Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας και από μένα!

Κορίτσια την Δευτέρα,κόψαμε την πιπίλα.Παρόλο που δεν είχα ακόμη σκοπό ήταν 1α ξαφνική απόφαση.Του είχα πάρει 1 βιβλιαράκι με τίτλο οι πιπίλες δεν είναι για πάντα και του το διάβαζα μέχρι να καταλάβει ότι σιγά σιγά πρέπει να κοπεί.Από μέσα Σεπτέμβρη είχε γίνει πιπίλας παρόλο που την ήθελε μόνο για τον ύπνο.Ξαφνικά έγινε και επειδή δεν μπορούσα να τον βλέπω όλη την ημέρα με την πιπίλα του πήρα αυτό το βιβλιαράκι και την Δευτέρα το βράδυ είπαμε αντίο πιπίλα ,αντίο για πάντα.Αλλά έχω καταλάβει ότι του λείπει γιατί ο κακομοίρης κλαίει μέχρι να τον πάρει ο ύπνος.Είναι ακόμα αρχή.Στενοχωριέμαι να τον βλέπω συνέχεια έτσι :cry: και του κάνω παρέα μέχρι να τον πάρει ο ύπνος και του λέω να παίρνεις αγκαλιά το ντουντού σου,που σε αγαπάει και το αγαπάς και από δω και πέρα αυτό θα έχεις για παρέα όταν θα κοιμάσαι.Αν το κλάμα συνεχιστεί πολλές μέρες ακόμη λέτε να του την δίνω μόνο το βράδυ και να βρω άλλο τρόπο να του την κόψω εντελώς?:confused:

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ντέλλα ξαναέκανε εμετό ο Κωνσταντίνος ?Τους μισώ τους εμετούς .Ειδικά όταν γίνονται στο κρεβάτι αργά το βράδυ,γιατί τα βγάζουν όλα ότι έχουν φάει όλη μέρα και γίνεται ένας χαμός.Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα με πιάνει πανικός.Δυο φορές έχει κάνει στο κρεβάτι του και η ώρα ήτανε 00.00 ή 00.30.

Και περνάει και κάτω από το σεντόνι ,στην στρωματοθήκη.Και μετά όλα πλυντήριο.

Ντέλλα ο μικρός της ξαδέλφης μου επειδή πηγαίνει παιδικό ξυπνάει το πρωί 06.00 ή 06.30 και επειδή έχει συνηθίσει από τον παιδικό την ίδια ώρα ξυπνάει και τα ΣΚ.Όπως ο δικός σου.

Lila's mom όποτε βρείτε ευκαιρία να πάτε Ναύπλιο.Εμένα μου αρέσει πολύ!

Ο δικός μου κοιμόταν 9.35 αλλά από την Δευτέρα που κόψαμε την πιπίλα κοιμάται 11.30.:(

Della είναι καλά ο Κωνσταντίνος? Πάντως κυκλοφορούσε πρόσφατα μια ίωση με εμετό. Η κοπέλα πήρε 6 ευρώ την ώρα. Όταν την ρωτήσαμε για την αμοιβή, μας είπε "ότι θέλετε", αλλά ο άντρας μου της είπε ότι είναι καλύτερα να είμαστε συγκεκριμένοι για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Γιατί μπορεί να θέλουμε να το κάνουμε συχνά και η κοπέλα να μην είναι ευχαριστημένη με τα χρήματα που της δίνουμε και να μην έρθει την επόμενη φορά. Οπότε μας είπε ότι οι τιμές είναι 5-6 ευρώ την ώρα και ο άντρας μου είπε να ξεκινήσουμε με 6 και αν το κάνουμε πολύ συχνά το ξανασυζητάμε.

KITTY στον άλλο παιδότοπο που του αρέσει, μπαίνει χωρίς εσένα? Η δικιά μου με θέλει μαζί της μέσα στον παιδότοπο, είναι φοβιτσιάρα μου φαίνεται.

Καλησπέρα :P

ναι,απο την πρωτη φορά μπήκε χωρις εμένα και ουτε καν με ζηταγε. Βεβαια καθομουν σ ενα τραπεζακι απ εξω και τον εβλεπα. την επομενη φορα ηρθε κ μια φιλη μου και κατσαμε στα εξω τραπεζάκια για καπνιζοντες και σε καποια στιγμη ηρθε μονος του για νερο. του αρεσει παρα πολυ , δεν κρατιεται για να μπει.

