Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Ναι ναι πολύ καλό τιπ και βοήθησε αρκετά! Όλα καλά θα πάνε!!!

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε καλά!

Pola μου δεν τον έχω ακούσει τον συγκεκριμένο γιατρό. Ψάχνεις για άλλον?

Δήμητρα έχω ακούσει γι'αυτή την εξεταση αλλά στην αρχή της εγκυμοσύνης. Πάντως γενικά το βάρος που βγάζει ο υπέρηχος πολλές φορές έχει απόκλιση από το πραγματικό. Είτε πάνω είτε κάτω. Την κόρη μου λίγο πριν γεννησω την έβγαλαν 3350 και γεννήθηκε 2800. Ο μπέμπης στην 30 ήταν 1650 αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις.Σε άλλη γνωστή μου βγήκε πιο παχουλό απ'ότι της είχαν πει. Εύχομαι όλα να είναι καλά!

Mammy τέλεια τα νέα σου και με την μπεμπούλα και με το ζάχαρο φυσικά!!! Μπράβο!

Κι εγώ χτες το βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι κοιμόμουν και μόλις ξύπνησα είχα γεννήσει αλλά δεν είχα καταλάβει τίποτα. Δεν είδα το μωρό αλλά όλοι μου έλεγαν ότι είναι καλά και εγώ από τη χαρά μου που μπορούσα να σηkωθώ χοροπηδούσα πάνω στον καλό μου..:lol: :lol:(καθένας με τον πόνο του..χαχαχα!)

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Arma μου στο Ρέα γεννάς??? Μπορείς να μου πεις ποιος είναι ο γιατρός σου?? Δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά...δεν βλέπω να πηγαίνει ο δικός μου εκεί δυστυχώς :?:???::?

Αχ βρε Πόλα μου..και σκέφτεσαι να αλλάξεις ε? Ναι στο Ρέα εκτός απροοόπτου..Τον δικό μου τον λένε Κοτρωνιά Φώτη. Έχει ιατρείο στο Ν.Ηράκλειο και στην Ελευσίνα(εγώ που μένω Περιστέρι με βολεύει η Ελευσίνα γιατί κάνω 10-15 λεπτά να πάω). Αν θες παραπάνω πληροφορίες πες μου και να θες του μιλάω κι εγώ.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλησπερα φιλεναδες,τι κανετε;εγω δοξα τω θεω καλα ειμαι και εφοσον ο μπεμπουλης μου κλωτσαει ολη μερα ειμαι ησυχη που τον ακουω και με κανει να νιωθω ακομα καλυτερα.

Mammy μπραβο για το ζαχαρο,προφανως η διατροφη που κανεις πιανει τοπο οποτε χαλαλι.Ασε που και απο κιλα εφοσον εχασες κιολας εισαι αψογα!

Εγω μιας και η tzamin εθεσε το θεμα των κιλων,ενα θεμα που πληγωνει,ενω ξεκινησα πολυ καλα μεχρι τον 6μηνα,απο εκει και μετα η ορεξη ανοιξε αποτομα.Μεχρι τον 6μηνα ειχα παρει 4,5-5κιλα και τωρα που ειναι να μπω στον μηνα μου σε 6μερες ειμαι στα +11.Αφου ξυπναω το βραδυ,οσο και οταν κοιμαμαι και θελω κατι να φαω εστω μια φρυγανια.Δραμα η κατασταση,γιατι φοβαμαι οτι στον θηλασμο θα κανω τα ...τερατα!!

Tzitzina,κι εγω ολο αλλοκοτα ονειρα ειμαι.Προχθες ειδα οτι μου εκλεψαν στο μαιευτηριο το παιδι και μια αλλη μερα οτι εσπασαν τα νερα και ηθελε να με ξεγεννησει καποιος ο οποιος δεν ηταν γιατρος.Παρανοια σκετη ε;Απο το αγχος μας ειναι!!

Dimista,απο τον γιατρο μας εχω μεινει ευχαριστημενη.Στην επισκεψη μου παιρνει 40ευρω και δινει και αποδειξη.Ξεγενναει στο ΡΕΑ και για εκει παιρνει 1500.

NXbrp3.png

Καλησπερα φιλεναδες,τι κανετε;εγω δοξα τω θεω καλα ειμαι και εφοσον ο μπεμπουλης μου κλωτσαει ολη μερα ειμαι ησυχη που τον ακουω και με κανει να νιωθω ακομα καλυτερα.

Mammy μπραβο για το ζαχαρο,προφανως η διατροφη που κανεις πιανει τοπο οποτε χαλαλι.Ασε που και απο κιλα εφοσον εχασες κιολας εισαι αψογα!

