Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα.....

Δήμητρα όταν ήταν μωρό η Έλενα είχαμε βγει μερικές φορές. Την είχαμε αφήσει με την μαμά μου ή την πεθερά μου. Επίσης τον Οκτώβριο πήγαμε Σαντορίνη 2 μέρες μόνοι μας. Από την τελευταία φορά που βγήκαμε βράδυ στην Αθήνα έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος. Οι γιαγιάδες και παππούδες δεν έρχονται λόγω υποχρεώσεων, οπότε δεν είχαμε ευκαιρία.

Δήμητρα κι εμένα η γυναίκα που έρχεται σπίτι παίρνει 7 ευρώ την ώρα και κάνει τα πάντα. Εγώ την ξέρω 1,5 χρόνο αλλά μου την σύστησε η κολλητή μου που την ξέρει πολλά χρόνια.

Της Έλενας της κακοφάνηκε που έμεινε στον σταθμό τόσο και είχε πολύ παράπονο όταν την πήρα. Και γενικά η διάθεσή της για το υπόλοιπο της μέρας ήταν περίεργη. Πρέπει όμως και σήμερα να την αφήσω περισσότερο γιατί έχω ένα ραντεβού στις 16.00 που δεν μπορεί να αλλάξει και είναι πολύ σημαντικό. Ούτως ή άλλως όμως σε ένα μήνα τελειώνει το μειωμένο μου ωράριο και θα πρέπει να την αφήνω μέχρι τις 17-17.30.

Nina nana τις περισσότερες φορές δεν το χάνω όταν εξαφανίζεται, αλλά είναι κάποιες φορές που ο υπολογιστής δεν μπορεί να φορτώσει την σελίδα και τότε χάνεται. Δεν βγάζει πολύ νόημα η διατύπωσή μου αλλά σε γενικές γραμμές ελπίζω να κατάλαβες τί εννοώ.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Nina nana μήπως πρέπει να το σκεφτείς κι εσύ? Μπορώ να σε βοηθήσω να βρεις κοπέλα από τον σταθμό της Έλενας αν θες. Επίσης μου είπε και μια φίλη μου ότι βρήκε μια πολύ καλή για babysitting (στην γειτονιά μας). Μπορεί να ξεκινήσει να έρχεται 2 φορές την εβδομάδα, από 2 ώρες την φορά, για να γνωριστούν και μετά θα μπορείς να την αφήσεις και κανένα βραδάκι. Νομίζω είναι απαραίτητο για εμάς που δεν έχουμε βοήθεια. Εμείς, αν συμφωνήσει και η κοπέλα μπορεί να την κανονίσουμε και στάνταρ 3 φορές τον μήνα. Κι ο άντρας μου να μην είναι εδώ, θα βγαίνω με φίλες μου.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα σας και απο εμένα, χάλια ο καιρός, σημερα δεν δουλεύω και θέλω να παω στην τράπεζα και το σκέφτομαι, επίσης έχουμε να πάμε στον νόνο μας ο οποίος γιορτάζει σήμερα αλλά μπορούμε να πάμε και αύριο, θα δώ ανάλογα με τα κέφια μας!!!!

Νινα-Νανα, πόλυ γεμάτο το πρόγραμμα σου, πρέπει να είσαι πολύ ενεργητικό άτομο, μπράβο σου!

Εμείς στο σπίτι δεν κυκλοφορούμε με παπούτσια, έχω ένα μικρό χαλάκι ακριβώς στην είσοδο του σπιτιού και τα βγάζουμε αμέσως, ένας απο τους λόγους που δεν δεχόμαστε σπίτι κόσμο είναι αυτός, γενικά ενώ στα νιάτα μας και ο άντρας μου και έγω είμασταν πολύ κοινωνικοί με πολλές παρέες, βγαίναμε συνέχεια, πηγαίναμε εκδρομές, τα τελευταία χρόνια είδαμε οτι κάποιοι "φίλοι" μόνο φίλοι δεν ήτανε, προτιμάμε την παρέα των τριών μας πλέον, τώρα για βράδυ δεν έχουμε αφήσει την Λίλα παρα μόνο πέρσι μία φορά που έπρεπε να παρευρεθούμε σε έναν γάμο και στην δεξίωση, βασικά μου έχει λείψει να βγω για φαγητό οι δύο μας, αλλά ενώ έχω την δυνατότητα δεν το αποφασίζω, θα δούμε να μεγαλώσει λίγο ακόμα!!!

