Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Τζιτζίνα περαστικά στην μικρή σου!

Ντέλλα μην αγχώνεσαι για χοληστερίνη από τώρα.Αν ήταν παχύσαρκος θα αγχωνόσουνα.Τα κιλά του είναι φυσιολογικά.

Ο βιοχημικός έλεγχος τι είναι?

Lila's mom κρίμα που σου χάλασαν το ρεπό.Με τέτοιο ξενύχτι πώς δούλεψες?Λες και το έκαναν επίτηδες?Ξανακοιμήθηκες μετά?

Καλά αποτελέσματα για το τεστ παπ.

Τζαμίν καλή επιτυχία με τις εξετάσεις που πρέπει να κάνει η Έλενα.

Δυστυχώς έτσι είναι τα Δημόσια.

Μάμμυ εύχομαι καλή ανάρρωση με το χέρι σου,αν και δεν έχω καταλάβει τι έπαθες.:oops:

Νίνα Νάνα πού οργάνωνες παιδικά πάρτυ?

Καλό μεσημέρι σε όλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Από νέα δεν έχω πολλά.Το μόνο ότι το πρωί πήγαμε κούνιες με Κωνσταντίνο.

Κίττυ αυτοί που έφεραν το παζλ με τα 500 κομμάτια μήπως νόμιζαν ότι έγραφε 50 ή 5?Προς το παρόν φτιάξτω με τον άντρα σου και βάλτε τον Ισαάκ να βλέπει.

Ο δικός μου δίνει εύκολα τα παιχνίδια του.Και κάτι που τρώει το δίνει.Το προηγούμενο ΣΚ είμασταν π.χαρά και έτρωγε ένα μπισκοτάκι και πήγε σε ένα άγνωστο παιδάκι και του το έδωσε.

Η πεθερά σου 5 φορές τον έχει δει?

Julie 2 σε 1 η μικρή σου!Θα κάνετε πάρτυ?Η μικρή του καφέ μας είναι.

Βιβή περαστικά σας!Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την β επιπέδου.

Νίνα Νάνα ακριβώς τα ίδια έπιπλα δεν νομίζω να έχουμε.Στο όνειρο είδα ότι είχαμε το ίδιο σαλόνι με τραπεζαρία με την διαφορά οτί εσύ είχες και πολυθρόνες.Έχεις?Πάντως με 1α φίλη μου έχουμε την ίδια κρεβατοκάμαρα.Με διαφορετικό κρεβάτι.Μέχρι και το πορτατίφ είναι ίδιο.

Τελικά δεν θα καταφέρουμε να έρθουμε.Εχτές όταν γύρισε ο άντρας μου από την δουλειά μου είπε ότι έχει σεμινάριο σε ξενοδοχείο.Δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο που έχει σεμινάριο.Αφού στο μνημόσυνο θα πάρω και τον μικρό μαζί μου!

φαγητό δινει και ο Ισαακ και σημερα αφηνε και το ποδηλατο του αφου πρωτα εκανε εκεινος. εντωμεταξυ ξυπνησε πριν λιγο θα χουμε παρτυ αποψε...

Δεν νομιζω οτι νομιζαν κατι τετοιο για το παζλ ,γιατι ειναι ενα πολυ μεγαλο κουτι:P

ααα..η πεθερα μου τον εχει δει ΜΙΑ φορα, στην βάφτιση.συγνωμη που σας το εγραψα ετσι ξεκαρφωτα αλλα το θυμηθηκα παλι με τα γενεθλια (και προσωπικα δεν με νοιαζει , στον γιο της ας δικαιολογηθει).

ουτε μ αυτην θελω να ασχοληθω , απλα βαρεθηκα τις δικαιολογιες της και χωρις να την ρωταει κανεις

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας και από μένα!

Εχτές διάβασα στο Ίντερνετ ένα άρθρο πράγματι σοκαριστικό που το είχε γράψει ένας δημοσιογράφος.

