Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

γυρίσαμε αναψοκοκκινισμένοι κ απολύτως χαρούμενοι κ ευχαριστημένοι !!!!!!!!!!

Κατερίνα κ Ηλία,

Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη μέρα !!!! ηταν όλα τέλεια οργανωμένα !!!! μόλις ειδα απο μακριά τα κόκκινα καρώ τραπεζομάντηλα, μου ηρθε η εικονα πικ νικ στην εξοχή.και ετσι ηταν ...με τα παιδάκια μας γύρω-γυρω να παίζουν ,να τρέχουν ..

Ειλικρινά , το ένιωσα σαν εκδρομή !!!!! Περάσαμε φανταστικά και χάρηκα που σας ειδα και απο κοντά !!!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ....ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!!!!!!!!!!

παω να κανω μπανιο τον μικρό και επανέρχομαι

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια , ακομα και 2 χρόνια μετά ,μου φαίνεται απίστευτο οτι βλέπω αυτό το πλασματάκι να μεγαλώνει , να εξελίσσεται ,να γινεται ανεξάρτητο παιδάκι, να χαίρομαι με κάθε νέο κατόρθωμα του , με την κάθε νέα λεξούλα ,με το κάθε φιλί που μου δίνει,καθε φορά που με φωνάζει μαμά ....και πόσα άλλα.......!!!!!!

Μου φαίνεται απίστευτο οτι είναι το δικό μου παιδί !!!!

Χαίρομαι που μοιράζομαι αυτές τις στιγμές μαζί σας ,γιατι ξερω οτι κι εσείς έτσι νιώθετε για τα παιδάκια σας !!!!!

** οταν γυρίσαμε ,ζητησε να κατσει στην καρέκλα του,οπως τον ανέβαζα μου τράβηξε και το χέρι και το φίλησε.Το ξέρω,το νιώθω οτι το κανει για να μας ευχαριστήσει για τις βόλτες , για την αγάπη μας ..για όλα!

7-4-2011

5s7mp3.png

Νina-Nana,θελω κθ εγω να σε ευχαριστησω για την τοσο ωραια μερα που μας χαρισες.Περασαμε εκοληκτικα και ο Κωνσταντινος το καταευχαριστηθηκε.Μπορει ν μην καθισαμε μεχρι το τελος λιγω ανωτερας βιας,αλλα ειμαι σιγουρη οτι "χασαμε".Αληθεια,τι ωρα το διαλυσατε;εμεις ηρθαμε,καναμε μπανιι,φαγαμε και ξεραθηκαμε.Τον αντρα μου σκεφτομαι που δεν ξεκουραστηκε καθολου κι εφυγε για δουλεια.Εγω κθ ο μικρος κοιμηθηκαμε 15.00-17.15!!!

NXbrp3.png

Κιττυ,αυτο που εκανε ο Ισαακ ειναι απιστευτο.Καταλαβαινει το παλικαρακθ και σας ευχαριστει.

Τελικα,δεν πρεπει να λεμε απλα το καφε μας.Το "ομορφο"καφε μας πρεπει να λεμε.Ολα τα παιδακια ειναι κουκλακια!!!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Κιττυ,αυτο που εκανε ο Ισαακ ειναι απιστευτο.Καταλαβαινει το παλικαρακθ και σας ευχαριστει.

Τελικα,δεν πρεπει να λεμε απλα το καφε μας.Το "ομορφο"καφε μας πρεπει να λεμε.Ολα τα παιδακια ειναι κουκλακια!!!

εχεις δίκιο !!!!:P:p μόνο όμορφα ?

όλα γλύκες ειναι !!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Πω πω τωρα ειδα την τουρτα.Χασαμε!

καλά , η τουρτα ηταν φανταστική !!!!!!!!!!!!! επρεπε να ζητήσω και για το σπίτι:tongue::tongue::tongue:

7-4-2011

5s7mp3.png

Della, ξεχασα να σου πω ,εκει που δουλευεις , δουλευει και ενας γνωστος του αντρα μου.Π........... , τον λενε , τον ξερεις ?

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω στεναχωρηθεί πολύ που τελικά δεν καταφέραμε να έρθουμε στο πάρτυ σας Κατερινα. Δυστυχώς όμως πήγα από το πρωί για δουλειά (σηκώθηκα δηλαδή από τις 5:30) έφυγα λίγο μετά τις 9 για να πάω στο Ρεα και μετά ξαναγύρισα στη δουλειά.

Διαφημίσεις

Μπήκα σπίτι στις 4 και στις 5:30 είχα και μάθημα γερμανικών.

Κατερινα σας ευχόμαστε να τα χιλιάσει και να είναι πάντα ένα γερό και ζωηρό παιδάκι!

Στη β επιπέδου πήγαν όλα καλα. Ο μπέμπης μας είναι 530 γρ και όλες οι μετρήσεις του ήταν φυσιολογικές. Πητ μου έδωσαν 11/08.

Αυτά για την ώρα, φιλακια πολλά σε όλα τα παιδάκια και στις όμορφες μαμάδες!

Επίσης χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια που είχαν γεννέθλια αυτή την εβδομάδα! Ζητώ συγνώμη για τις καθυστερημένες ευχές, αλλά δε βρήκα χρόνο να μπω όλες αυτές τις ημέρες!

Βιβη,εκανες τη β'επιπεδου;τι κανει ο μπεμπης;

Κιττυ,τον ξερω τον Παναγιωτη.Ειναι στη γραμματεια των εξωτερικων ιατρειων.Εμενα το τμημα μου ειναι ακριβως απεναντι.

NXbrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Έχω στεναχωρηθεί πολύ που τελικά δεν καταφέραμε να έρθουμε στο πάρτυ σας Κατερινα. Δυστυχώς όμως πήγα από το πρωί για δουλειά (σηκώθηκα δηλαδή από τις 5:30) έφυγα λίγο μετά τις 9 για να πάω στο Ρεα και μετά ξαναγύρισα στη δουλειά.

5 30 ? :shock: πω..πω...

ηταν πολύ ωραία,αλλά μπορούμε να ξανακανονίσουμε για κούνιες :P

7-4-2011

5s7mp3.png

Μπήκα σπίτι στις 4 και στις 5:30 είχα και μάθημα γερμανικών.

Κατερινα σας ευχόμαστε να τα χιλιάσει και να είναι πάντα ένα γερό και ζωηρό παιδάκι!

Στη β επιπέδου πήγαν όλα καλα. Ο μπέμπης μας είναι 530 γρ και όλες οι μετρήσεις του ήταν φυσιολογικές. Πητ μου έδωσαν 11/08.

Αυτά για την ώρα, φιλακια πολλά σε όλα τα παιδάκια και στις όμορφες μαμάδες!

Επίσης χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια που είχαν γεννέθλια αυτή την εβδομάδα! Ζητώ συγνώμη για τις καθυστερημένες ευχές, αλλά δε βρήκα χρόνο να μπω όλες αυτές τις ημέρες!

Μπράβο,Βιβή ,μια χαρά ο μπεμπάκος !!!!:P:p:p

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...