Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Κίττυ ωραία φωτ.αυτή με τον Ισαάκ.Μου άρεσε η στολή του και που τον ανεβάζει ο άντρας σου στο δέντρο.Αλλά και ο Ισαάκ είναι γλυκούλης!

Τζαμίν και σεις έχετε μνημόσυνο?Αχ αυτά τα μνημόσυνα!

Η Έλενα αντέχει όλη μέρα έξω ?Μπράβο!Ξεχνάει το μεσημεριανό ύπνο.

Τζιτζίνα ωραία περάσατε στα γενέθλια της Ειρήνης!Να στε καλά να της κάνετε πάλι και του χρόνου.

Νίνα Νάνα χτες σε είδα στον ύπνο μου.Είχα έρθει στο σπίτι σου για καφέ και σου έλεγα ότι έχουμε περίπου τα ίδια έπιπλα.

Ντέλλα του αρέσει το παστίτσιο.Αλλά τρώει μόνο ένα κομμάτι.Ο δικός μου χορταίνει πολύ γρήγορα.Ο δικός σου πόσα τρώει?

Ελζού δεν πειράζει που τα κάνατε μόνοι σας .Και μεις φέτος μεταξύ μας θα τα κάνουμε.

Lila's mom χαίρομαι που περάσατε ωραία στην παιδική γιορτή.

Άρμα σε ευχαριστώ που είπες και συ την γνώμη σου για την ομιλία.Πλέον δεν αγχώνομαι από την στιγμή που πολλά παιδάκια έχουν μιλήσει 2.5 χρ.

Καλό απόγευμα!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα !!

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια .....ανεβάστε αν θέλετε κι εσεις φωτο να δούμε τα παιδάκια σας!!!

Ωραία περάσαμε στα γενέθλια , ο Ισαάκ βούτηξε και φετος το χερι του στην τούρτα , αλλα εσβησε τα κεράκια .Γενικα ηταν πολυ καλός,χαιρετούσε ολους , αλλα δεν ηθελε πολλες φωτο,δεν καθόταν

Να σας πω κατι να γελάσετε ? του εφεραν δωρο παζλ 500 τεμαχίων !!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

πω..πω..όλα τα παιδάκια μας ειναι της βόλτας ,μου φαινεται.ο Ισάακ μολις ξυπνάει το πρωί αρχίζει ΄΄άτα,άτα''.του λεμε 'ειπαμε δεν θα λες ατα και το αλλαζει ΄΄βότα΄΄(βόλτα)

''μπαμπά ντύσει,βότα''

εχει πλάκα ...θελει να κλεισει την πορτα και λεει ΄΄κλεισει΄΄,πεφτει κατω ΄΄έπεσε, σήκω΄΄

πριν που πηγαν εξω να παρουν γάλα μου ειπε ''γεια ,μαμά''

τωρα που ειπα γαλα ,τωρα τελευταία πινει πρωι-βραδυ γάλα και καποιες φορες ζητάει κ το μεσημερι.το απογευμα που ξύπνησε , δεν σηκωνόταν απο το κρεβάτι και λεει ''γαλα''

ενω πριν λιγο καιρο ηταν ζητημα αν θα πιει το βράδυ

7-4-2011

5s7mp3.png

Tzitzina, Kitty, Elzu, mammy3 χρόνια πολλά στα αστεράκια σας!!!!!!!!!!!

Τζιτζίνα ωραίο το παρτάκι σας ε?

Αχ πόσο συγκινητικό είναι που έγιναν δύο!! Μιλάμε γράφω δύο και δεν το πιστεύω, ώρες ώρες κοιτάζω την κόρη μου και δεν μπορώ να καταλάβω πώς μεγάλωσε τόσο γρήγορα (κι άλλες φορές μου φαίνεται αιώνας βέβαια από τότε που δεν είχα παιδί).

Νίνα-Νανά πολύ ωραία ιδέα το πάρκο!!

