Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας και από μένα!

Σας ευχαριστώ πολύ ,που μου είπατε την γνώμη σας για το τι θα κάνατε στην θέση μου και είπατε και την γνώμη σας πάνω στην ομιλία.

Κάτι τελευταίο με την ομιλία .Ο λόγος που ανησυχώ που ο Κωνσταντίνος λέει λίγες λέξεις είναι επειδή το Καλοκαίρι έλεγε 7 λέξεις παραπάνω από αυτές ,που λέει τώρα.Ίσως να τις ξέχασε αλλά δεν ξέρω το γιατί.Οι λέξεις που τώρα λέει είναι :μαμά,μπαμπά,κούνια,γιαγιά,άγκα δλδ αγκαλιά και γράφω και το άτα για να φαίνονται πιο πολλές.Αν έλεγε και τις υπόλοιπες 7 δεν θα ανησυχούσα τόσο.Πάντως έχετε δίκιο να μην βιάζομαι για λογοθεραπείες.

Σήμερα πήγαμε κούνιες και πήρε θάρρος και έκανε τσουλήθρα μόνος του.Πρώτη φορά!Έπαιξε και ωραία και ευχάριστα με ένα αγοράκι 21 μηνών και κάνανε και διάλογο μαζί.Πλάκα είχε που λέγανε τα δικά τους!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για άλλη 1α φορά έχασα τα σχόλια που έκανα σε όλες σας.Δεν ξέρω τι γίνεται και τα χάνω τώρα τελευταία.Τι να πω!Δεν τα ξαναγράφω δεύτερη φορά γιατί πραγματικά βαριέμαι.

Καλό μεσημέρι σε όλες!

Καλησπέρα, ουφ, έχω μια διάθεση σήμερα χάλια. Ένα βάρος, νεύρα χωρίς λόγο, μια ανησυχία, δεν ξέρω τί έχω πάθει. Δεν μπόρεσα να δουλέψω κι όλο το πρωί...Πφφφφφφφφφφ!

Νίνα-Νανά τέλειες οι φωτογραφίες από το ταξίδι σας, μόλις τις είδα!!

Τζαμίν που χάθηκες?

dimistoula μου μην μου στενοχωριέσαι για την ομιλία, αλλά αν πραγματικά σε αγχώνει τόσο πολύ μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ειδικό να δεις τί θα σου πει -να το βγάλεις κι από το μυαλό σου.

Lilas'mom καλά αποτελέσματα από την εξέταση!!

Κίττυ ξέρει και την ηλικία του? Μπράβο!!!

6237481d19.png

Καλησπερα κοριτσια.Σημερα ηταν απογευμα ο αντρας μου οποτε το απογευμα ημασταν μονοι μας με τον μικρο.Πηγαμε παιδοτοπο και περασε πολυ ωραια.Οσον αφορα την εισοδο του παιδοτοπου κι εδω "αλμυρη" ειναι.Εχει 6,5? και προσφερει χυμο,μπισκοτα,ποπ κορν.Σιγουρα αυτα που προσφερει ειναι ωραια αλλα σημερα π.χ.πληρωσα μονη μου 9,5? με τον καφε μου δηλαδη.Αν ηταν κι ο αντρας μου θα πηγαινε 12,5.Πολλα μου φαινονται αλλα βρε κοριτσια,να πω και την αληθεια,ξεκουραστηκα για 2ωρες.Εμπαινε κι εβγαινε βεβαια ο μικρος και πολλες φορες μπηκα κι εγω για να παιξουμε,αλλα ειδα και λιγα κουτσομπολια σε κατι περιοδικα εκει.

NXbrp3.png

Νινα-Νανα,τελειες οι φωτο σου!Λατρεψα πολυ τις τσαντες σου!!"

Dimista,κι ο δικος μου ορισμενες λεξεις που ελεγε τις εχει σταματησει,κι εγω λεω τις ξεχασε.Σημερα ομως ειπε σουζα(μπλουζα),πανενονι(παντελονι).Εγω του τα ελεγα απο περσι.Σημερα ομως τα ειπε την ωρα που τον εντυνα για να φυγουμε.Δε νομιζω οτι πρεπει να το κανουμε θεμα.Υπαρχουνκαι πιο μικρα απο τα δικα μας που κανουν προτασουλες με 2-3 λεξεις.Η κορη μιας κοπελας στη δουλεια 18 μηνων και ειπε:ζεν μπολω,ποναει ποδι μου.Τα δικα μας μαλλον θα αργησουν γι'αυτα αλλα τι να κανουμε.Θα παρουν μπρος!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Julie,μηπως φταιει και ο καιρος για τη διαθεση σου;εκτος αν περιμενεις να αδιαθετησεις.Παρε μια βαθια ανασα,καθαρισε τις σκεψεις σου και μετα κανε οτιδηποτε!Καλο βραδυ ομορφοκοριτσα!

