Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

tzasmin έχεις απόλυτο δίκιο, το θέμα είναι να πηγαίνουν όλα καλά. Και επειδή το ''εργο'' το έχω ξαναζήσει όταν πια έχεις το νινί αγκαλιά τα ξεχνάς όλα!

Τώρα που κοιτάω τις ΠΗΤ αν γεννήσω πιο νωρίς (που είναι το πιο πιθανό) ίσως να βρεθούμε στο Ρεα!

Αύριο θα πάω για ντόπλερ..ελπίζω να είναι όλα καλά...

Οι υπόλοιπες εγκυούλες τι κάνετε?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια,

Ευτυχώς το ψιλοέστρωσε στην αυλή μας κ βγάλαμε τον Άγγελο έξω στο χιόνι κ μου έφυγε ο καημός :-P. Φτιάξαμε χιονάνθρωπο , παίξαμε χιονοπόλεμο , ωραία ήταν...

tzamin μου πάω για φυσιολογικό τοκετό εκ πρώτης εκτός κ αν κάτι στραβώσει στην πορεία (που εύχομαι να μην μου συμβει) κ κάνω καισαρική.

Εχω μεγάλο άγχος για το που θα με βρει η ωρα εκείνη , πιο πολύ αγχώνομαι για το αν θα είναι ο άντρας μου εδω ή στη δουλεια, κ ποιος θα με πάει στο μαιευτήριο κ ποιος θα μείνει με το παιδί. Στο πρωτο δεν με ένοιαζε γιατι ήξερα ότι όλοι θα ασχοληθούν με εμένα εκέινη την ωρα αλλα τώρα με νοιάζει πιο πολύ για τον Άγγελο που θα μείνει πίσω...

Οταν κάνεις προγραμματισμένο τοκετό αυτά μπορείς να τα κανονίσεις από πριν κ δεν έχεις τόσο άγχος , τώρα όμως που θα συμβεί ξαφνικά νιώθω μεγάλη ανασφάλεια...

P7p2p3.pngZQlrp3.png

κοριτσια τι κανετε καλη σαρακοστη αντε πλησιαζει ο καιρος για ολες μας αν και τελευταια με βλεπω να γενναω:(

Δημητρα μεσα στην πολη μενω το χειμωνα εμεις εχουμε κοσμο κανονικα δεν ερημωνουμε σαν νησι δεν εχουμε ιδιαιτερους τουριστες τετοια εποχη αλλα ενταξει το εμβολιο τησ γριπης ουτε εγω το εκανα αλλα ουτε το παιδι και οντως ειναι καλυτερα να κοιμασε στο πλαι και οχι ανασκελα

Αρμα μου τι ωραια που εχετε χιονι εμεις εδω εχουμε να δουμε εδω παρα πολλα χρονια και οντως το ξερεισ και εσυ οτι μετα θα κανεις απειρες βολτες γιατι θα το ζητανε τα παιδια και ας μην θες ;)

ανια μου και εγω το ιδιο προβλημα εχω το ξημερωμα ερχεται η μικρη και κοιματε μαζι μας και δεν ξερω τι να πρωτο προσεξω την κοιλια την μικρη που απλωνεται κλωτσαει κολλαει πανω μας ασε ενας χαμος αλλα αυτα ειναι τα ωραια οταν σε περνουν στην αγκαλιτσα τους για να κοιμηθουν εκει πια λιωνω :tongue:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Geia sas koritsia kai xronia polla gia xtes!

Arma euxomai na sou pane ola kala sto doppler.Apo oti diavasa oles koimosaste sto plai.Pws mporeite me tosa maksilaria?Exw ksekinisei kai koimamai sto plai alla xwris maksilaria.Den tha me voleuoun katholou.Tzamin i koroula sou klwtsaei otan eisai sto autokinito giati se ola ta mwra aresoun oi voltes.To idio kai o mpempis mou.Opou pigainw kapou me ton antra mou kai pigainoume me autokinito o mpempis klwtsaei.Koritsia vgikan ta apotelesmata tis eksetasis thromvofilias pou eixa kanei tin proigoumeni vdomada.Mou leipei i prwteini S.Apo simera ksekinisa eneseis kai tha kanw mexri na gennisw.

Stin perioxi mou den xionise polu.Proxtes xionise ligo,extes perissotero to prwi to eixe strwsei,argotera evgale ilio kai eliwse.Kratise ligo.

Kalo mesimeri koritsia!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Γεια σας κοριτσια!! Εχω πολυ καιρο να γραψω αλλα σας παρακολουθω ανελλιπως! Χαιρετω και τις καινουριες της παρεας! Με το καλο να ερθουν τα μωρακια και για εσας!! :)

Εγω κουκλιτσες, μονο ανασκελα κοιμαμαι...Σπανια να γυρισω πλαι γιατι μου δημιουργουνται πονοι σε ολη την κοιλια οταν αποπειραθω να γυρισω!!

Καποια κοπελα ειδα πως εκανε εμβολιο γριπης.. δεν ηξερα πως επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη. Καθε γιατρος βεβαια κρινει διαφορετικα αλλα δεν το ειχα ακουσει ξανα.

