Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλησπέρα στο καφέ μας! Κορίτσια δεν έχω πάρει ανάσα όλη την εβδομάδα! Στη δουλειά είχαμε επιθεώρηση δυο ημέρες και μετά έτρεχε για ένα project που έχει deadline την Τετάρτη. Χθες έμεινα 4 ώρες παραπάνω για να μην χρειαστεί να πάω και σήμερα. Ελπίζω να μην το μετανιώσω που σήμερα κάθισα σπίτι αλλά δεν άντεχα να ξαναπάω. Κατά τα άλλα είμαστε καλά. Πήραμε τις εξετάσεις μου και είναι οκ. Νομίζω ότι οι επόμενες θα είναι το Παπ Α.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Julie μου είμαι πολύ καλύτερα έχουν αρχίσει να υποχωρούν οι πολλές αναγούλες και αισθάνομαι πιο άνετα τώρα. Εχω ένα μικρό φούσκωμα σα να είμαι πρισμένη αλλά ευτυχώς ακόμη δε φαίνεται. Από κούραση άστο καλύτερα!!! Χάλια!!! Και με το πρόγραμμά μου δεν προβλέπεται και να ξεκουραστώ καθόλου για τους επόμενους 3 μήνες! Υπομονή!!!

Καλημέρα κοριτσάκια...

Καλή εβδομάδα εύχομαι...

Κι εγώ είχα πολύ δουλειά τις τελευταίες μέρες στο γραφείο. Έτσι προβλέπεται και αυτή η εβδομάδα. Νέα δεν έχουμε.... Ο άντρας μου είχε φύγει από Πέμπτη ξημερώματα για Παρίσι και επέστρεψε Σάββατο μεσημέρι. Θα ξαναφύγει μάλλον το ερχόμενο Σάββατο για μία εβδομάδα στην Τουλούζη. Η Έλενα μια χαρά. Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα. Έχει αρχίσει και κάνει συζήτηση ψεύτικη στο τηλέφωνο. Παίρνει το τηλέφωνο και λέει "Ναι.... ποιός είναι?.... καλά ..... σπίτι ..... μαμααα..... μπαμπαααα..... (με την μαμά και τον μπαμπά).... γεια, γεια, γεια.

Σκέφτομαι να βρω μια κοπέλα να έρχεται 2 φορές την εβδομάδα σπίτι να απασχολεί την Έλενα και κανένα βράδυ ΣΚ για να βγούμε και λίγο με τον άντρα μου οι δυό μας. Ξέρετε καθόλου τί τιμές παίζουν?

Julie ότι θέλεις πες μου. Σε ποιόν θα κάνεις τραπέζι?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα κι απο μενα.Πηγαμε ΙΚΕΑ το πρωι και ο μικρος ξεσαλωσε στο τμημα με τα παιδικα.Αυριο θα παει σχολειο κι ελπιζω να μην αρπαξει καμια ωτιτιδα γιατι ετσι οπως καθαρισαν τωρα τα αυτακια του θα την κολλησει στο φτερο!

Τζαμιν,οντως μεγαλωνουν παρα πολυ γρηγορα.Εγω τους τελευταιους μηνες βλεπω πολυ μεγαλη εξελιξη.Μιλαει και ο δικος μου στο τηλ και λεει:ναι,ελια(ελα δηλαδη).Μαμα,μπαμπα,αντε γεια!Η πλακα ειναι οτι επειδη παιρνουμε τους γονεις μου στη Θεσσαλονικη με video-κληση για να τον βλεπουν,νομιζει οτι και στο σταθερο αν τους χαιρετησει θα τον δουν.

Θα ηταν πολυ καλο αν θα μπορουσε να ερχεται καμια κοπελα απο τον παιδικο που ηδη θα την ξερει.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Επιστρέψαμε κι εμείς!!! Μου λείψατε!

Δεν έχουμε ιντερνετ στα ξαφνικά απο το πρωί και μπαίνω από το φλασάκι της κοσμοτε :rolleyes:

Λίγα διάβασα...

Julie από ελληνικά ακούει την επιστροφή του τεμπέλη δράκου με "παιδικά" τραγούδια του Σαββόπουλου, Ιωαννίδη, Δεληβοριά, Αρβανιτάκη κτλ. Και οι locomondo της αρέσουν! :tongue:

Η κουνιάδα μου είχε ανακοινώσει και τις 2 εγκυμοσύνες μετά την αυχενική διαφάνεια αλλά εγώ προσωπικά δε βρίσκω τον λόγο.. Κατι στραβά μπορεί να πάει οποιαδήποτε στιγμή πριν ή και μετά την ανακοίνωση..

