Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

• Μου αρέσει 1

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλη την παρέα..... την μικρή παρέα.....

Άντε να μαζευτούμε ρε κοριτσάκια...

Nina nana μπράβο για τα υπέροχα πράγματα που οργάνωσες..... το σπίτι ακούγεται πολύ ωραίο. Κέρνα μας ένα εσπρεσάκι!!! κι εμείς πήραμε εσπρεσιέρα πολύ ωραία, οπότε φέτος θα μου έρθετε με την Ελενίτσα επίσκεψη.... να παίξουν οι μικρές μας και να πιούμε εμείς τα καφεδάκια μας :tongue:. Άντε γιατί μας λείψατε.... Τί ωραία που είχατε τον μπαμπά σας τόσες μέρες μαζί σας. Εμείς δυστυχώς δεν είχαμε αυτή την ευκαιρία. Και βέβαια την Τετάρτη φεύγει ο καλός μου για Γαλλία...

Βιβή είσαι αξιοθαύμαστη να κάνεις τόσα πράγματα με τις ζαλάδες σου... τί ΠΗΤ σου έδωσε ο γιατρός? Θα μπαίνεις και σε άλλο forum τώρα?

Τα Χριστούγεννα μας έδωσαν ένα dvd με γατούλες και έκανα το λάθος να το βάλω στην Έλενα... έπαθε ψύχωση το παιδί μου. Όλη μέρα ζητάει το dvd. Τί θα κάνω? Δεν το ξεχνάει με τίποτα...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια κι απο μενα.Πηγα κομμωτηριο το πρωι και τα εκανα μελι παλι τα μαλλια μου(για 3μηνες τα ειχα καστανα).

Ο Κωνσταντινος δεν πηγε σχολειο σημερα.Ηθελε ο αντρας μου να τον κρατησει και πηγαν βολτα μαζι οσο εγω ημουν κομμωτηριο.

Νινα-Νανα,με γεια τα καινουρια σας,καλοριζικα!Ευχαριστηθηκατε τον μπαμπα σας;ωραιες γιορτες και για τους 3 σας.

Βιβη,και πολλα εκανες για την κατασταση σου.Θα εχεις τον ιδιο γυναικολογο που ειχες και στη Μενια;

NXbrp3.png

Τζαμιν,σε σκεφτομουν χθες βραδυ.Βγηκα στο μπαλκονι και η ατμοσφαιρα ηταν αποπνικτικη απο τις καμιναδες.Φανταζομαι δουλεια που θα εχει ο αντρας σου με αυτη την κατασταση!Για ποσες μερες φευγει την Τεταρτη;

Αυτα τα νεα φιλεναδες μου.Φιλακια πολλα!

NXbrp3.png

Καλησπέρα, καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και ότι επιθυμεί ο καθένας μας!

Χρόνια πολλά επίσης στους εορτάζοντες!!!

Η Λίλα ειναι λίγο κρυωμενη, βασικά έχει συναχι αλλά ευτυχώς όχι πυρετό, σήμερα που δεν δούλευα κατεβήκαμε βολτουλα γιατί είχε να βγει μια εβδομάδα σχεδόν και της άρεσε, βέβαια εξαιτίας του μπουκωματος και του βήχα δεν μου τρωει παρά μόνο λιγη κρεμα και πίνει γάλα, ελπίζω να της περάσει γρήγορα!!!

Della μεγιά το μαλλί, πως πέρασε ο Κωνσταντίνος με τον μπαμπά του σήμερα, ευτυχώς είχε καλή μέρα!!!!

Νινα-Νανα, πολύ ωραίες οι περιγραφές σου για τις μέρες των εορτών, μπράβο σου που κατάφερες να τακτοποιήσεις το σπίτι!!!

Τζαμίν, το DVD ειναι κινούμενα σχέδια ή στυλ ντοκιμαντέρ για παιδιά; Εγώ να σου πω δεν της έχω βάλει ακόμη, της πήρα τα κλασσικά παραμύθια γιατί της τα διαβάζει η μητέρα μου!

Βιβή, με το καλό η επίσκεψη σου στον γιατρό, και καλοριζικο το νέο σου αυτοκίνητο, στην δουλεια πως τα πας, τους έχεις ενημερώσει για την εγκυμοσύνη σου;

Dimista, χαίρομαι που σας έκανε καλό καιρό στην Σπάρτη, πήγατε βόλτες εκεί γύρω;

Εγώ την άλλη Παρασκευή θα πάω για μια μέρα στην Γερμανία για μια παρουσίαση, ευτυχώς πήρε ο άντρας μου άδεια γιατί πρέπει να φύγω από το σπίτι στις 4 τα ξημερώματα και ποτέ θα πήγαινα το παιδί στην μητέρα μου!!!

