Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νινα-Νανα,τα εξοδα ειναι πολλα για να ερθουμε κι εμεις ολες με τεκνα και συζυγους.Δεν το κανονιζουμρ μια μερα να μην επιβαρυνθει ενας μονο;

Δεν ειναι καλο μου, το πάρκο έχει πολυ φτηνό φαγητο, καφέ, αναψυκτικά κτλ. Μην το σκέφτεσαι καθόλου μα καθόλου αυτο!

Εγω πολλούς φίλους στην αθήνα δεν έχω, οπότε σας νιώθω πολυ κοντα μου, θα ήθελα να έρθετε!

QVjlp3.png

Η κοπέλα που έχει το μαγαζάκι στο πάρκο ειναι φίλη, τα φαγητά ειναι όλα χειροποίητα και ποιοτικά (απευθύνονται σε παιδια εξάλλου). Χτες φανταστείτε ειχε 4 πάρτυ και μια βάφτιση!

QVjlp3.png

Σας ευχαριστούμε πολύ κορίτσια !!! να χαιρεστε κι εσεις τα παιδάκια σας !!

Νινα-Νανα ,ευχαριστούμε για την πρόσκληση !!! Θα προσπαθήσω να ερθω με τον μικρό,αφου μας λες οτι δεν υπαρχει πρόβλημα.

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Μάμμυ,Ελζού,Κίττυ και Τζιτζίνα να τα εκατοστήσουν τα μικράκια σας!Πάντα γερά και ευτυχισμένα να είναι!

Νίνα Νάνα ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση!Τι ώρα θα το κάνεις?Ρωτάω γιατί αυτό το Σάββατο είναι ο χρόνος της θείας μου.

Σγν. που δεν γράφω στις άλλες.Απλά μπήκα για να ευχηθώ και να ρωτήσω την Νίνα Νάνα τι ώρα θα κάνει τα γενέθλια.

Καλό απόγευμα!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, Χρόνια πολλα στα παιδάκια σας Κιττυ, tzitzina, mommy3 & Elzu, να τα εκατοστησουν και καλα να περάσετε!!!!

Νινα-Νανα ευχαριστούμε για την πρόσκληση, το πάρκο σε ποια περιοχή ειναι ακριβώς κοντα σο να υποθεσω;

Κορίτσιαχθες που πήγαμε σε μια παιδική γιορτή η μικρη μου ήταν κυρία, πραγματικα θεωρώ ότι ήταν μεμονωμένο γεγονός και το ξεχνώ, ευχαριστω για τα σχόλια σας!!

Καλο βράδυ σε όλες!!!

nJ2dp3.png

http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQAcxnHRnhBj20mk&url=http%3A%2F%2Fi4.ytimg.com%2Fvi%2FwFh-rX_Sfhs%2Fmqdefault.jpg%3Ffeature%3Dog&jq=100

ααα....καλά ,υποτίθεται ειχε και τραγούδι το happy birthday..............xaxaxaxaxa

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

ΗΑPPY BIRTHDAY!!!! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!1:p:p:p:p:p

Mammy3, Elzu και Kitty, χρόνια σας πολλά!!

Να ζήσουν όλα τα παιδάκια μας, να τα καμαρώνουμε πάντα γερά και ευτυχισμένα!!

Σήμερα περάσαμε πολύ όμορφα! Η Ειρήνη είχε τους φίλους της και ξετρελάθηκε. Γκρίνιαξε λίγο γιατί νύσταξε κάποια στιγμή, αλλά μετά το ξεπέρασε! Η τούρτα της είχε τη Μίννυ και το Μίκυ και ξετρελάθηκε. Τα κάναμε το πρωί, τα παιδάκια έπαιξαν, έφαγαν και μετά ξεράθηκαν. Η Ειρήνη κοιμήθηκε από τις 16.00 μέχρι τις 20.00 σχεδόν που την ξύπνησα εγώ. Κοιμήθηκα και εγώ λίγο και ξεκουράστηκα.

Nina-Nana σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για την πρόσκληση, αλλά εγώ δυστυχώς δουλεύω το Σαββάτο το πρωί. Θα κανονίσουμε φυσικά και άλλη συνάντηση. Θα είναι πολύ ωραία που θα το κάνεις σε πάρκο.