Τζαμίν, σίγουρα θα τα πάει μία χάρα η Ελένα και εφόσον είναι γνώριμο το άτομο δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς, ο παιδικός σταθμός πόσο σου κοστίζει και επίσης τι παροχές έχει?

Dimista, εγώ νομίζω οτι το κάθε παιδί έχει τους ρυθμούς του, εμένα θέλει να συμμετέχει σε όλα, π.χ στην καθαριότητα του σπιτιού, τακτοποιει τα πράγματα απο το super market, το μόνο που δεν μου αρέσει είναι που κάνει ντα απο τις κούκλες μέχρι εμάς, όχι σε όλους μόνο σε αυτούς που έχει θάρρος αλλά και στα παιδάκια, αλλά καταλαβαίνω οτι θέλει να επιβληθεί και να πεί εδώ είμαι δώστε μου σημασία!!!

Della, ζεσταίνεστε με τα aircondition? εγώ νομίζω οτι στην αυτόνομη θέρμανση συμφέρει πιο πολύ, βεβαια ανάλογα με τις ώρες που καίς, εμείς τον Δεκέμβρη κάψαμε 39 ώρες και πληρώσαμε για την θέρμανση 98 ευρω, σχεδόν όσα δίναμε τα προηγούμενα χρόνια!

Julie, συγχαρητήρια για το δείπνο που οργάνωσες και στα επόμενα σου!!!

Αυτά, γράφω στο laptop και τρώμε συχρόνως και σε λίγο λάλα και νάνι, όπως λέει και η Λίλα μου!!!

Καλό μεσημέρι!!!!!

nJ2dp3.png

Μόλις έφυγε η απο κάτω μου και μπήκα για ένα γεια!

Tzamin μου αν θελησω να βγω βράδυ μόνη μου με κάποια φίλη μπορώ να την αφήσω κοιμισμενη στον άντρα μου. Αλλα δεν έχω καμία να θέλει να βγει βράδυ, μόνο η απο κάτω μου που συνέχεια μου το λέει αλλα πράξη δε γίνεται! Αν θες βγαίνουμε μαζί :tongue: Αν θέλω να βγω με τον άντρα μου μπορώ να την αφήσω κοιμισμενη στη γιαγιά της που το χειμώνα ειναι Αθήνα κι αν ξυπνήσει μπορει να την κουμανταρει επειδή η κορη μου την αγαπάει. Αυτό βέβαια ειναι μακρινό σενάριο γιατί ο αντρας μου ειναι σε μεγάλη πίεση στη δουλειά και δεν έχει χρόνο, έχει πάντα διάβασμα τα βράδια. Επίσης η μικρη μου κοιμάται κατα τις 11 οπότε είμαστε λιωμα!

Lila's mom, τώρα που μου το θύμησες πρέπει κι εγώ να πάω τράπεζα!

