Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Νινα νανα πολύχρονη να είναι η Ελενίτσα!!!! Πώ πω συγνώμη βρε κορίτσια παράλειψη.... Χρόνια πολλά σε όλα τα παιδάκια που γιορτάζουν .... Δήμητρα & Dellα να τα χαίρεστε. Έχουμε κι άλλους? Θα ανατρέξω στην λίστα του παρελθόντος.

Κατερίνα μπλοκ ζωγραφικής και μαρκαδόρους, κουβαδάκια, φτιαράκια.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για ζωγραφική θα ειναι δύσκολα γιατι αφενός δεν θα έχουν που να ζωγραφίζουν (έχει πολλα πάρτυ το Σάββατο εκει) αφετέρου η κοπέλα απο το μαγαζάκι λέει οτι ειναι τόσα τα ερεθίσματα τα εξωτερικά που κανεις δεν ασχολείται με ζωγραφική.

Κουβαδακια το σκέφτηκα αλλα εκει που θα είμαστε ειναι γκαζόν οπότε δεν γίνεται κι όταν θα ειναι στην παιδική χαρα θα παίζουν στις τσουλήθρες κτλ. Γενικώς το Σάββατο θα ειναι δύσκολη μέρα λογω κόσμου θα ειναι δύσκολο να κάτσουν κάτω να παίξουν (θα τα πατήσουν τα μεγάλα παιδια χαχα).

Έχω πάρει όμως μπαλόνια που μπαίνουν στο πλαστικο ξυλακι για κάθε παιδάκι και αυτο που κάνει σαπουνοφουσκες για κάθε παιδάκι. Νομίζω θα τα καταφέρουν να φυσηξουν λίγο για να παίξουν ε; Λέτε όχι; Επίσης ο άντρας μου έχει μάθει να κάνει κάτι σχέδια με τα μακροστενα μπαλόνια πχ σκυλάκι, σπαθιά. Πιστεύω θα απασχοληθούν κάπως ετσι.

QVjlp3.png

Αν ηταν λίγο μεγαλύτερα τα παιδια θα έπαιρνα μπάλα και κορινες του μποουλινγκ πχ. Αλλα ειναι λίγο περίεργη ηλικία, δεν ειναι για πολλα πολλα, περισσότερο κινητικο στάδιο...

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!!

Πολλά γενέθλια σήμερα!!!

Νίνα-Νανά να χαίρεσαι την μικρή σου!!!Della, dimista και arma τους μικρούς σας!!!Να είναι όλα καλότυχα, υγιή κι ευτυχισμένα!!!!!Κορίτσια τί δωράκι τους πήρατε για τα γενέθλιά τους? Είμαι σε φάση αναζήτησης...

Νίνα-Νανά νομίζω πως είναι αρκετά αυτά που έχεις κανονίσει, είμαι σίγουρη πως θα βρουν ένα σωρό πράγματα να κάνουν στο πάρκο που εμείς δεν μπορούμε καν να φανταστούμε! Άσε που αν έχεις πολλά διαφορετικά δεν θα ξέρουν με τί να πρωτοπαίξουν και θα αποσπάται συνεχώς η προσοχή τους. Θα απασχοληθούν και μεταξύ τους ως ένα βαθμό, θα υπάρχει και το φαγητό που θα πάρει κάποια ώρα. Τέλεια θα είστε!! Ζηλεύω!!!

6237481d19.png

Lilas's mom πολύ καλά τα νέα σου από την εξέταση κι από τη δουλειά!!Μπράβο!

Αχ κι εμένα μου έχουν στείλει γράμμα από τον γιατρό για τεστ Παπ αλλά ακόμα δεν το έχω κανονίσει...Πρέπει!

Κίττυ, είναι πολύ κρίμα που στερείται τη μία γιαγιά του αλλά...Αυτή χάνει πιο πολύ!Μα μία φορά???:shock:

Τζαμίν κι εμείς περνάμε τη φάση του όχι, για την ακρίβεια φωνάζει "no". Σε όλα αντιδράει! :D

dimista πολύ απάνθρωπο αυτό που μας έγραψες ότι κάνουν στα παιδάκια.

6237481d19.png

Πριν λίγο γυρίσαμε απο το πάρκο, είχε τέλεια μέρα! Συζητήσαμε και για το φαγητο.

Έχω δυο ερωτήσεις:

1. Νυστευετε εσείς ή οι σύζυγοι;

2. Τα παιδάκια σας πως τρώνε το τοστ; Μόνο τυρί, τυρί με γαλοπουλα ή τυρι ζαμπόν; (Φυσικα καλα υλικά θα ειναι)

Ξανασκέφτομαι για τα κουβαδακια.. Σήμερα έπαιξαν πολλα παιδάκια με τα κουβαδακια, δεν ξέρω τι να κανω. Προς το παρόν μου έχουν πει οκ 21 παιδάκια (φυσικα θα έχουμε απώλειες) αλλα ποσα κουβαδακια και φτυαρια να πάρω; 20; Λίγο υπερβολή μου φαινεται... Η κοπέλα που το οργανώνει τραβούσε τα μαλλια της, χαχα! Μου είπε να σας πω να φέρετε τα κουβαδακια σας αν έχετε :tongue:

Πείτε βρε κορίτσια αγχωνομαι! Να πάρω; Τι να κανω; Λέω να πάρω... Ουφ, πελαγωσα!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Arma, Della, Dimista & Νινα-Νανα (σας έβαλα με αλφαβητική σειρά), να χαίρεστε τα παιδάκια σας, χιλιοχρονα να ειναι και να τα καμαρωσετε όπως επιθυμήτε!!!!

