Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα και απο μένα, σήμερα είμαι σπίτι ευτυχώς γιατί βρέχει απο την άλλη απο χθές παλεύω με κάτι reports τα οποία συνέχισα σήμερα το μεσημέρι, το πρωί έκανα το σπίτι, μαγείρεψα γιατί αύριο δουλεύω και αντί ξεκουραστώ ασχολούμε και με αυτά, να σας πω την πικρή μου αλήθεια μπορεί να είναι λιγότερα τα χρήματα αλλά δεν θα την πάλευα με το παιδί και του έντονους ρυθμούς της δουλειάς!!!

Το άλλο νέο μας είναι οτι απορρίφθηκε η ένσταση που είχα κάνει στο ΙΚΑ για τον ΦΠΑ της θερμοκοιτίδας, τώρα θα προχωρήσουμε σε προσφυγή στο πρωτοδικείο, ρωτήσαμε δικηγόρο, βέβαια δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα έχουμε.

Η Λίλα αυτές τι ημέρες κοιμήθηκε σχετικά νωρίς (10 παρά) αλλά....ξύπνησε γύρω στις 3 φορές τις οποίες ήθελε γάλα, απο φαγήτο άντε να φάει 5-6 κουταλιές αλλά θέλει συνέχεια να μασουλάει, λίγη μπανάνα, μπισκότο, γλκό, τυράκι, ζαμπονάκι κ.α τι θα κάνω δεν ξέρω, βέβαια δεν μπορώ να πω οτι αδυνατίζει, αντιθέτως θα έλεγα, θα το συζητήσω με την παιδίατρο στο επόμενο μας ραντεβού.

Τζαμίν, η παιδίατρος όταν της είπα για το βραδυνό γάλα, μου είπε οτι εφ΄όσον το ζητάει να της δίνω!

Τι έπαθες και εσύ με το αυτοκίνητο, τι να πώ αυτά τα έκτατα σε τέτοιους καιρούς δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά τι να κάνεις που το χρειάζεσαι για τις μετακινήσεις!

Μπράβο επίσης για τα θετικά σχόλια στην συνάντηση των γονέων. Καλά να περάσετε αύριο!!!

Dimista, εύχομαι να μην του λείψει πολύ η πιπίλα, τουλάχιστόν άμα είσαι μαζί του και τον απασχολείς θα ξεχνιέται, εμείς είμαστε τυχεροι σε αυτο το κομμάτι γιατί δεν έχει βάλει ποτέ πιπίλα παρά μόνο στην μαμά μου όταν την πονούσαν τα δόντια της.

ΚΙΤΤΥ, είδες τι ωραία είναι με τον μικρό σου συνέχεια, αλήθεια που είναι αυτός ο παιδότοπος που πάτε, ενδιαφέρον ακούγεται!

Della, καλή εφημερία σήμερα, ευτυχώς που ο Κωνσταντίνος είναι καλύτερα, μήπως τον πείραξε κάτι που έφαγε.

Νινα- Νανα, καλά να περάσετε στη Θεσσαλονίκη, μακάρι να σας κάνει καλό καιρό!

Καλό βράδυ σε όλα τα κορίτσια!!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσακια.Μπηκα για λιγο.

Τζαμιν,νομιζω οτι καλο θα ειναι να χρησιμοποιεις ξυδονερο για τις ψειρες η το σπρευ του ΚΟΡΡΕ με ξυδι(μυριζει ευχαριστα) για να μη βρεθειτε προ εκπληξεων.

Τι επαθε το αυτοκινητο;πακετο τα τοσα λεφτα με το καλημερα σας.

Lila 's mom,τι εννοεις το φπα της θερμοκοιτιδας;δεν τα πληρωνει αυτα το ασφ.ταμειο;ετσι νομιζα μεχρι τωρα.Και ο δικος μου μασουλαει συχνα.Λιγη γαλοπουλα,ρυζογκοφρετες,κριτσινια ολο και κατι ζηταει.Ειναι λιχουδης σαν κι εμενα.

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια!Δεν έχω νέα ,απλά μπήκα για να σας διαβάσω.

