Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Τzitzina, και Βιβη,περαστικα σας βρε κοριτσια.Αντε να σταματησουν αυτες οι κωλοιωσεις,μπουχτησα!

Τα παιδακια σας κανουν ντροπες;Εμεις εδω και κανα 1-1;5 μηνα εχει αρχισει ντροπες!

Κιττυ,τα παιχνιδια του τα δινει συμφωνα με τα κεφια του.Η που δεν θα το δινει με τιποτα η που θα τι δινει και θα "κυνηγαει" τον αλλον να το παρει.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Della ειναι κοντα σχετικά με εκει που είχες παει. Δεν θα δυσκολευτεις να το βρεις.

Τι ειναι ο βιοχημικός έλεγχος;

Χεχε 5ημερη! Τι ωραία, ξεγνοιαστα χρόνια.

Kitty σε έκανα add.

QVjlp3.png

Della ειναι κοντα σχετικά με εκει που είχες παει. Δεν θα δυσκολευτεις να το βρεις.

Τι ειναι ο βιοχημικός έλεγχος;

Χεχε 5ημερη! Τι ωραία, ξεγνοιαστα χρόνια.

Kitty σε έκανα add.

ναι,ναι...με βρηκες !!! φανταστικές οι φωτο σας !!!:P

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλο βραδυ ομορφες!

Υ.Γ.Πρι 18 χρονια 10απριλιου του 1995 ξεκινουσαμε πενταημερη!Σημερα τετοια μερα ειμαι 35 χρονων με αντρα και παιδι!

κοιτα τι θυμήθηκες............:P:p:p οντως ,ωραίες αναμνήσεις !!!

κοριτσια ,εχετε και σαραντάρες στην παρέα....μην το ξεχνάτε:P:p

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Τzitzina, και Βιβη,περαστικα σας βρε κοριτσια.Αντε να σταματησουν αυτες οι κωλοιωσεις,μπουχτησα!

Τα παιδακια σας κανουν ντροπες;Εμεις εδω και κανα 1-1;5 μηνα εχει αρχισει ντροπες!

Κιττυ,τα παιχνιδια του τα δινει συμφωνα με τα κεφια του.Η που δεν θα το δινει με τιποτα η που θα τι δινει και θα "κυνηγαει" τον αλλον να το παρει.

εντάξει ,και ο δικός μου ετσι κανει:rolleyes:

7-4-2011

5s7mp3.png

Νινα-Νανα,ελπιζω να τα καταφερωνα ερθω.Αν ο αντρας μου ειναι απιγευμα το Σαββατο θα ερθουμε σιγουρα.Και ο λογος ειναι οχι για να μην ειμαι μονη με το παιδι αλκα γιατι δεν ξερω καν που ειναι τα Βριλησσια!Εχω ερθει μια φορα στη λ.Πεντελης απι Αττικη οδο.Εκει κοντα ειναι;

Κιττυ,κι εμενα μου τη δινουν αυτα τα κουλα δωρα!Χιλιες φορες ο αλλος να φερει δυο σοκολατιτσες.Πιο πολυ θα χαρει το παιδι.

Dimista,ενα κομματι παστιτσιο τρωμε κθ εμεις.Αν ομως ειναι καθημερινη,τρωει στο σχολειο στις 12 μεσημεριανο και στις 4 που ερχεται κατι θα ξαναφαει και στο σπιτι απο αυτο που μαγειρεψα εγω.

και ηταν και συγγενης :confused::confused::confused: (ετεροθαλής αδερφή του άντρα μου, 24 ειναι η μικρή )και το παζλ το διάλεξε ο φίλος της. και δεν το λεω για χρηματική αξία, εννοείται.αλλα μου λεει χωρις εγω να πω κατι, πηγαμε τελευταία στιγμή ..εντωμεταξυ δουλευει σε σουπερ μαρκετ που εχει κ παιχνιδια ....δηλ καλυτερα θα ηταν μια μπαλα ,για παράδειγμα.

τι να πεις ? περσι του ειχαν φερει μια καρεκλα σκηνοθέτη ,που επρεπε να ανέβει σε σκάλα για να κατσει:tongue::tongue:

ειλικρινα αν ειχε μια καρτα αλλαγης , θα το αλλαζα....ετσι για το γμτ

τελοσπάντων................

