Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Dimista,sorry;αλλα ξεχασα να σου πω πιο πανω.Τρωει απ'ολ α εκτος

απο θαλασσινα(γαριδες,καλαμαρια κτλ) και ξηρους καρπους.Μια φορα στο τοσο θα φαει και λιγα πατατακια,κρουασανακια,κανενα γλυφιτζουρακι και τετοιες βλακειουλες.Του αρεσουν πολυ τα ποπ κορν,οι ρυζογκοφρετες και το κουλουρι Θεσ/νικης.

κοριτισια ,κι εμας ο παιδιατρος μας εχει πει ΟΚ σε όλα εκτος ξηρους καρπους κ οστρακοειδή. Αλλαντικά δεν του εχουμε δωσει ακομη,επισης δεν δινουμε πατατάκια κλπ, και πικάντικα φαγητα.πχ αν φαμε κατι με καρυ ,του ξεχωριζουμε πιο νωρις.πατατακια εχει φαει βεβαια σε καποια γενεθλια και κόλλησε εκει, αλλα δεν του εχουμε παρει.τωρα εχει τρελαθει με τις σοκολατες . του εδωσε καποιος γειτονας κ αυτο ηταν!το μεσημερι πηγα να παρω κατι απο το απεναντι mini market και χωρις να δω του εδωσε η κοπελα πουρακια με σοκολατα.το απογευμα ολο κατι μασουλαει ,αν και σημερα δεν εφαγε αρκετα κ μετα δεν θελει να πιει γαλα.

σημερα ζητησε να μπει στο κρεβατι του και κοιμηθηκε μονος του

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Della , ειχε κανει κ η αδερφη μου περσι αρθροσκόκοπηση και μετα ηταν πολυ καλυτερα το ποδι της. ελπιζω βεβαια να μην χρειαστεις

Lila s mom. ο παιδοτοπος ειναι στον Υμηττο ,λεγεται ΄ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΝΕ ΠΥΖΑΜΕΣ΄. Δευτερα-Πεμπτη εχει 3 ευρω εισοδο για το παιδι.εχει γνωρισει κ τις κοπελες τωρα , τις χαιρεταει ,δινει φιλάκια

Βιβή, ευτυχως δεν επαθες κατι σοβαρο.εγω οταν ημον μικρη εχωνα τα ποδια μου σε οτι τρυπα εβρισκα

7-4-2011

5s7mp3.png

Τζαμιν,αστα σε καταλαβαινω με το αυτοκινητο .κι εγω ειχα παθει σοκ με τα 1300 που ειχαμε δωσει. εμεις να ειμαστε καλα...τι να κανουμε αυτα συμβαινουν

Dimista , ας εχει το βραδυ την πιπιλα αφου δεν ετοιμος. εμεις βαζουμε δαχτυλο,αλλα το εχει μειωσει.εε....εχουν κανει τοσα πολλα τα παιδάκια μας μεχρι τωρα μικρούλια ειναι ακομη

εμεις αντι να ξεφορτωθουμε το καροτσι , παμε βολτες μ αυτο γιατι ο κυριος Ισαάκ βαριεται να περπαταει. μεσα στον σπιτι ή κουνιες ή παιδοτοπο ,ΟΚ. οταν ειναι να κανει διαδρομή , απλωνει τα χερια , χαμογελάει κ 'αγκαλιάαα.

χθες ειπε ''επιιιι'' = γιούπι

κ σημερα ακουσε στην τηλεόραση ''φυσικά'' κ ελεγε 'σισικά''

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα απο την όμορφη Θεσσαλονίκη!!!!!

Μπήκα να πω ένα γεια, τα υπόλοιπα απο αύριο που επιστρέφουμε!

Η δικιά μου τρώει ξηρούς καρπούς, αλλα δε θυμάμαι να σχολιάσω.... :oops:

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα παιδάκια σας το ίδιο!

QVjlp3.png

Καλημέρα κορίτσια....

Πολλές ατυχίες είχαμε τις τελευταίες μέρες ε? Ελπίζω αυτή η εβδομάδα να μας πάει καλύτερα.

Δήμητρα το αυτοκίνητο το έφτιαξα την ίδια μέρα γιατί δεν είχα άλλη επιλογή.

Την Παρασκευή με τα κορίτσια περάσαμε πολύ ωραία... Αποφασίσαμε να το καθιερώσουμε και να το κάνουμε πιο συχνά...

Κατά τα άλλα το ΣΚ ήταν μοναχικό, αφού έλειπε ο άντρας μου κι εγώ με την Έλενα ήμασταν λίγο άρρωστες.