Το κόψιμο της πιπίλας τελικά δεν κράτησε πολύ.Εχτές το βράδυ έκλαιγε με λυγμούς και επειδή τον λυπήθηκα του την ξαναέδωσα αλλά του είπα ότι θα στην δίνω μόνο το βράδυ.Επειδή έκανε τα χεράκια του "πάει" για την πιπίλα νόμιζα ότι τελικά δέχτηκε το κόψιμο της πιπίλας αλλά έκανα λάθος.Το μόνο που καταφέραμε ήταν να μην την έχει όλη την ημέρα και να την παίρνει μόνο για τον βραδυνό ύπνο.Η αδελφή μου,μου είπε ότι μάλλον δεν ήταν έτοιμος να την κόψει.Αυτό ακριβώς που έγραψε η Ντέλλα.

Τζαμίν ,δυστυχώς ή ευτυχώς έκανα πισωγύρισμα.9/2 που θα πάμε παιδίατρο θα ρωτήσω την γνώμη του.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Julie μπράβο που πήγαν όλα καλά με την συνάντηση που είχες με τον καθηγητή σου.Πραγματικά κοιμάται πολλές ώρες η Ειρήνη .Πολύ καλό αυτό!

Για το έκζεμα ,τι της βάζεις?

Ντέλλα όποτε έχει άσκημο καιρό και γω πάντα σκέφτομαι ότι ο άντρας μου ταλαιπωρείται και κουράζεται πολύ με την δουλειά που κάνει.Είναι όλη μέρα στους δρόμους.Μήπως έκανε διάρροια που ήταν όλα λερωμένα?Να το προσέξεις,γιατί κυκλοφορεί ίωση γαστρεντερίτιδας.

Τζαμίν τι ζημιά έπαθε το αυτοκίνητό σου που κοστίζει τόσα πολλά?Τι ατυχία που συνέβη με το καλημέρα σας όπως έγραψες και συ.:(

Να βάλεις φάρμακο στην Έλενα.Θα σου πει ο γιατρός ποιο.Αν θες ρώτα τι θα κάνουν και οι άλλες μαμάδες.

Κίττυ συμφωνώ με την Ντέλλα γι αυτό που σου έγραψε.Πολύ τρυφερός ο Ισαάκ!

Lila's mom παρόλο που δεν πήγες στην δουλειά ,πιο πολύ κουράστηκες παρά ξεκουράστηκες.

Και γω την ίδια ερώτηση που σου έκανε η Ντέλλα ήθελα να σε ρωτήσω.

Την Λίλα την αφήνεις να τρώει ζαμπόν?Από αλλαντικά μόνο γαλοπούλα βραστή του δίνω.Όταν φτιάχνω ζαμπονοτυρόπιτα την φτιάχνω με γαλοπούλα για να φάει και ο Κωνσταντίνος.

Τα υπόλοιπα κορίτσια τα αφήνετε να τρώνε τα πάντα, ή αποφεύγετε να τους δίνετε κάποια φαγητά μέχρι κάποια συγκεκριμένη ηλικία?

Καλό βράδυ σε όλες και στα παιδάκια σας.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα. Έσπασε ο καταλύτης στο αυτοκίνητό μου :(. Προσοχή στους καταλύτες σας!!!

ΚΙΤΤΥ είναι ευκαιρία να ευχαριστηθείτε ο ένας τον άλλο...

Lila's mom μπορεί εμένα να μου είπε να της το κόψω λόγω του βάρους της... Ελπίζω να βρείτε άκρη με το ΙΚΑ... καλό κουράγιο...

Δήμητρα εσύ ξέρεις το παιδάκι σου καλύτερα από τον καθένα... αφού έκρινες ότι δεν ήταν έτοιμος να αποχαιρετήσει την πιπίλα του, μάλλον έχεις δίκιο. Εγώ από φαγητά της δίνω τα πάντα πια. Και ζαμπόν της δίνω αλλά προτιμάει γαλοπούλα καπνιστή φουαντρέ. Επίσης της αρέσουν πολύ τα λουκάνικα και το παριζάκι.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας φιλενάδες! Τι μέρα η χθεσινή...είχε αποκαλύψεις, ατυχήματα και αναποδιές!!!

Φτάνοντας στο σπίτι και αφού πάρκαρα και περπατούσα προς το σπίτι έπεσε το πόδι μου μέσα στην τρύπα του ρολογιού της ΕΥΔΑΠ! Που κανονικά δεν ήταν τρύπα, ήταν σκεπασμένη με σιδερένιο κάλυμμα που έχει σκουριάσει και μόλις το πάτησα έφυγε. Το πόδι μου είναι πολύ πρισμένο αλλά ευτυχώς δε χτύπησα περισσότερο!!!