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Σας διάβασα αλλα λιγα συγκρατησα, είχαν μαζευτεί αρκετα.

Tzamin που είσαι καλέ;

Κι εμένα δεν λέει πολλα η μικρη. Λίγες λέξεις, της ειναι πιο εύκολο να λέει κάτι τραγουδώντας το ή ταυτόχρονα με μένα (πχ διαβάζοντας βιβλίο). Αλλα σε γενικές γραμμές λιγα πράγματα λέει.

Απο παιδοτοπο στην περιοχή μου έχουν 6-7 ευρώ και δίνουν ενα χυμό. Ο,τι πάρεις ειναι πανάκριβο εννοείται, πχ καπουτσινο 4,20!!!!!! Καλα η Ελλάδα δεν παίζεται σε αυτα :rolleyes:

Κι η δικια μου υπάρχουν παιδάκια που δεν τα γουσταρει, αναγκαστικά απομακρυνεσαι λίγο.

Julie η άνοιξη ειναι η πιο επιβαρυντική εποχή στην ψυχολογία.

Κι εγω απο τοτε που γύρισα δεν είμαι στα πάνω μου. Δεν έχω όρεξη για τίποτα. Έχω και την ακούραστη κόρη, χτες είμασταν έξω συνολικά 6 ώρες και το βραδυ να μην κοιμάται με τίποτα!

Della οι τσάντες ειναι desigual, ισπανικές. Τις πήρα απο Θεσσαλονίκη πολυ πιο ακριβά απο οτι τις βρήκα στην Μαδρίτη!:evil:

Κορίτσια ποια η γνώμη σας για τον Ελ Γκρεκο (Δομηνικο Θεοτοκοπουλο); Πάντα μου άρεσε (ειχα δει και στο Λουβρο δουλειά του) αλλα μετα απο αυτο το ταξιδι νομίζω "ερωτεύτηκα" το έργο του.

Καληνύχτα!

QVjlp3.png

Καλημέρα κορίτσια....

Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εμείς είχαμε μια μικρή περιπέτεια αλλά όλα εντάξει τώρα. Μπήκε στο νοσοκομείο η Έλενα από την Δευτέρα και βγήκε χτες το απόγευμα. Μπήκαμε για ουρολοίμωξη, αλλά τελικά το μικρόβιο που βρέθηκε είχε μικρό αριθμό αποικιών και δεν εξελίχθηκε. Λόγω όμως του ιστορικού της Έλενας και του θέματος που έχει με το νεφρό, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είχε και στρεπτόκοκκο οπότε, η αντιβίωση μας κάλυψε για όλα. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ αλλά τέλος καλό όλα καλά :D.

Αποφασίσαμε με τον άντρα μου να της κάνουμε μια ιδιωτική ασφάλεια, αφού είναι 2 ετών και έχει νοσηλευτεί ήδη 2 φορές, για να αποφεύγουμε τις απίστευτες ταλαιπωρίες που έχουμε βιώσει στα δημόσια νοσοκομεία. Λυπούμαι που το λέω αλλά η εμπειρία μας ήταν τριτοκοσμική. Δυστυχώς και σε αυτόν τον τομέα είμαστε πολύ πίσω.

Αυτά τα δικά μας..... περαστικά στα αρρωστούλικα...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Τζαμίν μου ευτυχώς που όλα καλά τελικά!! Ευτυχώς που μπήκες να μας γράψεις, είχα αρχίσει να ανησυχώ να σου πω την αλήθεια επειδή πάντα μπαίνεις να μας πεις τα νέα σας!! Τριτοκοσμική η κατάσταση ε? Πόσο στενοχωριέμαι κι εκνευρίζομαι με κάτι τέτοια :( :( Με την ιδιωτική ασφάλεια τί δυνατότητες θα έχετε? Ελπίζω να περάσετε ένα πολύ πολύ όμορφο σκ να ξεχαστείτε από την ταλαιπωρία και το άγχος.

