Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Nina-Nana τί αγχώνεσαι καλέ? Όπως είπε και η Lila's mom και μόνο που θα είναι τα παιδάκια μαζί θα είναι ευχαριστημένα. Αυτά χαίρονται και μόνο που είναι έξω και τρέχουν. Εμείς κοιτάμε να τους πέρνουμε χίλια δυο πράγματα που τελικά ούτε ασχολούνται. Θα περάσετε σίγουρα τέλεια!! Μακάρι να ερχόμασταν και εμείς....:(

Κορίτσια σας αφήνω, πάω και εγώ να ξαπλώσω γιατί έχω να κοιμηθώ τρεις μέρες. Αν προλαβω βέβαια....

Και πάλι να τα εκατοστήσουν τα αγγελούδια σας!!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Tzitzina περαστικά σας! Την καημενουλα! Νερό πίνει; Αν πίνει νερό λογικά δεν υπάρχει προβλημα, το σώμα έχει απόθεμα πάντα για τέτοιες περιπτώσεις. Αν έχει διάρροια καλο ειναι να δίνεις ηλεκτρολυτες μέσα στο νερό της. Ο όρος χρειάζεται όταν το παιδι ειναι πράγματι αφυδατωμενο. Σκέψου οτι η δικια μου που ειναι 9,5 κιλα με το ζόρι, δεν ειχε φάει τίποτα 6 μέρες και έκανε εμετους και διαρροιες μαζί με πυρετο. Μόνο θηλαζε!

QVjlp3.png

Κοριτσάρες καλημέρα!!

Νινα νανα με έκανες να μπω στο φορουμ μετά από ποοοολυ καιρό...

Χιλια συγνώμη κορίτσια αλλα είναι πολύ δυσκολα τα πραγματα τους τελευταιους 3 μήνες και δεν εχω καθόλου χρόνο- θα σας πω απο κοντα!!!.... σας σκεφτομαι συχνά και μου λειψατε θα σας δώ το Σάββατο ...ευχαριστώ νινα νανα που μας θυμήθηκες θα είμαστε εκεί! Φιλακια ελπίζω να σας δω όλους!

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Nina nana σε καμία περίπτωση μη φέρεις 20 κουβαδάκια. Θα ψαχτώ κι εγώ να δω τί έχουμε να φέρω. Πρέπει να έχουμε 2-3. Αν έχεις κι εσύ 2-3, και φέρει και καμιά κοπέλα ακόμη, 7-8 κουβαδάκια είναι μια χαρά. Αποκλείεται να ασχοληθούν όλα ταυτόχρονα με κουβαδάκια. Αν υπάρξει τόσο μεγάλη ανάγκη, θα φέρω το αυτοκίνητο να το έχω κοντά, να πεταχτώ στα jumbo να πάρω. Μην αγχώνεσαι. Γενικά αν είναι κάτι που μπορώ να κάνω ή να φέρω, πες μου να βοηθήσω. Ούτως ή άλλως ο άντρας μου θα λείπει οπότε μπορώ αν θέλεις να έρθω από νωρίς να σε βοηθήσω.

Ούτε και για το φαγητό να αγχωθείς. Αλώστε δεν θα έρθουμε για να φάμε. Η Έλενα τα τρώει όλα...κι εγώ επίσης.

Τζιτζίνα μου περαστικά... εγώ δεν ξέρω να σου πω για την αφυδάτωση. Ο γιατρός τί σου είπε? Πίνει νερό το παιδί?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Tzamin μου δε χρειάζεται κάτι, αν θέλεις όμως επειδή είσαι κοντα έλα απο νωρίς, δηλαδή στις 11 για παρέα :D

Δεν σου έστειλα πμ γιατι ξέρεις που ειναι και πως ειναι! ;)

Έχω 2-3 κουβαδακια, τα κουβαλάω μαζί μας τα πρωινά γιατι παίζουν πολύ. Θα τα φέρω, θα φέρω και 2-3 μπάλες, έχουμε και τα μπαλόνια, τις σαπουνοφουσκες, κάτι θα γίνει!

