Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα!!Νιώθω καλύτερα που μου λέτε πως κι εσάς είχαν γκρίνια κι ανορεξία, τουλάχιστον να μην ανησυχώ ότι έχει κάτι άλλο. Βέβαια σήμερα το πρωί τσάκισε και μπισκότο και τσουρέκι που της έφερε η γιαγιά, χμμμμ, επιλεκτικά μας ανοίγει η όρεξη :tongue:.

Την Κυριακή εδώ έχουν Πάσχα, και σήμερα θα πάνε με την childminder να φάνε με ένα κουνελάκι :shock: Υποθέτω ότι θα είναι άνθρωπος ντυμένος κουνέλι, πάντως μου κάνει λίγο σουρεάλ. Στην Ειρήνη θα αρέσει νομίζω γιατί έχει μια αγάπη με τα κουνελάκια (από το τραγούδι αχ κουνελάκι μας προέκυψε η αγάπη).

Τζαμίν πολύ ωραίες οι ιδέες σου!!cheescake δεν θέλω να κάνω επειδή δεν θα μπορεί να το φάει η Ειρήνη (λόγω τυριού), αλλά αν έχεις κάποια άλλη ιδέα για vegan γλυκό (εύκολο) ενδιαφέρομαι. Θα κοιτάξω και στο ίντερνετ, αλλά αν είναι κάτι δοκιμασμένο, ακόμα καλύτερα! Εμένα μου φαίνεται ωραία ιδέα το γλαστράκι, αν ήμουν δασκάλα θα με συγκινούσε η κίνηση σίγουρα. Λες να πάω κι εγώ κάτι στην δικιά μας? Μου έβαλες ιδέα!! (Καθόλου δεν σε αντιγράφω :tongue:). Καλά γέλασα πάρα πολύ με τον ιπποπόταμο!!!!!!!! Τέλειο! Αναρωτιέμαι τί να έβλεπε!

Άρμα κι εγώ για το καλοκαίρι το σκέφτομαι για το γιογιό, προς το παρόν όποτε της έχω προτείνει το γιογιό μου λέει όχι και γκρινιάζει οπότε δεν την πιέζω (έχει δει το γιογιό από την κόρη της childminder που το χρησιμοποιεί). Πώς ακριβώς την πάτησες με την κόρη σου? Ρωτάω για να μην κάνω το ίδιο λάθος...

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τον τελευταίο καιρό η Ειρήνη όλο μου λέει ότι φοβάται διάφορα πράγματα, χθες την έπιασε πως φοβάται την κουρτίνα! Προχθές μου είπε πως φοβάται ένα ροζ δέντρο - ζωγραφιά σε ένα βιβλίο.

Μετά το ξεχνάει αλλά δεν ξέρω πώς να το χειριστώ...Κι επίσης δεν ξέρω γιατί φοβάται ξαφνικά τόσα πράγματα. Επίσης δεν φαίνεται να τα φοβάται πολύ αυτά (όταν φοβάται κάτι στα αλήθεια βάζει τα κλάματα), αλλά γιατί μου λέει ότι τα φοβάται?

6237481d19.png

Με τον ίδιο τρόπο θα σερβίρω κι εγώ το cheesecake στο σχολείο της Έλενας. Δεν έχω κάποια συνταγή χωρίς βούτυρο ή γάλα αλλά κάτι θα βρεις on line. Επίσης το πιο απλό και τέλειο γλυκάκι που μπορείς να κάνεις εναλλακτικά (θα το κάνω στο πάρτυ της Έλενας για όσους νηστεύουν) είναι ο νοστιμότατος και παραδοσιακός χαλβάς. Η μικρή μου τον τσακίζει αν τον πετύχει πουθενά.

Καλέ δεν με αντιγράφεις... κι εγώ τις περισσότερες ιδέες από αλλού τις παίρνω.

Μήπως αυτό με τον φόβο το κάνει όταν ασχολείσαι με κάτι άλλο και είναι ο τρόπος της να προκαλέσει την προσοχή σου?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Julie μόλις θυμήθηκα αυτή την συνταγή. Την έχω δοκιμάσει, είναι αρκετά ωραία και δεν έχει έντονη γεύση μπανάνα.