Αυτά εύχομαι καλό ΠΣΚ!!!

nJ2dp3.png

Καλησπέρα και από μένα!

Ντέλλα χαίρομαι που δεν ανέβηκε ο πυρετός του Κωνσταντίνου και ξαναπήγε σχολείο.Ωραία που βρέθηκε ευκαιρία και πήγατε για καφέ οι 2 σας.Με γεια το μαλλί.

Τζαμίν όταν λες ότι Πρωτοχρονιά είσασταν οι 2 σας,την Έλενα την είχατε αφήσει κάπου?Την ημέρα της γιορτής σου,τι ετοιμασίες είχες κάνει?

Ωραία ,που βρήκατε και σεις ευκαιρία και βγήκατε οι 2 σας.Στα μπαράκια,τι ώρα πηγαίνατε και η Έλενα ήταν ξύπνια?Πάντως δείχνει από τώρα τις προτιμήσεις της στους άντρες .

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Νίνα Νάνα έχεις και ξαδέλφη,στην Ολλανδία?Μπράβο!

Και γω χάρηκα τον άντρα μου,αυτές τις μέρες.Καθότανε και Παραμονή Χριστουγέννων και Παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Συγχαρητήρια για τα εντυπωσιακά τραπέζια που έκανες με τα πρωτότυπα φαγητά!Η Ελένη δοκίμασε ή δεν της έδωσες?Η nespresso κάνει από όλους τους καφέδες?Εμείς έχουμε την tassimo και κάνει τσάι,όλους τους καφέδες και σοκολάτα.Μπράβο,που ολοκληρώσατε το φτιάξιμο του σπιτιού.Φαντάζομαι θα είναι ωραία τα κάδρα.Oι φωτ.που βάζεις στο φβ είναι καταπληκτικές!Έχετε τον φωτογράφο στα πόδια σας.Την Ελένη ,με ποια από τα 2 ονόματα την φωνάζετε?Λίγο άσχετα αυτά τα 2 αλλά τώρα μου ήρθε να το πω.

Βιβή 1α χαρά ήταν το μενού.Με τις ζαλάδες που έχεις,καθόλου λιτό.Τι ωραία που ακούσατε την καρδούλα!Καλορίζικο το αυτοκίνητο.

Lila's mom πώς είναι η μικρή σας?Μονοήμερη στην Γερμανία?Δεν είναι κουραστικό.Πήγαμε βόλτα και στο χωριό του άντρα μου και στην Σπάρτη.Τις περισσότερες βόλτες τις έκανε ο Κωνσταντίνος.Κάθε πρωί ο παππούς του,τον έβγαζε στο χωριό.

Καλό βράδυ και καλό ΣΚ σε όλες σας και στα παιδάκια σας!

Καλημέρα! Μόλις γύρισα από το Ρέα όπου έκανα τις πρώτες μου εξετάσεις. Μετά πήγαμε με τον άντρα μου για πρωινό στο kitchen bar. Στη δουλειά δεν έχω πει ακόμη τίποτα γιατί ήθελα να ακούσουμε και καρδιά πρώτα. Σκέφτομαι να το πω σε καμία δεκαριά μέρες. Della τον ίδιο γυναικολόγο θα έχω γιατί έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Κατά τα άλλα είμαστε όλοι καλά. Tzamin και η δικιά μου έχει πάθει ψύχωση με ένα παιδικό που είδε κάποια στιγμή. Απασχόλησέ την όσο μπορείς! Φιλιά!

Γεια σας βρε κορίτσια!

Εξακολουθώ να είμαι σε ρυθμό διακοπών. Χτες πήγε ο σύζυγος πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από 2 εβδομάδες και πάθαμε ένα σοκ μάνα και κόρη. Πήγαμε στο πάρκο όμως, είχε απίθανη μέρα. Κάτσαμε 4 ώρες, δεν μπορούσα να τη μαζεψω! Μου ζήτησε και τοστ με χυμό και το έφαγε όλο (η κοπέλα στο πάρκο κάνει απίθανο τοστ).

Σήμερα πήγαμε μια σύντομη βόλτα στο πάρκο, γυρίσαμε γιατί είχα γυναίκα για καθάρισμα και σίδερο, ήρθε ο ιδιοκτήτης για να βάλει ένα κουρτινοξυλο, ήρθαν τα πεθερικά μου για φαγητό και καφέ, και στις 6 ήρθε ένα φιλικό ζευγάρι που μένει κοντά με 2 αγοράκια και κάθισαν μέχρι τις 11:30! Αυτά ειναι! Μάλλον τους άρεσε ε; :tongue: Βέβαια υποθέτω οτι κανένα κιλό το έβαλαν σήμερα αυτές τις ώρες. Φύγαμε τον κόσμο όλο!!!! Κόσμος παει κι έρχεται που λέει κι ο Ιωαννιδης.

