Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Katval den exw agxos.O logos pou den trww almura kai trww gluka me metro einai epeidi ston 5o mina o giatros ,vrike auksimenes antistaseis stis mitriaies artiries kai mou eipe terma to alati kai na trww gluka me metro.To kserw oti i egkumosini den einai arrwstia.O,ti ekana prin kanw kai twra.Mono tin diatrofi mou prosexw epeidi mou to eipe o giatros mou!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Arma, pernaw polu wraia me tin adelfi mou kai to anipsaki mou!Den eimai katholou agxwmeni. Koritsia exete vgalei lathos sumperasma.O,ti mou leei o giatros mou kanw.

To emvolio tis gripis to exete kanei?To ekana ton proigoumeno mina,epeidi mou to eipe o giatros mou.Agxos den exw katholou,auto pou exw einai anupomonisia.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Tzamin den plirwneis polla.Kai gw 2 fores pou exw plirwsei 40 euro plirwsa.Stis 27/2,pou ematha oti o mpempis mou einai 1530 eimouna 32 vdomadwn.To diko sou to brike adunato?An oxi,tote den einai polu.Me parigorises,giati exoume ligi diafora.

Πολύ καλό το βρήκε το βάρος της

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια. Ελπίζω να μην αποκλείστηκε καμία από τα χιόνια. Εμέις παραλίγο, διότι είχαμε πάει Παρνασσό για το 3ήμερο (από εκεί είναι η καταγωγή μας) και φύγαμε οριακά. Αν φεύγαμε λίγο αργότερα θα είχαμε αποκλειστεί στην εθνική στην Μαλακάσα.

Δήμητρα από εξόδους άλλο τίποτα. Βγαίνουμε 1-2 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον. Όταν βγαίνω δεν προσέχω ιδιαίτερα το φαγητό μου. Βέβαια δεν ξεσκίζομαι κι όλας, αλλά δεν παραγγέλνω τίποτα ξεχωριστό (μόνο τα κρέατα καλοψημένα και όχι ωμές σαλάτες). Πίνω και κανένα ποτηράκι κρασί. Το τελευταίο διάστημα βέβαια επιδή κουράζομαι και δεν μπορώ να τραβήξω την έξοδο μέχρι αργά, κανονίζουμε με την παρέα μας πάντα κοντά στην δική μας γειτονιά και όταν εγώ κουράζομαι φεύγω και συνεχίζουν οι υπόλοιποι.

Από ταξίδια επίσης κάνουμε αρκετά. Το μόνο που μου είχε περιορίσει ο γιατρός ήταν το αυτοκίνητο τις πρώτες 12 εβδομάδες. Τότε μου είχε πει το πολύ 200-300 χλμ. και στάση ανά μισή ώρα για 5λεπτο περπάτημα. Κατά τα άλλα, στον 3ο μήνα πήγα Εδιμβούργο, στον 5ο μήνα πήγα Παρίσι και από εκδρομές στην Ελλάδα συνέχεια. Επίσης το τελευταίο διάστημα άρχισε να με κουράζει όμως το αυτοκίνητο και θα μειώσω τις μετακινήσεις. Νομίζω ότι δεν αρέσει και στο μωρό διότι κλωτσάει σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού.

Αυτά τα ολίγα. Καλή εβδομάδα να έχουμε.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα κι απο μένα. Καλουτσικο το 3ημερο αλλα να ηταν κιάλο δε θα με χαλουσε. Εδω ο καιρος δεν ηταν ιδιαιτερα καλος και ετσι δεν βολταραμε πολυ. Την μικρή δεν την εβγαλα μη μου αρρωστησει πάλι και δεν αντεχω ξανα ξενυχτια. Την Κυριακή που πηγαμε σε ταβερνα με φίλους εφαγα τοσα ψητα που ακομα εχω καουρες και ανακατεμα, χειροτερο απο αυτο των 3ων πρωτων μηνων. Θα πεθανωωωωωωω!!! Το στομάχάκι μουυυυυυ!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Καλημέρα κοπελαδούρες,