Μπανανοκεκάκια

• ¾ της κούπας του τσαγιού ζάχαρη

• 2 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου

• ½ κούπα του τσαγιού καλαμποκέλαιο

• 1 κούπα του τσαγιού πολτοποιημένη στο multi μπανάνα με λίγο χυμό πορτοκάλι (περίπου 2 μπανάνες και χυμό από 1/2 πορτοκάλι)

• ½ φακελάκι baking powder

• 2 βανίλιες

• 1 1/2 κούπα αλεύρι

Χτυπάμε στο μίξερ χειρός τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να γίνει ένα αφράτο μίγμα. Προσθέτουμε το καλαμποκέλαιο, το baking powder, τις βανίλιες, τις μπανάνες πολτοποιημένες και τέλος λίγο λίγο το αλεύρι. Μοιράζουμε τη ζύμη στις θήκες των muffin τις οποίες έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει. Εγώ χρησιμοποιώ τα ειδικά χαρτάκια σε κάθε θήκη. Ψήνουμε στους 180oC για 20-25 λεπτά περίπου χωρίς να ανοίγουμε την πόρτα του φούρνου κατά την διάρκεια του ψησίματος. Για να δούμε αν είναι έτοιμα χρησιμοποιούμε την μέθοδο της οδοντογλυφίδας.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Ουάου Τζαμίν τέλειος ο τρόπος στο λινκ να προσφέρεις τα γλυκάκια!

Κι η συνταγή σου μου φαίνεται σούπερ! Με γλιτώνεις από πολύ ψάξιμο, ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!!!

Αυτό με τον φόβο συνήθως μου το λέει εκεί που καθόμαστε μαζί, πχ με το βιβλίο, εκεί που διαβάζαμε το βιβλίο...Τί να πω, μπορεί να έχει να κάνει με το mmr κι αυτό.

6237481d19.png

Γεια σας και από μένα!

Έγραψα τα νέα μου σας σχολίασα και μετά τα έχασα όλα.:evil::evil::evil:Νευρίασα που τα έχασα όλα γιατί ρώταγα την γνώμη σας πάνω στα νέα μου ,που έγραψα.Τώρα θα μείνω με την απορία.

Τώρα δεν τα ξαναγράφω γιατί βαριέμαι.

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια!

Τέλος πάντων!

Από ότι κατάλαβα η συνάντηση δεν θα γίνει.

Ή κατάλαβα λάθος?

Καλό βράδυ και καλό ΣΚ σε όλες σας και στα παιδάκια σας!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλημέρα κορίτσια!Έύχομαι σε όλες ένα υπέροχο σκ!

Arma' date=' σε ευχαριστώ για την πληροφορία, την επόμενη φορά θα την πάω στην Χούσου!!!

[/quote']

Τι ευχαριστείς καλέ? Να σαι καλά! Θα μείνεις πολύ ευχαριστημένη από την Χρούσου πάντως και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Arma νομίζω τελικά μετά από την ενημέρωση που μου έκανες για το δεύτερο παιδί θα προγραμματιστώ να βάλω μπρος σε κανένα 3μηνο... αν όλα πάνε καλά.

Σούπερ! Όλα να πάνε καλά!

Άρμα κι εγώ για το καλοκαίρι το σκέφτομαι για το γιογιό, προς το παρόν όποτε της έχω προτείνει το γιογιό μου λέει όχι και γκρινιάζει οπότε δεν την πιέζω (έχει δει το γιογιό από την κόρη της childminder που το χρησιμοποιεί). Πώς ακριβώς την πάτησες με την κόρη σου? Ρωτάω για να μην κάνω το ίδιο λάθος...

