Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Βιβή συμφωνώ με την Νίνα Νάνα.Αφού οι γονείς σου προσφέρονται συχνά για να την κρατήσουν θα μπορούσες να την άφηνες και 1α φορά το μήνα.

Ο καφές στην Πολιτεία είναι ακριβός?Χαίρομαι που περάσατε ωραία και συνδυάσατε και καφέ και φαγητό.

Τζαμίν μπράβο που περάσατε τέλεια!Είδες τελικά που η Έλενα τα πήγε 1α χαρά με την κοπέλα?Να το ξαναεπαναλάβετε!Ευτυχώς δεν θα κάτσει πολλές μέρες στην Τουλούζη.13 κιλά έφτασε η Έλενα?Ο δικός μου μέχρι να τα φτάσει έχει μέλλον ακόμα.

Καλό μεσημέρι σε όλες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και απο εμένα, εμείς το Σ/Κ το περάσαμε ήρεμα, λέγαμε να πάμε την Κυριακή μονοήμερη στο Ναύπλιο μίας και το θέλω καιρό αλλά είδαμε οτι το πρωί είχε συννεφιά και το αφήσαμε, χαρά ο άντρας μου γιατί δεν του αρέσει επειδή έχει πάει λέει 10 φορές εκεί εκδρομή με το σχολείο και του λέω το σχολείο το έχεις τελείωσει εδώ και 30 σχεδόν χρόνια, πολλά θα έχουν αλλάξει απο τότε..... ας ελπίσουμε οτι κάποια στιγμή θα πάμε!!!!!!!

Νίνα-Νανά, full program το Σ/Κ σας, μου αρέσει που τα προλαβαίνεις όλα, μπράβο σου, ελπίζω η Ελένη να είναι καλύτερα σήμερα!!!!

Εμένα η Λίλα ξυπνάει μία φορά κατά τις 3-4 την νύχτα με γκρίνια-κλάμα και φυσικά θέλει γάλα, της δίνω 180 ml και κοιμάται αμέσως, ισά δηλαδή για να χάσω έγω τον ύπνο μου, σπάνια θα ξυπνήσει και δεύτερη φορά... ευτυχώς, γενικά το βράδυ έχουμε πρόβλημα, ξεκινάμε να πίνουμε γάλα κατά τις 9, πίνει το μισό μετά θέλει να παίξει και τέλος με φωνές πίνει το υπόλοιπο (σύνολο ~300 ml) και κοιμάται γύρω στις 10.30-11, βασικά θέλω να την κάνω να κοιμάται μέχρι τις 9.30, πως θα τα καταφέρω οέο??????shcrib2.gif

Τζαμίν, είδες που όλα καλά με την κοπέλα, σίγουρα είναι σημαντικό που είναι γνώριμο άτομο και η Ελενα είναι εξοικιωμένη μαζί της, πώς πήγε η συνάντηση σήμερα?

Dimista, και εμένα παίζει καλύτερα με τα μεγαλύτερα παιδάκια, 6-7 χρονών, γιατί την προσέχουν και παίζουν μαζί της πολύ ωραία!!

Βιβή, τι κουζίνα έχει το μαγαζί του Μποντρίνι? τους ενημέρωσες στην δουλειά για την εγκυμοσύνη σου? τουλάχιστόν να έχεις μία δικαιολογία για να μην κάθεσε παραπάνω, βέβαια καταλαβαίνω οτι εαν έχεις να τελειώσεις πραγματα δεν μπορείς να φύγεις στην ώρα σου!

Το περνάω και εγώ 12 χρόνια τώρα και εγώ παρόλο το μειωμένο σχεδόν παντα φέυγω αργότερα, σήμερα έφτιαχνα sales reports και αναγκαστικά τα άφησα στην μέση γιατί το τρένο λειτουργούσε μέχρι τις 4, επίσης σήμερα μίλησα με την προισταμένη μου η οποία μου είπε οτι θα πάρουν άλλη μία κοπέλα η οποία δούλευε παλιότερα σε εμάς, εκ περιτροπής και εκείνη αλλά τουλάχιστον ξέρει την δουλειά και δεν θα χρειαστεί να της την δείξω, βέβαια τον Φλεβάρη θα δουλέψω full time γιατί έχουμε δειγματισμούς και πρέπει να κλείσω ραντεβού με πελάτες, παλιά μου τέχνη κόσκινο!!!

