Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Lila's mom,να χαιρεστε τη Λιλα!Να ειναι γερη η μπουμπουκα σου.Το ιδιο και η μανουλα σου!

Nina-Nana,καλα να περασετε στην πατριδα.

Dimista,νομιζω οτι ειχε κλεισει για ενα διαστημα μονο.

Βιβη,πως τον λενε τον γυναικολογο σου;ψαχνει μια φιλη γιατρο που να κανδι εξετασεις και να ξεγενναει στο ρεα.

Τζαμιν,πολυ "προχω" η Ελενα.Μπραβο σας!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια !!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ , ΜΕ ΥΓΕΙΑ , ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ !!!!!!!!!

χαιρομαι που περάσατε όλες καλά !! κι εμεις καλά περάσαμε , αλλά εγω ημουν όλες τις μερες άρρωστη και ταλαιπωρηθηκα λίγο. τωρα ειμαι καλυτερα.

κι εμενα ο Ισάακ ειναι κολλημενος πανω μου , απο τοτε που ειμαι όλη μερα μαζι του, δικαιολογημένα το παιδάκι !!!

εντωμεταξύ δεν ξερω πως του εχει ερθει και τις τελευταίες μερες οταν βγαινουμε θελει αγκαλιά και κυρίως απο μενα και όχι τον μπαμπά του. και δεν μπορω να τον κουβαλάω , ειναι 12 κιλά σχεδόν.

κατα τα αλλα , τα ίδια, ψαζνω και για δουλειά , πηρα τον πρωτο μήνα απο τον ΟΑΕΔ και βλέπουμε

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Κλαψ κλαψ κλαψ σνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιφ, λυγμ!

Κορίτσια, δεν είμαι καλά σας λέω!Πέρασα χάλια στις γιορτές. Ήμουν άρρωστη και τις 3 εβδομάδες (κι η μικρή κι ο άντρας μου, και μετά κόλλησαν και οι γονείς μου). Το αποτέλεσμα ήταν να μην πάμε σχεδόν πουθενά, να μην διαβάσω καθόλου, να μην δω καν τους φίλους μου (είδα μόνο 2 :(). Κι είχα τόση ανάγκη αυτές τις διακοπές (θυμάστε που ήμουν στα πρόθυρα κατάθλιψης πριν έρθουμε Ελλάδα...?). Με τον άντρα μου βγήκαμε οι 2 μας μία φορά για 2 ώρες κι αυτό ήταν. Κι έπεται ένα εξίσου με το προηγούμενο τρελαμένο term που πάλι δεν θα προλαβαίνουμε να πούμε κουβέντα μεταξύ μας επί 2 μήνες από το τρέξιμο, που εννοείται δεν θα προλαβαίνουμε να πάμε πουθενά και θα είμαστε μέσα στην πίεση. Αύριο φεύγουμε κι είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα :(

Όπως καταλάβατε μπήκα μόνο και μόνο για να γκρινιάξω!

Υ.Γ. Που έκανα Χριστούγεννα αγκαλιά με το μαξιλάρι μοναχούλα σας το είπα?

Υ.Γ. 2 Ξανά κλαψ κλαψ κλαψ σνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιφ, λυγμ!

6237481d19.png

Σας ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές και εσείς να χαίρεστε τα παιδάκια και τις οικογένειες σας, εύχομαι τα καλύτερα για όλους μας!!!

Καλά περάσαμε, οικογενειακά ασχολούνταν όλοι με την μικρή!!!

Σήμερα στην δουλειά παραιτήθηκε η κοπέλα που είχαν προσλάβει τον Νοέμβριο αφού την ξεπατωσανε να μεταφέρει εμπορεύματα και να πηγαίνει να κάνει merchandising στα καταστήματα έπαθε η μέση της και δεν μπορούσε να σταθεί και αποφάσισε να φύγει αφού δεν θα άλλαζε κάτι, τώρα να δούμε θα προσλάβουν κανένα άντρα τουλάχιστον γιατι δεν βγαίνει η δουλειά!

Julie, εύχομαι περαστικά, τι να πω ατυχία, την επόμενη φορά θα αποζημιωθειτε και θα περάσετε τέλεια!!!!

Della, ωραία η βόλτα σας, σας έκανε και καλό καιρό, ευτυχώς που ο Κωνσταντίνος ειναι καλύτερα!! Επίσης να χαίρεσαι τον αντρα σου κατα εκατοστήσει, τα πεθερικά σου μένουν κοντά σας;

Κιττυ αυτό με την αγκαλιά ειναι ένα θέμα, αλλα πιστεύω ότι εάν έχουν να ασχοληθούν με κάτι δεν αναζητάνε την αγκαλιά!!!