κοριτσια ,θα ηθελα να μου απαντησετε σε μια ερωτηση

''ποσες φορες εχει δει η πεθερά μου τον Ισαάκ ?''

ετσι ,γραψτε οτι σας ερθει (αν θελετε) , θα εκπλαγείτε;)

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου.Σημερα λειπει ο μπαμπας μας ολη μερα κι εγω με τον Κωνσραντινο πηγαμε βολτα,κουνιες,ψωνια περασαμε πολυ ωραια.

Χθες πηγαμε παιδιατρο και καναμε την α'δοσηγια την ηπατητιδα Α.Ειχαμε να παμε 6μηνες και ξεσυνηθισε μαλλον.Νομιζω οτι χθες εκλαιγε πιο πολυ απο καθε αλλη φορα.Απο υψος δεν οηραμε πολυ 86. εκ.ειμαστε.Μετρηθηκαμε ορθιοι βεβαια και χανουμε 2ποντους ετσι αλλα δεν πειραζει.Το βαρος μας 12κιλα.Θα μας γραψει να κανουμε γενικη αιματος και βιοχημικο ελεγχο.Εχω αγχος με τη χοληστερινη γιατι εχει ο αντρας μου.Του ζητησα να κανουμε και για θυρεοειδη λογω του οτι εχω εγω θεμα οποτε θα τα κανουμε ολα.

Ωραία,μια χαρά ειναι ο Κωνσταντίνος :Pο βιοχημικός έλεγχος τι είναι ?

7-4-2011

5s7mp3.png

Κορίτσια καλημέρα, ναι ο ξέρω γράφω λιγο νωρίς αλλα μόλις τώρα κοιμήθηκε η Λιλα απο το προ πρωινό γαλατακι της, φυσικα εμένα που να με ξαναπάρει ο ύπνος για αυτο και σερφαρω!!!

Αύριο δουλεύω ενω είχα ρεπό και καλα και πρεπει να πάω σε διάφορους πελάτες για να δειγματίσω μια καινούργια εταιρεία, περιμένω και τα αποτελέσματα του παπ τεστ οπότε είμαι μεσα στο άγχος!!!

Βιβη & tzitzina, περαστικα σας, εύχομαι γρηγορη ανάρρωση!

Della πολυ καλός ο Κωσνταντινος, 12 κιλά, μια χαρά!

Εμάς η μικρη οταν της ζητήσεις κατι στο δίνει χωρις ενδοιασμό, αλλα εάν καταλάβει ότι το θέλεις για να παίξεις π.χ τότε το ξαναζηταει αλλα χωρις εντάσεις, ασε που αν ασχοληθεί με κατι αλλο το ξεχνάει!!!

Κιττυ, πολυ όμορφος ο Ισαακ, να τον χαίρεστε, τώρα όσον αφορα το δώρο, ε! τι να πω, ίσως θεωρησανε ότι καλυτερα να παρουνε ενα μαχρυπροθεσμο δωρακι ωστε να ασχολειτε μέχρι να παει σχολείο, χα,χα (αστειάκι)!

Για το πόσες φορές τον έχουνε δει τα πεθερικά σου, εάν πάρω παράδειγμα πόσες φορές έχουνε δει τα δικα μου εμένα, θα σου πω 5-6 φορές;;;; Βέβαια εμένα με έχουνε δει περισσότερες γιατι τους ξέρω απο το 1998, αλλα ο Ισαακ γεννήθηκε το 2011!!

Νινα-Νανα, πρώτα ο Θεός άνευ απροόπτου θα έρθουμε, σε ευχαριστούμε άλλη μια φορα για την πρόσκληση, εάν ο άντρας μου βαριέται θα έρθω μονη μου, επίσης εάν κάποια κοπέλα την βολεύει ο δρόμος μου ευχαρίστως να την πάρω μαζί, οπότε εάν θέλεις στείλε μου πμ με τις λεπτομέρειες!!!

Έχω και εγω Facebook, με τον "υπέρογκο" αριθμό των 4 φίλων, πλάκα πλάκα δεν το χρησιμοποιώ τον έκανα για να βλέπω μια σειρά, ούτε φωτο έχω γιατι πρεπει να βρω πως τις βλέπουν μόνο οι φίλοι, εάν θέλετε να σασ πω το όνομα!!!