Κίττυ παζλ 500 κομμάτια? Χαχαχαχαχα, κι εμάς μας φέρνουν συχνά βιβλία που είναι για πιο μεγάλες ηλικίες αλλά όχι και τόσο πια!Δεν πειράζει θα το έχει όταν μεγαλώσει :cool:

Τζαμίν κι εγώ σαν εσένα κουράζομαι από κάποιο σημείο και μετά όταν είμαι έξω και θέλω να γυρίσω, αλλά κι η κόρη μου το ίδιο. Τρελαίνεται για βόλτες, όπως όλα τα μικρά μας, αλλά αν είμαστε 8 ώρες έξω κάπου εκεί αρχίζει η γκρίνια :)

Πφφφφ, εγώ πάλι έχω πήξει, κι έχει εξαφανιστεί κι ο καθηγητής μου και μου έχουν σπάσει εντελώς τα νεύρα! Η αλήθεια είναι πως ως ένα βαθμό κι εγώ μου έχω σπάσει τα νεύρα από μόνη μου, δεν ξέρω πώς τα κατάφερα!

6237481d19.png

Γεια σας κορίτσια!

Χρόνια πολλά και καλά σε όλα τα παιδάκια του καφέ μας! Να είναι γερά και δυνατά, και εσείς μανούλες γλυκές (άντε και μπαμπάδες) να τα καμαρώνετε!

Κορίτσια μου χάθηκα αλλά είμασταν χάλια πολλές ημέρες και τώρα συνερχόμαστε. Από τη μικρή, η οποία ταλαιπωρήθηκε πολύ και είχαμε πολύ ξενύχτι γιατί δε μπορούσε να κοιμηθεί από το μπούκωμα στη μύτη, κόλλησα εγώ που ακόμη δεν έχω καλοσυνέλθει και δε μπορώ να πάρω και φάρμακα! Ο άντρας μου την έβγαλε με λίγο πονόλαιμο και λίγο συνάχι, αλλά τον χαπάκωσα εγκαίρως και τη γλύτωσε εύκολα.

Nina-nana, ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση! Το Σάββατο στις 10 θα κάνω το β-επιπέδου, αν έχουμε συνέλθει όλοι, μετά θα σας έρθουμε!

Αυτά από εμάς, πολύ συνοπτικά γιατί έχω μπει από τη δουλειά και είμαστε εν μέσω επιθεώρησης από τον ΕΟΦ και δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε ανάσα!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Βιβή περαστικά!

Julie μου, τα δικά σας γενέθλια ποτε ειναι;

Dimista λες να έχουμε ίδια έπιπλα;

Αν η δικια μου έτρωγε 1 κομμάτι παστιτσιο θα έκανα πάρτυ :tongue:

Kitty φοβερό δώρο! Εγω έχω ενα 1000αρι και δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα. Να το φέρω στον Ισαακ μόλις τελειώσει το 500αρι; :D

Κορίτσια επειδή έχω και λίγο Αλτσχάιμερ έχω οκ για το Σάββατο (εκτός απροόπτου φυσικα) απο Tzamin, Βιβή, kitty, Brooke, Mammy (τις βρήκα στο φβ).

Δεν μπορούν Arma, Dimista, tzitzina (εκτός αν τα καταφέρουν) και Julie, Elzu (λογω χιλιομετρικης απόστασης :P ).

Della, Lila's mom μπορείτε;

Εννοείται υπολογίζω και συζύγους εκτός απο της Tzamin που δεν μπορει.

QVjlp3.png

Nina-Nana 5 Μαίου είναι τα δικά μας γενέθλια (γιορτή, γενέθλια και Πάσχα φέτος μαζί!).

Είχαμε προαποφασίσει το όνομα, απλώς έτυχε να γεννηθεί εκείνη τη μέρα!!Φοβερή σύμπτωση!

