Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα και παλι ομορφες.dimista καλως ηρθες κοντα μας.Κι εγω στο πρωτο μου παιδακι ειμαι εγκυος και ομολογω οτι εδω τα κοριτσια θα διαπιστωσεις οτι ειναι η καλυτερη συντροφια τοσο για να μιλας με καποιον που εχετε τις ανησυχιες οσο και για συμβουλες απο κοπελες με αναλογες εμπειριες.Εχουμε τον ιδιο γιατρο αλλα εγω σκεφτομουν για γεννα στο ΡΕΑ.Βεβαια,αν με παει με προγραμματισμενη καισαρικη μπορει να επιλεξω το αρεταιειο με δεδομενο οτι σαν χειρουργειο πιστευω οτι οπου και να το κανω θα ειναι το ιδιο,ενω στον φυσιολογικο τοκετο,θελεις να ακουσεις και τον καλο λογο και να σε εμψυχωσουν τις δυσκολες εκεινες ωρες.

mammy3,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!!Ευχομαι να εισαι γερη κι ευτυχισμενη.Με το καλο να υποδεχτεις το νεο μελος στην οικογενεια σου!Η τουρτα τι γευση ειχε;σαν να την φανταζομαι,μου ανοιξε η ορεξη,και δεν εχω κανεναν να στειλω να μου φερει κανενα γλυκακι.

NXbrp3.png

Κορίτσια καλημέρα!

Ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σας,με το καλό τα μωράκια μας!!!

:D:D:D

Ειμαι χαρουμενη και με το ζαχαρο μου, με 3 κομ. πιτσα και ενα μικρο κομματι τουρτα μετα απο μια ωρα ηταν 93!!!!!!:D

Παω να ετοιμαστω για το γιατρο, αργοτερα θα σα πω νεα, φιλακια!!!

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Κορίτσια καλημέρα!

Ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σας,με το καλό τα μωράκια μας!!!

:D:D:D

Ειμαι χαρουμενη και με το ζαχαρο μου, με 3 κομ. πιτσα και ενα μικρο κομματι τουρτα μετα απο μια ωρα ηταν 93!!!!!!:D

Παω να ετοιμαστω για το γιατρο, αργοτερα θα σα πω νεα, φιλακια!!!

Σούπερ!! Τέλεια νέα, μπράβο!!! :D:D:D

Καλημέρααααα!!!

0b1qp2.pngPaB8p3.png

qjfzp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! MAMY 3 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩΣ ΤΟ ΙΚΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΩΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΤΙΚΕΤΩΝ ΕΩΣ 28/2/2011 ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΜΗΤΩΟ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα και από εμένα!!!

Mammy χρόνια πολλά & καλά σου εύχομαι και συγχαρητήρια για το ζάχαρο. Περιμένουμε τα νέα σου από τον γιατρό.

Δήμητρα καλωσήρθες στην παρέα μας και με το καλό ο μπέμπης σου. Το ΡΕΑ είναι καινούριο μαιευτήριο δίπλα από το Πλανητάριο. Έχει περίπου 2-3 μήνες που λειτουργεί. Έκανα εκεί μια εξέταση τελευταία και μου έκαναν και ξενάγηση. Είναι πολύ ωραίο και οι τιμές του είναι στα ίδια επίπεδα με το ΛΗΤΩ. Κι εγώ για το ΛΗΤΩ ξεκίνησα αλλά μεταφέρθηκε ο γιατρός μου και βέβαια τον ακολούθησα.

Della μου εύχομαι τα καλύτερα για εσένα και το μωράκι σου.

Με τα κιλά μας πώς προχωράμαι κοριτσάκια μου? Εγώ μόλις μπήκα στον 8ο και είμαι +9. Στους δύο τελευταίους μήνες μπαίνουν πολύ εύκολα ε? :?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας γυρισαμε!

Ολα καλα, η μικρη μου ειναι 2400 Kg και θα ξαναπαω σε 2 εβδομαδες.Αν συνεχισουμε ετσι δεν θα χρειαστει να μπω νωριτερα και υπολογιζει την καισαρικη στις 4/4!

Αντε 30 μερουλες!!!!!

Tzamin, σε ευχαριστω, μια χαρα εισαι με τα κιλακια!Εγω τον προηγουμενο μηνα ημουν στον +14 με +15 αρχισα τη διατροφη λογω ζαχαρου και εχασα σχεδον τρια κιλα.Οποτε ειμαι +12 και αφου προσεχω, αναγκαστικα, ή δεν θα παρω αλλο ή πολυ λιγο.Ειναι το μοναδικο θεμα που δεν με αγχωνει γιατι μετα τα χανεις, στο 1ο ειχα παρει 23 κ στο 2ο 15!!!

Δημητρα δεν συνεργαζετε πλεον ο γιατρος μου με το Λητω γι αυτο παω Ιασω.

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Καλημέρα σε όλες!

Ξεκινάω από την εορτάζουσα! Μummy 3 xρόνια πολλά και καλά! Να τα εκατοστήσεις και με το καλό το μωράκι σου... Δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω για το ζάχαρο. Έχω κάνει ήδη παραγγελιά στον άντρα μου μια σοκολατόπιτα τη μέρα που θα γεννήσω! Η μικρή σου είναι πολύ καλή στα κιλάκια της. Εμένα πριν δύο εβδομάδες ήταν 2200 kg, θα ξαναπάω τώρα σε 9 μέρες που θα μπω στο μήνα μου. Φωτο δεν ξέρω πως μπαίνει, αλλά πιστεύω θα βρω την άκρη.