Αυτα, σιγά σιγά πάω μήπως και με παρει ο ύπνος!!!

Καλημέρα να έχουμε!!!!!

nJ2dp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου....

Νινα νανα εμείς θα έρθουμε (εγώ με την Έλενα).

Βιβή και Τζιτζίνα περαστικά σας. Πού θα πάει θα σταματήσουν οι ιώσεις.

Εμείς τελειώνουμε την αντιβίωση την Πέμπτη και πρέπει να επαναλάβουμε γενική ούρων και καλλιέργεια. Επίσης πρέπει να την εξετάσουμε για στίγμα αναιμίας, αφού το έχει ο μπαμπάς της. Το κουφό δεν σας το είπα. Από το νοσοκομείο βγήκαμε την προηγούμενη Πέμπτη και δεν μας έδωσαν αναλυτική περιγραφή της διάγνωσης και πορείας της ασθένειας της Έλενας. Μου είπε λοιπόν η γιατρός να περάσω την Δευτέρα το απόγευμα (αφού πρωί δουλεύω) να το πάρω από τις νοσηλεύτριες. Πάω την Δευτέρα .... πουθενά το χαρτί. Παίρνουν τηλέφωνο την γιατρό και λέει "δεν της είπα να περάσει ... της είπα να τηλεφωνήσει.." :evil: Αρχίζουν τα εγκεφαλικά να με χτυπάνε και το στόμα μου να στραβώνει. Μου λένε "είπε η γιατρός να πάρετε τηλ. από Δευτέρα":shock:. "Μα Δευτέρα είναι" τους λέω .... "την άλλη Δευτέρα" μου λένε. Τους λέω ότι το χρειάζομαι επειγόντως για να πάω στην δική μου γιατρό και το θέλω άμεσα. Και μου είπαν να πάρω τηλέφωνο Τετάρτη (σήμερα) να ρωτήσω. Δεν υπάρχουν αυτά.... προβλέπω να βρίζομαι και να μην το παίρνω ποτέ...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!Ευχαριστω για τις ευχες σας! Χρονια Πολλα σε ολα τα παιδακια που ειχαν γενεθλια και δεν ειχα μπει να ευχηθω...Τελικα δεν μπορουσα και να σας διαβασω γιατι ουτε στο ταμπλετ βολευε ουτε στο λαπτοπ, λιγο fb χαζευα με τη βοηθεια του μεγαλου μου γιου :P

Kitty και Lila's mom στειλτε μου και εμενα πμ να σας βρω στο fb.

Ακομα το χερι ποναει αρκετα,την Παρασκευη εχω επανεξεταση κ απο Δευτερα δουλεια...μεχρι τωρα εχω γραψει κ εχω σβησει αρκετες λεξεις που παταω κατα λαθος αλλα κουμπια...ελπιζω να λειτουργησει παλι καλα :?

Νινα-Νανα και εγω θα ερθω με τη Μαρια (εκτος απροοπτου φτου φτου), δυστυχως ο αντρας μου θα δουλευει καλα θα ηταν μαζι.

Tzamin περαστικα στην Ελενα!

Φιλια σε ολες!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Tzamin δεν υπάρχει αυτο το πράγμα! Ανοργανωσιά!

Mammy εύχομαι να λειτουργεί στη εντέλεια πάλι το χέρι σου :D

Lila's mom στείλε μου πμ με το όνομα σου να σε βρω (εγω το έχω κλειδωμενο και δεν μπορει να με προσθέσει κανεις που δεν έχουμε κοινό φίλο).

Το βραδυ θα σας στείλω πμ με λεπτομέρειες για τη τοποθεσία.

Να φορατε άνετα ρούχα και παπουτσια γιατι θα ειναι πάρκο, το ιδιο και στα παιδια. Επίσης πάρτε οτι θεωρείτε οτι θα χρειαστεί πχ καπέλο, αντιηλιακο για τα παιδια, αν έχουν ποδήλατο, κουβαδάκια, οτι νομίζετε οτι χρειάζονται δλδ.