ο παιδοτοπος του mall ,ειχε μονο μπαλάκια κ τσουληθρες, ενω εκει που παμε εχει κ φουσκωτο και αλλα παιχνίδια (αυτοκινητα,καροτσια σουπερ μαρκετ,φουρνο, ψυγειο κλπ) και ασχολειται με όλα

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Ντέλλα ξαναέκανε εμετό ο Κωνσταντίνος ?Τους μισώ τους εμετούς .Ειδικά όταν γίνονται στο κρεβάτι αργά το βράδυ,γιατί τα βγάζουν όλα ότι έχουν φάει όλη μέρα και γίνεται ένας χαμός.Δεν ξέρω για σένα αλλά εμένα με πιάνει πανικός.Δυο φορές έχει κάνει στο κρεβάτι του και η ώρα ήτανε 00.00 ή 00.30.

Και περνάει και κάτω από το σεντόνι ,στην στρωματοθήκη.Και μετά όλα πλυντήριο.

Ντέλλα ο μικρός της ξαδέλφης μου επειδή πηγαίνει παιδικό ξυπνάει το πρωί 06.00 ή 06.30 και επειδή έχει συνηθίσει από τον παιδικό την ίδια ώρα ξυπνάει και τα ΣΚ.Όπως ο δικός σου.

Lila's mom όποτε βρείτε ευκαιρία να πάτε Ναύπλιο.Εμένα μου αρέσει πολύ!

Ο δικός μου κοιμόταν 9.35 αλλά από την Δευτέρα που κόψαμε την πιπίλα κοιμάται 11.30.:(

κι εμας,εκανε εμετό ενα βραδυ ,ευτυχως το περισσοτερο στο χερι μου ,αλλα λερωσε κ τα δικά μας σεντόνια. στεναχωρήθηκε κιόλας ,τα εδειχνε με χεράκι του:cry:

απ οτι ξερω οσα παιδακια πανε παιδικο, αυτο το προγραμμα ακολουθούν και δυστυχως για τους γονεις ξυπνάνε και το ΣΚ νωρις

κι εμενα ,μ αρεσει πολυ το Ναυπλιο:P

7-4-2011

5s7mp3.png

Lila's mom η συνάντηση γονέων πήγε πολύ καλά. Μου είπαν ότι είναι από τα πιο χαρούμενα παιδάκια, και γενικά υπάκουη και καλή. Μόνο που δεν θέλει να έχουν κλειστές πόρτες (κώλυμα). Δεν ξέρω τί είναι αυτό. Θέλει να έχει επαφή με όλο τον χώρο, να βλέπει τί γίνεται και έξω από την τάξη της. Κατά τα άλλα όλα καλά.

Βιβή τί ημερομηνία σου έδωσε ο γιατρός?

Νίνα νάνα κι εγώ την Κυριακή που μας πέρασε ξεστόλισα. Καλά να περάσετε Θεσσαλονίκη.

πολυ ωραια που ειναι χαρουμενη στον παιδικό. εγω το σκεφτομαι σαν εφιάλτη.αλλα αν δεν δουλευω ,δεν θα τον παρουν ετσι κι αλλιως

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Νίνα Νάνα πόσο θα κάτσει ο άντρας σου Αμερική?Καλό ταξίδι για Θεσσαλονίκη και να περάσετε τέλεια όπως πάντα!

Ωραίο τραπέζι τους έκανες!

Κίττυ χάρηκα που έμαθα νέα σου!Περνάτε πολύ ωραία με τον Ισαάκ!Να τον χαρείς τώρα που κάθεσαι .Τι ώρα τον βάζεις για ύπνο?Μέχρι να κοιμηθεί είναι στο κρεβάτι του ή όρθιος?

Βιβή έχει αρχίσει να φαίνεται η κοιλιά σου?Το Μένια από που βγαίνει?

Τζαμίν και μένα μου αρέσει πολύ όταν έρχεται η Τετάρτη.Ο Κωνστ.ευτυχώς δεν ξαναέκανε εμετό .Από τις φωτ.που έχεις στο φβ η Έλενα φαίνεται 1α χαρά.Δεν φαίνεται ότι είναι 13 κιλά.Είναι και ψηλή.Η μικρή της κουμπάρας μου,που κοντεύει 17 μηνών είναι 14 κιλά.Τι έχεις να πεις γι αυτήν?Οπότε η Έλενα είναι 1α χαρά.