Καλησπερα φιλεναδες.Μολις ξαπλωσα να ξεκουραστω κι εγω.Ο αντρας μου ειναι απογευμα κι ευτυχως ο Κωνσταντινος κοιμαται εδω και μια ωρα.

Απο τον Οκτωβριο ειχα ενοχλησεις στο αρ.γονατο.Ηταν τοτε που καποιοι ενοικοι στην πολυκατοικια δεν πληρωναν κοινοχρηστα και μας ειχαν κοψει το κοινοχρηστο ρευμα.Το αφηνα το αφηνα και τον τελευταιο καιρο(μετα τις γιορτες)αρχισα να μη μπορω να το λειτουργησω καλα.Δεν μπορω να κανω βαθυ καθισμα ουτε να σηκωθω αν σκυψω,δεν μπορω να ανεβοκατεβω σκαλοπατια και λογω της ορθοστασιας στη δουλεια ποναω κι εκει.Ε σημερα πηγα επιτελους ορθοπεδικο.Εχω ρηξη εσω μηνισκου.Κανονισα την Τεταρτη να παω για μαγνητικη και αν επιβεβαιωθει η διαγνωση του θελει αρθροσκοπηση δηλ.χειρουργειο.Τελεια ε;Ωραια θα μου παει το 2013.Περσι στις 31/1 χειρουργησα το μορφωμα του στηθους φετος κουτσαθηκα.Και να σκεφτειτε οτι την Κυριακη εχω γενεθλια οποτε και περσι και φετος σκατα γενεθλια.Δεν θελει βρε παιδι μου ο Θεουλης να μεγαλωσω φαινεται!

NXbrp3.png

Βιβη,τι επαθες κι εσυ βρε κοριτσακι μου.Ελπιζω να το εχεις βαλει σε κανενα μαξιλαρακι λιγο ψηλα να μην πονας.Και σου ετυχε τωρα που δεν μπορεις να πιεις και τιποτα.Περαστικα σου βρε παιδακι μου και προσεχε.Προσεχε πολυ.

Τζαμιν,λογικα τωρα εισαι με τις φιλες σου.Καλα να περνατε.

Και ο δικος μου αδυναμια στα λουκανικα(τσακιζει τα λουκ.κοκτεηλ κοτοπουλου μιμικος και αντουμυρισει ψητο λουκανικο χοροπηδαει!)και στο φιλ.γαλοπουλακι.Τυρια κασερια ουτε να τα φτυσει.

Dimista,μην σε πιανει πολυ αγχος για την πιπιλα.Ο γιατρος λογικα θα σου πει να την κοψετε και για να μην του κανει θεμα στα δοντια.Εσυ ομως τον αφουγκραζεσαι καλυτερα κι απ τον καλυτερο επιστημονα.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια,τι παλιοβροχη ηταν αυτη;Ο αντρας μου εφυγε στις 16.20 απο Νικαια και εφτασε Μαρουσι 18.50.Ευτυχως του ειχα φτιαξει καφε και ειχε μαζι του.

Καλο βραδυ και καλο Σαββατοκυριακο!

NXbrp3.png

Dimista,sorry;αλλα ξεχασα να σου πω πιο πανω.Τρωει απ'ολ α εκτος

απο θαλασσινα(γαριδες,καλαμαρια κτλ) και ξηρους καρπους.Μια φορα στο τοσο θα φαει και λιγα πατατακια,κρουασανακια,κανενα γλυφιτζουρακι και τετοιες βλακειουλες.Του αρεσουν πολυ τα ποπ κορν,οι ρυζογκοφρετες και το κουλουρι Θεσ/νικης.

NXbrp3.png

Γεια σας και απο εμένα, μόλις κοιμήθηκε η Λιλα, σήμερα έφυγα γύρω στις 2 απο την δουλεια γιατι τότε μπορούσε ο άντρας μου να ερθει να με πάρει, το απόγευμα είχα ραντεβού για μανικιουρ και έφυγα απο το σπίτι την ώρα που δυνάμωσε η βροχή, περιττό να σας πω ότι έγινα χάλια και πισωγυρισα τον δρόμο για να βρω απο που θα περναγα απέναντι, φυσικά μόλις έφτασα σταμάτησε η βροχή, τυχερούλα είμαι......

