρομαι γι αυτό!Νίνα Νάνα είδες που αγχωνόσουνα?Όλα πήγαν πολύ καλά!Κίττυ την φωτ.που έβαλες δεν γνώρισα 2.Μόνο Τζαμίν και Βrooke.Είσαι κάποια από τις άλλες 2?

Και η κοπέλα με τα μωβ ποια είναι?

Εμείς κάναμε γενέθλια στον Κωνσταντίνο την Παρασκευή το απόγευμα.

Τα κάναμε μεταξύ μας.Ήρθαν οι γονείς μου,2 ξαδέλφια μου με τον θείο μου και η κουμπάρα μας με τον άντρα της και την μικρή τους που αυτήν την φορά ήταν σχετικά ήσυχη.Η τούρτα ήταν πολύ φρέσκια.Φωτ.δεν βγάλαμε.:oops:Μόνο όταν είπαμε το τραγουδάκι και έσβησε ο μικρός τα κεράκια ο άντρας μου τράβηξε βίντεο.Του χρόνου ίσως έχουμε και παιδάκια.

Το Σάββατο πήγαμε στο μνημόσυνο που σας είχα γράψει και ο άντρας μου στο σεμινάριο που έγινε στο ξενοδοχείο.

Την Κυριακή πήγαμε στο Αττικό Πάρκο.Γινόντουσαν και κει γενέθλια.Τον Κωνσταντίνο τον πήγαμε στις κούνιες του πάρκου και ευχαριστήθηκε παιχνίδι,περπάτημα και τρέξιμο και όταν γυρίσαμε κοιμήθηκε σε δευτερόλεπτα.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Αυτό το πάρκο μου αρέσει πολύ!Γιατί έχει κούνιες,σημεία θέας που βλέπεις όλη την Αθήνα ,βοτανικό περίπατο και γήπεδα!

Το πρωί τον πήγαμε παιδίατρο για εμβόλιο.Είναι 10.100 και 84 εκ.Πέρασε επιτέλους τα 10 κιλά.Θα ξεκινήσει να πίνει το almiron growing up +2 και να τρώει και βραδυνό πριν το γάλα.Τα δικά σας ποιο γάλα πίνουν,τρώνε βραδυνό?

Τζιτζίνα περαστικά στην Ειρήνη.Κρίμα που ταλαιπωρείται τόσο!Ξανάκανε πυρετό?

Lila's mom μου αρέσουν πολύ οι συνταγές του Παρλιάρου!Δεν έχω αξιωθεί να φτιάξω ένα από τα γλυκά του!Περιμένουμε εντυπώσεις!

Κίττυ μεγάλη αγάπη στον μπαμπά του!

Νίνα βοήθειά σας!Καταφερτζού η γιαγιά!

Julie τι ωραία που ζωγραφίσατε!Ο δικός μου μόνο μουντζούρες κάνει!Ωραία εμπειρία ο ζωολογικός κήπος.

Βιβή ωραία περάσατε και σεις!

Τζαμίν τελικά είχατε πολύ δουλειά όλη την ημέρα?

Καλό μεσημέρι!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Γεια σας και από μένα και καλή βδομάδα!

Από αυτά που διάβασα κατάλαβα πόσο τέλεια περάσατε!Χαίρομαι γι αυτό!Νίνα Νάνα είδες που αγχωνόσουνα?Όλα πήγαν πολύ καλά!Κίττυ την φωτ.που έβαλες δεν γνώρισα 2.Μόνο Τζαμίν και Βrooke.Είσαι κάποια από τις άλλες 2?

Και η κοπέλα με τα μωβ ποια είναι?

Εμείς κάναμε γενέθλια στον Κωνσταντίνο την Παρασκευή το απόγευμα.

Τα κάναμε μεταξύ μας.Ήρθαν οι γονείς μου,2 ξαδέλφια μου με τον θείο μου και η κουμπάρα μας με τον άντρα της και την μικρή τους που αυτήν την φορά ήταν σχετικά ήσυχη.Η τούρτα ήταν πολύ φρέσκια.Φωτ.δεν βγάλαμε.:oops:Μόνο όταν είπαμε το τραγουδάκι και έσβησε ο μικρός τα κεράκια ο άντρας μου τράβηξε βίντεο.Του χρόνου ίσως έχουμε και παιδάκια.

Το Σάββατο πήγαμε στο μνημόσυνο που σας είχα γράψει και ο άντρας μου στο σεμινάριο που έγινε στο ξενοδοχείο.

Την Κυριακή πήγαμε στο Αττικό Πάρκο.Γινόντουσαν και κει γενέθλια.Τον Κωνσταντίνο τον πήγαμε στις κούνιες του πάρκου και ευχαριστήθηκε παιχνίδι,περπάτημα και τρέξιμο και όταν γυρίσαμε κοιμήθηκε σε δευτερόλεπτα.

καλησπέρα,

στην φωτο εγω ειμαι με το καρώ στην άκρη και ο Ισαακ με την ριγε μπλούζα και το καπελάκι.

ωραία στο Αττικό Πάρκο !!! πρέπει να παμε κι εμείς :P

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...