Ωραία θα περάσετε την Παρασκευή!:-P

Καλό μεσημέρι σε όλες!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Χάθηκα γιατί έπεσε δουλειά, σήμερα είχα συνάντηση με τον καθηγητή μου κι έπρεπε να βγάλω αρκετή δουλειά. Όλα καλά όμως, την επόμενη εβδομάδα πάλι. Γράψατε πολλά και δεν θυμάμαι τί να πρωτοσχολιάσω!

dimista κι εμένα παίρνει πιπίλα στον ύπνο, σε κάποια φάση έκανε αυτό που λες την ήθελε όλη μέρα αλλά κι εμένα μου την έσπαγε και της την έκοψα την μέρα, της είπα πως οι πιπίλες κοιμούνται την μέρα και το έχαψε χαχαχα! Για το βράδυ δεν έχω τολμήσει να της την κόψω, αλλά αν τα καταφέρεις θα είναι μεγάλο βήμα και κατόρθωμα!Ελπίζω να τα πάτε μια χαρά!

Εμένα κοιμάται μεταξύ 7:30-8:30, και ξυπνάει κατά τις 7 με 7:30, μέσα στην μέρα κοιμάται γύρω στις 12:30 για 1,5 ώρα. Τελικά κοιμάται πολύ νωρίς η δικιά μου!!! Βέβαια εδώ νυχτώνει από τις 5, νομίζω πως παίζει ρόλο και αυτό. Και γενικά τον Χειμώνα κοιμάται πιο πολύ από ότι το Καλοκαίρι.

Τζαμίν μια χαρά πήγε ε? Η Έλενα δεν είχε κανένα πρόβλημα με την κοπέλα!!Χαίρομαι πολύ, φαντάζομαι το ευχαριστηθήκατε!!Είναι πάρα πολύ καλό που έρχεται η ίδια κοπέλα που την ξέρει από τον σταθμό, αλλιώς πιστεύω δεν θα της ήταν τόσο εύκολο.

Βιβή λες να γεννήσεις 15αύγουστο?

della πώς είναι ο μικρός? Ελπίζω να μην έκανε ξανά εμετό.

Kitty δεν το πιστεύω ότι βάζει και βούτυρο στο ψωμί!!!!!!!!!!!!!Είναι φοβερός!!!Τί ωραία που περνάτε τόσες όμορφες στιγμές μαζί, φαντάζομαι πως όσο έχει δεθεί αυτός άλλο τόσο έχεις δεθεί κι εσύ!

6237481d19.png

Νίνα-Νανά να περάσετε τέλεια!!!!Μμμμ τέλεια τα σουβλάκια όπως τα περιέγραψες, και η μους σοκολάτα, τί μου έκανες!Έχω όρεξη για σοκολάτα αυτές τις μέρες και δεν έχουμε στο σπίτι!!!

Η Ειρήνη έχει μόνιμα μύξες, μην το ψάχνεις. Τώρα με τα χιόνια έχει γεμίσει κι έκζεμα στο προσωπάκι της, άσε χάλια!

6237481d19.png

Η μικρή μου με την κόρη της childminder έχουν γίνει κολλητές!Όλη μέρα λέει το όνομά της, και το πρωί που την πηγαίνουμε αγκαλιάζονται φιλιούνται και πάνε χεράκι χεράκι να παίξουνε!!Εμάς δε βιάζεται να μας διώξει :D:D:D Πολύ το χαίρομαι!!!

6237481d19.png

Καλημερα κοιτσια!Μονη στο σπιτι!Σημερα δουλευω 12-19.00(εφημερευω)και οι αντρες μου ειναι δουλεια ο ενας και σχολειο ο αλλος.Θα τους φτιαξω τορτελινια σε λιγο να τους αφησω για το μεσημερι.Παλιοκαιρος ε;Ο αντρας μου πηγε δουλεια με τη μηχανη μη τυχον καθυστερησει το μεσημερι με το αυτοκινητο και ο καημενος ταλαιπωρηθηκε.Ο,τι αδιαβροχα και να βαλεις αν ριχνει βροχη γινεσαι σκ@τ@.

