Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καναμε τα δευτερα γενεθλια σπιτι.Ωραια περασαμε.Το πρωι δεν ξερω γιατι εκλαιγε.Αλλη μια φορα που ειχα παει στο σχολειο να τον παρω οταν με ειδε εκλαιγε.

Νινα-Νανα,τι εχεις ετοιμασει παιδακι μου;ειναι υπεραρκετα ολα αυτα!

Τζιτζινα,περαστικα σας μωρε.Αυτο που σου ειπε η Νina-Nana για τους ηλεκτρολυτες ειναι απαραιτητο μην το ξεχασεις.Εγω του εδινα rizolyte και μαλιστα του αρεσε πολυ.Δωσε και κανα ultra levoure για τη διαρροια.

Κι εμεις γαλα χωρις λακτοζη πιναμε.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσια.Ο Κωνσταντινος πριν μιση ωρα εφυγε για το σχολειο κι εγω μολις εκανα καφεδακι.Εχω βαλει μια μερα αδεια σημερα και μθας και ο αντρας μου ειναι απογευμα λεμε να παμε για κανα καφεδακι.

Το βραδυ μεχρι τις 02.30 ο μικρος κοιμοταν καλα αλλα μετα αρχισαν τα οργανα!Εκλαθγε και χτυπιοταν,αρχισε να τριζει τα δοντια του και εδειχνε οτι τον πονανε.Του εδωσα ντεπον αλλα κθ αυτο κρατησε μεχρι τις 06.00.Μετα παλι τα ιδια.Του εβαλα λιγη bexident(αλοιφη για τα ουλα) και ξανασταματησε.Δε λενε να βγουν να τελειωνουμε.Ολη μερα ειμαστε καλα και τα ξημερωματα αρχιζει ο πονος.Πολυ ταλαιπωρουνται τα καημενα!

Καλη σας ημερα κοριτσια!

NXbrp3.png

Καλημέρα σας !!!

Τζιτζίνα,περαστικά στην Ειρηνούλα !!

Della, καλό καφεδάκι !!

οι άντρες πάνε βόλτα (δεν γλυτώνεις απο τον Ισαάκ) και εγω φτιάχνω γεμιστά

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Tzitzina πώς είναι σήμερα η Ειρηνούλα? Ελπίζω καλύτερα, κι ελπίζω σύντομα να είναι περδίκι!!

Εμείς περιμένουμε μια ξαδέρφη του άντρα μου σήμερα με τον άντρα της, θα μείνουν για μια μέρα εδώ οπότε είχα ετοιμασίες. Κατά τ'άλλα ξύπνησα με έναν φοβερό πόνο στη μέση, γενικά παθαίνω συχνά τέτοιους πόνους μετά την εγκυμοσύνη, πριν δεν είχα τέτοια θέματα. Αναρωτιέμαι αν φταίει που σηκώνω το παιδί ή αν πάει χάλασα μια για πάντα :(:(:(

Κίττυ καλά κάνει ο Ισαάκ που θέλει βόλτα! Έξω είναι τα ερεθίσματα ;)

Della περαστικά με τα δοντάκια, να βγουν τα ησυχάσετε!Εμάς τα έχει βγάλει όλα, εκτός από 4 που βγαίνουν κάπως αργότερα...

6237481d19.png

Γεια σας κορίτσια!!

Μόλις γυρίσαμε απο το πάρκο, ωραία περάσαμε, εκπληκτικές μέρες έχει!

Julie λες να χάλασες χεχε! Γυμναζεσαι καθόλου;

Καλώς να τους δεχθείτε!

Kitty γεμιστά ε; Τι ωραία! Εγω σήμερα έχω αρνί και χυλοπιτες για τον άντρα μου και την μικρη αλλα για μένα που νηστευω βαρέθηκα να μαγειρεψω :oops:

Della κρίμα ο καημενουλης με τα δοντακια. Η δικια μου έχει τελειώσει με τα δόντια, απο 20 μηνών έχει 20 δόντια, απο τοτε κοιμάται καλύτερα σχετικά. Τώρα μετα τα 6 θα βγάλει πάλι δόντια γιουπιιιι!

Φιλιά!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!

Μόλις γυρίσαμε απο το πάρκο, ωραία περάσαμε, εκπληκτικές μέρες έχει!

Julie λες να χάλασες χεχε! Γυμναζεσαι καθόλου;

Καλώς να τους δεχθείτε!

Kitty γεμιστά ε; Τι ωραία! Εγω σήμερα έχω αρνί και χυλοπιτες για τον άντρα μου και την μικρη αλλα για μένα που νηστευω βαρέθηκα να μαγειρεψω :oops:

Della κρίμα ο καημενουλης με τα δοντακια. Η δικια μου έχει τελειώσει με τα δόντια, απο 20 μηνών έχει 20 δόντια, απο τοτε κοιμάται καλύτερα σχετικά. Τώρα μετα τα 6 θα βγάλει πάλι δόντια γιουπιιιι!

Φιλιά!

Δεν μας πολυάρεσαν όμως .εμενα κ του αντρα μου δηλ , ο Ισαάκ τα εφαγε ,μαζι με φετα,τομάτα κ αγγουράκι.

εκανα πιπεριες κ μελιτζάνες κ εβαλα κ το μεσα της μελιτζανας , αλλα μαλλον ηταν αρκετο και κάλυπτε τις αλλες γευσεις.εντωμεταξυ εγω δεν τρωω τοματα και ο Ισαακ τσιμπαγε με το πηρουνι και μου εδινε τοματα:shock:

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Τι κανετε κοριτσια;εμεις πηγαμε μεχρι τον οαιδιατρο και πηραμε τη συνταγη για τις εξετασεις.Εχει και γεν.ουρων γμτ και δεν εχω χειροτερο.Αντε να τον κυνηγας με το κυπελλο να κατουρησει.Υπαρχει βεβαια και το σακουλακθ αλλα δυο τρεις φορες που βαλαμε βγηκε παθολογικο και καναμε επαναληψη με κυπελλακι οπου ειχαν βγει ενταξει.

