Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εμείς εδώ, σπίτι και πάλι σπίτι παρόλαυτά ο καλός μου τώρα έντυσε το κοριτσάκι μας μίνι και έχει ξετρελλαθεί! :D

Δήμητρα συχνοουρία έχω πολύ κι εγώ, κλασσική μουσική δεν βάζω στο μωρό(δεν με χαλαρώνει κιόλας η συγκεκριμένη μουσική). Όταν γέννησα την Εύα μου μου, ίσα που την σκούπισαν λίγο, την σκέπασαν και μου την έδωσαν αμέσως. Είναι η πιο συγκλονιστική στιγμή! Όταν μπεις στον μήνα σου δεν υπάρχει πρόβλημα με τις δουλειές αν δεν έχεις καποιο πρόβλημα,απλά όσο περνάει ο καιρός θα κουράζεσαι και πιο εύκολα. Για την ζωγραφιά πάτα πάνω σε μία και θα σε βάλει στο σαιτ που της κάνεις. όταν θα τελειώσεις τα βήματα θα πας στον πίνακα ελέγχου και θα αντιγράψεις τον κωδικό εκεί που λέει ''επεξεργασία υπογραφής''.

Katval πολύ ωραία τα νέα σου! Μπράβο!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kalispera koritsia kai katval.Wraio onoma exei i koroula sou.Den to exw ksanakousei!Na sou zisei i koroula sou kai me to kalo o mpempis sou!Euxaristw pou mou eluses tis apories.Exw kai alles.Ola ta koritsia ta exw zalisei.An eimouna egkuos sto 2o paidi den nomizw na eixa,apla tha elega ta nea mou.

Koritsia,thelw na mou peite ti diatrofi kanete.Egw,apo tin arxi tis egkumosinis den trww feta kai apo ton 5o mina trww ta fagita analata kai gluka me metro.Aupnies exete?Den exw kathe mera.Sto 1o trimino eixa pio polles.Eksw vgainete?Egw,vgainw kai pigainw mono se xwrous pou den exoun kapno.Pio polu tha vgw eksw gia perpatima kai protimw tis episkepseis.Ή kalaw filous sto spiti ή pigainw sta spitia tous.Taksidia kanete?Den exei tuxei na paw kapou makria.An paw kapou den tha einai panw apo 1 wra me miamisi.Apo to Kalokairi exw na kanw makruno taksidi.Exete, provlima duskoiliotitas?Egw,eutuxws oxi.Ektos an mou parousiastei argotera.Katval pou tha genniseis ton mpempi sou?To vradu mporei na paw se 1a taverna,alla,o,ti faw tha to paraggeilw analato.Eseis koritsia ti tha kanete simera?Kalo vradu!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπέρα, πως ειστε?

Δημητρα γιατι εκοψες τη φετα απο την αρχή της εγκυμοσυνης και τρως αναλατα?Στο εχει πει ο γιατρος για καποιο λογο?Σιγουρα πρεπει με προσοχη το αλατι αλλα αναλατα αν δεν υπαρχει προβλημα?

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλησπέρα κορίτσακια!

Ακόμη μια μέρα πιο κοντά στα μπεμπάκια μας.

Dimista, μην ανησυχείς για το μωρό σου. Ισχύει ότι ο υπέρηχος έχει απόκλιση από την πραγματικότητα. Την εξέταση δεν την έχω ακούσει ούτε εγώ, σου εύχομαι καλά αποτελέσματα. Συχνουρίες δεν μπορώ να πω ότι έχω ιδιαίτερες. Δουλειές στο σπίτι κάνω αλλά χαλαρά και όχι τις πολύ βαριές. Από διατροφή στην αρχή δεν πρόσεχα καθόλου, στον 5ο περίπου που μου βγήκε το ζάχαρο στα όρια, ελλάτωσα λίγο τα γλυκά, το αλάτι καθόλου και λίγο τις σαβούρες. Γενικά δεν μπορώ να πω όμως ότι τρώω και πολύ σωστά. Κλασσική μουσική δεν ακούω καθόλου, έξω μέχρι πριν λίγο καιρό εβγαινα κανονικά και συχνά, τώρα λίγο στον 8ο έχουν πέσει οι αντοχές μου, αλλά μια ψιλοβολτίτσα θα την κάνω.