Μην την πιέσεις καθόλου καταρχήν εάν δεν θέλει. Εγώ εκ των υστέρων νομίζω ότι το μεγαλύτερο λάθος που έκανα είναι ότι δεν κατάλαβα από την αρχή ότι δεν ήταν έτοιμη. Δεν είναι όλα τα 2χρονα έτοιμα να κόψουν την πάνα. Επίσης σίγουρα της δημιούργησε ανασφάλεια το μη σταθερό γιο γιο που είχα στην αρχή. Είχα πάρει ένα βιβλίο τότε πολύ ωραίο, που έλεγε ας πούμε ότι το παιδί αν δεν έχει μάθει να ανεβοκατεβαίνει σκαλιά, δεν είναι έτοιμο για κόψιμο της πάνας. Ε η κόρη μου τότε δεν μπορούσε ακόμα να ανεβοκατέβει. Ο συνδιασμός λοιπόν όλων αυτών ή κάποιο από αυτά την έκαναν να στραβώσει. Όμως εκ του αποτελέσματος λέω πως στα 3 μόλις αισθάνθηκε έτοιμη να την κόψει αυτό ήταν. Δεν είχαμε ούτε ατυχήματα, ούτε κατουρήματα σε όλο το σπίτι, ούτε καν της το υπενθύμιζα να πάει(παρά μόνο τις 3-4 πρώτες μέρες). Και τα κακά τα κρατούσε στην αρχή και τ αέκανε κάθε βράδυ που της έβαζα πάνα αλλά και αυτό ένα βράδυ από μόνη της πήγε, τα έκανε και αυτό ήταν. Τέλος. Αν ο Βασιλάκος δεν είχε το θέμα με το νεφρό και δεν μου έδειχνε σημάδια ότι θέλει ν ατην κόψει, να σου πω την αλήθεια θα τον άφηνα κι αυτόν μέχρι τα 3. Τώρα θα δούμε πως θα πάει...

Τον τελευταίο καιρό η Ειρήνη όλο μου λέει ότι φοβάται διάφορα πράγματα, χθες την έπιασε πως φοβάται την κουρτίνα! Προχθές μου είπε πως φοβάται ένα ροζ δέντρο - ζωγραφιά σε ένα βιβλίο.

Αχ κι εμένα το έκανε πολύ και το πάθαινε από την αδερφή του η την γιαγιά του που έκαναν για πλάκα ότι τρομάζουν με κάτι. φοβόταν μία αγελάδα από ένα παραμύθι, τον spiderman στην μπλούζα του και πολλά τέτοια χαζά. Επειδή ήξερα ότι δεν ήταν πραγματικός φόβος του εξηγούσα πολύ ότι δεν τα φοβόμαστε για τους δικούς τους λόγους το καθένα κι έτσι τα ξεπερνούσε. Από δω και πέρα θα περνάνε διάφορες τέτοιες φάσεις.

Για κέικ χωρίς αβγά εγώ κάνω αυτό http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=eap_h_dp_x3iuo=

βρήκα και αυτό αλλά δεν το έχω κάνει http://www.argiro.gr/recipes/%CE%BD%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%AF%CF%83%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%AD%CE%B9%CE%BA-%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CF%89%CE%BD-5

και απλά μάφινς που δεν θέλουν ούτε μίξερ (απλά εγώ αντί για αποξηραμένα φρούτα βάζω ξύσμα πορτοκαλιού και μία βανίλια, μπορείς να αντικαταστήσεις το γάλα με χυμό πορτοκαλιού) http://www.argiro.gr/%CE%93%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AC/recipes/muffins-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AE

Dimista πολύ σπαστικό όταν συμβαίνει αυτό που τα χάνεις όλα! Όταν βρεις όρεξη ξαναγραψε!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Και κάτι τελευταίο, όποια θέλει το βιβλίο για το κόψιμο της πάνας επειδή εγώ δεν θα το χρειαστώ να μου το πει να της το στείλω.

Επίσης δείτε κι αυτό το φαρμάκειο, έχει φοβερές τιμές και τώρα που χρειαζόμαστε αντιηλιακά κτλ μπορεί να σας φανεί χρήσιμο. http://www.pharmacy295.gr/

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα!!!!

Χτες ειχε βροχή και ψυχρα ολη μερα αλλα σήμερα έχει σούπερ μέρα. Θα πάμε εκδρομή στο Τολέδο με το τρένο!