Βιβη κι εμάς το εταιρικό το Volvo v60 που περιμένουμε diesel θα ειναι.

Tzamin να έρθετε οποτε θέλετε! Θα έρθουμε κι εμείς φυσικά! :D Μας λείψατε πολύ!

Κι εμένα αυτή την εβδομάδα θα λείπει από το σπίτι για δουλειά κι έτσι θα πάω Θεσσαλονίκη. Εχουμε ακόμα δωρεάν εισιτήρια και πληρώνω μόνο τους φόρους. Με 34 ευρώ πάω Θεσσαλονίκη συν 10 για την μικρή.

Della όταν σε είδαμε ήταν ξανθά τα μαλλιά σου ε; Με γεια !!!!

Lila's mom περαστικά στην μικρή σου!

Dimista και με τα δυο ονόματα τη φωνάζουμε. Ο καθένας οποίο θέλει λέει, τα ξέρει και τα δυο πάντως.

Η ξαδερφη μου ειναι από Κρήτη αλλα η μαμά της ειναι Ολλανδεζα και βρήκε δουλειά η κοπέλα στο Αμστερνταμ στο ξενοδοχείο Χιλτον του αεροδρομίου οπότε έφυγε.

Η νεσπρεσσο κάνει μόνο εσπρεσσο. Ειναι η καφετιέρα που διαφημίζει ο Τζορτζ Κλουνι.

Η Ελένη πλέον τρώει τα πάντα. Ούτε αλλεργίες ούτε τπτ. Είχαμε παει σε ένα πάρτυ της εταιρίας του άντρα μου και της έδωσε cheesecake που ζητούσε και από τότε τρώει τα πάντα απο γαλακτοκομικά. Εχει τσακισει τα κριτσινια με παρμεζανα του Τσανου.

Καληνύχτααααααα!!!!!!!

QVjlp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, εμείς σήμερα γιορτάζουμε, η κόρη μου και η μητέρα μου, δεν θα κάνουμε τίποτα θα πάμε στην μητέρα μου όπου θα έρθουν οι θειες μου!!!

Ευτυχώς η μικρή ειναι πολύ καλύτερα της ξαναγύρισε και η όρεξη!

Νινα-Νανα πολυ ωραίο το προγραμμα σας, επίσης αφού έχεις πόντους να τους εκμεταλλευτείς στο έπακρο ώστε να είσαι με τους δικούς σου, αλήθεια πως τα παει η Ελένη στο αεροπλάνο, την έχεις πάνω σου;

Βιβη εύχομαι όλα καλά με τις εξετάσεις σου, ευτυχώς σας έκανε ωραία μέρα για kitchen bar!!

Dimista, όντως το ταξίδι για μια ημέρα ειναι κουραστικό αλλά τουλάχιστον θα είμαι πίσω γύρω στις 11 το βράδυ, ελπίζω να βρω χρόνο να κάνω κάτι ψώνια αλλά χλωμο το βλέπω!!!

Καλή συνέχεια!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Lila's mom χρόνια πολλά να τις χαίρεσαι και τις δύο!

Εμένα σήμερα γιορτάζει ο μπαμπάς μου και η ανηψιά μου... σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει που λένε!

Κορίτσια σκέφτομαι το ξεστόλισμα και βαριέμαι τόσο πολύ να το κάνω...πως θα την παλέψω???

Φιλιά σε όλες!

Καλημέρα κορίτσια μου...

Χρόνια πολλά σε όλους του εορτάζοντες!!!

Della δυστυχώς η ατμόσφαιρα στην Αττική αυτές τις μέρες είναι πολύ επιβλαβής για τον άνθρωπο. Η μόλυνση είναι πάαααααρα πολύ πάνω από το επιτρεπτό όριο. Ευτυχώς φύσηξε χτες και καθάρισε λίγο. Ο άντρας μου θα λείψει μια εβδομάδα.

Δήμητρα και η Έλενα ήταν μαζί μας την παραμονή, απλά κοιμήθηκε στις 21.00. Οπότε ουσιαστικά οι δυό μας ήμασταν. Την ημέρα της γιορτής μου δεν είχα κάνει ετοιμασίες γιατί δεν περίμενα κανέναν, έψησε ο άντρας μου παϊδάκια & μοσχαρίσιες, τηγανίσαμε πατάτες, και έκανα και σαλάτα (παραδοσιακά). Το Σάββατο είχαμε το τελευταίο εορταστικό τραπέζι. Αποχαιρετήσαμε ευχάριστα την γιορτινή περίοδο.