QVjlp3.png

Γεια σας και από μένα!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας!

Άρμα Ντέλλα και Νίνα Νάνα ,να τα εκατοστήσουν τα παιδάκια μας,πάντα γερά και ευτυχισμένα να είναι!

Βrooke,Lila's mom και Βιβή τα δικά σας πότε έχουν γενέθλια?Δεν θυμάμαι ημερομηνίες!

Το πρωί πήγαμε κούνιες με Κωνσταντίνο.Είχε ωραία μέρα και είχε πολλά παιδάκια!

Κίττυ στην βάφτιση ήρθε για τα μάτια του κόσμου.Ούτε στο μαιευτήριο δεν είχε έρθει να δει το εγγονάκι της?

Ντέλλα αφού δεν μπορούσες να κάνεις αλλιώς λογικό ήταν να τον πάρεις μαζί σου.Γιατί έκλαιγε ο μικρός μόλις του πήγες την τούρτα?

Lila's mom χαίρομαι για τα αποτελέσματα του τεστ παπ.Σου έφυγε ένα άγχος.

Νίνα Νάνα σε παιδότοπο δούλευες?Ωραία γενέθλια θα κάνεις για την μικρή!:P.Σίγουρα θα ευχαριστηθούν όλα τα παιδάκια!

Τζαμίν αν η συμπεριφορά της Έλενας δεν σου αρέσει 1ιας που μιλάει θα μπορούσες να της εξηγήσεις,δεν μοιραζόμαστε μόνο το φαγητό αλλά και το παιχνίδι.Πρέπει να παίζεις ομαδικά.Και στον παιδικό έτσι φαντάζομαι παίζουν.Τουλάχιστον εγώ έτσι θα έλεγα στον Κωνστ.Το μνημόσυνο στην Αθήνα είναι.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Nina nana εντάξει, αλλά να ξέρεις αν χρειαστείς οτιδήποτε, είμαι διαθέσιμη και σε ετοιμότητα ;).

Δήμητρα εννοείται ότι της εξηγώ πάντα και συνέχεια και την προτρέπω να μοιραστεί, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Μπορεί να είναι και γονιδιακό γιατί κι εγώ μικρή ήμουν πολύ κτητική με τα πράγματά μου :rolleyes:.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Julie ο άντρας μου,του πήρε 1α μικρή μπασκέτα που την βάζεις στον τοίχο για να ρίχνουν μαζί την μπάλα στο καλάθι.Εγώ,του πήρα 1α κατασκευή αλλά επειδή δεν είμαι καλή στις περιγραφές δεν μπορώ να την περιγράψω.Του πήρα κατασκευή επειδή του αρέσει να χαλάει και να ξαναφτιάχνει.Έχει ζωάκια και τρενάκι.Όταν την ανοίξουμε θα σου πω καλύτερα.

Απάνθρωπο δεν λες τπτ.

Τζιτζίνα περαστικά στην μικρή.Ευτυχώς δεν έχει ακροαστικά.Νερό τουλάχιστον πίνει?Όταν ο μικρός μου είχε γαστρεντερίτιδα και έκανε διάρροια ο παιδίατρος μας είχε πει να πίνει το γάλα advance με λιγότερη λακτόζη.Για ρώτα και την δικιά σας μήπως μπορεί να πίνει αυτό το γάλα.Ούτε ο δικός μας έτρωγε.Μόνο μήλο και φρυγανιά.Δοκίμασες τουλάχιστον για φρυγανιά?Γαλακτοκομικά δεν πρέπει .Μην της δίνεις γάλα.Γι αυτό μας είπε αυτό το γάλα που σου έγραψα.

Brooke όποτε μπορείς να μπαίνεις να μας γράφεις!

Καλό απόγευμα!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπέρα κ Χρόνια Πολλά !!!!!!!!!!!!!!

Χρόνια Πολλά κ ευτυχισμένα σε όλα τα παιδάκια !!!