Κορίτσια πως περνάει έτσι ο καιρός? Πλάκα-πλάκα είναι σχεδόν 2,5-3 χρόνια που "κάνουμε παρέα". Όντως Kitty ξύπνησες συγκινητικές αναμνήσεις και από εγκυμοσύνη και από τον πρώτο καιρό..

Όντως χαζομαμάδες......

Πολύ καλός ο Ισαάκ με τη στολή του...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα...

Εμείς είμαστε καλά και συνεχίζουμε την αντιβίωση. Όταν τελειώσουμε την θεραπεία θα επαναλάβουμε τις εξετάσεις.

Tzitzina, Kitty, Elzu & mammy3 να τα εκατοστήσουν η Ειρηνούλα, ο Ισαάκ (κούκλος με την στολή του), η Δημητρούλα και το Μαράκι!!!!

Όταν κάνω την ιδιωτική ασφάλεια θα πηγαίνω στο Ιασώ όπου Διευθ. είναι η γιατρός μας και έχω τυφλή εμπιστοσύνη.

Νινα νανα κατά 80% εμείς θα έρθουμε. Απλά αυτό το Σάββατο έχουμε στο χωριό το μνημόσυνο του γαμπρού του άντρα μου (του άντρα της αδελφής του). Ο άντρας μου θα πάει σίγουρα, εγώ με την Έλενα έλεγα να μείνουμε Αθήνα.

Η Έλενα είναι πολύ γυριστρούλα. Το Σάββατο είχαμε βγει βόλτα από τις 11.30 το πρωί. Ήμασταν έξω όλη μέρα από μαγαζί σε μαγαζί και την έβαλα στο αυτοκίνητο στις 20.00 και μου λέει "μαμά μου πού πάμε? όχι στο σπίτι.... δεν θέλω σπίτι". Ντούρασελ το καλό μου, σαν τον μπαμπά της. Κι ο άντρας μου μπορεί να κάτσει έξω ατελείωτες ώρες.... εγώ κουράζομαι κάποια στιγμή.

Αυτά τα λίγα.... φιλάκια!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα!

Χτες είχα τα πεθερικά μου σπίτι όλη μέρα, η μικρη κοιμήθηκε 11:30 το βραδυ και σήμερα ξύπνησε 8:30! Οπου να ναι θα ξεραθεί..

Το πάρκο ειναι στα Βριλήσσια. Την τοποθεσία καλύτερα με πμ να τη συζητήσουμε.

Πιστεύω για τα παιδια το πάρκο ειναι ωραίο και για γενέθλια αλλα ετσι κι αλλιώς για βόλτα! Βέβαια για τους γονείς ειναι λίγο κούραση καθώς όταν θέλουν να ειναι στην παιδική χαρα πρέπει να τρέχουν απο πίσω :tongue:

Tzamin ελπίζω να τα καταφέρετε να έρθετε!

Κι η κόρη μου ετσι χεχε! Δεν έχει προβλημα όσες ώρες να ειναι έξω (κι εγω το ιδιο).

QVjlp3.png

Γεια σας και από μένα!

Το Σάββατο ο άντρας μου είχε σεμινάριο οπότε είμασταν μόνοι μας με τον Κωνσταντίνο.Ευτυχώς δεν είχε όλη μέρα και γύρισε νωρίς.Πήραμε γυαλιά του Κωνσταντίνου σε χρώμα κόκκινο.Του δοκίμασε διάφορα χρώματα αλλά το κόκκινο ήταν το μόνο που του πήγαινε.Το βράδυ πήγα σε γενέθλια φίλης μου.Την Κυριακή πήγαμε και οι 3 μας σε Άλσος και κούνιες.

Νίνα Νάνα το μνημόσυνο της θείας μου είναι στις 10.00 και μετά θα πάμε σπίτι της να φάμε.

Το βρίσκω λίγο δύσκολο να έρθουμε αλλά θα προσπαθήσουμε.Αν δεν ήταν το μνημόσυνο θα ερχόμασταν 100% .Πάντως φαντάζομαι θα είναι πολύ ωραία που θα τα κάνεις σε πάρκο.

Το πρωί πήγα με την μητέρα μου για ψώνια.Ψωνίσαμε για το βαφτιστήρι μου,η μητέρα μου ψώνισε για τα γενέθλια του Κωνσταντίνου και γω πήρα 1 φόρεμα για το Πάσχα.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...