Περάσαμε φανταστικά Θεσσαλονίκη όπως πάντα. Άφησα την μικρή με τις φίλες μου 2 φορές, για να κάνω αποτρίχωση κι έλειψα 1 ώρα και για κομμωτήριο όπου έλειψα 2,5 ώρες!!!! Δεν είχε κανένα πρόβλημα πέρασε πολύ καλά χωρίς να με ψάξει στιγμή! :shock:

Αυτά τα λίγα, δε θυμάμαι και πολλά για να σχολιάσω, θα επανέλθω πιο δυναμική όμως μόλις φτιάξει το ιντερνετ!

Φιλιαααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

QVjlp3.png

Tzamin μου!!Σε δύο συναδέλφους του άντρα μου (μαθηματικοί κι αυτοί). Σκέφτομαι να κάνω χοιρινό με μέλι, μουστάρδα και πορτοκάλι, με ρύζι (λες να βάλω και πατάτες στο φούρνο μαζί με το κρέας ή να έχω μόνο ρύζι?) και μία κις με μπέικον και τυριά. Επίσης θέλω να κάνω σαλάτα, αλλά δεν ξέρω τί, σίγουρα κάτι πράσινο , έχεις καμιά ιδέα για dressing που να ταιριάζει με τα φαγητά μου? Μετά το φαγητό θα βγάλω κρακεράκια με διάφορα τυριά (γαλλικό στυλ) και τέλος φρούτα και γλυκό (όπου γλυκό μάλλον θα είναι μελομακάρονα από Ελλάδα που με γέμισε η μαμά μου). Δεν προλαβαίνω να φτιάξω κάτι, λες να πάρω κάτι έτοιμο ή τα μελομακάρονα φτάνουν? Γενικά πώς σου φαίνεται το concept?

Από διακόσμηση μάλλον θα είμαστε αρκετά απλοί γιατί το σπίτι ακόμα δεν είναι πλήρως εξοπλισμένο, αλλά αν έχεις κάποια ιδέα εννοείται δεκτή! Ελπίζω να μην σε ζάλισα με τις ερωτήσεις μου!!

Πολύ συμφωνώ με την ιδέα για την κοπέλα ώστε να βγαίνετε με τον άντρα σου, κι εμείς σκεφτόμαστε να το κάνουμε (εμείς θα την αφήνουμε στην κοπελα που πηγαίνει τα πρωινά οπότε θα της είναι οικεία η όλα φάση). Νομίζω πως το χρειαζόμαστε που και που όλοι μας...

6237481d19.png

Καλησπερα κι απο μενα.Πηγαμε ΙΚΕΑ το πρωι και ο μικρος ξεσαλωσε στο τμημα με τα παιδικα.Αυριο θα παει σχολειο κι ελπιζω να μην αρπαξει καμια ωτιτιδα γιατι ετσι οπως καθαρισαν τωρα τα αυτακια του θα την κολλησει στο φτερο!

Τζαμιν,οντως μεγαλωνουν παρα πολυ γρηγορα.Εγω τους τελευταιους μηνες βλεπω πολυ μεγαλη εξελιξη.Μιλαει και ο δικος μου στο τηλ και λεει:ναι,ελια(ελα δηλαδη).Μαμα,μπαμπα,αντε γεια!Η πλακα ειναι οτι επειδη παιρνουμε τους γονεις μου στη Θεσσαλονικη με video-κληση για να τον βλεπουν,νομιζει οτι και στο σταθερο αν τους χαιρετησει θα τον δουν.

Θα ηταν πολυ καλο αν θα μπορουσε να ερχεται καμια κοπελα απο τον παιδικο που ηδη θα την ξερει.

Αυτή η βιντεοκλήση μας έχει κάψει. Βλέπει τους γονείς μου στο skype και τους λέει "αγκαλιά" κι απλώνει τα χεράκια της να την πάρουν και δεν καταλαβαίνει γιατί δεν την παίρνουν αγκαλιά, ρε κορίτσια πολύ στενοχωριέμαι :(

Στα ικεα πάντα ξεσαλώνουν!!!Καλέ όχι δεν θα αρρωστήσει, όλα τέλεια θα πάνε!

6237481d19.png

Julie μου είμαι πολύ καλύτερα έχουν αρχίσει να υποχωρούν οι πολλές αναγούλες και αισθάνομαι πιο άνετα τώρα. Εχω ένα μικρό φούσκωμα σα να είμαι πρισμένη αλλά ευτυχώς ακόμη δε φαίνεται. Από κούραση άστο καλύτερα!!! Χάλια!!! Και με το πρόγραμμά μου δεν προβλέπεται και να ξεκουραστώ καθόλου για τους επόμενους 3 μήνες! Υπομονή!!!

