Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Dimista εμένα δε λέει πολλα η δικιά μου. Ή ξαδερφη της 18 μηνών μιλούσε με προτάσεις κι έλεγε σωστά τα πάντα. Ακόμα κι αυτοκίνητο!

Lila's mom συνήθως στα Fridays έρχονται γρήγορα όλα. Κρίμα! Μου αρέσει πολύ το φαγητό τους.

Αυτά τα αυθημερόν τα κάνει κι ο αντρας μου συχνά κι ειναι κούραση.

Σήμερα πήγαμε στο golden hall βόλτα. Πήγαμε στον παιδοτοπο και μετά για φαγητο στο wagamama. Η μικρή το τσακιζει το πιάτο της εκεί! Γυρίσαμε στις 11, δε μαζευοταν!

Το κορίτσι μου τρελαινεται για καυτερα, σας το είπα; Τρώει καρυ και καυτερη πιπερια στα φαγητά! :shock:

Καληνύχτα!!!!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από εμένα!!!

Julie είναι πολύ ωραίο το μενού σου. Για σαλάτα πράσινη μπορείς να πάρεις έτοιμα λαχανικά σε σακουλάκι (είναι και πλυμένα) και να βάλεις αυτά που προτείνει και η Νινα νανα. Φύλλα παρμεζάνας, καρύδι και να φτιάξεις την βινεγκρέτ (μπαλσάμικο, μέλι & ελαιόλαδο χτυπημένα πολύ καλά- στην φραπεδιέρα τα χτυπάω. Μόνο να σιγουρευτείς ότι το μέλι έχει χτυπηθεί και δεν έχει κολλήσει στον πάτο γιατί δεν θα πετύχει η σως. Ανακάτεψέ τα πολύ καλά με ένα κουτάλι πριν τα χτυπήσεις στην φραπεδιέρα ή στο multi). Τα μελομακάρονα θα εντυπωσιάσουν. Για εναλλακτική επιλογή μπορείς να πάρεις παγωτό βανίλια και να ανακατέψεις με κομματάκια μελομακάρονα και λίγα bran flaces (fitness) (τα θρυμματίζεις λίγο με τα χέρια και τα δύο). Τα ανακατεύεις και τα βάζεις κατάψυξη. Τα σερβίρεις σε μπολάκι παγωτού ή κολονάτο ποτήρι και στολίζεις και από πάνω με λίγο μελομακάρονο θρυμματισμένο.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Από τα cd που της έχω πάρει προτιμάει ένα που πήρα από το σούπερ μάρκετ που έχει τα παραδοσιακά παιδικά τραγούδια. Εγώ το βρίσκω εντελώς χάλια και μονότονο αλλά αυτή μου το φέρνει συνέχεια και μου κάνει και παραγγελιές. Το ακούει συνέχεια και χορεύει και τραγουδάει. Έχει τον γάιδαρο, κούνια μπέλα, τραμπα τραμπαλίζομαι, περνά περνά η μέλισσα, γύρω γύρω όλοι κλ. Μεγάλη επιτυχία....

Lila's mom κρίμα που δεν κατάφερες να πας για ψώνια. Θα έβρισκες πολλές ευκαιρίες :(.

Δήμητρα την θέλω και 1-2 φορές τα απογεύματα κυρίως για να την γνωρίσει (αν δεν είναι από το σχολείο της). Μάλλον το σχολείο έχει βοηθήσει στο να λυθεί η γλώσσα της Έλενας. Έχει αρχίσει και λέει δύσκολες λέξεις (αυτοκίνητο) και προσπαθεί να κάνει και προτάσεις.

Nina nana σας αναζητήσαμε την Κυριακή στις κούνιες. Καλωσήλθατε!!!