Αχ ζηλεύω μακάρι να μπορούσα να έρθω να σας δω από κοντά! Τί καλά που θα έρθει και η Brooke, να της πείτε να μπαίνει να μας γράφει!

Βιβή περαστικά σας!

6237481d19.png

καλημέρα κορίτσια!!

Για άλλη μια φορά η μικρή είναι άρρωστη. Από χθες έχει ανεβάσει πυρετό. Θέλει μόνο να την κρατάω αγκαλιά, δεν έχει πολύ όρεξη για φαγητό και διαμαρτύρεται ότι πονάει η κοιλίτσα της. Σήμερα πήρα ρεπό και καθήσαμε μαζί. Τώρα κοιμήθηκε λίγο και παραμιλάει το καημενούλι μου.

Βιβή οικογενειακώς έτσι? Περαστικά σας.

Arma, Kitty και Julie σας στέλνω πμ με το όνομά μου για το fb.

Φιλιά σε όλες!

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

Tzitzina περαστικά σας!

Kitty έχεις fb;

ναι ,θα σου το στειλω με πμ

ααα..το παζλ το τελείωσε ο Ισαάκ:P:p:p:pμπορούμε να προχωρήσουμε στο επόμενο

μα ειναι δυνατόν ? 500 τεμ???:shock::shock: τελοσπάντων

7-4-2011

5s7mp3.png

Tzitzina και Βιβή ,περαστικά !!

ααχχ..ανοιξε ο καιρός και παμε κ το απογευμα κουνιες

κορίτσια , τα παιδάκια σας δινουν ευκολα τα παιχνίδια τους ?γιατι εμεις παίρνουμε ευχαρίστως των άλλων μπαλες ,πατίνια κλπ , αλλα τα δικά του δεν θέλει παντα..........

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου.Σημερα λειπει ο μπαμπας μας ολη μερα κι εγω με τον Κωνσραντινο πηγαμε βολτα,κουνιες,ψωνια περασαμε πολυ ωραια.

Χθες πηγαμε παιδιατρο και καναμε την α'δοσηγια την ηπατητιδα Α.Ειχαμε να παμε 6μηνες και ξεσυνηθισε μαλλον.Νομιζω οτι χθες εκλαιγε πιο πολυ απο καθε αλλη φορα.Απο υψος δεν οηραμε πολυ 86. εκ.ειμαστε.Μετρηθηκαμε ορθιοι βεβαια και χανουμε 2ποντους ετσι αλλα δεν πειραζει.Το βαρος μας 12κιλα.Θα μας γραψει να κανουμε γενικη αιματος και βιοχημικο ελεγχο.Εχω αγχος με τη χοληστερινη γιατι εχει ο αντρας μου.Του ζητησα να κανουμε και για θυρεοειδη λογω του οτι εχω εγω θεμα οποτε θα τα κανουμε ολα.

NXbrp3.png

Νινα-Νανα,ελπιζω να τα καταφερωνα ερθω.Αν ο αντρας μου ειναι απιγευμα το Σαββατο θα ερθουμε σιγουρα.Και ο λογος ειναι οχι για να μην ειμαι μονη με το παιδι αλκα γιατι δεν ξερω καν που ειναι τα Βριλησσια!Εχω ερθει μια φορα στη λ.Πεντελης απι Αττικη οδο.Εκει κοντα ειναι;

Κιττυ,κι εμενα μου τη δινουν αυτα τα κουλα δωρα!Χιλιες φορες ο αλλος να φερει δυο σοκολατιτσες.Πιο πολυ θα χαρει το παιδι.

Dimista,ενα κομματι παστιτσιο τρωμε κθ εμεις.Αν ομως ειναι καθημερινη,τρωει στο σχολειο στις 12 μεσημεριανο και στις 4 που ερχεται κατι θα ξαναφαει και στο σπιτι απο αυτο που μαγειρεψα εγω.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...