Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Σήμερα πήγε η Ειρήνη παιδικό και εγώ δουλειά μετά από μια εβδομάδα άδειας και μου κακοφάνηκε. Βέβαια αυτή μόλις είδε τους φίλους της το πρωί, τσίριζε από τη χαρά της. Έχει γίνει και πολύ μαμάκιας. Χθες το απόγευμα δούλευα και με ζήταγε στον μπαμπά της με πολύ παράπονο. Όταν γύρισα έτρεξε στην αγκαλιά μου, με φιλούσε και μετά από λίγο κοιμήθηκε. Με περίμενε η ζουζούνα μου...

Το πιστεύετε ότι τέτοιες μέρες πριν από δύο χρόνια περιμέναμε τα αγγελούδια μας? Πως περνάει ο καιρός...

uwJMp2.png?KqESJfSU

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα φιλενάδες!!! Εμείς δεν είμαστε καλά. Η μικρή από την Παρασκευή είναι με ένα γαιδουρόβηχα και με απίστευτο συνάχι. Εκανε και λίγο πυρετό αλλά ευτυχώς αυτό πέρασε γρήγορα. Σήμερα πήγαμε παιδίατρο. Ευτυχώς δεν έχει ακροαστικά, αλλά θα πάρει κάποιες μέρες μέχρι να γίνει καλά.

Πήραμε τα τελικά αποτελέσματα της αμνιοπαρακέντησης και ευτυχώς είναι όλα καλα με το μπέμπη μας. Σε 10 μέρες πάμε για β επιπέδου! Ποτέ πέρασε ο καιρός!!! Εμάς τα γεννέθλιά μας αργούν ακόμη, είναι στο τέλος του μήνα. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνουμε, έχω διάφορες ιδέες όμως! Το μόνο που μου λείπει είναι ο χρόνος, αλλά που θα παει κάτι θα κάνουμε και για αυτό!

Καλημερα κοριτσια.Εφημερια σημερα οποτε ειμαι ακομα εδω μονη.

Χθες εστειλαν οι γονεις μου λεφτα και πηγαμε και πηραμε παπουτσια στον μικρο.Ενα ζευγαρι nike τα millenium κι ενα ζευγαρι σταρακια converse.Αυτα που φορουσε το χειμωνα τα ρημαξε.Το θεμα ειναι οτι κλαιει για να μην βαλει τα καινουρια..Ειχε βολευτει με τα παλια και δεν θελει να τα βγαλει.

Κιττυ,Χρονια Πολλα,πολυχρονη και ο,τι επιθυμεις!

Τzitzina,πολυ γλυκια η Ειρηνη,που σε περιμενε.Ο δικος μου ετσι κανει για τον μπαμπα του.Εμενα με θελει για γαλα,φαι και υπνο!Συμφεροντολογος το σκατο!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Αrma,περαστικα στον Βασιλακη.Ελπιζω να ειναι ηδη καλυτερα.

Βιβη,περαστικα και στη Μενια.Τι ωραια εξεταση η β'επιπεδου!Τον μπεμπη τον ακουσες;

Julie,ωραια εκδρομη κανατε!Αλλαξε παραστασεις και η μικρη!

Dimista,συμφωνω απολυτα με την προλασησα(κιττυ η αρμα δεν θυμαμαι)για τις φιλιες και τα παιδια!Οπως επισης συμφωνω με το τι θα πει τσαουσικα και αν θα πρεπει να τα ανεχομαι.

Η φωνη του μικρου μου ειμαι εγω.Ο γιος μου δεν μπορει να πει αν δεν θελει καποιον για παρεα οποτε εγω φροντιζω να μην ερχεται σε επαφη.π.χ.ειναι μιας φιλης το κοριτσακι γυρω στα 7 η οποια τον αγαπαει πολυ δεν λεω αλλα το βλεπει ως οτι ειναι η μαμα του.Θελει σωνει και ντε να τον ταισει,να τον παρει αγκαλια,να τον φιλησει,να τον βαλει με το ζορι στο ποδηλατο.Αφου εγω της ειπα:μη αγαπη μου,δεν θελει,μην τον ζοριζεις δεν του αρεσει κτλ.ειπα στη μαμα της:ρε συ,πες της κατι πλανταζει ο δικος μου!Αυτη βεβαια,σηκωθηκε τη μαζεψε και δεν ασχοληθηκε η μικρη ξανα,αλλα απορω και με την αναισθησια της μαμας.Εγω αν εβλεπα καποιον να λεει τα αναλογα στο παιδι μου,δεν θα περιμενα να μου τα πεθ κι εμενα.Απι τοτε εννοειται οτι αραιωσαμε πολυ η αν θα βρεθουμε ειναι και ο αντρας μου μαζι οποτε παιζει εκεινος με τον μικρο.