Ενεργητικό άτομο;;;; Οχι δα, πλέον όχι :( Που να με έβλεπες πριν το παιδί! Snowboard, mountain bike, kick boxing, ταξίδια μακρινά και κοντινά, ζωγραφική, φταίξιμο κοσμημάτων και διακοσμητικων! Χαμός! Μέχρι και πριν γεννησω έβγαινα απο το σπίτι και ξεχνούσα να γυρίσω! Θυμάμαι 7 μηνών έγκυος ήμουν με την κοιλαρα βγήκαμε με την αδερφή μου και μια φίλη μας (τις φιλοξενούσα σπιτι στην Αθηνα) στις 9:30 το πρωί και γυρίσαμε 20:30 (ΟΧΙ με αυτοκίνητο, με μετρό και πόδια όλες οι μετακινήσεις)! Και που δεν πήγαμε! Περπάτημα όλη την αγορά, φαγητο στου Ψυρη, καφέ στο Θησείο, βόλτα στην Πλάκα, νέο μουσείο Ακρόπολης, χαμός! Περασμένα μεγαλεία! Τώρα μόνο yoga στο σπίτι κάνω, αλλα ευτυχώς είμαι σε πολύ καλό επίπεδο!

Γιατί δεν λέτε να βγάζουν τα παπούτσια; Εμείς το λέμε, δεν ντρέπομαι! Μόνο ο ιδιοκτήτης έρχεται ετσι αλλα δεν τον αφήνω να πατήσει τα χαλιά :tongue: Προχτές μου έκανε το σπίτι χάλια με τις πατημασιες του απο τα νερά του καλοριφέρ αλλα δεν πτοηθηκα, τα παράτησα όλα ετσι χάλια, βγήκαμε βόλτα και σφουγγάρισα μετά!

QVjlp3.png

Γεια σας και από μένα!

Νίνα Νάνα ευχαριστώ για την απάντηση.Επειδή δεν είχα καθόλου ιδέα πόσα παίρνουν τα 7 euro δεν μου ακούγονται πολλά.Αλλά για να το λες,εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις από μένα.Υπάρχουν γυναίκες που παίρνουν λιγότερα?Έχεις ακούσει?Παίζει ρόλο η περιοχή και πόσα τ.μ.είναι το σπίτι?

Γιατί δεν λες στην γυναίκα που σου καθαρίζει να σου κρατάει την μικρή για να βγαίνεις με τον άντρα σου?Ή να σου συστήσει κάποια άλλη αν δεν μπορεί αυτή?

Τζαμίν οπότε οι περισσότερες την ίδια τιμή παίρνουν αφού και η γυναίκα που έχεις και συ παίρνει 7 ευρώ.Για γυναίκα σκέφτομαι μόνο αν κάνω δεύτερο παιδί,παρόλο που μένω κοντά με τους γονείς μου.Άλλο να κρατάει μόνο τον Κων/νο και άλλο 2 παιδιά.

Εύχομαι αύριο να περάσετε υπέροχα με τον άντρα σου!:P

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Lila's mom τελικά πήγες τράπεζα?Να χαίρεστε τον νονό σας!Αν έρθει κάποιος σπίτι σας να του λέτε να βγάζει τα παπούτσια του αφού και σεις δεν φοράτε.Εμείς φοράμε παντόφλες αλλά στο δωμάτιο του Κωνσταντίνου τις βγάζουμε.Lila's mom πραγματικά,αφού έχεις την μαμά σου κοντά γιατί δεν αφήνετε την Λίλα να βγαίνεις με τον άντρα σου?Και γω έχω καιρό να βγω με τον άντρα μου για Σάββατο.Από τον Νοέμβρη έχουμε να τον αφήσουμε στους γονείς μου,που τον αφήσαμε για σινεμά.Πάνω σε τι εννοείς ότι το κάθε παιδί έχει τους ρυθμούς του?Τι έγραψα και έκανες αυτό το σχόλιο?Δεν θυμάμαι.

Νίνα Νάνα είσαι σίγουρη ότι μπήκες μόνο για ένα γεια?Ολόκληρο κατεβατό έγραψες!;)

Καλό μεσημέρι και καλό ΣΚ κοριτσάκια και παιδάκια!

Dimista μου είπα για τους ρυθμούς του κάθε παιδιού όσον αφορά την ομιλία, εμένα ο αδελφός μου μίλησε κοντά 3 ετών!