Την Δευτερα εχω τωρα ραντεβου στον γιατρο μου να μου πει αν θα παω να κανω και doppler!

Καλο απογευμα να εχετε.

Καλο ταξιδι αγαπημενε θειε Λαερτη.

lnFSp2.pngas1cJOFVM0V1220MjI0NDM2ZHwwMDA2NzQ0ZHxFaW1haSBtaWEgbXBlbXBvdWxh.gif

Διαφημίσεις

Εμείς Doppler δεν θα κάνουμε γιατί ο γιατρό μας είπε ότι αφού όλα είναι πολύ καλά και δεν υπάρχει ένδειξη για κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί θέλαμε να το αποφύγουμε ούτως ή άλλως.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Κι εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι δεν χρειάζεται ακόμα doppler αλλά εγώ θα το κάνω γιατί ανησυχώ γενικά με την όλη κατάσταση. Φοβάμαι μήπως όλες αυτές οι ταχυπαλμίες από το χάπι κλπ έχουν δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Επίσης στον τελευταίο υπέρηχο ο πλακούντας μου ήταν περισσότερο ώριμος απ'ότι θα έπρεπε οπότε θέλω να το δω κι αυτό λίγο καλύτερα. Αν δεν το κάνω δεν θα ηρεμήσω..

Tzasmin γιατί θέλατε να το αποφύγετε?

ania και katval καταλαβαίνω το άγχος σας..δεν έχετε κάποιον κοντά ώστε αν τύχει να σας πιάσουν οι πόνοι ξαφνικά να κρατήσουν τα παιδιά? Εγώ μόνο τα βράδα ψιλοανησυχώ μη συμβεί. Όλη μέρα ειναι η μαμά μου εδώ λόγω της ξάπλας μου..Αλλά οκ μωρέ θα έχουμε χρόνο! Απλά θα πρέπει 2-3 άτομα να τα έχουμε σε επιφυλακή! :lol:

Δήμητρα αντιπηκτικές ενέσεις θα κάνεις ή κάτι άλλο? Πονάνε?

Ηλιοδώρα απίστευτο που βολεύεσαι ανάσκελα! Τελικά το κάθε σώμα αντιδρά διαφορετικά! Καλή επιτυχία στον γιατρό σου!

Arma min agxwnesai me to doppler.Egw to ekana ton Flevari. Den exei agxos auti i eksetasi.Apla sou leei an trefetai to paidi swsta.An trws kala den xreiazetai na exeis agxos.

Geia sou Hliodwra me to wraio onoma!Me to kalo na dexteis to koritsaki sou.Gennaw kai gw sto Litw,1 mina nwritera apo sena.To emvolio tis gripis egw to ekana kai mallon eimai i moni.O giatros mou ,mou to eipe.Poion giatro exeis?Konteuei i Deutera.Se liges meres tha deis to koritsaki sou.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

αρμα μου μαλλον καπου μπερδευτικες εγω ππογαμματισμενη θα παω λογω προηγουμενης καισαρικης αλλα και ετσι να μην ηταν τους εχω ολους διπλα μου οποτε θα ημουν καλυμενη:tongue:

κοριτσια εμεις ντοπλερ κανουμε συνεχεια στις τελευταιες επισκεψεις και θα κανουμε μεχρι το τελος αν θυμαμαι καλα απο την μαριστελλα μου και εμεις το ιδιο θεμα εχουμε με τον πλακουντα ηταν λιγο πιο ωριμος απο το κανονικο αλλα ολα τα αλλα ηταν καλα εσεις το ντοπλερ το κανετε αλλου ? δεν σας το κανει ο γιατρος σας?

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Arma μου γενικά είμαστε κατά του doppler γιατί μας είπε ένας φίλος γιατρός από την αρχή, ότι δεν έχει αποδειχτεί ότι δεν επιρεάζει το έμβρυο και το ψαξαμε και λίγο και γενικά στο εξωτερικό φαίνεται να μην το προτείνουν. Επίσης λένε ότι ένα λεπτό doppler ισοδυναμεί με 1 ώρα υπέρηχο. Και τον υπέρηχο δεν τον κάνουν τόσο συχνά στο εξωτερικό. Ο άντρας μου είναι φυσικός και ασχολείται με υψηλές τεχνολογίες και είναι καθέτως αρνητικός με όλα αυτά. Και την Β' επιπέδου σε απλό υπέρηχο την κάναμε και το dopller το λειτούργησε μόνο για 1-2 λεπτα για να δούμε το μωρό και την κυκλοφορία του αίματος.