Έλα ρε συ!!!!!Για τους επόμενους 3 μήνες?? Υπομονή και κουράγιο!!Ευτυχώς που υποχώρησαν κι οι αναγούλες, στο καλό να πάνε και να μην ξανάρθουν!Με τόσο τρέξιμο νεράκι θα περάσουν οι μήνες...

6237481d19.png

Νίνα-Νανά κι εμείς ακούμε και τον τεμπέλη δράκο και την επιστροφή του :D Την Λιλιπούπολη και Τα μυστικά του κήπου (τέλειο!!). Έψαχνα όμως ένα που να έχει τα κλασσικά (πχ το ήταν ένας γάιδαρος, το αχ κουνελάκι και τέτοια γιατί της αρέσουν και δεν τα έχουμε). Είδα ένα cd σε ένα μαγαζί αλλά τα τραγουδούσε όλα ο ίδιος τραγουδιστής και μου φάνηκε λίγο μονότονο και δεν της το πήρα...

Χαχαχαχα, οι φίλες σου μια χαρά ε?? Εμένα οι δικές μου νομίζω θα φοβόντουσαν να την κρατήσουν μόνες τους!!Άντε να σας φτιάξει το ίντερνετ να τα λέμε πιο συχνά...

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!

Περάσαμε ένα ήσυχο Σάββατο και 1α ωραία Κυριακή!Το Σάββατο βγήκαμε στην περιοχή μας για περπάτημα.Πιο πολύ για τον μικρό.

Την Κυριακή πήγαμε στον Φλοίσβο με την κουμπάρα μας,τον άντρα της και την μικρή τους που είναι 16 μηνών.Τα μικρά παίξανε στην π.χαρά.Μετά πήγαμε για φαγητό.

Σήμερα ο Κων/νος έκλαιγε και ούτε ο ίδιος δεν ήξερε τι ήθελε.Κουράστηκα να τον ακούω να κλαίει.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Γεια σας και απο εμένα, κουράστηκα παρά πολυ με το αυθημερόν ταξίδι, αρχικα με εστησε το ταξι που θα ερχοταν να με πάρει, ευτυχώς που με το που βγήκα στην γωνία βρήκα ένα, όλα αυτά στις 5 το πρωί, μετά μόλις έφτασα Φρανκφούρτη έτρεξα να προλάβω το τραίνο μετά πήρα ταξί, καθησα μόνο 3 ώρες στην παρουσίαση και μετά πάλι τα ίδια στο τέλος έτρεχα να προλάβω το αεροπλάνο, γιατι έφτασα οριακά, τέλος πάντων με τα πολλά γύρισα στο σπίτι μου στις 12 παρά!!!! Χθες γέννησε η συνηφαδα μου το δεύτερο παιδάκι της, αγοράκι και αυτο και πήγα στο μητέρα να τους δω!!

Στην δουλειά μάλλον δεν θα πάρουν άλλο άτομο, τώρα πως θα βγει η δουλεια ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν, οπότε έχω ένα άγχος και με αυτο!!!

Νινα-Νανα, καλώς ξανά ήρθατε, ωραία περνάτε και με αυτο τον τροπο δεν σας πιάνει η ρουτίνα!

Τζαμίν, ωραία ιδέα αυτη που σκέφτεσαι, σίγουρα χρειάζεται το ζευγάρι χρόνο μόνο του, πάντως μια φίλη μου που έχει μια κοπέλα για να της κρατάει τα δυο της παιδιά στο σπίτι της κοπέλας της παίρνει 6? την ώρα, βέβαια ειναι γνωστή της και έχει ανάγκη τα χρήματα, αλλα νομίζω πάνω κάτω σε αυτές τις τιμές κυμαίνονται!

Della, πως πήγε η βόλτα στο Athens heart? αύριο ξεκινάνε οι εκπτώσεις, εμείς είχαμε παει το Σαββατο στο metro mall, δεν είχε ιδιαίτερα κόσμο, μόνο ο παιδοτόπος ήταν γεμάτος και το κουφό που παρατήρησα πιο ήταν, μια παρεα τριων χοντροκομενων ανδρών εκ τον οποίον ο ένας καπνίζει ένα μεγάλο πούρο, που, σε παιδοτόπο μα ειναι δυνατόν και ημιανοικτός που ήταν ο χώρος μύριζε πολυ έντονα, καθήσαμε λίγο και φύγαμε γιατι ήταν αποπνικτική η ατμόσφαιρα!