Γενικα,δεν θελω να επεμβαινω συνεχεια.Οταν ειμαστε εξω και τυχει καποιος να του παρει το παιχνιδι του,με κοιταει μεσα στα ματια κι εγω του λεω:πηγαινε παρ'το αν το θελεις.Αν το αλλο παιδι ειναι αρκετα μεγαλυτερο εννοειται επεμβαινω για να μην τον δειρει κανενα.

NXbrp3.png

Ο,τι αφορα στις λεξεις που λενε,κι ο δικος μου δεν λεει τα τρελα!Και το ονομα δεν τον ρωτας και στο απανταει.Βλεπει τθ φωτογραφια του η κοιτιεται στον καθρεφτη και λεει Νινο.

Παντως η μεγαλη μου βαφτιστηρα την ημερα που εκλεινε τα δυο στα γενεθλια της ελεγε μονο μαμα,μπαμπα,νονα,βακα(βαρκα).Τιπιτα αλλο.Και μετα τα ειπε ολα μαζεμενα!!!

Καλα να περασετε κοριτσακια!!

NXbrp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Είναι οι γονείς μου εδώ και δεν έχω πολύ χρόνο να μπαίνω!

Χθες καταφέραμε και πήγαμε με τον άντρα μου cinema!!Είχαμε να βγούμε οι 2 μας ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ πολύ καιρό. Η μικρή ήταν κυρία!!Έπαιξε με την γιαγιά και τον παππού και μετά την κοίμισε η μαμά μου και μου είπαν πως δεν είχε κανένα πρόβλημα!Μία στιγμή ρώτησε πού είμαστε και της είπαν πως είμαστε cinema και πως θα γυρίσουμε σε λίγο και δεν ξανασχολήθηκε :D

Γενικά φαίνεται πως πέρασε και η επίδραση του εμβολίου και είναι πάλι σε κέφια (έχει βέβαια και 4 υπηρέτες στο σπίτι οπότε γιατί να μην είναι?).

Βιβή τέλεια τα νέα σας!!Περαστικά στην μικρούλα!

Della στα παπούτσια φαίνεται η διαφορά αγοριού κοριτσιού χαχαχαχαχα, εμάς μόλις δει καινούριο παπούτσι δεν θέλει να ξαναβάλει το παλιό της :P Ίσως να του είναι ακόμα άνετα τα παλιά του, αλλά αν αρχίσουν να τον στενεύουν πού θα πάει θα θέλει τα καινούρια!

Με τις λέξεις νομίζω γενικά πως τα αγοράκια αργούν πιο πολύ να μιλήσουν σε σχέση με τα κοριτσάκια. Επίσης το κάθε παιδί έχει τους χρόνους του, εμάς με την ομιλία είναι μπροστά αλλά σε άλλα πράγματα είναι πίσω (πχ κινητικά αργεί να κάνει τα πιο πολλά πράγματα). Πάντως είναι αλήθεια πως κάποια στιγμή γίνεται το μπαμ και λύνεται η γλώσσα τους!

Τζιτζίνα η Ειρήνη έχει μία ελίτσα στο μπράτσο της, η παιδίατρος μας είχε πει πως είναι φυσιολογικό! Καλοπερνάει στον παιδικό η μικρή σου! Μου κάνει φοβερή εντύπωση!!! Εμάς αν δεν έχει πάει για μια εβδομάδα πάντα κλαίει το πρωί της πρώτης μέρας που ξαναπάει...Μετά ξανασυνηθίζει βέβαια, αλλά η αρχή της φαίνεται κάπως.

Κίττυ συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες για τους φίλους! Δεν μας έχει τύχει ποτέ κάτι ανάλογο, αλλά δεν γίνεται να αφήνεις το παιδί σου να κακοπερνάει και να νιώθει άσχημα ειδικά όταν δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του!

Dimista έχει μία ορθόδοξη εκκλησία εδώ, δεν είναι ελληνική όμως. Έχει δίκιο ο άντρας σου. Από την άλλη αν είστε πολύ καλές φίλες με την κουμπάρα σου ίσως να αξίζει τον κόπο να μιλήσεις μαζί της - μήπως μπορεί αυτή να συγκρατεί την κόρη της ή να σκεφτείτε κάποια λύση μαζί- γιατί θα είναι κρίμα να μην κάνετε παρέα πια...