Μην αγχωθείτε όμως από αυτά που λέω γιατί όλοι στην Ελλάδα κάνουν doppler. Ίσως εμείς είμαστε ολίγον υπερβολικοί. Απλά στα θέματα της τεχνολογίας ακούω πάντα τον άντρα μου γιατί εγώ δεν έχω ιδέα. Επίσης εφ' όσον δεν μας έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα που να μας αναγκάσει να κάνουμε doppler αποφασίσαμε να το αποφύγουμε.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα φουσκοκοιλίτσες,

Tzamin η αλήθεια είναι ότι με άγχωσες λίγο με αυτά που έγραψες αλλά τώρα πάει το έχω κάνει το doppler. Πάντως εσύ αφού δεν το ζητάει κ ο γιατρός σου καλά κάνεις κ το αποφεύγεις. Γενικά κ εγώ πιστεύω όσο λιγότερα τόσο καλύτερα, εφόσον βέβαια όλα εξελίσσονται ομαλά.

Εγώ χτες συναντήθηκα επιτέλους με την μαία , αφού μας έστησε 2 ώρες να την περιμένουμε :mad:, καλη μου φάνηκε σε αυτα που έλεγε , δεν ξέρω κατά πόσον θα συμβούν στην πράξη, αλλα δεν τρελάθηκα κιόλας. Τώρα όμως εξάλλου δεν έχω χρονικό περιθώριο να ψάχνω για άλλη...

Γνωρισα κ μια κοπέλα που είναι κ αυτή μανούλα Απριλίου , της πρότεινα να έρθει στο καφέ μας , ελπίζω να την δούμε γιατί ήταν πολύ συμπαθητική!

Arma για τις ταχυπαλμίες , επειδή έχω κ εγώ , μου είπε η μαία να κάνω μια εξέταση για το θυροειδή. Εσύ έχεις κάνει; Μπορεί λέει να οφείλεται εκεί. Καλή επιτυχια στο doppler , περιμένουμε νέα σου !

Καλή μέρα σε όλες

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλημέρα εγκυούλες! Πήγα και τον είδα τον μπεμπάκο μου!Εμεινα πολύ ευχαριστημενη και από τον γιατρό που μου έκανε τον υπέρηχο και γενικά από την εξυπηρέτηση του Ρέα. Μιλάμε πολύ καλή εξυπηρέτηση και ευγένια. Μακάρι να το κρατήσουν. Όλα είναι καλά εκτός από τον πλακούντα που είναι 2 προς 3 σε ωρίμανση αλλά και στην κόρη μου έτσι ήταν. Η υδρονέφρωση που είχε στο ένα νεφράκι έφυγε τελείως και στο άλλο είναι οριακή και χάρηκα πααααααρα πολύ με αυτό! Τέλος τον ρώτησα αν πιστεύει ότι θα καταφέρω να φτάσω στις 36 βδομάδες και μου είπε και 36 και 37 μπορείς να φτάσεις! :D Αυτά τα δικά μου! Έκανα και την βολτίτσα μου και άνοιξε και λίγο το μάτι μου! :lol:

αρμα μου μαλλον καπου μπερδευτικες εγω ππογαμματισμενη θα παω λογω προηγουμενης καισαρικης αλλα και ετσι να μην ηταν τους εχω ολους διπλα μου οποτε θα ημουν καλυμενη:tongue:

Ναι..έχεις δίκιο, άλλο διάβασα άλλο κατάλαβα..:oops::oops: :lol: Τι να σου κάνει ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι..χαχαχα!

Όσο για το ντόπλερ ο γιατρός μου μετράει κάτι αντιστάσεις με τον υπέρηχο και βλέπει και το αμνιακό αλλά απ'ότι κατάλαβα εκεί που πήγα ήταν πιο λεπτομερείς οι μετρήσεις. Αυχενική και Β επιπέδου τις είχα κάνει στον γιατρό μου.

mammy πως είσαι σήμερα? ''Ανέβηκες'' καθόλου? Κι εγώ πάντως εχτές ήμουν ''κάπως''. Σήμερα βέβαια πολύ καλύτερα!

Tzasmin κατάλαβα...αν όλα είναι καλά όντως δεν χρειάζεται. Τώρα για τα άλλα..νομίζω ότι όλα έχουν τα υπέρ και τα κατά τους οπότε διαλέγεις και παίρνεις!:wink:

ania την μαία θα την έχεις και στον τοκετό ή απλά κάνεις μαθήματα? Εγώ είχα την μαία της εφημερίας στην κόρη μου και όλα πήγαν καλά. Δεν το μετάνιωσα που δεν είχα δική μου γιατί ο γιατρός μου ήταν αυτός που έλεγχε τον τοκετό, ήταν συνέχεια κοντά μου και μου έδινε οδηγίες και έκανε τα ''κόλπα'' για να κατέβει το μωρό κλπ οπότε νομίζω ότι κι άλλη μια μαια θα ηταν άχρηστη μέσα.

Όσο για τις ταχυπαλμίες στην αρχή όντως είχε απορρυθμιστεί λίγο ο θυρεοειδής αλλά μόλις έκλεισα το πρώτο τρίμηνο έστρωσε. Τώρα τις έχω λόγω του χαπιού που πέρνω για τις συσπάσεις. Είναι στάνταρ παρενέργεια δυστυχώς..:? Τώρα που σταδιακά αρχίζω να το μειώνω και το έχει ψιλοσυνηθίσει και ο ορανισμός μου είναι λιγότερες μεν αλλα ακόμα υπάρχουν..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...