Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Βιβή το όνομα του γιατρού σου μου είναι γνωστό.... δεν ξέρω γιατί....κάπου τον έχω ξανά ακούσει. Αχ κι εγώ είναι ευχαριστημένη από τον γιατρό μου αλλά είναι στους Αγ. Αναργύρους :?. Ρέα είναι κι ο δικός μου. Στον δικό μου κλείνεις ραντεβού, αλλά σου βγαίνει στο περίπου γιατί πάει και με προτεραιότητα. Αποδείξεις δίνει ο δικός σου?

Della & KITTY τα αγοράκια σας ακούγονται πολύ διπλωμάτες ε?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!

Τι ωραία που χιόνισε!Μακάρι να το έστρωνε.

Ο Κωνσταντίνος έχει το μουσικό βιβλιαράκι της "fisher price" και δεν το αποχωρίζεται με τίποτα.Εχτές το βράδυ κοιμήθηκε αγκαλιά με το βιβλίο.

Έχει μάθει να μας κλείνει τις πόρτες.Τις προάλλες που η μητέρα μου ,ήτανε σπίτι μας την έκλεισε στην βεράντα.Ευτυχώς που είμουνα σπίτι και της άνοιξα.Φαντάζεστε να έλειπα?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Τζαμίν εμάς η παιδίατρος μας ίσως επειδή ειναι νεογνολογος και δεν έχει μεγάλη επαφή με παιδάκια μεγαλύτερων ηλικιών-φαντάσου ότι έχει ιατρείο μια φορά την εβδομάδα μόνο σε παιδιά που κουραρει- δεν μας λέει κάντε αυτό ή εκείνο δηλαδή μόνοι μας αλλάξαμε το γάλα, μόνοι μας της δώσαμε πιρουνι και κουταλι για να μάθει να τρώει μονη της, δεν δίνει σημασία σε αυτές τις λεπτομέρειες οι οποίες ειναι οι πιο βασικές, ευτυχώς εμάς πίνει με το καλαμακι της έχω πάρει ένα εκπαιδευτικό παγουρι με καλαμακι και της αρέσει πολυ, επειδή πίνει και απο το ποτήρι αλλα μόνο εάν της το κρατάς, πάντως ο προγραμματισμός μας βοηθάει πολυ τουλάχιστον στα καθημερινά πράγματα!

Βιβη, εγώ στην δουλειά το είπα απο την πρώτη στιγμή γιατι μου προγραμματιζανε ταξίδια και τους ενημέρωσα ώστε να βρούμε λύση, βέβαια άτομο να με αντικαταστήσει δεν έφεραν για να το εκπαιδευσω και όταν γέννησα πρόωρα έχασαν την γη κάτω απο τα πόδια τους, στους υπόλοιπους το είπαμε μετά την αυχενική και την αμνιοπαρακεντηση πλέον σε όλους, και εμένα ο γιατρός μου δέχεται χωρίς ραντεβού και φυσικά γίνετε χαμός αλλα τυχαίνει και ειναι δίπλα στο γραφείο μου οπότε πεταγομαι μόλις παει και τελειώνω αμέσως!

Σήμερα ωραία μέρα ευτυχώς δεν δουλεύω αλλα έκανα δουλειά στον υπολογιστή και φυσικά η μικρή δεν με άφησε, κρύο πολυ με τα καλοριφέρ να δουλεύουν στο φουλ, ευτυχώς που ανέβουμε γιατι δεν υπήρχε περίπτωση, εμείς δεν έχουμε άλλο μέσο θέρμανσης!

nJ2dp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Τι ωραία που χιόνισε!Μακάρι να το έστρωνε.

Ο Κωνσταντίνος έχει το μουσικό βιβλιαράκι της "fisher price" και δεν το αποχωρίζεται με τίποτα.Εχτές το βράδυ κοιμήθηκε αγκαλιά με το βιβλίο.

Έχει μάθει να μας κλείνει τις πόρτες.Τις προάλλες που η μητέρα μου ,ήτανε σπίτι μας την έκλεισε στην βεράντα.Ευτυχώς που είμουνα σπίτι και της άνοιξα.Φαντάζεστε να έλειπα?