Σήμερα ξημερώματα ήρθε ο άντρας μου. Κι αυτός με περιπέτειες και ατυχίες. Έφτασε στην Αθήνα στις 12.30 το βράδυ κι ενώ κόντευε να φτάσει σπίτι, θυμήθηκε ότι είχε ξεχάσει μια σακούλα με ένα μπουφάν στο αεροδρόμιο. Γύρισε πίσω και με τα πολλά, ευτυχώς το βρήκε. Στον δρόμο για το σπίτι τον σταμάτησε η αστυνομία και του έκανε εξονυχιστικό έλεγχο και αλκοτέστ, και τελικά τον έγραψαν για ΚΤΕΟ (400 ευρώ) :shock:.

Περαστικά μας....

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας, καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Παιδιά τι γίνεται θα βγάλουμε το μήνα ή θα μας βρει και τίποτα χειρότερο?

Το Σάββατο το πρωί είχαμε πάει οικογενειακώς σε ένα κατάστημα και την ώρα που ήμουν εγώ στο ταμείο είχε ο άντρας μου τη μικρή...πως του ξέφυγε και άρχισε να τρέχει σαν τρελή και έπεσε με φόρα πάνω στη τζαμαρία ούτε που το καταλάβαμε!!!! Όπως καταλαβαίνετε γάνιασε στο κλάμα, έγινε μωβ και εκείνη την ώρα την αρπάζει κάποιος δίπλα μου και μου λέει ότι είναι γιατρός...της έδωσε μια σφαλιαρίτσα και αμέσως πήρε ανάσα.

Μετά από λίγο συνήλθαμε όλοι, αλλά όπως καταλαβαίνετε μας βγήκε ξινό!

Το πόδι μου είναι καλύτερα σήμερα και το απόγευμα πάω στο γιατρό να δω το μπεμπέ!

Η Μένια τρώει σχεδόν τα πάντα, αποφεύγω να της δίνω σοκολάτες και γλυκά και αλλαντικά με μέτρο. Ξηρούς καρπούς δεν έχει δοκιμάσει ούτε πατατάκια, ειδικά το δεύτερο απλά δεν έτυχε και είμαι σίγουρη ότι όταν θα δοκιμάσει δε θα την σταματάμε.

Τώρα τελευταία έχει ανακαλύψει τη ζωγραφική και της αρέσει πολύ να καθόμαστε μαζί και να ζωγραφίζουμε. Επίσης της αγοράσαμε για τις γιορτές ένα παιχνίδι με σφινοτουβλάκια και της αρέσει πάρα πολύ. Φτιάχνει διάφορα και μετά τα χαλάει, τα πετάει ψηλά και φωνάζει έκρηξη...κλπ.

Την Πέμπτη που πέρασε βγήκε μόνη της από το παρκοκρέβατο που τη βάζει η μητέρα μου για να κοιμηθεί...και μετά μας έδειξε και πως το έκανε! Σαν τη τσίτα σκαρφάλωσε! Πλέον δε μπορώ να της έχω εμπιστοσύνη ούτε στο κρεβάτι της όταν είναι...θηρίο κορίτσια!

Γεια σας και από μένα!

Περάσαμε ένα ήσυχο ΣΚ!Το Σάββατο ήρθαν σπίτι μας η κουμπάρα μας ,με τον άντρα της και την μικρή τους.

Την Κυριακή πήγαμε στο σπίτι 1ας ξαδέλφης μου.

Κίττυ ο δικός μας,δεν το θέλει καθόλου το καρότσι.Το παίρνουμε μαζί μας μόνο αν πάμε κάπου μακριά .Προτιμάμε να τον βάζουμε στο καρότσι όταν κουράζεται και έτσι γλυτώνουμε την αγκαλιά.Ο ίδιος προτιμάει την αγκαλιά.

Νίνα Νάνα επιστρέψατε?Περάσατε τέλεια ,φαντάζομαι!Τι καιρό σας έκανε?

Τζαμίν χαίρομαι που περάσατε ωραία με τις φίλες σου και καλά θα κάνετε να το καθιερώσετε.Είστε καλύτερα με την Έλενα?Τζαμίν πώς μπήκε έτσι το 2013 για σας?Σας γκαντέμιασαν?

Βιβή είναι καλύτερα η Μένια?Είσασταν τυχεροί που βρέθηκε γιατρός στο κατάστημα.

Μπράβο που της αρέσει η ζωγραφική.Ωραία δραστηριότητα!