Katval, καλά τα νέα σου με το γιατρό, σου εύχομαι να συνεχίσεις έτσι.

Pola, δύσκολα τώρα στο τέλος να αλλάξεις γιατρό. Αν του έχεις εμπιστοσύνη και αν σε έχει ξεγεννήσει και στα άλλα παιδιά, μήπως να το ξανασκεφτείς? Θα μπορέσεις στον καινούριο να νιώσεις άνετα και ασφάλεια?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Καλημέρα εγκυούλες!

Δήμητρα εγώ δεν έχω προσέξει κάτι ιδιαίτερο γενικά στην διατροφή μου..Λίγο τα γλυκά περιόρισα κάποια στιγμή και το αλάτι τις δυο φορές που έκανα κορτιζόνη για τα πνευμονάκια του μπέμπη. Έξω έχω να βγω από την 24η βδομάδα που με έπιασαν οι συσπάσεις. Από τότε είμαι ξάπλα..Η δυσκοιλιότητα ειναι νομίζω το μεγαλύτερό μου πρόβλημα και αυτό που μου δημιούργησε και όλα τα άλλα..είσαι πολύ τυχερή που δεν το έχεις αντιμετωπίσει!

Οι υπόλοιπες πως είστε?

Διαφημίσεις

Kalispera koritsia!Ti kanete?Mammy 3 tin feta tin ekopsa apo tin arxi tis egkumosinis giati mou eipe o giatros mou oti den thelei oi egkumonouses pou eksetazei na trwne almura.Ta fagita ta trww analata apo ton 5o mina,giati,otan ekana ton uperixo tou b epipedou o giatros vrike auksimenes antistaseis stis mitriaies artiries kai mou eipe apo dw kai pera na trww ta fagita analata kai me metro ta gluka.

Arma ,diavasa oti extes o kalos sou,entuse tin koroula sas Mini.Fantazomai oti tha itan teleia!Kai mena mou aresoun polu autes oi stoles.Genika o,ti exei sxesi me Disney mou aresei polu.Sto dwmatio tou mpempi mou ston toixo tha valw autokollita Disney.H klassiki mousiki den mou aresei,alla tin vazw gia ton mpempi mou,giati, exw diavasei oti ta mwra nanourizontai.

Koritsia,peinate ston upno sas?Egw, dustuxws peinaw alla apofeugw na sikwthw na faw kati gia na min parw polla kila.Mexri twra exw parei 8 kila.Mono 1a fora sikwthika kai efaga sxedon 1 paketaki stafides.

Anasainetai varia?Ton teleutaio kairo anasainw varia otan perpataw kai merikes fores otan koimamai.Koimosaste sto plai?Egw,sto plai alla den me voleuei kai koimamai anaskela.

Διαφημίσεις

Extes to vradu,piga telika se taverna.Den eimouna sigouri,alla,telika piga me ton suzugo mou kai me alla 2 zeugaria.Htan taverna me zwntani mousiki.Kathisame eksw ,giati,mesa eixe polu kapno.Efaga mrizola analati.Wraia perasame.Niwsame ligo Apokries!Simera to mesimeri irthan Ellada i adelfi mou me to anipsaki mou.Tous perimena pws kai pws.Xarika para polu pou tous eida!