Dimista, και εμένα τα ίδια, απλωνω ρούχα στην βεράντα και κάθεται πίσω απο το τζαμί εκτός ότι το γλυφει πάντα, ανοιγοκλεινει την πόρτα και κατεβάζει την ασφάλεια, ευτυχώς βέβαια που η δικιά μας έχει χαλάσει αλλιώς θα φώναζα και ποιος θα μ΄ακουγε;

nJ2dp3.png

Τzamin απόδειξη μου δίνει πάντα. Είναι πολύ τυπικός σε αυτό. Εμένα η απόσταση από Ηλιούπολη δε μου βγαίνει και πολύ μεγάλη, οπότε με έχει βολέψει. Από την άλλη όμως, πρέπει να δέσει κανείς και να εμπιστεύεται το γιατρό του, οπότε θα το σκεφτόμουν πολύ να πάω σε κάποιον άλλο, μόνο λόγο απόστασης. Εμένα βρε κορίτσια ό,τι μου είχε πει έγινε ακριβώς όπως μου το είχε πει και για τον τοκετό και για την επέμβαση και γενικά για το μετά. Πως να σκεφτώ να τον αλλάξω?

Διαφημίσεις

Κίττυ και ο δικός μας θέλει αγκαλιά για να βγούμε έξω.Από τον ΟΑΕΔ 1 χρόνο θα πληρώνεσαι?Είναι 1α βοήθεια.Πάνω σε τι ψάχνεις δουλειά?Να κοιτάζεις και τις προκηρύξεις που είναι από τις μη κυβερνητικές οργανώσεις.Έχετε δεθεί πολύ με τον Ισαάκ.Τι γλυκούλης,που σου έλεγε σήκω όταν είσουνα άρρωστη.Σου δείχνει μεγάλη αδυναμία!

Lila's mom καλά έκανε η συνάδελφός σου,που παραιτήθηκε.Εύχομαι να μην αργήσουν να βρουν άλλο άτομο.Ο Κωνσταντίνος μόνο στο ύψος είναι καλός.Στα κιλά είναι στα κατώτερα χαμηλά.Αν το φαγητό του αρέσει τρώει εύκολα.Αν δεν του αρέσει του βάζω Χάιντι και τρώει.Με την μητέρα μου τρώει πιο γρήγορα και εύκολα.Και ο Κωνσταντίνος γλείφει όλα τα τζάμια.

Julie λυπάμαι που είσασταν άρρωστοι και δεν χαρήκατε γιορτές στην Ελλάδα.Εύχομαι όταν ξανάρθετε να είστε καλά και να ευχαριστηθείτε όλοι σας.Καλή επιστροφή!

Βιβή ο γιατρός σου,μήπως ξέρει κάποια οδοντίατρο με αυτό το επίθετο?Καλά αποτελέσματα!Οι πρώτες εξετάσεις είναι εξετάσεις αίματος?Αφού είναι τέτοια η θέση σου ε τότε καλά θα κάνεις και θα ενημερώσεις πριν την αυχενική?

Τζαμίν η Έλενα προτιμάει να πίνει το γάλα με καλαμάκι ή χωρίς?Η ποσότητα του γάλατος μέσα στην κούπα είναι ίδια με ένα μπουκάλι?Αν είμουνα ευχαριστημένη με τον γιατρό μου,δεν θα κόλλαγα στην περιοχή.Εξάλλου εσύ έχεις και αυτοκίνητο.Στον γιατρό που πήγαινα κάποιες εγκυμονούσες ερχόντουσαν από την επαρχία.

Ντέλλα συμφεροντολόγοι ,δεν λες τίποτα.Και μένα ο δικός μου με θέλει γι αυτά που έγραψες αλλά πηγαίνει συνέχεια στον μπαμπά του,επειδή θα τον πάρει αγκαλιά και θα κάτσουν στον η/υ μαζί και επειδή τον βάζει στο αυτοκίνητο για βόλτα.Όταν πηγαίνω στο δωμάτιό του να παίξουμε μαζί με αφήνει μόνη μου και πηγαίνει στον μπαμπά του και όλο άγκα του λέει.Ο γιατρός μας για τις εξετάσεις στο Λητώ με έστελνε.