Να την αφήσω στην μαμά μου βράδυ δεν θα μου πει όχι, αλλα μετα πως θα την πάρω κοιμησμένη; Δεν ειναι σωστό, εν το μεταξύ ξυπνάει το βραδυ για γάλα κλαιγοντασ και δεν νομίζω ότι μπορεί η μαμα μου να την κουμαντάρει!

Οσον αφορά τα παπούτσια σε όποιον έχω το θάρρος το λέω, αλλα επειδή με έχουν παρεξηγήσει πολλές φορές για αυτο το θέμα και γενικά για την καθαριότητα πεθερικά και κουνιαδος βασικά, έτσι αποφασίσαμε να μην δεχόμαστε παρά μόνο πλέον στα γεννεθλια του παιδιού μας!

nJ2dp3.png

Dimista παντα κατεβατα γράφω :P

Υπάρχουν γυναίκες που παίρνουν ακόμα και 5? την ώρα. Δεν παίζει ρόλο η περιοχή και τα τμ, ίσως κάποιες υπολογίζουν και την απόσταση (η δικιά μου έρχεται Βριλήσσια απο Κυψέλη, δεν ειναι εύκολο).

Ηταν να έρθει σήμερα για ξεστολισμα (ναι, ακόμα με τα Χριστουγεννιάτικα είμαστε, χαχα), ένα φρεσκαρισμα το σπίτι και σίδερο αλλα λόγω απεργίας μετρό δεν ήρθε. Σιδέρωσα λίγο κάποια πράγματα μόνη μου μέχρι να αρχίζει να με ψάχνει η μικρη.

Ευτυχώς άνοιξε ο καιρός το απόγευμα και βγήκαμε, πήγαμε και σε ένα παιδοτοπο. Τα παιδιά σας τρώνε πατατάκια; Η δικιά μου έχει συνδυάσει τον παιδοτοπο με πατατάκια. Νομίζω τα ξαδερφια της της κολησαν ανθυγιεινες συνήθειες. :rolleyes:

Μετά πήγαμε στη Nespesso για καψουλες και στο Fresh που ειναι δίπλα :D

Lila's mom κι εσένα ξυπνάει ε; Πόσες φορές; Κι εμείς διανυκτερευουμε τα βραδια. :confused:

Καληνύχτα!

QVjlp3.png

Mammy μου καλα είσαι; Μας ελειψες! Η οικογένεια καλα;

Αχ είμαι ένα πτώμα! Απο το πρωί τρέχουμε! Πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα να βγάλουμε διαβατήριο στην μικρή, μετά στο κέντρο (είχα να πάω χρόνια) για κάτι ψώνια του άντρα μου. Πήρε κάτι κοστούμια και πουκάμισα για τη δουλειά και μετά τσιμπίσαμε κάτι στου Ψυρη. Μετά golden hall για καφέ με ένα ζευγάρι και τα παιδάκια τους, παίξαν τα μικρά μας, πήγαμε και στον παιδοτοπο, πήραμε και ένα τρικυκλο στην μικρη (δώρο απο τη γιαγιά για τα Χριστούγεννα) και μετά φαγαμε στο wagamama.

Ωραία ηταν! Μου είχε λείψει η Αθήνα, όσο εμένα Πατησια και πριν τη μικρη κατεβαιναμε πολύ συχνα. Είδα και μια αφίσα με εμφανίσεις του Μάλαμα στο Σταυρό του Νότου και κάτι θέατρα και ξεσηκωθηκα :( Τελικά αυτά μου έχουν λείψει: θέατρο και συναυλίες. Το τελευταίο θέατρο που είχα παει ηταν 6 μηνών έγκυος στον "caveman" με τον Βλαδιμηρο Κυριακιδη και στην "κυρία απο τη θάλασσα" του Ιψεν με τη Ναυπλιωτου και συναυλία τον Ιούνιο του 2010 στον Jane Michel Jarre. :( Θα πάω πρώτα ο Θεός τον Ιούλιο στον Roger Waters αλλα ένας Μαλαμας δε θα με χαλούσε μέχρι τότε.

