Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.....

Νινα-Νανα, να σε ευχαριστήσω και εγω με την σειρά μου για την πανέμορφη μέρα που μας χάρισες, πραγματικά ήταν πολύ ωραίο το περιβάλλον και ακόμη καλύτερη η παρέα μας.

Χάρηκα κορίτσια που σας ξαναείδα και που εσάς που σας γνώρισα σήμερα!

ΚΙΤΤΥ, θα συμφωνήσω μαζί σου οτι όλα τα παιδάκια είναι κουκλιά, πολύ κοινωνικά και έπαιζαν πολύ ωραία, φυσικά κάθε μέρα που θα περνάει θα μας κάνουν ακόμη πιο περήφανους γονείς με τα κατορθώματα τους και τις χειρονομίες τους και φυσικά ξέρουν οτι είναι κομμάτι μας για αυτό με τον τροπο τους μας ευχαριστούν - πολύ ωραία η χειρονομία του Ισαάκ-!!!

della, εμείς γυρίσαμε γύρω στις 4 και απο εκείνη τη ώρα είμαστε στο πόδι, εγώ έκανα δουλειές και η Λίλα πήγε βόλτα με τον μπαμπά της, γύρισαν εκανε μπάνιο και τώρα πίνει το γάλα!!!

Βιβή, πολύ ωραία, με το καλό ο μπέμπης σας!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βιβη,εκανες τη β'επιπεδου;τι κανει ο μπεμπης;

Κιττυ,τον ξερω τον Παναγιωτη.Ειναι στη γραμματεια των εξωτερικων ιατρειων.Εμενα το τμημα μου ειναι ακριβως απεναντι.

ελααα.....ναι,στην γραμματεία,αλλα απ οτι ξερω δεν ηταν παντα εκει

τον ξερει ο αντρας μου πολλα χρονια , δουλευε που κ που και σε ενα μινι μαρκετ που ειχε ο αδερφος του

και με την lila s mom, βρηκαμε κοινο γνωστό ..βασικά για μας γνωστός ,για εκείνη ξάδερφος.αν ψαχνόμασταν κι αλλο θα βρισκαμε και στην Θεσσαλονίκη γνωστούς ,εχω κι εκει συγγενείς:P;)

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.....

Νινα-Νανα' date=' να σε ευχαριστήσω και εγω με την σειρά μου για την πανέμορφη μέρα που μας χάρισες, πραγματικά ήταν πολύ ωραίο το περιβάλλον και ακόμη καλύτερη η παρέα μας.

Χάρηκα κορίτσια που σας ξαναείδα και που εσάς που σας γνώρισα σήμερα!

ΚΙΤΤΥ, θα συμφωνήσω μαζί σου οτι όλα τα παιδάκια είναι κουκλιά, πολύ κοινωνικά και έπαιζαν πολύ ωραία, φυσικά κάθε μέρα που θα περνάει θα μας κάνουν ακόμη πιο περήφανους γονείς με τα κατορθώματα τους και τις χειρονομίες τους και φυσικά ξέρουν οτι είναι κομμάτι μας για αυτό με τον τροπο τους μας ευχαριστούν - πολύ ωραία η χειρονομία του Ισαάκ-!!!

della, εμείς γυρίσαμε γύρω στις 4 και απο εκείνη τη ώρα είμαστε στο πόδι, εγώ έκανα δουλειές και η Λίλα πήγε βόλτα με τον μπαμπά της, γύρισαν εκανε μπάνιο και τώρα πίνει το γάλα!!!

Βιβή, πολύ ωραία, με το καλό ο μπέμπης σας!![/quote']

ναι ,παιδί μου , ειναι μαλαγάνας :P:p εντωμεταξύ ,εγω δεν ξερω σαν μωρό πως ημουν αλλα σαν παιδί δεν ήμουν εκδηλωτική , ουτε της αγκαλιάς...αυτός απο που το πηρε:shock::shock:

Ο Ισάακ ενω εφαγε τα παντα στα γενέθλια , μολις γυρισαμε λεει ''μαμ'' , στην ουσια δεν πειναει συνήθεια ειναι , εφαγε μια φρυγανια και 1 φετα παριζάκι μετα εκανε μπανιο , κοιμηθηκε κανα 3ωρο και τωρα εχει παει να οδηγήσει το ''βουμ-βουμ''

εγω εφτιαξα μια τυρόπιτα, πρεπει και να σιδερώσω:evil:

7-4-2011

5s7mp3.png

ναι ,παιδί μου , ειναι μαλαγάνας :P:p εντωμεταξύ ,εγω δεν ξερω σαν μωρό πως ημουν αλλα σαν παιδί δεν ήμουν εκδηλωτική , ουτε της αγκαλιάς...αυτός απο που το πηρε:shock::shock:

Ο Ισάακ ενω εφαγε τα παντα στα γενέθλια , μολις γυρισαμε λεει ''μαμ'' , στην ουσια δεν πειναει συνήθεια ειναι , εφαγε μια φρυγανια και 1 φετα παριζάκι μετα εκανε μπανιο , κοιμηθηκε κανα 3ωρο και τωρα εχει παει να οδηγήσει το ''βουμ-βουμ''

εγω εφτιαξα μια τυρόπιτα, πρεπει και να σιδερώσω:evil:

Και εμείς τα ίδια, "μαμ, μαμ, μαμ" και το φωνάζει κιόλας, εμένα έφαγε σχεδόν μία ζαμπονοτυρόπιτα, το απόγευμα που την πήγε ο μπαμπά της βόλτα, ήπιε το μισό της γαλά και κοιμήθηκε ναι κοιμήθηκε τώρα, τι ωραία θα πέσω κι εγώ!!