Νίνα-Νανά μου αρέσει πολύ ο Θεοτοκόπουλος, δεν ξέρω, τα έργα του έχουν κάτι μοναδικό, μια ατμόσφαιρα και μια δυναμική που με συναρπάζουν. Δυστυχώς δεν θυμάμαι να έχω δει πρόσφατα κάποιον πίνακα σε μουσείο -που όσο να πεις κάνει τεράστια διαφορά!!! Δεν το ήξερα αυτό για την άνοιξη, γενικά θεωρούσα πως λόγω καιρού ο χειμώνας είναι χειρότερος για την ψυχολογία.

Della δεν πας να παίξεις κανένα τζόκερ? Όντως μου ήρθε η περίοδος, κι όντως ένιωσα πολύ καλύτερα μετά! Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό! Συνήθως δεν με επηρεάζει ψυχολογικά...

6237481d19.png

Tzamin σε είδα στον ύπνο μου χτες, μου έλεγες οτι η Ελενα ηταν Νοσοκομειο. Ταραχτηκα λίγο τώρα. Είχα ανησυχήσει κι εγω να πω την αληθεια και χτες κοιμήθηκα με τη σκέψη οτι θα σε πάρω τηλέφωνο το πρωι.

Εύχομαι να μην περάσετε αλλη ταλαιπωρία και να σας μείνει αχρείαστη η ασφάλεια.

Julie οι περισσότερες αυτοκτονίες γίνονται άνοιξη ή φθινόπωρο. Η ψυχολογία επηρεάζεται στις μεταβατικες περιόδους.

Έχω γυναίκα σήμερα για καθάρισμα και σίδερο. Ηρθε κι ενα μαναρι μας έβαλε ΟΤΕ Tv. :tongue:

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, εμείς κοιμήθηκα με πριν λιγο, είχαμε παει το πρωι κομμωτήριο για να κουρευτώ εγω και η μητέρα μου και την πήραμε μαζί, να δείτε τι δημόσιες σχέσεις έκανε με τις κυρίες εκεί, αλλο πράγμα, ήρθε και ένα κοριτσάκι 6-7 ετών και η δικιά μου πήγε αμέσως να το αγκαλιάσει το αλλο κερωσε και τις λέω θέλει να σου δείξει την αγάπη της, ε! Οπου φύγει φύγει, την απέφευγε συνέχεια μετα, τι να πω πιστεύετε ότι το παιδι μου έκανε κατι κακό; δεν νομίζω.

Αυτο που σίγουρα ήταν κακό ειναι που δαγκωσε στο δάκτυλακι ένα μωρακι ενός έτους, στεναχωρηθηκα πολυ γιατι δεν θέλω να δίνω δικαιώματα, η Λιλα μου βέβαια έχει συνήθεια να δαγκωνει τα μωρακια-κούκλες οταν έχει θεμα με τα δόντια της, ίσως λοιπόν θεώρησε ότι το μωρό ειναι κούκλα, πρώτη φορά μου συμβαίνει, την μαλωσαμε βέβαια με τον άντρα μου και ελπίζω να ειναι μεμονωμένο γεγονός!

Τζαμίν, αναρωτιομουνα και εγω που χάθηκες, εύχομαι καλη ανάρρωση στην Ελενα, και να ειναι το τελευταίο συμβάν, όσον αφορα την ασφάλεια καλα κανεις και το σκέφτεσαι, πραγματικά τα πράγματα ειναι όχι τριτοκοσμικά και χειρότερα, τώρα δε που δεν έχουν επαρκές προσωπικό και δεν αμοιβονται και σωστά πως να κοιτάξουν τους άρρωστους, τουλάχιστον στο ιδιωτικό εφ΄οσον πληρώνεις απαιτεις κιόλας καλύτερης νοσηλείας!!

Julie, πιστεύω τώρα που αλλάζει ο καιρός να φτιάξει και η διάθεση σου, έχετε προγραμματίσει ταξίδι για Ελλάδα;

Νινα-Νανα, ευτυχώς που έχεις βοήθεια για την καθαριότητα οπότε ασχολείσαι πιο πολυ με την μικρη σου!!

Αλήθεια εσείς κορίτσια ποτε λέτε να μαζεψετε τα χαλια σας; Εγω λέω πριν την μεγάλη εβδομάδα, να είμαστε καλα, βέβαια θα προηγηθεί αλλαγή παπουτσιων (χειμερινά-καλοκαιρινά) και το φτιαξιμο των συρταριων, ευτυχώς με τα ντουλάπια της κουζίνας τελείωσα!!!