Tzamin σε βρίσκω πολύ θαρραλέα που δε θες επισκληρίδιο, εγώ ούτε που το διανοούμαι, είμαι πολύ φοβιτσιάρα. Όσο για τα κιλά είμαι στα +12, έχω διαβάσει ότι τον τελευταίο μήνα δεν παίρνεις και μάλιστα μπορεί και νά χάσεις κανα-δυο. Θα μας πουν και τα υπόλοιπα κορίτσια που έχουν εμπειρία.

Della μη στενοχωριέσαι για το λώρο. Αν υπήρχε πρόβλημα τώρα, θα σε είχε βάλει ήδη μέσα ο γιατρός σου, υπομονή και όλα καλά θα πάνε.

Dimitra καλώς ήρθες. Στο Λητώ έχει γεννήσει μια φίλη μου και γενικά έμεινε ευχαριστημένη. Είναι και εμένα το πρώτο μου παιδάκι....

Βλέπω ότι ο ύπνος μας δυσκολεύει όλες! Ελπίζω όλα τα μπεμπάκια να βγουν ήσυχα και να τον απολαύσουμε μετά. Εν τω μεταξύ όταν κοιμάμαι, όλο βλέπω στο όνειρο μου πως έχω γεννήσει και ξεχνάω το παιδί, ότι δεν του έχω πάρει μπιμπερό και πιπίλες, ότι ξέχασα να του πλύνω τα ρούχα και δεν έχω να του φορέσω τίποτα, ότι φεύγω από το σπίτι και το ξεχνάω μόνο του...Ν'αρχίσω ν'ανησυχώ? :?

uwJMp2.png?KqESJfSU

Tzitzina έχω διαβάσει ότι τα όνειρα είναι συχνό φαινόμενο για τους μέλλοντες γονείς λόγω άγχους. Οπότε μην ανησυχείς.

Εγώ μάλλον δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι θα κάνω παιδί διότι δεν έχω κανένα απολύτως άγχος. Ούτε για τον τοκετό αλλά ούτε και για την φροντίδα του μωρού. Σημειώνω ότι είναι το πρώτο μου και επίσης δεν είχα ποτέ συναναστροφές με παιδιά (οπότε και δεν έχω καμία εμπειρία). Και όπως γνωρίζετε οι περισσότερες έχω αποφασίσει να μην ζητήσω βοήθεια από μαμά και πεθερά. Ελπίζω όταν έρθει η ώρα για τα παραπάνω να μην βρεθώ πελαγομένη.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Tzitzina αν θέλεις να βάλεις φωτο στο forum και να εμφανίζεται δίπλα από τα μηνύματά σου όπως η δική μου, πας στον πίνακα ελέγχου - settings & options - επεξεργασία avatar και ανεβάζεις την φωτογραφία. Είχα δυσκολευτεί κι εγώ στην αρχή γιατί δεν ήξερα ότι το λένε avatar. Ελπίζω να βοήθησα. ;)

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Τzamin ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω.

Εμένα πάλι οι περισσότερες φίλες μου είναι ήδη μανούλες και έχω ψιλοπάρει μια γεύση. Βοήθεια θα έχω λίγο από τη μητέρα μου, αν και τον πρώτο καιρό να πω την αλήθεια προτιμώ να έχω λίγο την ησυχία μου και να βρω την άκρη μόνη μου. Τι να την κάνω όμως που είναι το πρώτο της εγγονάκι και περιμένει πως και πως? Ευτυχώς όταν βλέπει ότι ζορίζομαι, κάνει στην άκρη.

uwJMp2.png?KqESJfSU

Geia sas koritsia!Kalws sas vrika!Me to kalo oles to paidaki mas!Genika na kanoume oles 1 gero kai ugii paidaki.Apo oti diavasa den eimai i moni pou eimai egkuos sto prwto paidaki.Tzitzina kai della kai seis perimenete to 1o paidaki!Kai su Jamin?Della exoume ton idio giatro.Eisai euxaristimeni,opws egw?Ki egw Aretaieio,ithela alla apofasisa Litw giati vriskoune mikrovia sto Aretaieio kai exw akousei oti kleinei suxna kai auto me anusuxise.To eipa ston Xasiako oti den exw oikonomiki anesi gia Litw kai mou eipe oti tha mou kanei kali timi.Stis episkepseis den mou pairnei tipota.Mono 2 fores exw plirwsei.

Na rwtisw kati ?Poso zugizei to mwraki sas?Eimai ston 8o mina kai o mpempis mou zugizei 1530kg.Einai adunatos kai o gunaikologos mou me evale kai ekana eksetasi thromvofilias.Den exoun vgei ta apotelesmata.Elpizw na pane ola kala.To mwraki mou eprepe na itan 1800kg.To diko sas einai pio polu?Exei tuxei kapoia pou na exei kanei autin tin eksetasi?Kalo mesimeri koritsia!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Δήμητρα το πρώτο μου περιμένω. Είσαι τυχαιρή που δεν πληρώνεις τις επισκέψεις σου. Δεν υπάρχουν πολλοί γιατροί που το κάνουν αυτό πια. Εμείς πληρώνουμε κάθε επίσκεψη και χωρίς απόδειξη (? 40). Όσο για την εξέταση που λες, δεν την γνωρίζω καθόλου. Εμένα η μπέμπα μου στις 30 εβδομάδες ήταν 1530 γραμμάρια. Σε ποιά εβδομάδα είσαι?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...