Α! σίδερο έχεις, εγώ πρίν λιγο τελείωσα 4 πλυντήρια, ώστε αύριο να έχω μόνο ένα για σίδερο γιατί θέλω να κάνω την συρταριέρα με τα χειμωνιάτικα, έπλυνα και 2 χαλάκια, αγχώνομαι θέλω να τα τελειώνω!!

Εαν έχετε καμία παιδική χαρά μεγάλη κοντά σας να κανονίσουμε να έρθουμε, να μην πηγαίνουμε στις καφετέριες γιατι με τα παιδιά δε λέει!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Μόλις κοιμήθηκε η δικια μου ξερή! Ενα σας λέω:γυρίσαμε 8 η ωρα απο το πάρκο!!!!! Περάσαμε παρα πολυ όμορφα, σας ευχαριστώ πολυ πολυ που ήρθατε! Με τη Tzamin δεν παρατήσαμε τα όπλα, το κλείσαμε το πάρκο, χαχα! Δεν μπορω να πιστέψω οτι ήμασταν 9 ώρες στο πάρκο χωρις να βαρεθουμε! Και πάλι σας ευχαριστώ, κρίμα βρε Della που φυγατε πριν το φαγητο και την τούρτα. Ευχαριστούμε και για τα δώρα βρε κορίτσια. Μια πολυ πολυ όμορφη μέρα, θα τη θυμάμαι, το μόνο που ξέχασα να βγάλω φωτογραφίες :| Μονο την ωρα της τουρτας βγάλαμε και πολυ λίγες το απόγευμα.

QVjlp3.png

Και εμείς τα ίδια' date=' "μαμ, μαμ, μαμ" και το φωνάζει κιόλας, εμένα έφαγε σχεδόν μία ζαμπονοτυρόπιτα, το απόγευμα που την πήγε ο μπαμπά της βόλτα, ήπιε το μισό της γαλά και κοιμήθηκε ναι κοιμήθηκε τώρα, τι ωραία θα πέσω κι εγώ!!

Α! σίδερο έχεις, εγώ πρίν λιγο τελείωσα 4 πλυντήρια, ώστε αύριο να έχω μόνο ένα για σίδερο γιατί θέλω να κάνω την συρταριέρα με τα χειμωνιάτικα, έπλυνα και 2 χαλάκια, αγχώνομαι θέλω να τα τελειώνω!!

Εαν έχετε καμία παιδική χαρά μεγάλη κοντά σας να κανονίσουμε να έρθουμε, να μην πηγαίνουμε στις καφετέριες γιατι με τα παιδιά δε λέει!![/quote']

ειχα και εγω μια ελπίδα οτι θα κοιμόταν σερί (όπως κανει καποιες φορές )αλλά....οχι

εφαγε τυρόπιτα και τωρα καθεται στην καρέκλα του και περιμένει να φαει μπιφτέκι

στην πλατεια για ποδήλατο κλπ ,να κατσουμε ουτε κατα διάνοια . παιδικές χαρές εχει 2-3 εδώ κοντα αλλά όχι πολύ μεγάλες.Μια παιδική χαρα μεγάλη ,με ωραίες τσουλήθρες τουνελ και αλλες δραστηριότητες ειναι στο Ελληνικό.εκει που ειναι το μεγάλο ΑΒ στην Βουλιαγμένης , απεναντι.Στην Ιασωνίδου

7-4-2011

5s7mp3.png

Κιττυ,ο Παναγιωτης ηταν η νοσηλευτης η βοηθος θαλαμου δεν ειμαι σιγουρη αλλα νομιζω το δευτερο.

Εμενα ι δικος μου εχει λιγα δεκατακια αλλα ειναι duracel!

Ναι,βοηθός θαλάμου ηταν

7-4-2011

5s7mp3.png

Μόλις κοιμήθηκε η δικια μου ξερή! Ενα σας λέω:γυρίσαμε 8 η ωρα απο το πάρκο!!!!! Περάσαμε παρα πολυ όμορφα, σας ευχαριστώ πολυ πολυ που ήρθατε! Με τη Tzamin δεν παρατήσαμε τα όπλα, το κλείσαμε το πάρκο, χαχα! Δεν μπορω να πιστέψω οτι ήμασταν 9 ώρες στο πάρκο χωρις να βαρεθουμε! Και πάλι σας ευχαριστώ, κρίμα βρε Della που φυγατε πριν το φαγητο και την τούρτα. Ευχαριστούμε και για τα δώρα βρε κορίτσια. Μια πολυ πολυ όμορφη μέρα, θα τη θυμάμαι, το μόνο που ξέχασα να βγάλω φωτογραφίες :| Μονο την ωρα της τουρτας βγάλαμε και πολυ λίγες το απόγευμα.