Εγραψα πολλά γιατί άνοιξα το laptop και βρήκα ευκαιρία!!!!

Καλό βράδυ σε όλες σας!!!!!!

nJ2dp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Ο Κωνσταντινος κοιμαται κι εγω μολις καθισα να ξεκουραστω.Το σκ που περασε δεν καναμε τιποτα ιδιαιτερο.Βολτιτσες,σουπερ μαρκετ και παιχνιδι.Κουραστηκα πολυ και απο δουλειες στο σπιτι.Σημερα ο αντρας μου λειπει κι ευτυχως ειχα τον Κωνσταντινο.Κανουν παρεα τελικα τα μικρακια μας.

Βιβη,Χρονια Πολλα για τη Μενια!Να τη χαιρεστε!

Μαμμυ,τι καλα που εδωσες σημεια ζωης!Ελπιζωνα εισαι καλα κι εσυ και τα παιδακια σου!

NXbrp3.png

Τzamin,πολυ ωραια που κανονισατε με την κοπελα και στην κρατησε.Αυτη τι εκανε οσο κοιμοταν η μικρη;Ποσα σου πηρε αν επιτρεπεται;

Νινα-Νανα,και ο δικος μου τρελαινεται για lay's barbeque στο φουρνο.Αν σε δει να τρως καηκες.Και για ποπ κορν τρελαινεται.

NXbrp3.png

Dimista,τι επαθαν οι Κωνσταντινοι μας!Ενενα ο δικος μου εκανε χθες βραδυ εμετο πανω στο κρεβατι στις 00.30 !Σκατα!

Lila 's mom,o δικος μου κοιμαται κατα τις 21.30-22.00.Αυτο γινεται απο τοτε πουξεκινησε σχολειο.Το πρωι ξυπναει 06.45,στον σταθμο κοιμαται 13.00-15.00 και μετα το βραδυ την ωρα που ανεφερα.Αν σηκωνεται νωρις το πρωι μπορεις ευκολα να το ρυθμισεις.Το κακο ειναι οτι το ιδιο γινεται και το σκ που θελω να κοιμηθω λιγακι παραπανω αλλα αυτος εκει,ξυπνητηρι απο μονος του.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια και παιδάκια!!!!

Σας διαβάζω όποτε προλαβαινω αλλά δεν εχω χρόνο να γράψω.τωρα αφησα το σιδερωμα για λιγο.

Ο μικρός εχει δεθεί πολύ μαζι μου (απάντηση σε προηγούμενη ερωτηση ) , τοσο που δεν ξεκολλάει.οταν παει για υπνο μου χτυπαει το χερι στο μαξιλαρι να ξαπλωσω διπλα του. Γενικά μας εχει τρελάνει.....το τι φιλιά μας δινει....!!!!

Νομιζω, η Τζουλη ειχε ρωτησει πως περναμε την μερα μας. καθε πρωι μολις σηκωθούμε θελει τοστ - ασχετα αν το τρωει παντα- ,βγαζει απο το ψυγειο οτι χρειάζεται,βαζει βουτυρο στο ψωμι και περιμενει.μετα αρχιζει να φερνει, ρουχα,παπουτσια για βολτα.παμε κουνιες ,ή παιδότοπο κανουμε δουλειες εξωτερικές αν εχω, γυριζουμε μεσημερι συνηθως τρωει και κοιμαται. το απογευμα παιζει μεσα,μπανιο και υπνο.κι αυτος κατα τις 11 κοιμαται.