Έγραφε ότι σε στάση μετρό έβλεπε καθημερινά 1α ζητιάνα με 1 παιδάκι γύρω 2 χρονών να κοιμάται στην αγκαλιά της.Και όποτε πέρναγε από κει το παιδάκι συνέχεια κοιμόταν.Ο δημοσιογράφος αναρωτήθηκε γιατί κοιμάται συνέχεια .Μία μέρα ρώτησε την ζητιάνα γιατί κοιμάται συνέχεια και η ζητιάνα τον έβρισε.Περνάγανε περαστικοί και κάποιοι έριχναν λεφτά στο ποτηράκι που είχε δίπλα της.Νομίζοντας ότι έκαναν 1α καλή πράξη. Οι περαστικοί όμως δεν βοηθούσαν την ζητιάνα ,γιατί,τα λεφτά πήγαιναν σε αυτόν που την βάζει να κάνει αυτήν την δουλειά.Μία μέρα έμαθε από κάποιον που του μίλησε για ποιο λόγο τα παιδιά κοιμούνται συνέχεια.Και του είπε ,ότι τους δίνουν ναρκωτικά και βότκα!Με αυτήν την φράση πραγματικά σοκαρίστηκα!Η ζητιάνα αμοίβεται με ένα σουβλάκι την ημέρα και βότκα.Μετά από λίγο καιρό πέρασε πάλι από αυτό το σημείο και είδε την ίδια ζητιάνα με άλλο παιδάκι.Πόσα παιδάκια έχουν πεθάνει!Τα παιδάκια που βρίσκουν είναι κακοποιημένα παιδάκια.Σγν.που σας έγραψα αυτό το σοκαριστικό άρθρο.Δεν ξέρω γιατί,αλλά ήθελα να το γράψω.

Dimista, δυστυχως ειναι γνωστό..εντωμεταξυ αν τους δωσεις φαγητό ή γάλα δεν θέλουν ,μόνο λεφτα

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερες!!!Ο αντρας μου παλι απογευμα κι εγω με τον μικρο να τον σερνω παντου.Πηγαμε σουπερ να δω κατι καθαριστικα και μετα πηγαμε στο γιατρο(παθολογο)για μενα.Εχω εναν κεροβηχα απο προχθες και πηγα να με δει.Ειναι αλλεργικο τελικα και ξεκινησα αγωγη απι σημερα.Στενοχωρηθηκα που τραβολιγουσα και τον μικρο μαζι μου μωρε.Αν ηταν εδω ο αντρας μου θα τους αφηνα μαζι εδω.Τωρα τακαιπωρω και τον μικρουλη.Τελοσπαντων,δε γινετσι κι αλλιως οποτε κακως στενοχωριεμαι.

NXbrp3.png

Kitty,η πεθερα σου μενει Αθηνα;ο πεθερος σου (αν υπαρχει)τον βλεπει;Τα εχω ξανακουσει παντως κι ααλες φορες.Να σου πω κατι;σκασιλα σου!Στειλε σε π.μ.το fb σου.

Lila's mom,στειλε το fb κι εσυ.Καλα αποτελεσματα να εχεις.

Tzamin,ανοργανωσια οπως το ειπες!

Dimista,το διαβασα κι εγω αυτο που εγραψες.Κριμα οι ψυχουλες μου!

Νινα-Νανα, τι αλλο θελεις απο jumbo?

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου....

Νινα νανα εμείς θα έρθουμε (εγώ με την Έλενα).

Βιβή και Τζιτζίνα περαστικά σας. Πού θα πάει θα σταματήσουν οι ιώσεις.

Εμείς τελειώνουμε την αντιβίωση την Πέμπτη και πρέπει να επαναλάβουμε γενική ούρων και καλλιέργεια. Επίσης πρέπει να την εξετάσουμε για στίγμα αναιμίας, αφού το έχει ο μπαμπάς της. Το κουφό δεν σας το είπα. Από το νοσοκομείο βγήκαμε την προηγούμενη Πέμπτη και δεν μας έδωσαν αναλυτική περιγραφή της διάγνωσης και πορείας της ασθένειας της Έλενας. Μου είπε λοιπόν η γιατρός να περάσω την Δευτέρα το απόγευμα (αφού πρωί δουλεύω) να το πάρω από τις νοσηλεύτριες. Πάω την Δευτέρα .... πουθενά το χαρτί. Παίρνουν τηλέφωνο την γιατρό και λέει "δεν της είπα να περάσει ... της είπα να τηλεφωνήσει.." :evil: Αρχίζουν τα εγκεφαλικά να με χτυπάνε και το στόμα μου να στραβώνει. Μου λένε "είπε η γιατρός να πάρετε τηλ. από Δευτέρα":shock:. "Μα Δευτέρα είναι" τους λέω .... "την άλλη Δευτέρα" μου λένε. Τους λέω ότι το χρειάζομαι επειγόντως για να πάω στην δική μου γιατρό και το θέλω άμεσα. Και μου είπαν να πάρω τηλέφωνο Τετάρτη (σήμερα) να ρωτήσω. Δεν υπάρχουν αυτά.... προβλέπω να βρίζομαι και να μην το παίρνω ποτέ...