Lila's mom έχετε πετρέλαιο στην πολυκατοικία σας?

Καησπερα κοριτσια.Σημερα πηγαμε παιδο-ωρλ και καναμε στον Κωνσταντινο καθαρισμο αυτιων.Ειχαν μαζεψει πολυ κερακι και αφου δοκιμασαμε πολυ καιρο με σταγονες και δεν εγινε τιποτα ο παιδιατρος μας ειπε να κανουμε καθαρισμο.Κι ευτυχως δηλαδη γιατι κατω απο το κερι στο δεξι αυτι φανηκε ενας μεγαλος ερεθισμος και προλαβαμε την ωτιτιδα.Για 3-4μερες μας ειπε να μην παει σχολειο και να μην εκτεθει στο κρυο.Κανονισα να παω την Τριτη για δουλεια οποτε θα τον κρατησω εδω.Μας ειπε οτι γενικα,θα πρεπει να προσεχουμε πολυ τα αυτακια στο μπανιο να μην πεσει καθολου νερο μεσα.Να τα καλυπτουμε με βαμβακι που απι εξω θα βαζουμε βαζελινη.Σε 15μερεςθα τονξαναδει.

Βιβη,τελικα η φιλη μου πηγε σε μια γυναικα γυναικολογο.Κι εγω δεν θα αλλαζα γιατρο σε μια δευτερη εγκυμοσυνη αλλα για να πω την αληθεια ο γιατρος μας εχει αφορητη αναμονη καιδεν ξερω πως παλευεται αν εχεις κι αλλο παιδι μαζι σου.

Οσον αφορα για το ποτε να ανακοινωθει μια εγκυμοσυνη,ειμαι υπερ της αποψης να μαθευτει στανταρ μετα την αυχενικη.Δυστυχως εγω λιγω της φυσης του επαγγελματος δεν μπορω να το τηρησω αυτο.Δευτερα εμαθα για την εγκυμοσυνη μου και Τεταρτη το ειπα.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια,και ο δικος μου βλεπει μικυ μαους.Τρελαινεται.Οπως και για looney tunes. Εχουν και προτιμησεις τα παλιοπαιδα.Παντως με εχει τρελανει ο μικρος,μου'ρχεται να τον φαω!

Καλο βραδυ κοριτσακια!

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Τι νέκρα είναι αυτή που έπεσε!Πού εξαφανιστήκατε όλες?

Και γω είχα να γράψω από τις 8/1,αλλά δεν έβλεπα νέα ούτε για να διαβάσω ούτε για να σχολιάσω.Ντέλλα πάλι καλά που έγραψες εσύ κάτι.

Ξεστολίσαμε και ο μικρός ,στενοχωρήθηκε.Του κακοφάνηκε.Μας έδινε τις μπάλες και ήθελε να τις ξαναβάλουμε στο δέντρο.

Ο Κωνσταντίνος έμαθε το χρώμα κίτρινο και όπου δει κίτρινο μας το δείχνει.Τώρα τελευταία κλείνει τα αυτιά του και κάνει ότι δεν ακούει.Πλάκα έχει.

Ντέλλα πάλι καλά που προλάβατε την ωτίτιδα.Ευτυχώς!Εύχομαι όταν ξαναπάτε για να τον ξαναδεί να του έχει περάσει ο ερεθισμός και να μην έχει κερί το αυτί του.

Ντέλλα πόσο τον αφήνεις να βλέπει παιδικά?Εγώ 1α ώρα το πολύ!Αλλά,όχι συνεχόμενα.30λ.το πρωί και 30λ.το απόγευμα.Πραγματικά έχουν προτιμήσεις.Θέλω να του βάλω κάτι διαφορετικό για να ξεκολλήσει από την Χάιντι και να δει κάτι άλλο αλλά αντιδράει και βλέπει συνέχεια Χάιντι.