Τζαμίν, πραγματικά σε συγχαίρω που χωρίς βοήθεια και συγχρόνως να δουλεύεις ασχολείσαι τόσο πολυ με την Ελενα, παρατηρώ επίσης ότι έχεις στόχους όσον αφορά την προσαρμογή της στα στάδια ένα ηλικία, το ότι σταματήσατε το μπιμπερο ειναι σημαντικό, εμένα δεν το κρατάει καν μόνη της, βαριέται αλλα τουλάχιστον δεν έχουμε πιπιλα να κόψουμε!

Dimista, πολυ καλός ο Κωνσταντίνος, πως τα παει με το φαγητό; Σου τρώει εύκολα; Εμένα πιο καλά τρώει όταν ειναι στην μαμά μου, εμείς σπίτι την κυνηγάμε γιατι παίζει και γυρνάει γύρω γύρω!!

Βιβη, υπομονή δεν έχεις κανέναν να σε βοηθήσει για το ξεστόλισμα;

Πήρες τα αποτελέσματα των εξετάσεων σου;

Μόλις κοιμήθηκε η μικρή και επιτέλους ολοκλήρωσα αυτο που έγραφα εδώ και μια και ώρα!!!!

Καλό σας βράδυ!!!

nJ2dp3.png

Julie,περαστικα σας βρε παιδακι μου!Τι γκαντεμια κι αυτη!Κριμα γιατι και η Ειρηνη δεν μπιρεσε να δει πολλα απο Ελλαδα.Καλο ταξιδι για αυριο.

Dimista,θελει να κανει και ολες τις εξετασεις στο Ρεα γιατι εχει εκπτωση.Στον δικο μας τις κανουμε στο embryocare.

Lila 's mom,την ξεπατωσαν την κοπελα οι αχρειοι.Τι εποχες ζουμε!

Κιττυ,ο δικος μου μας εχει για διαφορετικες δουλειες δηλ.εμενα για φαγητο,υπνο,νταντεμα και κανακεμα και μετα δεν με θελει.Τον μπαμπα του τον ζηταει ομως ολη μερα γιατι κανουν μαλ... μαζι.Πολυ συμφεροντολογος ε;

Καλο βραδυ κοριτσακια!

NXbrp3.png

Julie,περαστικα σας βρε παιδακι μου!Τι γκαντεμια κι αυτη!Κριμα γιατι και η Ειρηνη δεν μπιρεσε να δει πολλα απο Ελλαδα.Καλο ταξιδι για αυριο.

Dimista,θελει να κανει και ολες τις εξετασεις στο Ρεα γιατι εχει εκπτωση.Στον δικο μας τις κανουμε στο embryocare.

Κιττυ,ο δικος μου μας εχει για διαφορετικες δουλειες δηλ.εμενα για φαγητο,υπνο,νταντεμα και κανακεμα και μετα δεν με θελει.Τον μπαμπα του τον ζηταει ομως ολη μερα γιατι κανουν μαλ... μαζι.Πολυ συμφεροντολογος ε;

Καλο βραδυ κοριτσακια!

Συμφεροντολόγος και μαλαγάνας , θα προσθεσω για τον δικό μας. καθε βραδυ, μας παει ενναλάξ ποιος θα κατσει μαζι του για να κοιμηθεί:P:pτο αστειο ειναι οτι μαςπρωχνει οπωσδήποτε να φιληθουμε για καληνύχτα. 4-5 φορες και μετα χαιρετάει (τον εναν) κ λεει 'γειααα΄'

καναμε το λαθος να του δωσουμε σοκολάτα που του εφεραν , και βρηκαμε τον μπελά μας.κι οταν δεν δινει ο ενας , παει στον αλλο και χαμογελάει και λεει άγκαλιάαα'

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

τζούλη. περαστικά σας !!!!!!!!!! κριμα ρε γμτ !! να μην ευχαριστηθείτε τιποτα

κι εγω χάλια ημουν , κι ο μικρός να ερχεται διπλα μου και να λεει ΄σηκω'

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλο βραδυ κοριτσακια!

Καλημέρα!!!!!!

Della, τον λένε Κουράκο, είναι και στο Μητέρα και στο Ρέα (προτιμάει το Ρέα όμως και να πω την αλήθεια μου και εγώ) και το ιατρείο του είναι στην Κηφησίας (στο ύψος του γηροκομείου). Αν η φίλη σου ενδιαφέρεται και την εξυπηρετεί και το που είναι το ιατρείο του, πες μου να σου στείλω ακριβή διεύθυνση και τηλ. σε πμ. Το κακό που έχει είναι ότι δεν κλείνει ραντεβού, οπότε πας και περιμένεις. Εγώ προσπαθώ να πηγαίνω πρώτη, οπότε τελειώνω γρήγορα. Πολλές φορές είμαι εκεί πριν και από εκείνον!