τι να πω..........no comments:evil::evil::shock:

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερες!!!Ο αντρας μου παλι απογευμα κι εγω με τον μικρο να τον σερνω παντου.Πηγαμε σουπερ να δω κατι καθαριστικα και μετα πηγαμε στο γιατρο(παθολογο)για μενα.Εχω εναν κεροβηχα απο προχθες και πηγα να με δει.Ειναι αλλεργικο τελικα και ξεκινησα αγωγη απι σημερα.Στενοχωρηθηκα που τραβολιγουσα και τον μικρο μαζι μου μωρε.Αν ηταν εδω ο αντρας μου θα τους αφηνα μαζι εδω.Τωρα τακαιπωρω και τον μικρουλη.Τελοσπαντων,δε γινετσι κι αλλιως οποτε κακως στενοχωριεμαι.

Τι να κάνεις ..αφού δεν γινόταν αλλιώς.

γενικά ειχες κι αλλες φορές αλλεγία ? ταλαιπωρούν πολύ κόσμο

7-4-2011

5s7mp3.png

Kitty,η πεθερα σου μενει Αθηνα;ο πεθερος σου (αν υπαρχει)τον βλεπει;Τα εχω ξανακουσει παντως κι ααλες φορες.Να σου πω κατι;σκασιλα σου!Στειλε σε π.μ.το fb σου.

Lila's mom,στειλε το fb κι εσυ.Καλα αποτελεσματα να εχεις.

Tzamin,ανοργανωσια οπως το ειπες!

Dimista,το διαβασα κι εγω αυτο που εγραψες.Κριμα οι ψυχουλες μου!

Νινα-Νανα, τι αλλο θελεις απο jumbo?

Η πεθερά μου μενει 2 ωρες απο την Αθήνα .ο πεθερος πέθανε περσι.

παντα ετσι ηταν η κατασταση.Ηταν μεταναστες στην Γερμανια , τα παιδιά με παππού ,γιαγιά μετα χωρισαν ..δεν εζησαν ποτε σαν οικογένεια.

Μεγάλη ιστορία..............

Προσωπικά αδιαφορώ..................αλλα με εκνευρίζουν οι ηλιθιες δικαιολογίες χωρις να τις ζητάμε ούτως ή άλλως .........απ οταν ημουν εγκυος....μια το ποδι,μια η μεση ...το ενα...το αλλο.............

Το παιδί μου εχει γιαγιά ...την μάνα μου !!!! αυτην αλλωστε αναγνωρίζει:P

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Καλο βραδυ κοριτσακια!

Στις 02.00. με ειχαν πιασει οι πονοι τοτε.Εσεις;

Εγω ,κορίτσια ειχα ραντεβού για καισαρική στις 11/4. Κυριακή 10/4 (σαν σημερα),θα πηγαινα να κανω τις εξετασεις και θα έμπαινα Δευτέρα.

Την Τετάρτη όμως στις 6/4 αρχισαν σιγα σιγα οι πονοι στην μεση , το απογευμα ειχα γίνει ανα 15 λεπτα ,μετα ανα 10...7...