Εγω μιας και η tzamin εθεσε το θεμα των κιλων,ενα θεμα που πληγωνει,ενω ξεκινησα πολυ καλα μεχρι τον 6μηνα,απο εκει και μετα η ορεξη ανοιξε αποτομα.Μεχρι τον 6μηνα ειχα παρει 4,5-5κιλα και τωρα που ειναι να μπω στον μηνα μου σε 6μερες ειμαι στα +11.Αφου ξυπναω το βραδυ,οσο και οταν κοιμαμαι και θελω κατι να φαω εστω μια φρυγανια.Δραμα η κατασταση,γιατι φοβαμαι οτι στον θηλασμο θα κανω τα ...τερατα!!

Tzitzina,κι εγω ολο αλλοκοτα ονειρα ειμαι.Προχθες ειδα οτι μου εκλεψαν στο μαιευτηριο το παιδι και μια αλλη μερα οτι εσπασαν τα νερα και ηθελε να με ξεγεννησει καποιος ο οποιος δεν ηταν γιατρος.Παρανοια σκετη ε;Απο το αγχος μας ειναι!!

Dimista,απο τον γιατρο μας εχω μεινει ευχαριστημενη.Στην επισκεψη μου παιρνει 40ευρω και δινει και αποδειξη.Ξεγενναει στο ΡΕΑ και για εκει παιρνει 1500.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Della suggnwmi pou ksanarwtaw.Ton Xasiako,eipes oti exeis?Den to iksera oti ksegennaei kai sto Rea.Den pairnei polla.Makari kai sto Litw na pairnei tosa.To Litw einai pio konta sto spiti mou.An me voleue to Rea tha pigaina na to dw.Alla,afou mou eipe oti tha mou kanei kali timi,pisteuw na min mou parei polla.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Koritsia,gia ta oneira pou lete oti vlepete egw thelw na dw to eksis oneiro:Exw proseuxithei na dw pws einai emfanisiaka o mpempis mou.1a fora pou piga na ton dw sto oneiro ,ksupnisa kai den ton eida .Kai 1a deuteri fora pou piga na ton dw,eixa dei oti eixa gennisei kai o mpempis koimotan kai piga sto dwmatio tou na ton dw alla, i kounoupiera kalupte to proswpo tou kai den katafera na ton dw.An den dw pote oneiro me ton mpempi,tha kanw upomoni na gennisw,na ton dw 1a kai kali apo konta.Ton fantazomai na gennithei me mauro mallaki.Eseis,exete anupomonisia opws egw?Kalo vradu,koritsia!

Διαφημίσεις

Koritsia ti kanete?Exw kai simera apotries.Suxnouria exete?Emena o mpempis mou den me afinei na koimithw to vradu.Sikwnomai mesa stin nuxta kai pigainw toualetta.Prepei na stamatisw na kanw spitikes douleies otan mpw ston mina mou?Ton loksugga tou mwrou sas ton akoute?Apo telos Genari,exei loksugga o mpempis mou kai akougetai.Klassiki mousiki vazete sto mwro sas?Tou vazw,alla,den antidraei.;Ή den tou aresei ή nanourizetai.Otan gennisoume me to kalo,tha to doume amesws to mwraki mas ή prwta tha to plunoune kai meta tha mas to feroun?Egw,den exw provlima na to dw me ta aimata.Eseis pws protimate?

κοριτσια τι κανετε? να καλως ορισω και εγω τα καινουρια κοριτσια

χαθηκα τον τελευταιο καιρο προσπαθω να αφιερωσω οσο περισσοτερο χρονο μπορω τωρα στην μαριστελλα dimitsa λοιπον το μωρακι σου και να το δεις θα ειναι τελειως διαφορετικο απ οτι ειδες εγω στην μαριστελλα εβλεπα συνεχεια εφιαλτες οχι ονειρα τωρα η αληθεια τιποτα και ουτε σκεφτομαι πως θα ειναι το παιδι συχνοουριες ιδιαιτερες δεν εχω εγω, δουλειες δεν θα σου ελεγα να μην κανεις απλα χαλαρα οτι κανεις μην πιεζασαι δεν υπαρχει λογος, τον λοξυγκα δεν τον ακουω εγω ουτε τις μεγαλης μου δεν το ακουγα κλασικη μουσικη δεν εβαζα ουτε στο ενα ουτε στο αλλο ακουγα την μουσικη που ακουω συνηθως μαι χαρα μου βγηκε το παιδι δεν μπορω να πω χαχα και η τελευταια σου απορια το μωρο απ οσο ξερω στο φερνουν αμεσως να το δεις δεν στο αφηνουν αλλα στο δειχνουν και το φερνουν κοντα σου εμενα ηταν καισαιρκη μου την βαλανε πανω μου την πηρανε της βγαλανε κατι υγρα νομιζω και μετα μου την ξαναφερανε να την δω παλι και μετα την πηγανε για να την καθαρισουν

an1cF220g411210MjUwbHp8MzE3NTU2MGRhfHRvIGtvcml0c2FraSBtb3UgZWluYWk.gif

as1cJNk0g410000Nzc3MTE3ZHwwMDA4OTk2ZHx0byBtb3JvIG1vdSBlaW5haSA.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...