Μετα πήγαμε στα Fridays και κάνανε ένα μισαωρο να μας φέρουν μια μπύρα και έναν καφέ, θέλαμε να φάμε εκεί αλλα μόλις ήπιαμε τα ροφήματα σηκώθηκαμε να φύγουμε, εγώ έμεινα με το χαμπουργκερ στα όνειρα μου!!!!

Julie, εύχομαι να πετύχει το δείπνο σου, ωραία αυτά που σκέφτεσαι να φτιάξεις!!!

Καλό σας βράδυ!!!!

nJ2dp3.png

Julie μπράβο που προσαρμοστήκατε.Για Χάιντι τρελαίνεται.Ξέρει πολλές λέξεις η Ειρήνη?Ποιες έμαθε να λέει?Εμείς έχουμε ένα dvd με τα ζουζούνια.

Νίνα Νάνα καλωςήρθατε!Οι φίλες σου ,τα κατάφεραν μαζί της?Θα έχει καλή σχέση φαντάζομαι.Θα τις έχει μάθει καλά τόσο συχνά που πηγαίνετε τώρα τελευταία.

Ντέλλα παιδικά βλέπει στην τηλεόραση ή του βάζεις Ίντερνετ?Και τι του λες άμα δεν θέλεις να δει άλλο?Σε ακούει?Ψωνίσατε στο ΙΚΕΑ?

Βιβή τελικά είπες στην δουλειά σου,για την εγκυμοσύνη?Αν όχι τελικά μην αργήσεις να τους το πεις για να μην σε κρατάνε παραπάνω.Χαίρομαι για τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων.Εξετάσεις αίματος ήτανε?Μου θυμίζεις?

Τζαμίν και ο δικός μου μιλάει στο τηλ.αλλά λέει μόνο ναι.Τον έχω βγάλει και φωτ.με το ύφος που παίρνει όταν λέει ναι.Έχει πολύ γέλιο.Ξέρει πολλές λέξεις η Έλενα.Έχω εντυπωσιαστεί!Είναι πολύ αναπτυγμένη η ομιλία της για την ηλικία της.

Για πόσες ώρες θέλεις την κοπέλα να προσέχει την Έλενα?Και για τα ΣΚ την θέλεις μέχρι να γυρίσετε?Γιατί την θέλεις και καθημερινές ?Επειδή πηγαίνει παιδικό ρωτάω.1α ξαδέλφη μου,που έχει 1α κοπέλα και κρατάει τον γιο τους για να βγαίνει με τον άντρα της κάποια Σάββατα αν δεν κάνω λάθος της δίνει 50 ευρώ.

Lila's mom καλωςήρθες!Πραγματικά κουραστικό ταξίδι!Η Φρανκφούρτη ωραία πόλη?Πώς πήγε η παρουσίαση?Lila's mom εμείς πήγαμε την Κυριακή στον Φλοίσβο και στην καφετέρια περιμέναμε 45λ.για τους καφέδες και σηκωθήκαμε και φύγαμε και πήγαμε για φαγητό επειδή είχε φτάσει ώρα φαγητού.

Καλό βράδυ σε όλες σας!

Αλλάξαμε το ρουτερ και ήρθε το Ίντερνετ!

Τώρα όμως έχουμε διαρροή απο το καλοριφέρ της κουζίνας και το έχω κλείσει γενικώς :( Εβαλα κλιματιστικά για ζέστη αλλα δεν ειναι το ίδιο με το καλοριφέρ τελικά.

Βοήθησε στο να κάτσει με τις φίλες μου το οτι την μια τη φιλοξενησαμε στις γιορτές για 8 μέρες. Αλλα όλες έχουν εμπειρία απο παιδιά, η δεύτερη ειναι δασκάλα μουσικής προπαιδειας και η τρίτη βρεφονηπιοκομος.

Julie δες κι αυτή την σαλάτα: http://cookingandart-marion.blogspot.gr/2012/01/blog-post.html?m=1

Την έκανα την πρωτοχρονιά στο τραπέζι που είχαμε και την τσακισανε όλοι. Επίσης την έκανα την Κυριακή στο σπίτι του αδερφού μου κι έγινε χαμός. Ακόμα κι η μικρή την τρώει!

Αν προτιμάς πράσινη σαλάτα μπορείς να κανεις με πράσινα λαχανικά οπως μαρουλι, ροκα, σγουρή κτλ με ψιλοκομμενα καρύδια, φύλλα παρμεζανας και ρόδι με ντρεσινγκ βινεγκρετ που ειναι απλή και σίγουρη.

Για το χοιρινό έχω μια υπεροχή συνταγή με κάστανα αν σε ενδιαφέρει: http://www.eviotopoi.gr/IndexRecipies.aspx?iid=67&ItemsId=204&CurrentId=4〈=el

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...