Νινα-Νανα, πολυ ωραία αυτα που πήρες, σίγουρα θα χαρούνε, μόνο που θα συναντήσουν αλλα παιδάκια θα ενθουσιαστούν, άλλωστε ειναι μικρά και δεν θα μπορούσαν να ακολουθήσουν δραστηριότητες, πιστεύω απο του χρόνου θα έχουμε πιο πολλές επιλογές, εγω σκέφτομαι να της φέρω το ποδηλατάκι της αντί για καρότσι γιατι τσάμπα που θα το κουβαλαω δεν υπάρχει περίπτωση να μπει μεσα ενω στο ποδηλατάκι ( αυτο με τα χερουλια ) θα ειναι πιο εύκολο εάν βαρεθεί το παιχνίδι, κάπου έχω και τεντουλα για τον ήλιο πρεπει να ψάξω να την βρω, άλλωστε θα είμαστε και εμείς απο πίσω τους οπότε με κάποιο τροπο θα τα απασχολησουμε!

Καλο μεσημέρι!!!!

nJ2dp3.png

Πριν λίγο γυρίσαμε απο το πάρκο, είχε τέλεια μέρα! Συζητήσαμε και για το φαγητο.

Έχω δυο ερωτήσεις:

1. Νυστευετε εσείς ή οι σύζυγοι;

2. Τα παιδάκια σας πως τρώνε το τοστ; Μόνο τυρί, τυρί με γαλοπουλα ή τυρι ζαμπόν; (Φυσικα καλα υλικά θα ειναι)

Ξανασκέφτομαι για τα κουβαδακια.. Σήμερα έπαιξαν πολλα παιδάκια με τα κουβαδακια, δεν ξέρω τι να κανω. Προς το παρόν μου έχουν πει οκ 21 παιδάκια (φυσικα θα έχουμε απώλειες) αλλα ποσα κουβαδακια και φτυαρια να πάρω; 20; Λίγο υπερβολή μου φαινεται... Η κοπέλα που το οργανώνει τραβούσε τα μαλλια της, χαχα! Μου είπε να σας πω να φέρετε τα κουβαδακια σας αν έχετε :tongue:

Πείτε βρε κορίτσια αγχωνομαι! Να πάρω; Τι να κανω; Λέω να πάρω... Ουφ, πελαγωσα!

Νινα-Νανα, ούτε κατα διάνοια μην πας να πάρεις, πιστεύω όλες εχουμε απο το καλοκαίρι, θα φέρουμε τα δικα μας, μάλιστα εμένα τα έχει μεσα στα παιχνίδια της, όπου ενημέρωσε μας εκτός απο κουβαδακια τι αλλο σκέφτεσαι να φέρουμε, νομίζω ότι ειναι μια χαρά αυτα, μην αγχωνεσαι καθόλου, ούτε για το φαγητό!

Σημασία έχει να περάσουνε ευχάριστα τα παιδάκια μας!!!

nJ2dp3.png

Nina-Nana, Della, Dimista και Arma να τα εκατοστήσουν τα παιδάκια σας! Πάντα γερά, χαρούμενα και ευτυχισμένα!!!

Νιna-Nana, τελικά δε θα έρθουμε σίγουρα το Σάββατο. Η μικρή έχει ακόμη πυρετό. Κορίτσια, τη νύχτα ανεβάζει πάνω από 39. Έφτασε μέχρι 39,7. Δεν έχει φάει τίποτα από τη Δευτέρα το βράδυ. Δεν πίνει ούτε γάλα. Ξεκίνησε και διάρροια. Είμαστε όλη μέρα με αντιπυρετικά. Η παιδίατρος την είδε χθες και μου είπε ότι δεν έχει ακροαστικά και να μην ξεκινήσουμε αντιβίωση. Συμφωνώ και εγώ, αλλά δεν ξέρω με το θέμα του φαγητού, μήπως πρέπει να κάνουμε καμιά εισαγωγή για ορό. Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω. Οπότε κοριτσάκια μου και να της πέσει ο πυρετός θα είναι πάνω στην ανάρρωση οπότε με τίποτα δε θέλω να κολλήσουμε και άλλο παιδάκι.

Κίττυ σου στέλνω σήμερα πμ, Lila's mom και εσένα, δεν ήξερα ότι έχεις fb. Εν τω μεταξύ ούτε και εγώ έχω φώτο. Θα βάλω κάποια στιγμή.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...