Ρϊχνει λίγο χιονάκι εδώ , θέλω να πάμε με τον μικρό στα χιόνια να φτιάξουμε έναν χιονάνρθωπο που του υποσχέθηκα αλλα ο άντρας μου κ η μαμά μου δεν με αφήνουν , φοβούνται μην πέσω πουθενά κ έχουμε άλλα :-(

Από ταξίδια κ βόλτες κ εμείς άλλο τίποτα, τώρα τελευταία βέβαια έχω ψιλοκλειστεί γιατί με αυτή τη πίεση που νιώθω χαμηλα κ την συχνουουρία είναι σκέτο μαρτύριο.

Arma μην στεναχωριέσαι που δεν βγαίνεις, άλλωστε ο καιρός προβλέπεται για χουχούιασμα, ;)

Tzamin ευτυχώς που την γλιτώσατε γιατί άκουσα στην τηλεοραση για μεγάλη ταλαιπωράι στην Μαλακάσα, δεν ήσουν τώρα για τέτοια...

Μαρία - Ελενα καλή χώνεψη !!! καταλαβαίνω την αγωνια σου μην αρρωστήσει η μικρή γιατί είνια πραγματικά μαρτύριο, ειδικα το συνάχι που δεν κοιμούντια αλλα μην φοβάσαι , όλα τα κρυώματα στην ουσία είναι ιώσεις , δεν αρρωσταίνουν από το κρύο , εμείς τον μικρό τον εχουμε καθε μερα εξω τα πρωινα.

Δήμητρα τα συμπληρώματα δεν τα παίρνω γιατί το έψαξα λίγο κ τα θεωρώ όχι μόνο περιττα αλλα και επικίνδυνα, με την προϋπόθεση βέβαια ότι τρως σωστά κ οι εξετάσεις ασβεστίου κ σιδήρου είναι καλές.

Γενικα δεν ακούω τον γιατρό άκριτα , αν κ ο δικός μου είνια πολύ φιλελεύθερος , έχει τις γυναίκες του ελευθέρας βοσκής όπως λέει, :tongue:

αλλα κ με την παιδίατρο κανω το ίδιο, όταν ο μικρός είναι άρρωστος οΚ του δίνω τα φάρμακα που μου λέει αλλα π.χ. σε θέματα θηλασμού, διατροφής , εμβολίων κάνω αυτό που θεωρώ εγώ σωστό.

Την μαία δεν την έχω συναντήσει καθόλου ακόμα :shock:, μου είχε πει να την παρω μεσα Φλεβάρη κ από τότε καθε εβδομαδα της τηλεφωνώ κ όλο κατι της τυχαινει κ δεν συναντιόμαστε. Αυριο έχουμε ραντεβου αλλα μου ειπε να της τηλεφωνησω πρωτα μηπως έχει καμια γέννα.... :rolleyes:

Δήμητρα για τον ύπνο είναι καλύτερα να κοιμάσαι στο πλάι , γιατί ανάσκελα πιέζεται η κεντρική αρτηρία, αν δεν βολεύσαι βάλε ένα μαξιλάρι στην μέση σου, ενα αναμεσα στα πόδια κ ένα αναμεσα στα χερια. Και εγω καθε βράδυ φτιάχνω το οχυρό μου κ χάνομαι εκεί μεσα, το δυσκολο είνια όταν θες να αλλαξεις πλευρό που πρέπει να μεταφέρεις κ το κάστρο...:tongue:

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Δήμητρα για τον ύπνο είναι καλύτερα να κοιμάσαι στο πλάι , γιατί ανάσκελα πιέζεται η κεντρική αρτηρία, αν δεν βολεύσαι βάλε ένα μαξιλάρι στην μέση σου, ενα αναμεσα στα πόδια κ ένα αναμεσα στα χερια. Και εγω καθε βράδυ φτιάχνω το οχυρό μου κ χάνομαι εκεί μεσα, το δυσκολο είνια όταν θες να αλλαξεις πλευρό που πρέπει να μεταφέρεις κ το κάστρο...:tongue:

Πραγματικα ολοκληρο κάστρο, αφου καποια στιγμη πιανομαι και θελω να γυρισω αλλα σκεφτομαι αντε παλι να ξαναβρω θεση που με βολευει και να τακτοποιησω τα 4 μαξιλαρια !!! Καλυτερο ειναι το αριστερο πλευρο τοσο για την κυκλοφορια του αίματος οσο και για τις καουρες.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

Πραγματικα ολοκληρο κάστρο, αφου καποια στιγμη πιανομαι και θελω να γυρισω αλλα σκεφτομαι αντε παλι να ξαναβρω θεση που με βολευει και να τακτοποιησω τα 4 μαξιλαρια !!! Καλυτερο ειναι το αριστερο πλευρο τοσο για την κυκλοφορια του αίματος οσο και για τις καουρες.

Η καλύτερη θέση είναι στο πλάι, επίσης όμως μετά από κάποιες ώρες με πονάει η μέση μου σε όποιο πλευρό κι αν γύρω, οπότε βάζω όλα τα μαξιλάρια το ένα πάνω στο άλλο και κοιμάμαι σε ημικαθιστή θέση για λίγο. Ανάσκελα δεν μπορώ να ξαπλώσω ούτε λεπτό, με πιάνει πολύ μεγάλη δυσφορία και δύσπνοια.

Όσο για την αλλαγή της θέσης (κάθε μισή ώρα), ολόκληρη μετακόμιση είναι.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Φανταστείται εμένα που κοιμάμαι με τον μικρό μαζί κ ο οποίος έχει απλώσει πάνω μου πόδια, κεφάλι, χέρια, ή έχει γυρίσει κάθετα κ πρέπει να προσέξω μην τον πλακώσω τι ιστορία είναι να αλλάξεις πλευρό :tongue::tongue::tongue:

Ασε που με βλέπει με τόσα μαξιλάρια κ θέλει κ αυτός , πιο πολύ χώρο πιάνουν τα μαξιλάρια στο κρεβατι παρά εμεις :rolleyes:

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Πως πάτε από χιόνια? Εμάς εδώ(Περιστέρι) τώρα το έχει ψιλοστρώσει στα αυτοκίνητα.

Δήμητρα το αντιγριπικό δεν το έκανα δεν μου είπε τίποτα ο γυναικολόγος. Λόγω της εγκυμοσύνης το έκανα μόνο στην μικρή μου κατόπιν συμβουλής της παιδιάτρου.

Αχ διαβαζω για ταξίδια, εξόδους και μου φαίνονται ανέκδοτα! Και στην πρώτη εγκυμοσύνη παρόλο που δεν ήμουν τόσο ξάπλα όσο τώρα αλλά έπρεπε να προσέχω μόνο κοντινες διαδρομές έκανα..Τέρμα δεν το έχει η μοίρα μου να έχω καλή εγκυμοσύνη! Δεν πειράζει όμως το θέμα είναι να πάνε όλα καλα!(τώφα που πλησιάζει ο καιρός αρχίζω να γίνομαι αισιόδοξη..:lol: )

όσο για τον ύπνο κι εγώ στο πλάι κοιμάμαι, συνήθως όμως από δεξιά γιατί όταν έχω ταχυπαλμία από το χάπι η αριστερή μεριά μου την επιδεινώνει. Ανάσκελα δεν μπορώ κι εγώ καθόλου. Ανυπομονώ να ξανακοιμηθώ μπρούμητα!!!!Μόνο έτσι ευχαριστιέμαι ύπνο! Επίσης βράδυ δεν μπορώ να φάω. ό,τι φάω μέχρι τις 7.30 το πολύ 8 και ελαφριά γιατί μετά δεν μπορώ να χωνέψω και νομίζω ότι θα σκάσω.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπέρα κορίτσια! Πως πάτε από χιόνια? Εμάς εδώ(Περιστέρι) τώρα το έχει ψιλοστρώσει στα αυτοκίνητα.