Αυτά, σορι για τον μονόλογο!

Καληνύχτα!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Εμείς είμαστε πολύ καλά. Χθες βγήκα με μια φίλη μου το απόγευμα για καφέ και ξέχασα να γυρίσω σπίτι! Ψώνισα και παντοφλάκια καινούρια για τη μικρή γιατί αυτά που είχαμε δε μας έκαναν πια! Μετά γύρισα σπίτι και ήρθε ο νονός της για τη γιορτή της, οπότε είχαμε παρέα μέχρι αργά το βράδυ. Σήμερα το πρωί είχαμε γερμανικά και το μεσημέρι στη μαμά μου για φαγητό. Φουλ πρόγραμμα!

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη στη δουλειά, κάθε μέρα δούλευα περίπου 4 ώρες παραπάνω και είχα και πολύ άγχοε για να προλάβω μια προθεσμία για να καταθέσω κάτι στοιχεία που μας ζήτησαν από τον κεντρικό ευρωπαικό ΕΟΦ.

Σχετικά με τις βόλτες άνευ παιδιού, εγώ μάλλον είμαι από τις τυχερές. Οι γονείς μου προσφέρονται συχνά να μου την κρατήσουν το βράδυ. Βέβαια φροντίζω να είναι κοιμησμένη ώστε να μην έχουν εξτρά ταλαιπωρία, αλλά επίσης προσπαθώ να μην κάνω κατάχρηση. Περίπου 1 φορά στους 2 μήνες το κάνω, για να μην τους εξοντώνω!

Το προηγούμενο Σάββατο είχαμε πει να βγούμε, αλλά το αναβάλαμε γιατί είχα πολλή ζαλάδα και δε μπορούσα. Την επόμενη όμως ημέρα που ήμουν καλύτερα, αφού πήγε ο άντρας μου τη μικρή στις κούνιες την αφήσαμε και πήγαμε για καφέ στην Πολιτεία και μετά για φαγητό στο Χαλάνδρι στο μαγαζί του Μποτρίνι(!!!). Περάσαμε πολύ ωραία και ξεσκάσαμε!

Αυτά από εμένα, είχα πολλά να σας γράψω αλλά περιμένει ο άντρας μου να πάρει θέση για διάβασμα στον υπολογιστή!

Φιλιά σε όλες!

Καλημέρα!!!

Βιβή πιστεύω 1 φορά τον μήνα δεν θα ηταν εξοντωτικό.

Το la Pasteria εννοείς; Μένουμε πολύ κοντά και το τιμάμε συχνα για τα υπέροχα νιόκι του.

Η μικρη μου σήμερα έχει πολύ συναχι.

Χτες βγήκαμε το πρωί βόλτα στην πλατεία και γινόταν πανικός λόγω ωραίας μέρας. Μετά είχα τραπέζι σπίτι για μεσημέρι τα πεθερικά μου και την αδερφή του άντρα μου με τα παιδιά της. Περάσαμε πολύ ωραία, έφυγαν στις 8 κι εγώ ήμουν λιωμα! Είχα περπατήσει πολυ έξω το πρωί (περίπου 3χλμ) και μετά μέσα στο σπίτι δεν κάθησα κι όταν έφυγαν αισθανόμουν τα πόδια μου κομμένα!

Φιλιά σε όλες, πάμε πάρκο! :D

QVjlp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα....

Βγήκαμε το Σάββατο και περάσαμε τέλεια!!!!!