6237481d19.png

Della, συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις. αυτό που επίσης με εξοργίζει ειναι τα μεγαλύτερα παιδιά στις κούνιες .σχεδόν περνάνε πανω απο τα κεφάλια των μικρων για να ανεβουν στην τσουληθρα.προχθες μου λεει ενα παιδί 'ειναι μωρό' .ναι του λεω ειναι μωρο ,εσυ πρεπει να ανεβεις στο κεφάλι του για να περάσεις ?

κ οι γονείς άφαντοι...............

υπάρχουν κ οι εξαιρεσεις που προσέχουν τα μικρα , αλλα συνήθως καμία σημασία

Κοριτσια , εγω οσο περανει απο το χερι μου ,μεγαλώνοντας δεν θα τον αφηνω να φερεται ετσι!!!

Οσον αφορα τα πολυ μεγαλυτερα παιδια ειναι πολυ χειρότερα.ειχαμε σε καποιες κουνιες που εχει διάφορες τσουληθρες ,καποιες ειναι κλειστες σαν τουνελ .εξω απ εκει λοιπον,ειχαν ανεβει κατι κορίτσια (για να μην τα χαρακτηρίσω ),εφαγαν σουβλάκια και τα παρατησαν εκει !!!!!!κι οταν μετα απο λιγο ανεβηκε ο αντρας μου με τον μικρό ,τους φωναξε να τα μαζεψουν ,ετρεχαν να φυγουν , κρυβοντουσαν και αλλα χαζα.και μιλάμε για 16-17 χρονων!!!!

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Τζούλη,πολύ ωραία που ειναι κ οι γονεις σου εκει ! Σινεμα ε ? ααααχχ...εχω να παω απο οταν ημουν έγκυος. Ο δικος μας δεν καθεται με κανεναν εκτος απο εμας ..............δηλ δεν υπαρχει περιπτωση να τον αφησω στην μαμα μου κ να φυγω...θα πλανταξει στο κλάμα...πεφτει κατω,χτυπαει τις πορτες ..λες και τον εγκαταλείπεις στους 5 δρόμους..........χαχαχαχχαχα

Βιβή ,συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα. Β επιπέδου ε ?πως περναει ο καιρός. Περαστικά στην Μενια !

Della, κι εμεις τα παπούτσια με το ζορι τα βγαζουμε.τωρα θα του φερει η νονα του στα γενέθλια .πιστευω να τα βαλει.

σχετικα με την ομιλία , νομιζω οτι εξαρταται απο το παιδι ,αν εχει αδερφια..χθες ειδαμε στις κουνιες ενα αγορακι 2,5 χρονων που μιλούσε κανονικότατα.ενω το κοριτσάκι που σας ελεγα ,γινεται 2,5 το Σαββατο και λεει σχετικα λιγα.το αγορακι ομως ειχε κ μεγαλυτερο αδερφάκι.αλλα ειπαμε ...ανοιγει συνεχεια η γλωσσα τους και λενε τα απιστευτα

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια, σήμερα δούλευα όπως αύριο με μεθαύριο, πήγα και στον γιατρό για παπ τεστ ώστε να ελέγχουμε την κατάσταση του τραχήλου, ελπίζω να ειναι όλα καλα!!

Κιττυ, χθες σε σκέφτηκα, πήγα με την κουμπαρα μου στον παιδοτόπο που πάτε "μπανανες και κάτι" δεν λέγεται; Καλα ήτανε στην αρχή είμασταν μόνες οπότε η κοπέλα ασχολήθηκε μόνο με την Λιλα, μετα ήρθανε 4 παιδάκια και λιγο μετα φυγαμε, οι καφέδες όμως πανακριβοι, αφου πληρώνει το παιδί τον καφέ έπρεπε να τον είχαν πολυ πιο φθηνά, φρεντοτσινο πήραμε και έκανε 4,5? ο ένας, επειδη δεν έχω ξαναπάρει σε παιδοτόπο δεν ξέρω τι τιμές παίζουν!

Della, καλη εφημερία να έχεις!

Νινα-Νανα, καλώ ήρθατε, περιμένουμε εντυπώσεις!!!

Βιβη, καλη Β' επιπέδου να έχεις, πλησιάζει ο καιρός!!