Στις 2 την νύχτα ξεκινήσαμε,πηγαμε με ετοιμάσανε , 5 30 μου εκαναν επισκληρίδιο, 5 45 γεννήθηκε ο Ισαάκ.:P Πέμπτη 7 Απριλίου

Ο αντρας μου,η μαμά μου κ η αδερφή μου ,ηταν απ εξω

Τους πιασαμε όλους εξ απροόπτου.....αχχαχαχαχαχα

Κυριακή (10/4)γυρίσαμε σπίτι

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας και από μένα, βγήκαν τα αποτελέσματα μου, ευτυχώς όλα καλα, επανεξέταση σε ένα εξάμηνο, μου έφυγε ένα άγχος! Επίσης σήμερα ξεκίνησα απο το σπίτι μου και έφτασα μέχρι την Νέα Πεντέλη όπου πήγα σε διάφορους πελάτες που σας είπα, ήταν η τυχερή μου μέρα γιατι μου έβαλαν όλοι παραγγελία, οπότε ικανοποιήθηκαν στην δουλεια μέχρι να βρουν πάλι κατι αρνητικό!!!

Νινα-Νανα & Della σας στέλνω πμ με το όνομα!!!

Dimista, ευτυχώς κοιμήθηκα κατα τις 5 μέχρι τις 7.30, αναπλήρωσα λιγο ύπνο!!!

Τζαμίν, δυστηχώς δεν μπορείς να εμπιστευεσαι και να βασίζεσαι σε κανέναν, ειναι το σύστημα τέτοιο, απο ότι κατάλαβα πρεπει να τους ενοχλεις συνέχεια ώστε να έχεις αποτέλεσμα στην δουλεια σου, εγω τουλάχιστον αυτο έκανα με το ΙΚΑ για να πάρω τα χρήματα της θερμοκοιτιδας, εύχομαι να πάρεις άμεσα τα χαρτιά!!

Mommy3, εύχομαι ταχεία ανάρρωση για το χέρι σου!!

Kιττυ, ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικα του πιστεύω όσον αφορα τις σχέσεις με τα συγγενικά ή μη πρόσωπα, το θεμα ειναι ότι ο μικρός σου καλο θα ήταν να έβλεπε και την άλλη του γιαγιά αλλα εάν ο άντρας σου έχει αποστάσεις απο την μητέρα του το ίδιο θα έχετε και εσείς, έχει μια λογική γιατι έτσι μπορεί να έχουν μεγαλώσει τα παιδια τους και ο καθένας έχει την οικογένεια του και δεν χρειάζονται οι περαιτέρω σχέσεις! Πολλοί πάντως έχουν αυτήν την νοοτροπία, ειδικά εάν έχουν μεγαλώσει έξω!

Εύχομαι καλο βράδυ!!!

nJ2dp3.png

Γεια σας και από μένα' date=' βγήκαν τα αποτελέσματα μου, ευτυχώς όλα καλα, επανεξέταση σε ένα εξάμηνο, μου έφυγε ένα άγχος! Επίσης σήμερα ξεκίνησα απο το σπίτι μου και έφτασα μέχρι την Νέα Πεντέλη όπου πήγα σε διάφορους πελάτες που σας είπα, ήταν η τυχερή μου μέρα γιατι μου έβαλαν όλοι παραγγελία, οπότε ικανοποιήθηκαν στην δουλεια μέχρι να βρουν πάλι κατι αρνητικό!!!

Νινα-Νανα & Della σας στέλνω πμ με το όνομα!!!

Dimista, ευτυχώς κοιμήθηκα κατα τις 5 μέχρι τις 7.30, αναπλήρωσα λιγο ύπνο!!!

Τζαμίν, δυστηχώς δεν μπορείς να εμπιστευεσαι και να βασίζεσαι σε κανέναν, ειναι το σύστημα τέτοιο, απο ότι κατάλαβα πρεπει να τους ενοχλεις συνέχεια ώστε να έχεις αποτέλεσμα στην δουλεια σου, εγω τουλάχιστον αυτο έκανα με το ΙΚΑ για να πάρω τα χρήματα της θερμοκοιτιδας, εύχομαι να πάρεις άμεσα τα χαρτιά!!

Mommy3, εύχομαι ταχεία ανάρρωση για το χέρι σου!!