Εν τω μεταξυ,παω πιο μπροστα να κανω τσισα εγω.Με το που κλεινω την πορτα ερχεται και τη χτυπαει και φωναζε τσισα!!!Του λεω θελεις τσισα;ναι λεει.Τον εβαλα στο γιογιο και περιμεναμε.Μετα απο κανα 3λεπτο ακουω το γιο γιο τραγουδαει(πηραμε το μουσικο της fisher price).Εκανε τσισα τελικα!Δεν καταλαβε ομως νομιζω γιατι αυτος απλα ηθελε να καθισει να παιζει(του εδωσα τα παπακια του μπανιου στα χερια).ΚακΔεν ειπα απολυτως τιποτα εκανε στην πανα.Του εξηγησα τι πρεπει να κανουμε που αλλα δε νιμθζω οτι καταλαβε.Θεμα τυχης ηταν!

NXbrp3.png

Καλησπερα σας, εμείς μόλις γυρίσαμε απο βολτίτσα, περάσαμε και απο την εκκλησία, ωραία ήτανε, τώρα πίνουμε την πρώτη δόση γάλατος....

Della, δεν ήξερα οτι με το σακουλάκι μπορεί να βγει η γενική ούρων παθολογική, αν και την τελευταία φορά δεν τα καταφέραμε με το σακουλάκι και της τα μάζεψα σε κυπελάκι.

Αντε να κάνετε τις εξετάσεις σας και να ξενοιάσεις και απο αυτό!

Επίσης και εμείς απο δόντια είμαστε πίσω, οι κυνόδοντες σίγουρα δεν έχουν βγεί, και νομίζω και πίσω λείπουν, δεν μπορώ να της τα μετρήσω γιατί δεν με αφήνει, επίσης πήγα τις προάλες στον οδοντίατρο για καθαρισμό και τον ρώτησα για την μικρή, μου είπε να ξεκινήσουμε να τα βουρτσίζουμε με απλή παιδική οδοντόκρεμα που είναι λέει απο 1 έως 6 ετών, να σας πω την αλήθεια δεν πήρα ακόμη!!!

Τzitzina, εύχομαι να είναι καλύτερα η Ειρήνη!!

Βrooke, τι ωραία που έγραψες, αναρωτιομουν τι έγινες, εύχομαι όλα καλά να είναι!!

Julie, οι πόνοι της μέσης, μπορεί να είναι απο διάφορους λόγους, ίσως η στάση σου σώματος σου στον ύπνο σου τους δημιούργησε, πώς περάσατε με τα ξαδέλφια?

Νίνα-Νανα, φαντάζομαι οτι τώρα θα προετοιμάζεσαι για άυριο, όλα ωραία θα είναι!!!

Κιττυ, ωραία τα γεμιστά, αλλά μπελαλίδικα, ομολογώ οτι με μελιτζάνες δεν έχω φτιάξει, εγώ κάνω τα κλασσικά, ντομάτα-πιπεριά, αφού αρέσουν στον Ισαάκ όλα καλά.

Εγω σήμερα έφτιαξα πιλάφι με λεμονάτο και το χάρηκα γιατί η Λίλα έφαγε σχεδόν όλο το πιάτο, σε συνδιασμό βέβαια με παιχνίδι αλλά τουλάχιστον έφαγε.

Βιβή, εύχομαι καλά αποτελέσματα αύριο στην Β΄επιπέδου (αν θυμάμαι καλά)!!!

Dimista, ωραία ιδέα η μπασκέτα που πήρατε στον Κωνσταντίνο, σίγουρα θα του αρέσει!!!

Εύχομαι καλό βράδυ, θα τα πούμε απο κοντά!!!!!!

nJ2dp3.png

Μόλις κοιμήθηκε η μικρη!

Δε βρίσκει ο άντρας μου σημαντικά έγγραφα απο τη δουλειά. Φαγαμε το σπίτι. Τίποτα. Να σκάσω είμαι! :|

Ελπίζω να μην την πιάσει αντικοινωνικοτητα αύριο!

Σας φιλώ, θα τα πούμε απο κοντα!

Μην ξεχάσετε καπέλα, αντηλιακό, κουβαδακια κτλ.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα μπηκα να σας πω ενα γεια!!!χαιρομαι που θα τα πουμε αυριο!:D

Νινα-Νανα εισαι εδω?σου στελνω πμ

Καλο βραδυ!

Το διάβασα, απάντησα αλλα ψάχνω ακριβώς χάρτη να σου στείλω. Σε 2΄.

QVjlp3.png

Το διάβασα, απάντησα αλλα ψάχνω ακριβώς χάρτη να σου στείλω. Σε 2΄.

Οκ καταλαβα ευχαριστω!Μην παιδευεσαι δεν νομιζω να εχω προβλημα...αν εχω προβλημα θα σε παρω τηλεφωνο.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Οκ καταλαβα ευχαριστω!Μην παιδευεσαι δεν νομιζω να εχω προβλημα...αν εχω προβλημα θα σε παρω τηλεφωνο.

Θα το στείλω σε όλες τσεκαρε το πρωί τα πμ σου! Το έχω βρει απλα προσπαθώ να δω πως θα γίνει απο το iPad.

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...