Αυτά τα νέα μου!

Κορίτσια εμφανιστείτε!

Καλό βράδυ και καλό ΣΚ σε όλες σας!

Καλησπέρα κουκλίτσες!!!

Γυρίσαμε και προσαρμοστήκαμε σιγά σιγά. Η μικρή στην childminder, εγώ σχολή, όλα ωραία και καλά!Λίγο μου την σπάει που νυχτώνει νωρίς και κάνει κρύο αυτούς τους μήνες (μέχρι Μάρτη), αλλά μετά την άνοιξη και το καλοκαίρι που αργεί πολύ να νυχτώσει μας αποζημιώνει :D Η Ειρήνη επέστρεψε δυναμικά και ήδη έμαθε 3 αγγλικές λεξούλες, γενικά έχει λυθεί αρκετά η γλώσσα της και το απολαμβάνω!

Della όπως το λες, κι εμένα μου έρχεται να την φάω, με πιάνει ώρες ώρες και δεν μπορώ να σταματήσω να την αγκαλιάζω και να την φιλάω, και πώς μοσχοβολούν τα άτιμα!!!!!!Αααααααααααχχχχχχχχχχχχχχ!

Τζαμίν υπάρχει μια περίπτωση να κάνω τραπέζι την Τρίτη, ελπίζω να σε πετύχω να μου πεις ιδέες ;) Σε ευχαριστώ πολύ για αυτά που μου έγραψες..."Με ένιωσες". Τέλεια τα πας με την Έλενα που της τα κόβεις σιγά σιγά!Νομίζω πως της κάνει καλό. Εμένα μου φαίνεται βουνό, είναι και πνεύμα αντιλογίας η δικιά μου κι άντε να την πείσεις...Το ξέρω όμως πως είναι για το καλό της και πρέπει να επιμείνω!

Βιβή πώς είσαι? Ελπίζω να μην κουράζεσαι πολύ!

dimista πολύ πλάκα ο μικρός, νομίζω πως όλα έτσι κάνουν, ό,τι τα συμφέρει!

Ωχ Κίττυ μου, ναι το διάβασα ότι κι εσύ ήσουν άρρωστη!!Σήκω ε??? Βρε άσε την μανούλα να ξεκουραστεί!Λογικό που έχετε γίνει αυτοκόλλητοι πάντως, όλη μέρα μαζί!!Βγαίνετε συχνά έξω? Πώς περνάτε τη μέρα σας?

6237481d19.png

dimista βλέπει και Χάιντι? Ουάου, πολύ προχωρημένος!!!!!!!Εμένα μόνο baby einstein βλέπει. Γενικά έχει κόλλημα με την μουσική, μου λέει συνέχεια "μπική" και της βάζω. Κορίτσια έχετε βρει κανένα cd με τα ελληνικά κλασσικά παιδικά τραγούδια που να σας αρέσει?

6237481d19.png

Καλησπερα φιλεναδες.Οι αντρες μου κοιμουνται και οι δυο.Σημερα ο μικρος ηταν πολυ καλο παιδι.Αν και ηταν ολη μερα μεσα στο σπιτι δεν γκρινιαξε παρα μονο οταν πηγα να κατεβασω τα σκουπιδια οπου με περιμενε πισω απο την πορτα με το μπουφαν στο χερι.

Αυριο εφημερευω και θα ειναι μονος του με τον μπαμπα του εδω.

Dimista,βλεπει πολυ λιγο το πρωι,κανα 5'.Μετα το μεσημερι αν τρωει με το μπαμπα του(εγω δεν του βαζω)και μετα μπορει κανα 10'το βραδακι.Του αρεσει πολυ!

Julie,εχει πολυ κρυο εκει ε;πως της φανηκε της Ειρηνης που γυρισε στον χωρο της.Αν βρεις κανενα σι ντι τετοιο πες μου κι εμενα.Εμεις του κατεβασαμε απο τα "ζουζουνια"καποια τραγουδακια.

Καλο βραδυ κοριτσακια!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...