Οσον αφορα τον ΦΠΑ βγήκε το 2010 ένας νόμος όπου πρόσθεσαν φόρο σε όλες τις νοσοκομειακές παροχές και ενώ πρέπει να καταβληθεί απο τα ασφαλιστικά ταμεία στους ασφαλισμένους, κάνουν τα κορόιδα και δεν το δίνουν, υπάρχει εγκύκλιος που αναφέρει ότι καταβάλλεται από τα ταμεια, τέλος πάντων, δώσαμε σήμερα όλα τα έγγραφα στην δικηγόρο ώστε να μελετήσει τη υπόθεση και θα μας πει εάν αξίζει να κάνουμε προσφυγή, τουλάχιστον να μην επωμιστουμε με επιπλέον έξοδα, γιατι ηδη χρωστάμε αυτο το πόσο στο Ιασώ!

Della, εύχομαι η μαγνητική να δείξει όσον το δυνατόν λιγότερο πρόβλημα και να μην κάνεις καμμία επέμβαση, άλλωστε πριν γίνει οποιοδήποτε χειρουργείο, κάνουν ενεσιμες θεραπείες, δεν το συζητήσες με τον γιατρό αυτο το ενδεχόμενο;

Να μην στεναχωριεσαι, όλα καλά θα πανε!!!!

Dimista, βασικά της δίνω παριζα junior στο τοστακι με κασερι, αλλα της δίνω πιο σπάνια ζαμπον, σήμερα στην μητέρα μου έφαγε μαυροματικα φασόλια, σαλάτα και φέτα, επίσης της αρέσει πολυ το τυρί και εμάς μας αρέσουν τα λουκάνικα!!!

Με την πιπιλα θα κανείς υπομονή, θέλει τον χρόνο του για να την αποχωριστεί!!

Τζαμίν, καλά να περάσετε σήμερα!!!!

Βιβη, περαστικά και επωφελήσου το Σ/Κ να ξεκουράσεις το πόδι σου!

Καλο σας βράδυ!!!!

nJ2dp3.png

Γεια σας και από μένα!

Από νέα ,τίποτα σήμερα.

Τζαμίν πότε θα είναι έτοιμο το αυτοκίνητο?Να περάσετε τέλεια σήμερα με την γυναικοπαρέα που κανόνισες!

Αχ βρε Βιβή!Τι ήταν αυτό που σου συνέβη!Να ξαπλώσεις να το ξεκουράσεις το πόδι σου μέχρι να ξεπρηστεί.Και γενικά να προσέχεις πολύ ειδικά τώρα που είσαι στην αρχή της εγκυμοσύνης.Περαστικά!

Ντέλλα πολύ ταλαιπωρία ο άντρας σου σήμερα!

Αχ βρε Ντέλλα τι έπαθες και συ!Μακάρι να μην χρειαστεί να κάνεις χειρουργείο και να το γλυτώσεις.

Από αλλαντικά μόνο γαλοπούλα του έχω δώσει .Αλλά έχει φάει και παριζάκι σε σουφλέ.Ούτε ο δικός μου έχει φάει ξηρούς καρπούς εκτός αν το σύκο πιάνεται ως ξηρός καρπός.Ρυζογκοφρέτες δεν τρώει πια.Όταν ήτανε πιο μικρός δεν έτρωγε γλυκά ούτε να δοκιμάσει δεν ήθελε.Τώρα τρώει.Του αρέσουν τα γλυκά που έχουν σοκολάτα και τρελαίνεται για kinder.Αλλά όλα αυτά με μέτρο.Ντέλλα μου έδωσες ιδέα για το κουλούρι Θεσσαλονίκης.Δεν του έχω πάρει ποτέ.Μπάρες δημητριακών θέλω να του πάρω.Ελπίζω να μην ακούγομαι αυστηρή που δεν τον αφήνω να τρώει τα πάντα!

Καλό βράδυ και καλό ΣΚ σε όλες και σε όλα τα παιδάκια!

Lila's mom τελικά έγινε το μανικιούρ?

Ελπίζω να μην χρειαστεί να πληρώσετε επιπλέον έξοδα.Δεν ήξερα ότι υπάρχει παριζάκι junior.Εμείς στο τοστ του βάζουμε γραβιέρα .Είναι το αγαπημένο του τυρί.Όταν δεν κάνεις υπερωρίες πάντα 2 σχολάς?

Τα μαυρομάτικα της άρεσαν?

Καλό βράδυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...