Ο Κωνσταντινος ευτυχως δεν ξαναεκανε εμετο και ειναι καλα.Προχθες ολη μερα δεν ειχε κανει κακα και χθες γεμισε τα παντα.Οταν ηρθε απ'το σχολειο και τον ειδα με αλλα ρουχα κεφτηκα:ωχ!Βρε κοριτσια,ακομα και οι καλτσες ηταν λερωμενες!Τα κοριτσια στο σταθμο τι τραβανε!Σκεφτεσαι να χεζονται ετσι τοσα παιδακια;του ειχαν αλλαξει ολα τα ρουχαεσωρουχο,καλτσες,φορμα,του τα ειχαν πλυνει και μου τα εφεραν σε σακουλα!Πρεπει να ξελαφρωσε ονως!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Βιβη,αν θα μπορουσες να επιλεξεις το φυλο του μωρου τι θα επελεγες;κοριτσι η αγορι;σκεφτηκατε και ονοματα;

Dimista,πιπιλα παιρνει μονο στον υπνο ο δικος μου και δεν τον βλεπω ετοιμο ακομα να την κοψει,τη γουσταρει πολυ.Μακαρι να τα καταφερετε.Προσοχη μονο μην κολλησει με το ντουντου και πρεπει να κοψετε εκεινο μετα.

Νινα-Νανα,τι ωραια που θα ξαναφυγετε!Εμεις επανω το καλοκαιρι παλι θα παμε!

NXbrp3.png

Τzamin, ωραια θα περασετε με τα κοριτσια στο σπιτι.

Πολυ ωραια που τα παει καλα η Ελενα στο σχολειο.Εμενα ο δικος μου οταν τον μαλωσουμε ζηταει τη δασκαλα του,φωναζει Τικηηη δηλαδη Κικηηηη.

Lila's mom,εχω παει διακοπες Ναυπλιο δυο φορες και αλλες 4-5μονοημερες και αν μου ελεγες να ξαναπαω εφευγα και τωρα ακομα.

NXbrp3.png

Κitty,ωραια περνατε μαμα και γιος.Μπορει να σου συνεβη αυτο με τη δουλεια,αλλα αυτα που ζεις με τον Ισαακ ειναι ανεκτιμητα και δεν ξαναγυριζουν πισω.

Julie,πολυ ωραια τα πας στη σχολη,μπραβο.Ωστε η Ειρηνη εχει τη φιλη της και πιανονται απ'το χερι και φευγουν ε;κι εμεις οι γονεις ανυπαρκτοι ε;ε ρε τι μας περιμενει ακομα!

Καλα να περασετε κοριτσακια μου.Φιλακια πολλα!

NXbrp3.png

Κορίτσια καλημέρα....

Σήμερα έπαθε το αυτοκίνητό μου ζημιά την ώρα που ερχόμουν δουλειά και άρχισε να κάνει έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Το άφησα σε ένα συνεργείο δίπλα στην δουλειά μου και η λυπητερή είναι 435 ευρώ :shock:. Με το καλημέρα σας :evil:.

Δεν μπορώ να το ξεπεράσω.....

Τέλος πάντων....

Δήμητρα, αναφορικά με την πιπίλα, θα σε συμβούλευα να μην κάνεις πισωγύρισμα. Αφού την πήρατε την απόφαση και κάνατε την αρχή, θα το συνηθίσει. Αν του την ξαναδώσεις θα έχετε ταλαιπωρηθεί τσάμπα 3 μέρες. Ρώτα και τον γιατρό σας. 17 μηνών 14 κιλά? Υπάρχουν και χειρότερα δηλαδή.

Στο σχολείο της Έλενας έχουν κρούσμα ψειρών. Τί κάνω? της βάζω φάρμακο προληπτικά? Θα ρωτήσω και γιατρό το απόγευμα.

Βιβή στην κολλητή μου έχει δώσει 20/8 αλλά επειδή θα κάνει καισαρική θα πάει νωρίτερα. Μαζί θα τα κάνετε τα φασολάκια σας :tongue:.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Κitty,ωραια περνατε μαμα και γιος.Μπορει να σου συνεβη αυτο με τη δουλεια,αλλα αυτα που ζεις με τον Ισαακ ειναι ανεκτιμητα και δεν ξαναγυριζουν πισω.

Julie,πολυ ωραια τα πας στη σχολη,μπραβο.Ωστε η Ειρηνη εχει τη φιλη της και πιανονται απ'το χερι και φευγουν ε;κι εμεις οι γονεις ανυπαρκτοι ε;ε ρε τι μας περιμενει ακομα!

Καλα να περασετε κοριτσακια μου.Φιλακια πολλα!

οντως ειναι ανεκτίμητο και πολύ σημαντικό,τωρα νιώθω οτι τον γνωρίζω πραγματικά.πριν συνεχεια ετρεχα να κανω τα απαραιτητα κ να παω στην δουλειά:cry:βεβαια ειναι κ κουραστικό,καποιες φορες:oops:

αλλα τοσες αγκαλιες κ φιλια που εισπρατω...........με αποζημιωνει

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...