Julie ο όρος "φοβάμαι" ειναι λίγο "περίεργος". Στην ουσια ειναι ο όρος που δώσαμε σε ενα συναίσθημα με ευρεία κλίμακα:κάποιος μπορει να φοβάται τη σκόνη ή τις κατσαρίδες αλλα μπορει να φοβάται το θάνατο κτλ κτλ. Φαντασσου πόσο μεγάλη κλίμακα έχει στο μυαλό ενός 2χρονου ο όρος φοβάμαι!!!! Μπορει να σημαίνει γι αυτήν απλα "δε γουστάρω", "δε θέλω τώρα αυτο" μέχρι τον πραγματικό κι έντονο φόβο.

Φιλιά σε όλες!!!!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια.Ο μικρος κοιμαται κι εγω μολις καθισα να ξεκουραστω.Ο μπαμπας μας γυρισε δουλεια σημερα επειτα απο αδεια 10ημερων.Ο μικρος ολο αυτο το διαστημα κολλησε πανω του.Σ'εμενα ερχοταν μονο για τα απολυτως απαραιτητα.Σημερα που τον ειδε να φευγει για τη δουλεια ηταν απαρηγορητος.Οταν ομως του ειπα οτι ο μπαμπας παει δουλεια να φερει λεφτα να παρουμε γαλα και καραμελες,αυτο ηταν!Το κλαμα πηγε περιπατο στο ακουσμα "καραμελες".

NXbrp3.png

Κανονισα κι εγω την τουρτα του σχολειου.Οχι τουρτα ακριβως γιατι η δασκαλα του μου ειπε θα ειναι καλυτερα αν ειναι κεικ παρα με κρεμες μεσα.Οποτε παραγγειλαμε ενα κεικ που απο πανω θα ειναι σαν τουρτα.Η παρασταση απο εξω θα ειναι με τον μικυ μαους που αρεσει πολυ στον Κωνσταντινο.Πηρα τραπεζομαντηλακι,πιατακια,πηρουνακια,χαρτοπετσετες και ετοιμασα τα δωρακια των παιδιων.Στα αγορακια ενα αυτοκινητακι,ενα μπαλονι μικυ μαους και μια καραμουζα μικρη και στα κοριτσακια τα ιδια μονο που αντι για αυτοκινητακι τους πηρα κοκαλακια για τα μαλλια.Απομενει να τος βαλω απι ενα γλυφιτζουρακι μεσα.

NXbrp3.png

Οσον αφορα το κοψιμο της πανας,ουτε ο δικος μου ειναι ετοιμος ακομα.Παρολο που πηραμε γιογιο γιατι ελεγε τσισα η κακα και κατεβαζε το παντελονι του,εντουτοις στο γιογιο δεν κανει τιποτα.Ασε που οταν ξυπναει η πανα ειναι 2 κιλα οποτε δεν ελεχει σφιγκτηρες καθολου.Θα δουμε πως θα παει.

Τζαμιν,οπως παντα αψογη σε ολα.Σκεφτεσαι και την παραμικρη λεπτομερεια!

Julie,εχετε Πασχα σημερα εκει ε;Χρονια σας Πολλα!

Νινα-Νανα,μοιαζει με τον επιγειο παραδεισο αυτο που περιγραφεις.Ποτε ερχεστε;

Αrma,στο fb με ποιον εισαι φιλη απο δω μηπως σε βρω;

NXbrp3.png

Lila's mom,πολυ ωραιο αυτο που παρεθεσες για την ανοιξη.Εχει πολυ ωραια πραγματα.

Κιττυ,να ζησετε να τον θυμαστε τον ξαδελφο σας.Πηγες κι εσυ σημερα;

Dimista,ο γιος σου το λεει το ονομα του;εμεις αντι για Κωνσταντινο η εστω κουτσουρεμενο λεει πως τον λενε Νινο!!!

NXbrp3.png

Κοριτσια εμας ηοδοντοκρεμα μας λεγεται baby bio extra και ειναι απο 3μηνων. Εχει συστατικα γαλακτος μεσα,ετσι λεει τουλαχιστον κι εχει φοβερη γευση φραουλα.

Καλα να περασετε,καλο απογευμα!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...