χαχαχχααχα βρε δημητρουλα πολυ αγχος εχεις βρε ηρεμησε δεν ειναι τιποτα εγω και αλμυρα τρωω και γλυκα τρωω και απ ολα στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα παρει 25 κιλα και λιγο παραπανο και τωρα ειμαστε στα 9 και αυτο επειδη ολη μερα τρεχω με την μικρη εξω δεν βγαινουμε για βραδυ και αυτο οχι λογω εγκυμοσυνης αλλα ειναι και η μικρη στην μεση αλλα για καφεδες φαγητο και παιδοτοπους παμε κανονικα και συνεχεια μην αγχωνεσε τοσο πολυ παεννντως οπως φεροσουν ετσι θα φερεσαι απο την στιγμη που δεν εχεις καποιο θεμα ο γιατρος μου απο την πρωτη εγκυμοσυνη μου ειχε πει οτι οι εγκυες δεν ειναι αρρωστες απλα θελει λιγο προσοχη σε καποια πραγματα

εγω θα γεννησω στην ροδο απο εδω ειμαι εδω μενω οποτε το ονομα της κορης μου ειναι συνδιασμος απο το μαρια και το στελλα και για να ακουγονται και τα δυο αποφασισαμε να την φωναζουμε ετσι αρμα μου τι ωραια που την ντυσατε εγω φετος δεν την εντυσα δεν ειχε και τιποτα εδω οποτε λεω ασ την του χρονου και τα δυο μαζι:tongue:

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου,

Σας διαβάζω αλλά κάθε φορά που πάω να γράψω όλο κάτι τυχαίνει κ το αφήνω ...

Έστω κ καθυστερημένα λοιπόν, Mammy χρόνια πολλα κ ευτυχισμένα , να είσαι πάντα γερή κ χαμογελαστή !

Δήμητρα καλωσήλθες στην παρέα μας !

Χαίρομαι που διαβάζω ότι είσαστε όλες καλά, della μου μην ανησυχείς πολλα μωράκια γεννήθηκαν λωροδεμένα κ τα γύρισε ο γιατρός την ώρα του τοκετού.

Ολες όπως βλέπω τα ίδια περνάμε πάνω κάτω, αϋπνίες, συχνοουρίες, συσπάσεις. Και εγώ τελευταία νιώθω απίστευτη πίεση χαμηλα κ πετρώνει η κοιλια μου συνέχεια. Επίσης εχω παχυπαλμίες...

Από κιλά έχω πάρει ήδη 23 κ πιστεύω να μην πάρω άλλα...

Δεν πολυπροσέχω τι τρώω αλλα φροντίζω να έχω φάει τροφές με ασβέστιο κ σίδηρο στη διάρκεια της ημέρας γιατί δεν παίρνω συμπληρώματα.

Οπου να ναι πλησιάζει η ώρα μας κοριτσάκια!!!

Εγώ σήμερα μπήκα στον μήνα μου κ το κακό είναι ότι με την μαία μου δεν έχω καταφέρει να συναντηθώ ακόμα...

Φιλάκια σε όλες

P7p2p3.pngZQlrp3.png

Γεια σας κορίτσια! Καλή σαρακοστή και με το καλό να υποδεχτούμε τα νινάκια μας!

ania μου μπήκες στον μήνα σου ε??? Αντε με το καλό! Ανυπομονώ κι εγώ πως και πως να καταφέρω να μπω στον μήνα μου!

katval μην νομίζεις μέσα στο σπίτι μείνανε κι ας την έντυσε. Κάναμε πάρτυ για τρεις μιας και δεν μπορούμε να πάμε πουθενά! :lol:

Δήμητρα καλά να περάσετε με αδερφούλα και ανηψάκι! Κι εγώ θα σου έλεγα να χαλαρώσεις λίγο γιατί σε βλέπω πολύ αγχωμένη! Και τα κιλά σου μια χαρά είναι! Εγώ μέχρι τώρα έχω πάρει 12. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει σύνολο 16 και τα έχασα πολύ γρήγορα.

Καλά να περάσετε ό,τι κι αν κάνετε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...