Ήρθε η κοπέλα από τις 19.00 στο σπίτι για να δει η Έλενα οτι είναι εκεί, σε περίπτωση που ξύπναγε αργότερα να μην την δει ξαφνικά και πάθει σοκ. Από την στιγμή που μπήκε στο σπίτι η κοπέλα, ούτε που ξαναγύρισε να με κοιτάξει η δικιά μου :D. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό... ακόμα και με τον πατέρα της όταν είναι, με ζητάει πάντα. Παίξανε, διαβάσανε και μετά την έκανα μπάνιο και την έβαλα για ύπνο. Στις 20.30 κοιμότανε. Περάσαμε τέλεια και δεν είχα κανένα άγχος. Η Έλενα δεν ξύπνησε καθόλου όσο λείπαμε. Θα το ξανακάνουμε σίγουρα πολύ σύντομα.

Nina nana όποτε θέλεις να βγούμε για ποτό, είμαι διαθέσιμη. Θα κανονίζω την κοπέλα 2-3 φορές τον μήνα. Ήταν να μην γίνει η αρχή!!!

Ο σύζυγος σήμερα έφυγε για Τουλούζη και θα επιστρέψει Σάββατο ή Κυριακή. Το πρωί πήγα την Έλενα για εμβόλια (τελευταία δόση πνευμονιόκοκο & μινιγγιτιδιόκοκο). 86 εκατοστά ύψος και 13.200 βάρος. Ασήκωτη είναι η άτιμη... Ελπίζω να μην της κάνουν πυρετό. Ο παιδίατρος που την εξέτασε μου είπε ότι μάλλον είναι σε αρχή ίωσης. Παρόλαυτά έδωσε το οκ για τα εμβόλια.

Επίσης σήμερα έχω συνάντηση γονέων στο σχολείο.

Σας αφήνω να κάνω καμιά δουλειά....

Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας και από μένα και καλή βδομάδα!

Άλλο ένα ΣΚ πέρασε και από σήμερα ξεκίνησε πάλι η ρουτίνα.

Το Σάββατο κανονίσαμε να πάμε με την κουμπάρα μας και την μικρή της σε παιδότοπο και λίγο πριν φτάσουμε ο μικρός έκανε εμετό και τα έκανε όλα χάλια αλλά έγινε και ο ίδιος.Πρώτη φορά έκανε εμετό στο αυτοκίνητο.:(Γενικά δεν τον πειράζει.Την Κυριακή περάσαμε ωραία!Πήγαμε σε ένα φιλικό μας ζευγάρι που μας έκαναν το τραπέζι.Έχουν 2 παιδάκια ,ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι.Το κοριτσάκι είναι 4 χρονών στα 5 και το αγοράκι ακριβώς ίδια ηλικία με τον Κων/νο.Ο Κωνσταντίνος είχε πολύ καλή συνεννόηση με την κόρη τους και έπαιξε πιο ευχάριστα.Στο γιο τους δεν έδωσε ιδιαίτερα σημασία παρόλο ίδια ηλικία.Νομίζω με τα μεγαλύτερα παιδάκια παίζει πιο ευχάριστα!:-P

Lila's mom η Λίλα ξυπνάει κάθε βράδυ για γάλα?Αν σκέφτεσαι πως θα την πάρεις πίσω κοιμισμένη θα της είναι δύσκολο να κοιμηθεί στην μητέρα σου όλο το βράδυ και να πηγαίνεις να την παίρνεις την Κυριακή?Εμείς έτσι κάνουμε όσες φορές τον έχουμε αφήσει.Αυτό που έγραψες για τα παπούτσια και μεις τα βγάλαμε στο ζευγάρι που πήγαμε την Κυριακή.

Νίνα Νάνα αυτό με την απόσταση δεν το είχα σκεφτεί.Τελικά ξεστολίσατε?Ο δικός μου δεν τρώει πατατάκια.Της άρεσε το τρίκυκλο της μικρής?Ψυρή έχω να πάω από τα νιάτα μου.Τι καλό είχες φτιάξει για τα πεθερικά σου και την αδελφή του άντρα σου?Ωραία είναι τα τραπέζια,αλλά η κούραση είναι όταν φεύγουν.Το μάζεμα,να καθαρίσεις κτλ.

Μάμμυ όποτε έχεις χρόνο να μας γράφεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...