Θα έχω κι εγω κάποια πράγματα να απασχοληθούν (βέβαια ειναι μεγάλη παιδικη χαρα οπότε προβλέπεται παιχνίδι εκει), μπάλες πχ. Σήμερα θα πάω να δω στο jumbo γιατι έχω κολλήσει. Σκεφτείτε οτι δούλευα χρόνια στα παιδικά πάρτυ αλλα στο δικό μας έχει κολλήσει το μυαλο μου!

QVjlp3.png

Γεια σας και από μένα!

Εχτές διάβασα στο Ίντερνετ ένα άρθρο πράγματι σοκαριστικό που το είχε γράψει ένας δημοσιογράφος.

Έγραφε ότι σε στάση μετρό έβλεπε καθημερινά 1α ζητιάνα με 1 παιδάκι γύρω 2 χρονών να κοιμάται στην αγκαλιά της.Και όποτε πέρναγε από κει το παιδάκι συνέχεια κοιμόταν.Ο δημοσιογράφος αναρωτήθηκε γιατί κοιμάται συνέχεια .Μία μέρα ρώτησε την ζητιάνα γιατί κοιμάται συνέχεια και η ζητιάνα τον έβρισε.Περνάγανε περαστικοί και κάποιοι έριχναν λεφτά στο ποτηράκι που είχε δίπλα της.Νομίζοντας ότι έκαναν 1α καλή πράξη. Οι περαστικοί όμως δεν βοηθούσαν την ζητιάνα ,γιατί,τα λεφτά πήγαιναν σε αυτόν που την βάζει να κάνει αυτήν την δουλειά.Μία μέρα έμαθε από κάποιον που του μίλησε για ποιο λόγο τα παιδιά κοιμούνται συνέχεια.Και του είπε ,ότι τους δίνουν ναρκωτικά και βότκα!Με αυτήν την φράση πραγματικά σοκαρίστηκα!Η ζητιάνα αμοίβεται με ένα σουβλάκι την ημέρα και βότκα.Μετά από λίγο καιρό πέρασε πάλι από αυτό το σημείο και είδε την ίδια ζητιάνα με άλλο παιδάκι.Πόσα παιδάκια έχουν πεθάνει!Τα παιδάκια που βρίσκουν είναι κακοποιημένα παιδάκια.Σγν.που σας έγραψα αυτό το σοκαριστικό άρθρο.Δεν ξέρω γιατί,αλλά ήθελα να το γράψω.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Από νέα δεν έχω πολλά.Το μόνο ότι το πρωί πήγαμε κούνιες με Κωνσταντίνο.

Κίττυ αυτοί που έφεραν το παζλ με τα 500 κομμάτια μήπως νόμιζαν ότι έγραφε 50 ή 5?Προς το παρόν φτιάξτω με τον άντρα σου και βάλτε τον Ισαάκ να βλέπει.

Ο δικός μου δίνει εύκολα τα παιχνίδια του.Και κάτι που τρώει το δίνει.Το προηγούμενο ΣΚ είμασταν π.χαρά και έτρωγε ένα μπισκοτάκι και πήγε σε ένα άγνωστο παιδάκι και του το έδωσε.

Η πεθερά σου 5 φορές τον έχει δει?

Julie 2 σε 1 η μικρή σου!Θα κάνετε πάρτυ?Η μικρή του καφέ μας είναι.

Βιβή περαστικά σας!Εύχομαι να πάνε όλα καλά με την β επιπέδου.

Νίνα Νάνα ακριβώς τα ίδια έπιπλα δεν νομίζω να έχουμε.Στο όνειρο είδα ότι είχαμε το ίδιο σαλόνι με τραπεζαρία με την διαφορά οτί εσύ είχες και πολυθρόνες.Έχεις?Πάντως με 1α φίλη μου έχουμε την ίδια κρεβατοκάμαρα.Με διαφορετικό κρεβάτι.Μέχρι και το πορτατίφ είναι ίδιο.

Τελικά δεν θα καταφέρουμε να έρθουμε.Εχτές όταν γύρισε ο άντρας μου από την δουλειά μου είπε ότι έχει σεμινάριο σε ξενοδοχείο.Δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο που έχει σεμινάριο.Αφού στο μνημόσυνο θα πάρω και τον μικρό μαζί μου!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...