Δήμητρα το αντιγριπικό δεν το έκανα δεν μου είπε τίποτα ο γυναικολόγος. Λόγω της εγκυμοσύνης το έκανα μόνο στην μικρή μου κατόπιν συμβουλής της παιδιάτρου.

Αχ διαβαζω για ταξίδια, εξόδους και μου φαίνονται ανέκδοτα! Και στην πρώτη εγκυμοσύνη παρόλο που δεν ήμουν τόσο ξάπλα όσο τώρα αλλά έπρεπε να προσέχω μόνο κοντινες διαδρομές έκανα..Τέρμα δεν το έχει η μοίρα μου να έχω καλή εγκυμοσύνη! Δεν πειράζει όμως το θέμα είναι να πάνε όλα καλα!(τώφα που πλησιάζει ο καιρός αρχίζω να γίνομαι αισιόδοξη..:lol: )

όσο για τον ύπνο κι εγώ στο πλάι κοιμάμαι, συνήθως όμως από δεξιά γιατί όταν έχω ταχυπαλμία από το χάπι η αριστερή μεριά μου την επιδεινώνει. Ανάσκελα δεν μπορώ κι εγώ καθόλου. Ανυπομονώ να ξανακοιμηθώ μπρούμητα!!!!Μόνο έτσι ευχαριστιέμαι ύπνο! Επίσης βράδυ δεν μπορώ να φάω. ό,τι φάω μέχρι τις 7.30 το πολύ 8 και ελαφριά γιατί μετά δεν μπορώ να χωνέψω και νομίζω ότι θα σκάσω.

Κουράγιο κι έφτασε ο καιρός. Το σημαντικό είναι όντος να πάνε όλα καλά και να έρθουν τα μωράκια μας με το καλό. Τα ταξίδια και οι βόλτες μπορούν να περιμένουν.

Εγώ από φαγητό μια χαρά τα πάω. Αν άφηνα τον εαυτό μου να φάει αυτά που θέλει... τον πλανήτη ολόκληρο θα έτρωγα. Πάτο δεν έχει το στομάχι μου. Λυσάω από πείνα αλλά σκέφτομαι το μετά και συγκρατούμαι.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

1.KLiMT πητ 6/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

2.ania πητ 6/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

3.della πητ 11/4 αγορι

4.Tzitzina πητ 13/4 κοριτσι γενναει στο Ιασω

5.Pola πητ 16/4 αγορι γενναει στο Μητερα

6.Maria-Elena πητ 17/4 αγορι γενναει στη Βεροια

7.Κιττυ πητ 18/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

8.mammy3 πητ 20/4 κοριτσι γενναει στο Ιασώ

9.dimista πητ 20/4 αγορι γενναει στο Λητω

10.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

11.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

12.Tzamin πητ 29/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

13.arma πητ 5/5 αγορι γενναει στο Ρεα

14.Katval πητ 7/5 αγορι γενναει στην Ροδο

15.Αννα25 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Γαια

16.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

17.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

18.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

19.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

Κορίτσια έχουμε ήδη 2 κοπέλες στον μήνα τους και μέχρι το τέλος της εβδομάδας μπαίνουν και η della και η tzitzina. Άντε με το καλό να αρχίσουν και τα γεννητούρια να παίρνουμε κουράγιο. :D

Ania δεν θυμάμαι θα γεννήσεις με καισαρική? Θα είσαι η πρώτη. Από την Klimt έχουμε καιρό να μάθουμε νέα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...