και παλι ευχαριστούμε παρα πολύ !!! ηταν υπεροχα !! οντωε ,επρεπε να βγαλουμε κ ολες μαζι φωτο με τα παιδια

7-4-2011

5s7mp3.png

Εγω ευχαριστώ και πάλι!

Λοιπον, στα απωλεσθεντα μας έχουμε ενα κινητό ψευτικο, ενα ιπποκαμπο (Lila's mom νομίζω δικο σας ειναι), κάτι χαρτομαντηλα και τα πτι μπερ (αλλα τα χρησιμοποιήσαμε), μια ζακετα, ενα ταπερακι. Η ζακετα νομίζω ειναι της Μυρτους και το ταπερακι του Μιχαλακη αλλα το κινητο και το ιπποκαμπακι;

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγω ευχαριστώ και πάλι!

Λοιπον, στα απωλεσθεντα μας έχουμε ενα κινητό ψευτικο, ενα ιπποκαμπο (Lila's mom νομίζω δικο σας ειναι), κάτι χαρτομαντηλα και τα πτι μπερ (αλλα τα χρησιμοποιήσαμε), μια ζακετα, ενα ταπερακι. Η ζακετα νομίζω ειναι της Μυρτους και το ταπερακι του Μιχαλακη αλλα το κινητο και το ιπποκαμπακι;

το κινητό ειναι δικό μας :tongue::tongue:ηταν μεσα στην τσάντα με τα κουβαδάκια μας. το του ειχαν δωσει απο την vodafone , αλλα ετσι κι αλλιώς ειναι διαλυμένο.οποτε μπορεις να το πετάξεις , κανένα πρόβλημα:P

7-4-2011

5s7mp3.png

το κινητό ειναι δικό μας :tongue::tongue:ηταν μεσα στην τσάντα με τα κουβαδάκια μας. το του ειχαν δωσει απο την vodafone , αλλα ετσι κι αλλιώς ειναι διαλυμένο.οποτε μπορεις να το πετάξεις , κανένα πρόβλημα:P

Μπορώ να το κρατησω και να σας το δώσω όταν ξαναβρεθουμε, δεν πιάνει τόπο! Το παίζει;

QVjlp3.png

Μπορώ να το κρατησω και να σας το δώσω όταν ξαναβρεθουμε, δεν πιάνει τόπο! Το παίζει;

οτι θέλεις...αλλά δεν το παίζει προτιμάει τα αληθινα :P:p (εχει κι αλλα ψευτικα καπου καταχωνιασμένα)

7-4-2011

5s7mp3.png

Ο Ισαάκ αποφασισε να παει για υπνο...

παω κι εγω να ξαπλώσω δίπλα του και μάλλον θα κοιμηθώ πρωτη

Καληνύχτα σας !!!!!!!!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Koριτσάκια μου, τι ωραίες περιγραφές!! Περάσατε τέλεια έτσι? Ελπίζω την επόμενη φορά να καταφέρουμε και εμείς να έρθουμε. Nina-Nana και πάλι να την χαίρεσαι, να τα εκατοστήσει η Ελένη-Αφροδίτη!! Ξεσαλώσατε έτσι?? Φανταστικά!!

Εγώ έπαθα εγκεφαλικό χθες και μου κόπηκαν τα πόδια. Εκτός του ότι ο πυρετός δεν έπεφτε με τίποτα κάτω από 39-39,5 χθες έκανε και ένα 40άρι και αγχώθηκα. Πήγαμε παιδίατρο και τελικά έχει και ακροαστικά, ενώ προχθές που την είχε δει ήταν καθαρή. Ξεκινήσαμε αντιβίωση και βλέπουμε πως θα πάει. Συνεχίζει να μην τρώει τίποτα, ούτε καν γάλα.

Της δίνω όσο νερό μπορώ και ηλεκτρολύτες, γιατί έχει φοβερή διάρροια. Δεν έχει και τίποτα να βγάλει και τα κάνει "νερό".

Την καημένη όλη την ώρα κάτι πρέπει να πιει ή να κάνει. Ορό, μάσκα, αντιβίωση, αντιπυρετικό, ηλεκτρολύτες, να βάλει θερμόμετρο, σιρόπι για τα φλέματα......και είναι τόσο ήσυχο το μαναράκι μου. Χθές και προχθές ήταν όλη μέρα στην αγκαλιά μου και βογκούσε...

Το καλό βέβαια είναι πως σήμερα από το απόγευμα και μετά δεν ξανανέβασε πυρετό. Ελπίζω να συνέρχεται σιγά σιγά....

Ευχαριστώ όλες κορίτσια και για το ενδιαφέρον και για τις συμβουλές σας.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...