Κορίτσια, αυτα που λέτε για την συμπεριφορά πρώτα των γονιών και ύστερα των παιδιών γιατι εμάς έχουν σαν πρότυπα, έχετε δίκιο, όλα ξεκινάνε απο τις αρχές και τα όρια που θέτεις στην συμπεριφορά του παιδιού, και για όλα υπάρχουν λύσεις, το ότι ειναι μικρά δεν ειναι δικαιολογία!!!!

Εμείς τώρα οταν την ρωτάς ποσο χρόνων θα γίνεις λέει "δγιο", και εμάς λέει τα βασικα, σήμερα την πήγε ο άντρας μου στους γονείς του να την δουν και κάποια στιγμη που κουράστηκε, λεει "τούτου, μαμα, γκαγκα (γάλα) νανι, γεια γεια" με λίγα λόγια άντε γεια σε αρκετα πια κουράστηκα!!!!

Της πήρα κατι crocs σανδαλια και δεν θέλει να τα βγάλει απο πάνω της, αφήστε που τι προάλλες που γύρισα απο έναν γάμο και άφησα τις γόβες μου τις φόρεσε και να δείτε πως τις προχωρούσε η κυρία, την έχω τραβήξει και βίντεο!!

Σας αφήνω να φάω και εγω λιγάκι!!!

Καλο σας απόγευμα!!!

nJ2dp3.png

Γεια σας κορίτσια' date=' σήμερα δούλευα όπως αύριο με μεθαύριο, πήγα και στον γιατρό για παπ τεστ ώστε να ελέγχουμε την κατάσταση του τραχήλου, ελπίζω να ειναι όλα καλα!!

Κιττυ, χθες σε σκέφτηκα, πήγα με την κουμπαρα μου στον παιδοτόπο που πάτε "μπανανες και κάτι" δεν λέγεται; Καλα ήτανε στην αρχή είμασταν μόνες οπότε η κοπέλα ασχολήθηκε μόνο με την Λιλα, μετα ήρθανε 4 παιδάκια και λιγο μετα φυγαμε, οι καφέδες όμως πανακριβοι, αφου πληρώνει το παιδί τον καφέ έπρεπε να τον είχαν πολυ πιο φθηνά, φρεντοτσινο πήραμε και έκανε 4,5? ο ένας, επειδη δεν έχω ξαναπάρει σε παιδοτόπο δεν ξέρω τι τιμές παίζουν!

Della, καλη εφημερία να έχεις!

Νινα-Νανα, καλώ ήρθατε, περιμένουμε εντυπώσεις!!!

Βιβη, καλη Β' επιπέδου να έχεις, πλησιάζει ο καιρός!!

Κορίτσια, αυτα που λέτε για την συμπεριφορά πρώτα των γονιών και ύστερα των παιδιών γιατι εμάς έχουν σαν πρότυπα, έχετε δίκιο, όλα ξεκινάνε απο τις αρχές και τα όρια που θέτεις στην συμπεριφορά του παιδιού, και για όλα υπάρχουν λύσεις, το ότι ειναι μικρά δεν ειναι δικαιολογία!!!!

Εμείς τώρα οταν την ρωτάς ποσο χρόνων θα γίνεις λέει "δγιο", και εμάς λέει τα βασικα, σήμερα την πήγε ο άντρας μου στους γονείς του να την δουν και κάποια στιγμη που κουράστηκε, λεει "τούτου, μαμα, γκαγκα (γάλα) νανι, γεια γεια" με λίγα λόγια άντε γεια σε αρκετα πια κουράστηκα!!!!

Της πήρα κατι crocs σανδαλια και δεν θέλει να τα βγάλει απο πάνω της, αφήστε που τι προάλλες που γύρισα απο έναν γάμο και άφησα τις γόβες μου τις φόρεσε και να δείτε πως τις προχωρούσε η κυρία, την έχω τραβήξει και βίντεο!!

Σας αφήνω να φάω και εγω λιγάκι!!!

Καλο σας απόγευμα!!![/quote']

Καλησπέρα :P

καλα αποτελεσματα να εχεις απο το τεστ,πρεπει κι εγω να παω.