Και η Έλενα τρελαίνεται για καυτερά...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα το πρωί πήγαμε στην παιδική που είναι κοντά στο σπίτι μας και ο Κων/νος έκανε 1α γνωριμία με ένα κοριτσάκι 17 μηνών και παίξανε.Νόμιζα πως ήτανε μεγαλύτερο από τον Κων/νο .Η μητέρα του,μου είπε ότι είναι 86εκ.

Το απόγευμα πήρε το κινητό μου και έστειλε 3 κενά μην.στην μητέρα μου.

Νίνα Νάνα ωραίες συνταγές ξέρεις και συ.Έχουμε καλές μαγείρισσες στο καφέ μας!

Εκεί που κάτσατε στο golden hall έχει καλές τιμές?Τρώει καυτερά?Μπράβο!Και δεν θέλει μετά να πιει νερό?Νίνα Νάνα μπορεί να λες ότι λέει λίγες λέξεις αλλά σίγουρα πιο πολλές από τον δικό μου.Όταν ήτανε πιο μικρός έλεγε πιο πολλές.Τώρα δεν τις λέει όλες.Ο παιδίατρος μας είπε να μην ανησυχούμε.Θα τα πει όλα μαζεμένα.Είναι ο λιγομίλητος του καφέ μας.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Τζαμίν μου αρέσουν πολύ οι ιδέες που έδωσες στην Julie για το τραπέζι που θέλει να κάνει.

Τι ηλικία θέλεις να έχει η κοπέλα ,που την θέλεις για την Έλενα?Πριν πάει σχολείο είχε ξεκινήσει να λέει λέξεις?Όταν σου κάνει παραγγελίες πώς σου ζητάει το τραγούδι που θέλει να ακούσει?Με τόσες λέξεις που λέει και που προσπαθεί να κάνει προτάσεις θα συνεννοείσαι μαζί της χωρίς δυσκολία και θα την καταλαβαίνεις πάντα.

Καλό βράδυ σε όλες!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου! Λίγο κουλη ώρα γράφω :tongue:

Σήμερα το πρωί ήρθε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού για τη διαρροή του καλοριφέρ, κάτι έκανε αλλα τελικά χρειαζόμαστε υδραυλικό. :(

Μου έκανε το σπίτι χάλια με τις πατημασιες του! :evil: Τι ωραία να έβγαζαν όλοι τα παπούτσια τους :rolleyes:

Πήγαμε στο πάρκο σήμερα απο τις 11:30 μέχρι τη 1:00 και μετά πλατεία μέχρι τις 2:30. Γυρίσα στις 3 σπίτι με την μικρή κοιμισμενη στο καρότσι! Κοιμήθηκε μέχρι τις 5!!!!! :D Το απόγευμα σούπερ μάρκετ.

Tzamin Δευτέρα ξημερώματα γύρισαμε. Πρέπει να κανονισουμε να βρεθούμε κάποια στιγμή.

Το μενού σου τέλειο!!!

Dimista κι εμένα λέει λίγα πράγματα και μάλιστα λιγότερα απο παλιά. Η μαμα μου τώρα που είμασταν Θεσσαλονίκη είπε οτι αυτά που ήξερε λες και τα ξέχασε!

Εχει σχετικά καλές τιμές και κάποιες προσφορές στο μενού. Το συστεινει και το trip advisor!

Καληνύχτα!!!!

QVjlp3.png

Καλημέρα καλημέρα!!!!!

Τζαμίν μου χίλια ευχαριστώ!Έκανα τη σαλάτα ακριβώς όπως μου είπες και βγήκε τέλεια!Τα μελομακάρονα τελικά τα έβγαλα όπως είναι γιατί σκέφτηκα αυτό είπες, ότι κι από μόνα τους θα εντυπωσιάσουν (+ ότι δεν πρόλαβα, μου πήραν όλα περισσότερη ώρα και στο τέλος ήμουν σε πανικό :P) !Πάντως αυτό που μου πρότεινες μου έμεινε σαν ιδέα και λέω να το κάνω για εμάς μια από τις επόμενες μέρες χεχε!