Πώς τα κατάφερε και βγήκε μόνη της από το παρκοκρέβατο?Βγήκε και ήρθε σε σας?Ο δικός μου 1α φορά έπεσε από το κρεβάτι και τον βρήκα όρθιο.Την λέξη έκρηξη την είπε καθαρά?Δύσκολη λέξη.Ειδικά το κ με το ρ.

Ο δικός μου με λίγη φαντασία λέει πολλές λέξεις.

Καλό βράδυ σε όλες σας!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Γεια σας και από μένα!

Βιβή είναι καλύτερα η Μένια?Είσασταν τυχεροί που βρέθηκε γιατρός στο κατάστημα.

Μπράβο που της αρέσει η ζωγραφική.Ωραία δραστηριότητα!

Πώς τα κατάφερε και βγήκε μόνη της από το παρκοκρέβατο?Βγήκε και ήρθε σε σας?Ο δικός μου 1α φορά έπεσε από το κρεβάτι και τον βρήκα όρθιο.Την λέξη έκρηξη την είπε καθαρά?Δύσκολη λέξη.Ειδικά το κ με το ρ.

Καλύτερα είναι τώρα, ευτυχώς!

Από το παρκοκρέβατο βγήκε κυριολεκτικά κάνοντας τη τσίτα! Πιάστηκε από τη γωνία, σήκωσε το ένα πόδι πάνω από το κάγκελο και δίνοντας φόρα με το άλλο σκαρφάλωσε μέχρι πάνω. Μετά άρχισε να κάνει κούνια πάνω στο κάγκελο, ρίχνοντας σιγά σιγά το βάρος της προς τα έξω! Τελικά κατάφερε και προσγειώθηκε απέξω και έφυγε τρέχοντας!

Τη λέξη έκρηξη για την ακρίβεια τη λέει έκηκη. Της την έμαθε ο ανηψιός μου καθώς έπαιζαν. Πέταγε ψηλά κάποια παιχνίδια και της φώναζε έκρηξη και μετά από λίγο το έλεγε και εκείνη!

Κορίτσια ο γιατρός χθες μου είπε ότι πρέπει να κάνω αμνιοπαρακέντηση αυτή τη φορά. Κλείνω τα 35 το μάιο και μου είπε ότι και από ιατρικής και από νομικής άποψης το συστήνει!

Αγχώθηκα γιατί θέλει πολύ προσοχή κυρίως το μετά την εξέταση. 2 μέρες στο κρεβάτι, άλλες 3 στο σπίτι και μετά για 2 εβδομάδες ξεκούραση και φυσικά να μη σηκώνω αγκαλιά τη Μένια. Τί θα κάνω και με τον άντρα μου να λείπει κάθε τόσο? Πόσο να αγγαρέψω τη μητέρα μου που και εκείνη έχει πρόβλημα με τα χέρια της?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας, σήμερα σπίτι, δουλειές και βόλτα!!!!

Τζαμίν, όντως ξεφευγεις λίγο με τις συναντήσεις και αφού η Ελενα κοιμήθηκε κιόλας ησουνα και εσύ ήσυχη!

Κιττυ, θα ρωτήσω την κουμπαρα μου που μένει Υμηττό, σίγουρα θα ξέρει τον παιδότοπο!

Dimista, το έκανα τελικά το μανικιουρ αλλα έχουν ανοίξει τα χέρια μου από το κρύο και τα νερά και έχω σοβαρό πρόβλημα!

Εμένα παραδόξως κάθεται στο καρότσι, βέβαια εάν σταματήσουμε θέλει να βγει έξω αλλα δεν αντέχω το κυνηγητό, μόνο εάν ειναι ο άντρας μου μαζί την βγάζω!

Βιβη, και εμένα είχε πέσει στην τζαμαρία ενός καταστήματος και πλανταξε στο κλάμα, θυμάμαι ότι είχε κάνει καρούμπαλο, ευτυχώς που έτυχε ο γιατρός και σας βοήθησε! Οσον αφορα την αμνιοπαρακεντηση, επειδη την έχω κανει, πιστεύω εάν προσέχεις καμία εβδομάδα ειναι εντάξει, τώρα όσον αφορα την αγκαλια ειναι ένα θέμα, τουλάχιστον να έχεις βοήθεια το πρωι και το απόγευμα!

Εγω πάντως καθησα τρεις ημέρες στο κρεβάτι, και μετα πρόσεχα για κανένα εικοσαημερο, που θα την κάνεις, στο Ρεα;

Αυτά προς το παρόν, καλο απόγευμα!!!!

nJ2dp3.png

Γεια σας κορίτσια....