Σας εύχομαι καλο βράδυ!!!

nJ2dp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Πριν λίγο έβαλα το παστίτσιο να ψήνεται γι αυτό μπήκα τώρα.

Κατ αρχήν Τζιτζίνα,να τα εκατοστήσεις!

Πάντα υγεία σου εύχομαι και ευτυχία με τον άντρα σου και την κορούλα σας!Η Ειρήνη παρά 2 μέρες ήταν το καλύτερο δώρο γενεθλίων σου.

Εχτές το πρωί πήγαμε κούνιες με Κωνσταντίνο.Το απόγευμα πήγα για ΤΕΣΤ ΠΑΠ.Είχα να κάνω από τον Δεκέμβρη του 2011.Παρόλο που σιχαίνομαι αυτήν την εξέταση,πήρα απόφαση και πήγα.Σήμερα το απόγευμα πήγαμε στα jumbo και μου μαζεύτηκαν οι δουλειές μετά γι αυτό άργησα να κάνω το παστίτσιο.

Ο Κωνσταντίνος έμαθε να ανοίγει καλαμάκια.Και του αρέσει πολύ που τα ανοίγει μόνος του.Γι αυτόν είναι 1α καινούρια ικανότητα!

Κορίτσια για άλλη 1α φορά έχασα τα σχόλια που έκανα σε σας!:evil::evil::evil:

Δεν ξέρω γιατί τα χάνω συνέχεια.Μόλις πατάω καταχώρηση απάντησης βγαίνει 1α κενή σελίδα.Αν γίνει άλλη 1α φορά θα σταματήσω να σας γράφω.

Δεν είναι δυνατόν να τα χάνω συνέχεια.

Τέλος πάντων.

Καλό βράδυ και καλό ΣΚ σε όλες!

Καλησπέρα κορίτσια μου...

tzamin περαστικά κι αγύριστα..εύχομαι να ήταν η τελευταία ταλαιπωρία σας..δυστυχώς την έχω ζήσει κι εγώ την ταλαιπωρία της νοσηλείας στο δημόσιο, όμως κρατάω μεγάλη επιφύλαξη για τα ιδιωτικά..εκεί έχεις μεν ανθρώπινες συνθήκες αλλά δυστυχώς δεν ξέρεις αν σε κρατάνε με ή χωρίς λόγο, ή αν κάνουν έξτρα εξετάσεις λόγω του οικονομικού και γενικα΄ειδικά για τα παιδιά δεν έχω εμπιστοσύνη..είναι όμως πολύ σημαντικό να σε αντιμετωπίζουν ως άνθρωπο και όχι σαν ζώο, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παιδιά..

dimista να σου πω κι εγώ για την ομιλία ότι είναι πάρα πολύ νωρίς να αγχώνεσαι. Η κόρη μου και τα ανήψια μου μίλησαν από τα 2 1/2 και μετά και τα είπαν όλα μαζεμένα! Όσο για τον λογοθεραπευτή να σου πω επσιδή μιλήσαμε πρόσφατα στο σχολείο μας είπε ότι η πρώτη αξιολόγηση γίνεται γύρω στα 3. Σημασία έχει να καταλαβαίνει το παιδί τι του λες, να εκτελεί εντολές κλπ.

lila's mom μην ανησυχείς αφού δεν έχει ξαναδαγκώσει νομίζω ότι ήταν τυχαίο γεγονός..όσο για το άλλο κοριτσάκι μπορεί απλά να μην ήθελε να παίξει με το ''μικρότερό'' του δεν σημαίνει απαραίτητα πως φταίει η κορούλα σου! όσο για τα χαλιά σκέφτομαι σε καμιά βδομάδα να ξεστρώσω. Καλά αποτελέσματα και στο τεστ!

Βιβή με το καλό η β επιπέδου! Που να δεις όταν θα γεννήσεις με το καλό τι γρήγορα που θα περνάει ο καιρός!

Πάω γιατί φωνάζει η κόρη!

Καληνύχτα σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Elzu, Χρόνια Πολλά για την Δημητρούλα σας !!!!

Να την χαιρεστε , να εχει παντα υγεία , τυχη !!!

Να περνάτε καλά και να απολαμβάνετε το κοριτσάκι σας !!!!!!!!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...