Γενικά όλα καλά, ουφ πάει κι αυτό!!Η Ειρήνη ήταν άψογη, "συμμετείχε" στη συζήτηση και κατά τις 8 πήγε για ύπνο (κοιμήθηκε μόνη της και δεν την ξανακούσαμε).

Χμμμ, Τζαμίν με έβαλες σε σκέψεις για αυτό το cd που λες, ίσως την επόμενη φορά που θα κατέβω Ελλάδα να πάρω αυτό που είχα βρει, μπορεί η μικρή να μην το βρει μονότονο!Χιχιχιχι κι εμένα μου κάνει παραγγελίες, τραγουδώντας το τραγούδι που θέλει να της βάλω :D:D:D

Χαχαχαχα dimista έστειλε και μήνυμα με το κινητό??? Την επόμενη φορά θα έχει και κείμενο ;) Εμένα μια μέρα πήρε το 999 από το σταθερό (emergency number). Ντράπηκα πάρα πολύ!!!!!Από τότε όποτε την βλέπω κοντά στο τηλέφωνο το βγάζω από την πρίζα. Γενικά το'χουν με την τεχνολογία από ότι βλέπω...

Nina-Nana σε καταλαβαίνω, ευτυχώς εδώ τα βγάζουν όλοι τα παπούτσια τους, έχουν μοκέτες τα σπίτια και το έχουν μάθει. Μου έκανε εντύπωση, που κάτι άντρες που μας έφερναν έπιπλα έβγαζαν τα παπούτσια τους πριν πατήσουν την μοκέτα (ενώ κουβαλούσαν στα χέρια το έπιπλο) και μετά τα ξαναέβαζαν πριν βγουν έξω!

6237481d19.png

Καλησπερα φιλεναδες!Σπιτι σημερα το απογευμα.Εχω εναν απιστευτο πονοκεφαλο και δεν ειμαι σε θεση να τον κυνηγαω σε κανενα εμπορικο.Ο αντρας μου ειναι απογευμα οποτε θα τον δω αυριο το μεσημερι μιας και θα σχολασει αργα σημερα.

Νινα-Νανα,μηπως θελετε θερμουδραυλικο;παντως εχετε καλοριφερ,σας ζηλευω.Εμεις μονο κλιματιστικα.

Τζαμιν,νομιζω εισαι ο θηλυκος Τσελεμεντες!

NXbrp3.png

Dimista,νομιζω οτι δεν ειναι ο Κωνσταντινος λθγομιλητος.Η Ελενα της Τζαμιν απλα τους ριχνει ολους στ'αυτια.Και ο δικος μου μη νομιζεις,δεκα λεξεις. λεει ολες κι ολες!Σημερα λεει συνεχεια λολοι αντι για ρολοι.Μπορει αυριο να μην το ξαναπει.Προσπαθω να του μαθω να λεει το ονομα του (οπως μπορει τουλαχιστον)αλλα αυτος τιποτα.

Julie,πως τη φωναζουν την Ειρηνη στην Αγγλια;με ελληνικη προφορα η οχι;

Lila's mom,κι εμενα μου εχει τυχει σε παιδοτοπο αυτο και πηγα κι επιασα τον υπευθυνο.Στην τελικη απαγορευεται το καπνισμα.Ο γονιος ομως που καπνιζε εκει πολυ ζωον!

NXbrp3.png

Κοριτσια,φτιαχνω τον κιμα για να κανω αυριο μακαρονια με κιμα.Ο μικρος μου χτυπησε κρεμμυδι με σκορδο στο μπλεντερ.Τρελαινεται να με βοηθαει στην κουζινα.Ο αντρας μου βεβαια βγαζει φλυκταινες οταν τον βλεπει αλλα αφου τον μικρο τον ευχαριστει αυτο μετραει.