Ελένη-Αφροδίτη , Βασιλη , Κωνσταντίνε κ Κωνσταντίνε να τα

εκατοστήσετε !!!!!!!!!!!!

Αρμα,΄Ντέλα,Νινα-Νανα ,Dimista να τα χαίρεστε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Nina-Nana, Della, Dimista και Arma να τα εκατοστήσουν τα παιδάκια σας! Πάντα γερά, χαρούμενα και ευτυχισμένα!!!

Νιna-Nana, τελικά δε θα έρθουμε σίγουρα το Σάββατο. Η μικρή έχει ακόμη πυρετό. Κορίτσια, τη νύχτα ανεβάζει πάνω από 39. Έφτασε μέχρι 39,7. Δεν έχει φάει τίποτα από τη Δευτέρα το βράδυ. Δεν πίνει ούτε γάλα. Ξεκίνησε και διάρροια. Είμαστε όλη μέρα με αντιπυρετικά. Η παιδίατρος την είδε χθες και μου είπε ότι δεν έχει ακροαστικά και να μην ξεκινήσουμε αντιβίωση. Συμφωνώ και εγώ, αλλά δεν ξέρω με το θέμα του φαγητού, μήπως πρέπει να κάνουμε καμιά εισαγωγή για ορό. Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω. Οπότε κοριτσάκια μου και να της πέσει ο πυρετός θα είναι πάνω στην ανάρρωση οπότε με τίποτα δε θέλω να κολλήσουμε και άλλο παιδάκι.

Κίττυ σου στέλνω σήμερα πμ, Lila's mom και εσένα, δεν ήξερα ότι έχεις fb. Εν τω μεταξύ ούτε και εγώ έχω φώτο. Θα βάλω κάποια στιγμή.

Tzitzina , σε έκανα add

7-4-2011

5s7mp3.png

Πριν λίγο γυρίσαμε απο το πάρκο, είχε τέλεια μέρα! Συζητήσαμε και για το φαγητο.

Έχω δυο ερωτήσεις:

1. Νυστευετε εσείς ή οι σύζυγοι;

2. Τα παιδάκια σας πως τρώνε το τοστ; Μόνο τυρί, τυρί με γαλοπουλα ή τυρι ζαμπόν; (Φυσικα καλα υλικά θα ειναι)

Ξανασκέφτομαι για τα κουβαδακια.. Σήμερα έπαιξαν πολλα παιδάκια με τα κουβαδακια, δεν ξέρω τι να κανω. Προς το παρόν μου έχουν πει οκ 21 παιδάκια (φυσικα θα έχουμε απώλειες) αλλα ποσα κουβαδακια και φτυαρια να πάρω; 20; Λίγο υπερβολή μου φαινεται... Η κοπέλα που το οργανώνει τραβούσε τα μαλλια της, χαχα! Μου είπε να σας πω να φέρετε τα κουβαδακια σας αν έχετε :tongue:

Πείτε βρε κορίτσια αγχωνομαι! Να πάρω; Τι να κανω; Λέω να πάρω... Ουφ, πελαγωσα!

Νινα-Νανα,

1.Δεν νηστεύουμε

2. Ο μικρός τρωει απ όλα

και....μην αγχωνεσαι,όλα μια χαρα θα ειναι .εννοείται μην παρεις τοσα κουβαδάκια ,όλοι εχουμε κουβαδάκια , φτυάρια,φορτηγά κλπ

Ολα ακουγονται πολυ ωραία ....ανυπομονώ !!

πηρα το πμ

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας και από μένα!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας!

Άρμα Ντέλλα και Νίνα Νάνα ,να τα εκατοστήσουν τα παιδάκια μας,πάντα γερά και ευτυχισμένα να είναι!

Βrooke,Lila's mom και Βιβή τα δικά σας πότε έχουν γενέθλια?Δεν θυμάμαι ημερομηνίες!

Το πρωί πήγαμε κούνιες με Κωνσταντίνο.Είχε ωραία μέρα και είχε πολλά παιδάκια!