Ναι,ο παιδότοπος ΄Μπανάνες με πυζαμες ΄λεγεται. Γενικα εγω ειμαι ευχαριστημένη εκει, οι κοπέλες ασχολουνται αρκετα με τον Ισαάκ , ειδικα οταν εχει κ πιο μεγαλα παιδια , τον εχουν απο κοντα,μην τον χτυπησουν στο φουσκωτο κλπ.Μια συγκεκριμενη δεν μου αρεσει , γιατι αφηνει τα πιο μεγάλα κ δημιουργουν ενα χαος κ απλα κοιτάζει.

τωρα για τις τιμες πιστευω οτι ειναι ΟΚ.Μεχρι Πεμπτη για το παιδι πληρωνεις 3 ευρω , εγω παιρνω καπουτσινο κ εχει 3,30.Το 4,5 ειναι ακριβο.αλλα οπου εχω παει ή εχω ρωτησει ειναι το ιδιο και μαλιστα η εισοδος του παιδιου ειναι καθε μερα 6 ευρω.

Εχετε τον παιδοτοπο του Σεφερλή ?πρεπει να ειναι υπερπαραγωγή κ εχει δραστηριότητες κ για πιο μεγάλα παιδιά . 6 ευρω τις καθημερινες, 8 το ΣΚ.

Ισως τον παω αυριο παιδότοπο,θα δουμε.

τωρα κοιμαται απο τις 4.το βραδυ μας βλέπω να χορεύουμε.χθες κοιμηθηκε 12 30 το βραδυ (ευτυχως συμβαινει σπάνια)

7-4-2011

5s7mp3.png

Κι ο Ισαάκ ,οταν τον ρωτας ποσο χρονων εισαι λέει δύοο (καπως ετσι) και το κανει με τα δαχτυλα.

Μια χαρά τα ειπε το κοριτσι !!! ηθελε να φυγει ...τελεία κ παύλα !χαχαχχαχααχα

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπέρα :P

καλα αποτελεσματα να εχεις απο το τεστ,πρεπει κι εγω να παω.

Ναι,ο παιδότοπος ΄Μπανάνες με πυζαμες ΄λεγεται. Γενικα εγω ειμαι ευχαριστημένη εκει, οι κοπέλες ασχολουνται αρκετα με τον Ισαάκ , ειδικα οταν εχει κ πιο μεγαλα παιδια , τον εχουν απο κοντα,μην τον χτυπησουν στο φουσκωτο κλπ.Μια συγκεκριμενη δεν μου αρεσει , γιατι αφηνει τα πιο μεγάλα κ δημιουργουν ενα χαος κ απλα κοιτάζει.

τωρα για τις τιμες πιστευω οτι ειναι ΟΚ.Μεχρι Πεμπτη για το παιδι πληρωνεις 3 ευρω , εγω παιρνω καπουτσινο κ εχει 3,30.Το 4,5 ειναι ακριβο.αλλα οπου εχω παει ή εχω ρωτησει ειναι το ιδιο και μαλιστα η εισοδος του παιδιου ειναι καθε μερα 6 ευρω.

Εχετε τον παιδοτοπο του Σεφερλή ?πρεπει να ειναι υπερπαραγωγή κ εχει δραστηριότητες κ για πιο μεγάλα παιδιά . 6 ευρω τις καθημερινες, 8 το ΣΚ.

Ισως τον παω αυριο παιδότοπο,θα δουμε.

τωρα κοιμαται απο τις 4.το βραδυ μας βλέπω να χορεύουμε.χθες κοιμηθηκε 12 30 το βραδυ (ευτυχως συμβαινει σπάνια)

KITTY, σε ευχαριστώ για τις ευχές σου, όντως και εγώ θέλω να είναι καθαρό το παπ ώστε να μην έχω ξανά να κάνω βιοψίες κλπ. εύχομαι να είναι όλα καλά!!