Καλο απογευμα κοριτσακια!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!

Σήμερα είχα τη γυναίκα για καθάρισμα και σίδερο. Το πρωί ήρθε ο ιδιοκτήτης πάλι με το γιο του να βάλουν το κουρτινοξυλο που έπεσε (πάλι) και το μεσημέρι ήρθαν τα πεθερικά μου. Το απόγευμα ήρθε κι η κουνιάδα μου με την κόρη της (3 χρονών). Ωραία περάσαμε!!

Julie μπράβο που πήγαν όλα τέλεια στο τραπέζι! :D

Σοβαρά μιλάς για τα παπούτσια; Μπράβο!!!! Δεν το έχω ξανακούσει αυτό με τα έπιπλα, στην Ελλάδα αποκλείεται να γινόταν!

Η αλήθεια όμως ειναι οτι μόνο εδώ μπαίνουν όλοι με τα παπούτσια (και στις χώρες της Μεσογείου). Στα διάφορα ταξίδια (πχ Βιετνάμ, Αίγυπτο, Μέση Ανατολή) όλοι έβγαζαν τα παπούτσια τους. Το ίδιο μου λέει κι ο γαμπρός μας απο την Περσία, η κυρία που καθαρίζει που ειναι απο Ουκρανία, οι φίλοι μας απο Ελβετία κτλ. Στην Ελλάδα όμως θεωρείται εξωγήινο! Βέβαια οι φίλοι μας επειδή όλοι έχουν μικρά παιδιά όταν έρχονται σπίτι τα βγάζουν απο την αρχή απο μόνοι τους γιατί το ίδιο κάνουν και στο σπίτι τους. Και σήμερα πχ τα πεθερικά μου, η νύφη μου το πρώτο που κάνουν ειναι να βγάζουν παπούτσια. Έχω κοντά στην πόρτα ένα καλαθακι με παντοφλακια ξενοδοχείου τα οποία τα πλενω κιόλας συχνά. Κι εγώ όταν πάω επίσκεψη βγάζω παπούτσια.

Della αυτός που έκανε την εγκατάσταση θα έρθει αύριο το πρωί (στις 8:30 :rolleyes: ).

Το αναβετε πολύ το κλιματιστικο; Το ρεύμα πόσο έρχεται;

Μπράβο που μαγειρεύετε μαζί! Υπεροχή ιδέα, πολύ δημιουργική!!!!

Περαστικά για το κεφάλι!

Καληνύχτα!!!

QVjlp3.png

Δεν το πιστεύω....μόλις έχασα το κατεβατό μου...

Μου χαλάει η διάθεση όταν συμβαίνει αυτό :evil:

Τέλος πάντων... Χτες πήγα Πόρτο Χέλι αυθημερόν και η συνάντηση που είχα πήγε πολύ καλά. Η Έλενα έμεινε όλη την ημέρα στον σταθμό.

Julie συγχαρητήρια για το δείπνο σου!!!!

Δήμητρα η Έλενα πήγε παιδικό 10 μηνών οπότε δεν είχε αρχίσει ακόμη να μιλάει. Ο Κωνσταντίνος παίζει στα δάχτυλα την τεχνολογία ε?

Della μπορεί ο μικρός σου να είναι ο επόμενος master chef!!!!

Nina nana θα κανονίσουμε οπωσδήποτε....

Το Σάββατο κανόνισα την δασκάλα της Έλενας για baby sitting. Θα με κυκλοφορήσει ο σύζυγος... Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Είμαι ήδη ενθουσιασμένη και αγχωμένη....

Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας και από μένα!

Το πρωί ο Κων/νος πήγε βόλτα με την μητέρα μου.Εγώ έμεινα σπίτι και έκανα καθαριότητες.Εχτές το απόγευμα βλέπαμε φωτ.και του έλεγα ποιος είναι ο καθένας σε κάθε φωτ. και συγκράτησε το όνομα Γιάννης και φωνάζει συνέχεια:Γιάννη,Γιάννη.Γιάννη λένε τον πατέρα μου και τον ξάδελφό του.