Βιβή φαντάζομαι την τρομάρα που θα πήρες με την Μένια να μην παίρνει ανάσα...σοκ... Αμνιοπαρακέντηση? Ωχ κι εμένα με τρομάζει αυτή η εξέταση. Πώς το είδατε το μωράκι? Ούτε που θυμάμαι τί βλέπεις σε αυτή την φάση. Πάτε στον γιατρό μαζί με τον σύζυγο?

Και η δικιά μου σκαρφαλώνει και σκέφτομαι από Απρίλη- Μάη να της πάρω κρεβατάκι και να καταργήσουμε την κούνια.

Η Έλενα ευτυχώς έχει αρχίσει πάλι και κάθεται στο καρότσια, γιατί δεν μπορώ πια να την σηκώσω για πολύ. Τα μπράτσα μου έχουν αρχίσει να μοιάζουμε με μπράτσα αρσιβαρίστα :tongue:.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Επιστρέψαμε χτες το απόγευμα!

Ο αντρας μου μου έφερε απο Αμερική την the one της dolce gabbana, ειναι υπεροχή!

Εμείς Θεσσαλονίκη περάσαμε υπέροχα, ειναι απίστευτο το πόσο έχει εξοικειωθεί η μικρη και με το ταξίδι και με το αεροπλάνο! Μπαίνουμε αεροδρόμιο και ξέρει ακριβώς που να παει!

Βιβη πολυ ατυχία στην καημενη την Μενια! Η αδελφή μου γέννησε το πρώτο παιδί στα 38 και το δεύτερο στα 39 και δεν έκανε ποτέ αμνιοπαρακεντηση. Το ίδιο και η αδερφή του άντρα μου (το πρώτο στα 36, δεύτερο στα 38 ).

QVjlp3.png

Ψώνισα ένα σωρό πράγματα στη Θεσσαλονίκη :oops:

Εσείς τι πήρατε στις εκπτώσεις;

Εγώ πήρα απο Θεσσαλονίκη μια τσάντα desigual, ένα δερμάτινο μπουφανακι μαύρο, ένα τζιν κολαν, ένα κολαν με ασπρόμαυρα σχέδια (σαν εφημερίδα), μια φουστομπλουζα μπορντω με αραιη πλεξη, την poison hypnotic της Dior, κάτι πιτζαμακια για την μικρη για του χρόνου, ένα σετακι φουστιτσα μπλουζα απο monsoon και κάτι μινερβακια. Της έστειλε κι ο νονός της κάτι ωραία ρούχα.

Καταναλωτικό όργιο!

QVjlp3.png

Γεια σας και από μένα!

Από νέα τίποτα.

Βιβή χαίρομαι που η Μένια είναι καλύτερα!Είναι πολύ έξυπνη,μόνο και μόνο από τον τρόπο που βγήκε από το παρκοκρέβατο.Μην αγχώνεσαι για την αμνιοπαρακέντηση.Όλα καλά θα πάνε.Σκέψου το θετικά,θα ξεκουραστείς για 2 βδομάδες.Αν η Μένια είναι της αγκαλιάς αυτό είναι λίγο αρνητικό που δεν θα μπορείς να την σηκώνεις.Πόσο Μαίου έχεις γενέθλια?Και γω Μάιο γίνομαι 35.

Lila's mom με γεια το μανικιούρ.Και μένα τα χέρια μου γίνονται χάλια από το κρύο.

Τζαμίν ο Κωνστ.όποτε πέφτει κάτω του κόβεται συνέχεια η ανάσα και μελανιάζει.Πιο πολύ τα χείλια του.Και ο δικός μου σκαρφαλώνει.Και στην κούνια του και στο πάρκο.Κάνεις και την γυμναστική σου με την Έλενα.

Νίνα Νάνα καλωςήρθατε ξανά!Ωραίο δώρο σου έκανε ο άντρας σου.Μπράβο του που σε σκέφτεται!Πάντα σου παίρνει κάτι όταν γυρνάει από ταξίδι?Έφερε κάτι για την μικρή?

Λογικό είναι που έχει εξεικοιωθεί.Νόμιζα ότι η αμνιοπαρακέντηση είναι υποχρεωτική από τα 35 και μετά.

Με γεια τα ψώνια που έκανες!Δεν έχω ψωνίσει ακόμη κάτι.

Βιβή κοντεύεις για την αυχενική?

Καλό βράδυ σε όλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...