Λοιπόν μόλις γυρίσαμε απο βόλτα στην περιοχή μας και πέρασα απο έναν παιδότοπο ο οποίος είναι δίπλα στο σπίτι μας, ρωτάω απο πόσο χρονών δέχονται παιδάκια και μου λέει την στιγμή που περπατάνε τα δεχόμαστε, ίσως να μπείτε και εσείς μαζί της στην αρχή, πρώτο φάουλ, δεύτερο αρνητικό οτι κάνουν πηγαδάκι εξω απο το μαγαζί, αφεντικά και φίλοι-γονείς δεν ξέρω τι είναι και όλο καπνίζουν και σε κοιτάνε με υφάκι οτι ενοχλείς που περνάς με το καρότσι απο το πεζοδρόμιο και πρέπει να μαζέψουν τα ποδάρια τους και τρίτο και φαρμακερό τον ρωτάω πόσο κοστίζει και μου λέει 5 ευρώ με τον χυμό, βρε κορίτσια δεν συμφέρει, εαν θέλεις να πάς το παιδί 2-3 φορές την εβδομάδα είναι μέσος όρος με τον καφέ τον δικό μας κανένα 8αρι ευρώ, δηλαδή περίπου 25 την εβδομάδα, πολλά δεν είναι? πάντως Κιττυ, όντως ο δικός σου είναι πολύ οικονομικός, απλά την άλλη φορά θα πάρω φρέντο ή χυμό, και φαντάσου οτι είναι τρία στενά απο το σπίτι της κουμπάρας μου και πηγαίνει συνέχεια, μάλιστα επειδή τα παιδιά της είναι μεγάλα, παίζουν απέναντι στην παιδική χαρά και κάθεται με την παρέα της στον παιδότοπο για καφέ και τα βλέπουν!!!

Εγώ πηγαίνω συχνά στην κουμπάρα μου, όποτε θέλεις να κανονίσουμε να βρεθούμε εκεί!!!!

nJ2dp3.png

KITTY' date=' σε ευχαριστώ για τις ευχές σου, όντως και εγώ θέλω να είναι καθαρό το παπ ώστε να μην έχω ξανά να κάνω βιοψίες κλπ. εύχομαι να είναι όλα καλά!!

Λοιπόν μόλις γυρίσαμε απο βόλτα στην περιοχή μας και πέρασα απο έναν παιδότοπο ο οποίος είναι δίπλα στο σπίτι μας, ρωτάω απο πόσο χρονών δέχονται παιδάκια και μου λέει την στιγμή που περπατάνε τα δεχόμαστε, ίσως να μπείτε και εσείς μαζί της στην αρχή, πρώτο φάουλ, δεύτερο αρνητικό οτι κάνουν πηγαδάκι εξω απο το μαγαζί, αφεντικά και φίλοι-γονείς δεν ξέρω τι είναι και όλο καπνίζουν και σε κοιτάνε με υφάκι οτι ενοχλείς που περνάς με το καρότσι απο το πεζοδρόμιο και πρέπει να μαζέψουν τα ποδάρια τους και τρίτο και φαρμακερό τον ρωτάω πόσο κοστίζει και μου λέει [b']5 ευρώ με τον χυμό[/b], βρε κορίτσια δεν συμφέρει, εαν θέλεις να πάς το παιδί 2-3 φορές την εβδομάδα είναι μέσος όρος με τον καφέ τον δικό μας κανένα 8αρι ευρώ, δηλαδή περίπου 25 την εβδομάδα, πολλά δεν είναι? πάντως Κιττυ, όντως ο δικός σου είναι πολύ οικονομικός, απλά την άλλη φορά θα πάρω φρέντο ή χυμό, και φαντάσου οτι είναι τρία στενά απο το σπίτι της κουμπάρας μου και πηγαίνει συνέχεια, μάλιστα επειδή τα παιδιά της είναι μεγάλα, παίζουν απέναντι στην παιδική χαρά και κάθεται με την παρέα της στον παιδότοπο για καφέ και τα βλέπουν!!!

Εγώ πηγαίνω συχνά στην κουμπάρα μου, όποτε θέλεις να κανονίσουμε να βρεθούμε εκεί!!!!

έχεις δίκιο ,απαράδεκτος ο παιδότοπος που αναφέρεις.Κοιταξε εμεις τον πηγαίναμε 1 φορα την εβδομάδα.τις τελευταίες φορες πηγαιναμε κ οι 3 ,με τους καφεδες μας διναμε 12 ευρω.αντι να πηγαιναμε στην πλατεια που θα διναμε 7 για 2 καφεδες κ θα τον κυνηγούσαμε εναλλάξ ,πηγαιναμε εκει κ καποιες φορες με παρεα.2-3 την εβδομαδα δεν το βρισκω απαραίτητο να σου πω την αληθεια.Μια φορα που ετυχε να παμε 2 φορες μεσα στην ιδια εβδομαδα ,δεν ειχε ορεξη κ ηθελε να φυγει.

τωρα επειδη ειμαστε κ οι 2 χωρις δουλεια , κοψαμε το Σαββατο και τον παω πιο αραια μονη μου ,καποιο απογευμα

οποτε μπορούμε να το κανονισουμε οποτε θέλεις...την αλλη εβδομαδα σκεφτομαι να παμε:P

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...