Εγώ τις εξετάσεις μου θα τις πάρω μάλλον Πέμπτη (μου είπαν 3-4 εργάσιμες). Για την ακρίβεια θα τις πάρει ο γιατρός μου και εγώ από εκείνον. Αντε να δούμε!

Dimista, δυστυχώς θα πρέπει να ενημερώσω νωρίτερα από την ώρα της αυχενικής γιατί είναι τέτοια η θέση μου που το άτομο που θα με αντικαταστήσει θα πρέπει να αρχίσει να εκπαιδεύεται - ενημερώνεται το συντομότερο. Για να καταλάβεις στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ήμουν στο Ρέα και έδινα τηλεφωνικές οδηγίες για το πως έπρεπε να χειριστούν τα διάφορα θέματα, γιατί η αντικατάστασή μου έγινε μόλις 3 μήνες πριν φύγω!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Είδαμε και μια άσπρη μέρα φέτος... ελπίζω να τελειώνει γρήγορα γιατί το κρύο είναι τσουχτερό.... όπως και η θέρμανση!!!!

Δήμητρα το πρόγραμμα στο Πόρτο Χέλι θα εξαρτηθεί από έναν καλεσμένο που θα έχω μαζί μου. Θα προσπαθήσω να την πάω στο σταθμό το πρωί και να φύγω μετά για το ταξίδι. Το απόγευμα θα πάει να την πάρει ο άντρας μου και θα είναι μαζί μέχρι να γυρίσω. Άλλαξε το ταξίδι του στην Γαλλία για να μας βγει το πρόγραμμα. Θα φύγει αύριο, θα γυρίσει Σάββατο και θα ξαναφύγει μετά το Πόρτο Χέλι.

Το γάλα το πίνει σε κούπα - πότε με καλαμάκι & πότε κανονικά. Της αρέσει πολύ γιατί μέχρι τώρα μόνο η μαμά και ο μπαμπάς έπιναν σε κούπα.

ΚΙΤΤΥ πόσο σε καταλαβαίνω. Και η Έλενα όταν κουράζεται θέλει να την κουβαλάω εγώ. Για να την πείσω κάνω κάτι που δεν ξέρω αν είναι σωστό. Η Έλενα φοβάται τα σκυλιά πολύ και στην γειτονιά μας έχουμε πάρα πολλά. Της λέω λοιπόν ότι ο μπαμπάς είναι πολύ δυνατός και όταν την κρατάει αγκαλιά δεν μπορεί να την πειράξει τίποτα. Λέτε να της δημιουργώ φοβίες?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Αχ Julie μου, προσπάθησε να μην σε παίρνει από κάτω... Να ξέρεις ότι κι εμένα δεν ήταν οι καλύτερες γιορτές μου. Γενικά ήμουν πολύ μόνη, ο άντρας μου δούλευε ατελείωτες ώρες και με την Έλενα αυτοκόλλητη, να μην μπορώ να αναπνεύσω. Υπήρξαν στιγμές που είχα έναν μεγάλο κόμπο στο λαιμό... όταν δεν μου βγαίνει αυτό που έχω σχεδιάσει, κάνω επανεκτίμηση της κατάστασης. Συγκεντρώνω τα δεδομένα και τις επιλογές μου και κάνω το καλύτερο δυνατό με αυτά που έχω. Τουλάχιστον είδες τους γονείς σου και ξεκουράστηκες λίγο? Έφαγες και μαμαδίστικο φαγητό και είχες και φροντίδα ε? :D

Αγαπώ portishead !!!!!

Lila's mom πρόσφατα που είχα δει την γιατρό μας μου είχε πει να αρχίσω σιγά σιγά να της κόβω πράγματα για να μην της πέσουν όλα μαζί. Μου είπε ότι είναι καλή ηλικία για να ξεκινήσουμε. Επίσης η Έλενα από πολύ μικρή έδειχνε μια προτίμηση στο ποτήρι. Το μπιμπερό κατά την διάρκεια της ημέρας το είχε σταματήσει 11 μηνών. Οτιδήποτε έπινε το ήθελε σε ποτηράκι και χωρίς καλαμάκι. Είπα να ξεκινήσω δοκιμαστικά να δω την αντίδρασή της, και τελικά το δέχτηκε πολύ καλά. Έχεις δίκιο όμως... από τότε που γεννήθηκε προγραμματίζω στο περίπου πότε θα κάνω τις αλλαγές.... και γενικά ο προγραμματισμός μου αρέσει και στην δική μου ζωή :rolleyes:.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...