Lila s mom, αυτο ονειρευομαι κι εγω ,να κοιμαται κατα τις 21 30 ,αλλα μάταια.

Την Κυριακη ειχαμε παει στην μαμα μου για φαγητο.μετα για καφε με φιλους,κουνιες, γυρισαμε στις 18 30,εφαγε γιαουρτάκι ,εκανε μπανιο και 19 30 κοιμοταν.

Στον παιδοτοπο του αρεσει πολυ.τρελαινεται να χοροποηδαει στο φουσκωτό.

Πηγα την περασμενη εβδομάδα μια μερα με μια φιλη στο mall ,στον Αγ.Δημητριο και λεω ας τον παω στον παιδοτοπο να κατσω λιγο με την φιλη μου.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ !!!!!!!!!!!! καταρχην,μου ειπαν οτι επρεπε να μπω κι εγω μεσα(τοτε γιατι να τον παω κ δεν τον κυνηγάω στις κουνιες),δεν μπηκα,η κοπελα που ηταν μεσα δεν εδινε καμια σημασια,κι οταν του μιλουσε ηταν σαν να την ενοχλούσε που ηταν εκει, δεν του αρεσε καθολου ,εκλαιγε !! κι ηθελε να βγει. ετσι τον εβγαλα κι εδωσα τσάμπα τα 5 ευρω!!

ενω σε εναν αλλο που παμε,παιζε επι 2 ωρες χωρις να βγαινει ή να θελει να φυγει.

Τι ωραία που ειναι οταν τα βλεπεις να χαιρονται τοσο πολυ !!!!!!!!!!!!!!!

απο λεξουλες,λεει πολλες και καθε μερα και κατι καινουριο. το πιο περιεργο ειναι οτι ενω κανει ηχους αρκετών ζώων, οταν τον ρωτας πως κανει η γάτα λεει ''ΝΤΑΜ'. το ιδιο και οταν βλεπει γατα στον δρομο.τωρα γιατι οι γατες ,εδω στην περιοχη μας,κανουν νταμ,θα σας γελασω....χαχαχχαχα

Πολλά φιλιά,

παω για το σιδερωμα,θα επανελθω

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Εμείς είμαστε καλά! Σήμερα έφυγα στην ώρα μου από τη δουλειά μετά από περίπου 15ημέρες συνεχόμενες υπερωρίες! Πήγα και σούπερ μάρκετ και έφαγα σαν άνθρωπος.

Nina nana το μαγαζί είναι το Botrini's. Εχει πολύ ωραία κουζίνα θα τη χαρακτήριζα μοντέρνα ελληνική. Μας άρεσε πάρα πολύ!

Della σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

Lila's mom το έχω πει στη δουλειά μου, αλλά μόνο στα αφεντικά μου. Από συναδέλφους μόνο σε λίγους και έμπιστους. Ευτυχώς ακόμη και οι πιο παρατηρητικοί δεν το έχουν καταλάβει.

Κορίτσια χαμός, πολυ κούραση! Φεύγει ο αντρας μου αύριο το πρωί για Αμερική κι εγώ με την μικρη πετάμε για Θεσσαλονίκη. Δεν κοιμήθηκε κι η τσουπρα το μεσημέρι και με το ζόρι τα προλαβαίνω όλα.

Βιβη έχει κι άλλο μαγαζί δηλαδή; Επειδή έχει και τα Pasteria.

Χρόνια πολλα!!!!!! Θύμησέ μου γιατί γιορταζε η Μενια; :oops: 1000 συγνώμη, δε θυμάμαι!

Kitty σε όλα τα εμπορικά, μέχρι 3 ετών το παιδί πρέπει να συνοδεύεται δυστυχώς. Σε όλα ειναι αυτό στο mall, metro mall, golden hall, avenue.

Μια χαρά περνάτε, χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!!

Lila's mom το Ναύπλιο ειναι υπέροχο! Να πάτε οπωσδήποτε και να μείνετε κιόλας στο Αμφιτρυων.