Κίττυ στην βάφτιση ήρθε για τα μάτια του κόσμου.Ούτε στο μαιευτήριο δεν είχε έρθει να δει το εγγονάκι της?

Ντέλλα αφού δεν μπορούσες να κάνεις αλλιώς λογικό ήταν να τον πάρεις μαζί σου.Γιατί έκλαιγε ο μικρός μόλις του πήγες την τούρτα?

Lila's mom χαίρομαι για τα αποτελέσματα του τεστ παπ.Σου έφυγε ένα άγχος.

Νίνα Νάνα σε παιδότοπο δούλευες?Ωραία γενέθλια θα κάνεις για την μικρή!:P.Σίγουρα θα ευχαριστηθούν όλα τα παιδάκια!

Τζαμίν αν η συμπεριφορά της Έλενας δεν σου αρέσει 1ιας που μιλάει θα μπορούσες να της εξηγήσεις,δεν μοιραζόμαστε μόνο το φαγητό αλλά και το παιχνίδι.Πρέπει να παίζεις ομαδικά.Και στον παιδικό έτσι φαντάζομαι παίζουν.Τουλάχιστον εγώ έτσι θα έλεγα στον Κωνστ.Το μνημόσυνο στην Αθήνα είναι.

ε,ναι δεν την επαιρνε άλλο...............οχι, ουτε στο μαιευτήριο, φαινεται δεν την βόλευε η Πέμπτη ,ουτε η Παρασκευή, το Σάββατο......:rolleyes::-P

ασε...δεν αξίζει τον κόπο...αλλωστε οπως ειπε κ η Τζούλη αυτή χάνει

7-4-2011

5s7mp3.png

Μόλις κοιμήθηκε η μικρη, ουφ! Κάναμε μεγάλη βόλτα το απόγευμα, πήγαμε πλατεία, κούνιες. Μετα ήρθαν οι απο κάτω μας, φαγαμε σουβλάκια, σβήσαμε και κεράκια σε παστες! Προεορτια χεχε, δυστυχως δεν μπορούν να ερθουν το Σαββατο. Μας εφεραν και πιτζαμακια καλοκαιρινα με τη Μιννυ. Ωραία περάσαμε!

Dimista δούλευα στον παιδοτοπο της Ρόμα πίτσα, στα παιδικά πάρτυ.

Tzamin μου ευχαριστώ βρε, με ξεαγχωνεις! :P

Kitty η αληθεια ειναι οτι ακούγομαι περισσότερο αγχωμένη απο οτι είμαι. Ηρέμησα αρκετα για να είμαι ειλικρινής, το μόνο μου άγχος ειναι μέχρι να πάω στο πάρκο το Σάββατο, είμαι σίγουρη οτι μόλις πάω και ετοιμάσω τα τραπεζάκια κτλ μετα θα είμαι οκ.

Καληνύχτα!!!!!

QVjlp3.png

Νινα-Νανα, σε ευχαριστω για το πμ, ειναι φυσικό να έχεις άγχος, αλλα να μην ανυσηχεις καθόλου, όλα θα ειναι τέλεια!!

Μια πολυ ωραία εταιρεία για ιδιαίτερα δώρα για τα παιδια ειναι αυτή έχει ιδιαίτερα παιχνίδια, κατασκευές κλπ. για διάφορες ηλικίες, ειναι βέβαια ακριβουτσικα αλλα δεν παίρνουμε και κάθε μέρα δωράκια για τα παιδια μας!!!

Εμάς τα γεννεθλια μας ειναι στις 6 Μαΐου, εμείς εχουμε κρατήσει στην μνήμη μας το ότι πήραμε το παιδι μας μετα απο 2,5 μήνες σώω και με την αμέριστη αγάπη και φροντίδα απο την πλευρα μας, δώσαμε την βάση να εξελιχθεί σε ένα χαρισματικό παιδι!!!

Να ειναι καλα όλα τα παιδάκια, πλέον αυτή ειναι η ευχή μου!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...