Νίνα Νάνα τι ώρα κοιμάσαι για βράδυ?Όλο βόλτες είσαι με την Ελένη.Ωραία περνάτε!Ο υδραυλικός ήρθε?Αν επιτρέπεται η γυναίκα που έρχεται για καθάρισμα πόσα παίρνει?Και κάνει τα πάντα?Και τζάμια και βεράντες?Ή μόνο πατώματα ,ξεσκόνισμα και μπάνιο?Δεν ενδιαφέρομαι ακόμα απλά 1α ιδέα θέλω να πάρω.

Julie χαίρομαι που πήγαν όλα καλά με το τραπέζι!Ο Κων/νος εκτός από τα μην.το κινητό μου το παίρνει και βλέπει και τα βιντεάκια.Το όνομά σου βγαίνει από Ευγενία?

Ντέλλα σου πέρασε ο πονοκέφαλος?Ο Κωνσταντίνος λέει κάτω από 10 λέξεις.Πιο μικρός έλεγε ακριβώς 10.Τι εννοείς όταν λες η Έλενα της Τζαμίν τους δίνει στα αυτιά?Δεν το κατάλαβα.:oops:

Ο Κωνσταντίνος σας έχει τάση για μάγειρας!

Τζαμίν οπότε η Έλενα δεν σε αναζήτησε που έμεινε όλη μέρα στο σχολείο.Της κακοφάνηκε?Τζαμίν καλά έκανες και κανόνισες με την δασκάλα της για baby sitting και όχι με 1α άγνωστη κοπέλα.Η πρώτη σου έξοδος με τον άντρα σου θα είναι αυτή μετά την γέννηση της Έλενας?

Του Κωνσταντίνου του αρέσει πολύ να παίρνει τα κινητά μας,να έχει συνέχεια το τηλεχειριστήριο και να ανοίγει την τηλ.,να ανοίγει το κλιματιστικό και να πατάει τα πλήκτρα του laptop.Τώρα τελευταία έμαθε να βάζει την Χάιντι μόνος του.

Καλό μεσημέρι σε όλες σας!

Γεια σας κορίτσια μου!

Σήμερα ήρθε ο υδραυλικος το πρωί, όλα οκ με το καλοριφέρ πλέον! Μετά πήγαμε με την μικρη στο πάρκο και στην επιστροφή ξεράθηκε στο καρότσι. Το απόγευμα πήγαμε σε έναν παιδοτοπο (Tzamin στον γνωστό) κι είχε παιδικό πάρτυ και ένας απο τους καλεσμένους ηταν ο Θανάσης Ευθυμιαδης ο ηθοποιός.

Tzamin όταν χάνεις το κατεβατό σου, αν πατήσεις το "πίσω" του browser δλδ το βελακι στο εμφανίζει πάλι.

Ολα καλα θα πανε αφου την ξέρει!!! Σχεδόν σε ζηλεύω! :P

Dimista είμαστε του έξω αυτό ειναι αλήθεια. Η μικρη όταν βλέπει κάποιον να φεύγει (πχ τον υδραυλικό, τα πεθερικά μου) παει και φέρνει τα παπούτσια της να βγει κι αυτή!!!!!

Παίρνει 7 ? την ώρα. Θεωρούνται πολλα πλέον αλλα την ξέρω χρόνια οπότε δεν την αλλάζω! Κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Και βεράντες, και τζάμια, και κουζίνα και μπάνια ακόμα και λάχανα μου τρίβει!

Κι εμένα της τεχνολογίας ειναι. Το αγαπημένο της ειναι να βλέπει Μικυ στο iPad.

Κοιμάμαι αργά συνήθως! Κατα τις 2.

Καληνύχτα!!!!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...