Tzamin μια χαρά, μπράβο που έκανες το βήμα να την αφήνεις!

Θα το κανονισουμε ;)

Dimista κι εμένα με τα μεγαλύτερα παιδιά παίζει πιο ωραία.

Δεν ξεστολισαμε ακόμα χαχα! Δεν έχω κάτσει και καθόλου σπίτι με ησυχία να πω την αλήθεια. Οπότε είμαι μέσα (σπάνια) έχω και κόσμο.

Εφτιαξα τη σαλάτα που είχα προτείνει στη Julie με το κόκκινο λάχανα, καρότο, καρύδια, σύκα, έφτιαξα σπιτικό γύρο κοτόπουλο στη τεφαλ (με μαριναρισμενο μπουτι κοτόπουλο κομμένο πολύ λεπτά κομματια σαν γύρος) με πιτουλες, τζατζίκι, ντομάτες κτλ (έφτιαχνε ο καθένας το σουβλάκι του δλδ) κι έκανε κι η πεθερά μου σούπα με κολοκυθα. Είχα και μους σοκολάτα απο το fresh, πήρα και το μηχάνημα της nespresso που κάνει αφρογαλα και φτιάξαμε capuccino, τέλεια όλα!

Della τυχερή είσαι που κοιμάται νωρίς. Εμένα κατα τις 11 εκτός αν δεν κοιμηθεί μεσημέρι οπότε νωρίτερα.

Εμετο γιατί έκανε; Περαστικά.

Η Ελένη έχει ακόμα μυξες!

Καληνύχτα!!!!

QVjlp3.png

το μικρό θηριάκι ειναι ακόμα ξύπνιο,αφου κοιμηθηκε 3 ωρες το μεσημερι...τι να περιμέναμε

Νινα-Νανα ,καλά να περάσετε στην Θεσσαλονίκη.εχω χρόνια να παω και μου αρεσει παρα πολυ. το προβλημα του μικρου στον παιδότοπο δεν ηταν οτι δεν μπηκα (αλλωστε με εβλεπε ) ,αλλα δεν του αρεσε. και μενα δεν μου αρεσε καθολου η συμπεριφορα τους.

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου.....

Φτάσαμε κιόλας στα μέσα της εβδομάδας και ούτε που το κατάλαβα.

Δήμητρα τα κιλά της Έλενας είναι πολλά, αλλά δεν μπορώ να της λέω όχι πάντα. Όλη την ώρα είναι μπροστά στο ψυγείο. Ευτυχώς της αρέσουν τα φρούτα και δεν τρώει βλακείες όλη την ώρα.

Ο Κωνσταντίνος ξαναέκανε εμετό? Ή ήταν μόνο ζαλάδα από το αυτοκίνητο?

Lila's mom το έχεις αναφέρει στον γιατρό σας αυτό με το γάλα? Το έκανε και η Έλενα για ένα διάστημα και της έδινα γάλα όταν ξυπνούσε το βράδυ, αλλά όταν το είπα στην γιατρό μας, μου είπε να προσπαθήσω να της το κόψω και να μην της δίνω περισσότερο από 400-500 γρ. γάλα στο 24 ωρο. Μου είπε ότι εκτός του ότι δεν το χρειάζεται, αντικαθιστά με το γάλα άλλα πράγματα που θα έπρεπε να τρώει. Βέβαια ίσως να μου το είπε αυτό για την Έλενα επειδή είναι ψηλά στα κιλά. Επίσης μου είπε ότι είναι ότι χειρότερο για τα δόντια της. Πάντως το να της το κόψω ήταν αρκετά πιο εύκολο απ' ότι το φανταζόμουν. Τώρα κοιμάται σερί όλο το βράδυ.