Kιττυ, ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικα του πιστεύω όσον αφορα τις σχέσεις με τα συγγενικά ή μη πρόσωπα, το θεμα ειναι ότι ο μικρός σου καλο θα ήταν να έβλεπε και την άλλη του γιαγιά αλλα εάν ο άντρας σου έχει αποστάσεις απο την μητέρα του το ίδιο θα έχετε και εσείς, έχει μια λογική γιατι έτσι μπορεί να έχουν μεγαλώσει τα παιδια τους και ο καθένας έχει την οικογένεια του και δεν χρειάζονται οι περαιτέρω σχέσεις! Πολλοί πάντως έχουν αυτήν την νοοτροπία, ειδικά εάν έχουν μεγαλώσει έξω!

Εύχομαι καλο βράδυ!!![/quote']

χαίρομαι που ειναι καλά τα αποτελεσματα σου:P Μονο οι γονεις του ηταν εξω,οχι τα παιδιά ..τελοσπαντων όλη η ιστορία δεν εχει καμία λογική ,αλλα δεν εχει και νόημα να την αναλύσω. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τον Ισαάκ:P:p

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα!

Σήμερα έχουμε γενέθλια, έχει κάποιο άλλο παιδάκι; Νομίζω Della εσείς έχετε; Κι η Dimista ή κανω λάθος;

Ήθελα να σας στείλω χτες πμ με την τοποθεσία αλλα κολησα με τους πειρατές της καραιβικης το 4 που ειχε στο ΟΤΕ cinema και μετα νυσταζα. Οπότε σήμερα!

Χτες πήγαμε jumbo πήρα πιατακια, ποτηράκια κτλ, μπαλόνια, αναμνηστικά δωράκια για τα παιδάκια, 2 μεγάλες μπάλες για να παίξουν αν βαρεθουν στην παιδική χαρα. Τι άλλο βρε παιδια; Πείτε καμία ιδέα!

Dimista δεν οργανωνα πάρτυ, ήμουν η κοπέλα που πρόσεχε και απασχολούσε τα παιδια για 2 χρόνια περίπου.

Kitty να σου πω την αληθεια, έχω ακούσει παρόμοιες περιπτώσεις οπότε δεν απορώ.

Εγω είχα ενα μικρο σπάσιμο νερών (σαν μικρη διαρροουλα-έβαλα μια σερβιετα δηλ) και λιγο ροζ σαν αιματάκι, στο σπίτι στη 1 το βραδυ οπότε πήγα Ιασω σχεδον στις 3 το βραδυ. Μου έσπασαν τα νερά εκει οι μαίες την ωρα που με εξέτασαν για να δουν τι παίζει οπότε ξεκίνησε κι η διαδικασία. Γέννησα στις 9:45 το πρωί (τέτοια ωρα δλδ)! :D Πω πω τι μακριά που φαίνονται όλα τώρα!!!!!

QVjlp3.png

Καλημέρα κορίτσια....

Η Έλενα είναι πολύ κτητική και συνήθως δεν θέλει να μοιράζεται. Βέβαια είναι και με τις ώρες της, άλλες φορές δεν την πειράζει. Το φαγητό το μοιράζεται. Της αρέσει πολύ το όχι, το δεν θέλω και το δικό μου. Μερικές φορές αισθάνομαι άσχημα, αλλά πώς να της αλλάξω συμπεριφορά :?. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα ξεπεράσει την άρνηση.

Δήμητρα στην Αθήνα είναι το μνημόσυνο?

Κιττυ πολύ κουφό αυτό με το παζλ. Αλλά αν δεν έχεις παιδιά, μπορεί να μην σου περνάει καθόλου από το μυαλό ότι τα παιχνίδια διαχωρίζονται ανά ηλικία :?.

Della δεν κουράζονται αυτά.... ντούρασελ έχουνε. Εγώ πάλι την σέρνω μαζί μου από τότε που γεννήθηκε.

Κι εγώ έχω έναν περίεργο ξερόβηχα εδώ και 3 μέρες, λες να είναι αλλεργικός?

Lila's mom μπράβο για τα αποτελέσματα των εξετάσεων και για την δουλειά σου. Είχα κλείσει κι εγώ γυναικολόγο την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά λόγω της ασθένειας της μικρής, το ακύρωσα. Τώρα αδιαθέτισα, μετά θα το ξεχάσω και με βλέπω να περνάει πάλι κανένα 3μηνο μέχρι να αξιωθώ να το κανονίσω.

Καλή ανοιξιάτικη μέρα!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...