Σχετικά με τον ύπνο, ίσως έχει να κάνει με το πόσο νωρίς ξυπνάνε. Η Έλενα κοιμάται 20.30-21.00 αλλά σηκώνεται νωρίς για το σχολείο, οπότε κουράζεται και νωρίς. Το μεσημέρι κοιμάται στις 13.30-14.00 για 1 ώρα. Τα ΣΚ αν δεν έχει κοιμηθεί μέχρι τις 15.00, δεν την αφήνω να κοιμηθεί για μεσημέρι. Αν δεν αντέχει την αφήνω 20-30 λεπτά. Αν κοιμηθεί αργά, δυσκολεύεται να ξυπνήσει το πρωί. Γενικά μας βολεύει πολύ το ωράριο ύπνου της, γιατί μας δίνει χρόνο το βραδάκι να μείνουμε λίγο τα δυό μας, αλλά το ΣΚ που θα ήθελα να κοιμηθώ μια ωρίτσα παραπάνω, είμαι στο πόδι από τις 7.30-8.00.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Della είναι καλά ο Κωνσταντίνος? Πάντως κυκλοφορούσε πρόσφατα μια ίωση με εμετό. Η κοπέλα πήρε 6 ευρώ την ώρα. Όταν την ρωτήσαμε για την αμοιβή, μας είπε "ότι θέλετε", αλλά ο άντρας μου της είπε ότι είναι καλύτερα να είμαστε συγκεκριμένοι για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Γιατί μπορεί να θέλουμε να το κάνουμε συχνά και η κοπέλα να μην είναι ευχαριστημένη με τα χρήματα που της δίνουμε και να μην έρθει την επόμενη φορά. Οπότε μας είπε ότι οι τιμές είναι 5-6 ευρώ την ώρα και ο άντρας μου είπε να ξεκινήσουμε με 6 και αν το κάνουμε πολύ συχνά το ξανασυζητάμε.

KITTY στον άλλο παιδότοπο που του αρέσει, μπαίνει χωρίς εσένα? Η δικιά μου με θέλει μαζί της μέσα στον παιδότοπο, είναι φοβιτσιάρα μου φαίνεται.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Lila's mom η συνάντηση γονέων πήγε πολύ καλά. Μου είπαν ότι είναι από τα πιο χαρούμενα παιδάκια, και γενικά υπάκουη και καλή. Μόνο που δεν θέλει να έχουν κλειστές πόρτες (κώλυμα). Δεν ξέρω τί είναι αυτό. Θέλει να έχει επαφή με όλο τον χώρο, να βλέπει τί γίνεται και έξω από την τάξη της. Κατά τα άλλα όλα καλά.

Βιβή τί ημερομηνία σου έδωσε ο γιατρός?

Νίνα νάνα κι εγώ την Κυριακή που μας πέρασε ξεστόλισα. Καλά να περάσετε Θεσσαλονίκη.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Την Παρασκευή, αφού θα λείπει και ο σύζυγος, κανόνισα γυναικοπαρέα στο σπίτι. Θα έρθουν όλα τα κορίτσια από το γραφείο, 6 θα είμαστε. Θα φάμε, θα πιούμε και θα κουτσομπολέψουμε. Νομίζω θα είναι τέλεια.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Lila's mom η συνάντηση γονέων πήγε πολύ καλά. Μου είπαν ότι είναι από τα πιο χαρούμενα παιδάκια, και γενικά υπάκουη και καλή. Μόνο που δεν θέλει να έχουν κλειστές πόρτες (κώλυμα). Δεν ξέρω τί είναι αυτό. Θέλει να έχει επαφή με όλο τον χώρο, να βλέπει τί γίνεται και έξω από την τάξη της. Κατά τα άλλα όλα καλά.

Βιβή τί ημερομηνία σου έδωσε ο γιατρός?

Νίνα νάνα κι εγώ την Κυριακή που μας πέρασε ξεστόλισα. Καλά να περάσετε Θεσσαλονίκη.

Καλημέρα,

μου έχει δώσει αρχικά 14/08. Θα φανεί καλύτερα όμως όταν κάνω την αυχενική διαφάνεια σε λίγο καιρό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...