Νινα νανα εγώ την πήγα πάρκο την Παρασκευή και μετά το παιχνίδι έφαγε hot dog, με κέτσαπ & μουστάρδα. Πότε φεύγετε για Θεσσαλονίκη? Μπράβο που ξεπεράσατε τις αλλεργίες. Να μην έχετε κι εσείς άγχος με το τί περιέχει η κάθε τροφή...

Βιβή θα ήταν ωραία στο kitchen bar ε? Να χαίρεσαι τους εορτάζοντες.

Lila's mom να τις χαίρεσαι και τις δύο. Κουραστικό θα είναι το ταξίδι, αλλά θα πάρεις και λίγο αέρα εξωτερικού. Μιά ωρίτσα δεν θα ξεκλέψεις για βόλτα?

Εγώ την επόμενη εβδομάδα θα πάω Πόρτο Χέλι αυθημερόν για δουλειά και το σκέφτομαι πολύ πώς θα τα πάει η Έλενα. Έχει απίστευτη εξάρτηση από εμένα και δεν ξέρω πώς να την βοηθήσω να το ξεπεράσει. Βέβαια μου είπε και η παιδίατρος ότι είναι απόλυτα λογικό να συμπεριφέρεται έτσι γιατί είμαστε πάντα τα δυό μας. Ο πατέρας της ταξιδεύει πολύ και ακόμη κι όταν είναι εδώ, δουλεύει ατέλειωτες ώρες, με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην τον βλέπει καθόλου μέσα στην ημέρα (φεύγει πριν ξυπνήσει και γυρίζει αφού έχει κοιμηθεί). Παππούδες και γιαγιάδες μια φορά το δίμηνο. Οπότε έχει αναπτύξει μεγάλη αδυναμία σε εμένα και δεν με αφήνει ούτε τουαλέτα να πάω μόνη μου. Βόλτα χωρίς εμένα δεν πάει. Προτιμά να μείνει σπίτι αρκεί να είναι μαζί μου. Παίζει με όλους και είναι κοινωνική, αρκεί να βρίσκομαι κι εγώ στον χώρο. Έτσι και κάνω ότι απομακρύνομαι, γίνεται χαμός. Με έχει ζορίσει πολύ αυτή η κατάσταση. Ελπίζω να την ξεπεράσει σύντομα. Το καλό είναι ότι εδώ και 2 μήνες περίπου παίζει μόνη της και έχω χαλαρώσει κι εγώ λίγο. Πριν δεν με άφηνε να κάνω τίποτα όλη μέρα. Κατά τα άλλα είμαστε καλά. Κόψαμε και το μπιμπερό. Πολύ εύκολα. Το βραδινό δεν την πείραξε καθόλου (βέβαια μείωσε την ποσότητα γάλατος που έπινε με το μπιμπερό). Το πρωινό λίγο την δυσκόλεψε. 3 μέρες δεν ήπιε καθόλου γάλα το πρωί, αλλά τώρα είναι εντάξει. Στόχος είναι να κόψουμε και την πιπίλα στους επόμενους 3 μήνες ώστε από Απρίλη-Μάη να αρχίσουμε πάνα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Γεια σας και από μένα!

Καλή βδομάδα!Τι κρύο είναι αυτό!Με αυτό το κρύο εχτές κλειστήκαμε μέσα.Μόνο το Σάββατο βγήκαμε.Πήγαμε για καφέ με την κουμπάρα μας.Το πρωί πήγαμε ,παιδίατρο για εμβόλιο.Ο μικρός είναι 9.500 και 83εκ.

Βιβή σε ποιο kitchen bar πήγατε?Δεν έχει κλείσει?Όταν είμουνα έγκυος στον Κωνσταντίνο ,μόνο η αδελφή μου και οι γονείς μου το ήξεραν.Σε όλους τους υπόλοιπους το είπα όταν έκανα την αχευνική διαφάνεια.Μέχρι και στα πεθερικά μου,τότε το είπα.Μην βιαστείς να το πεις στην δουλειά σου.Βέβαια εσύ θα αποφασίσεις,πότε θα το πεις.Απλά έγραψα πότε θα το έλεγα εγώ.Να χαίρεσαι τον πατέρα σου και την ανηψιά σου.Και εγώ τον πατέρα μου και τον ανηψιό μου έχω.

Καλησπερα και Χρονια Πολλα σε οσους γιορταζουν.

Χθες γιορταζε ο αντρας μου και ειχε και γενεθλια(2 σε 1).Ηρθαν τα πεθερικα το απογευμα και κοψαμε τουρτα.

Το Σαββατο πηγαμε Καμ.Βουρλα για καφε και φαγητο.Ξεκινησαμε εμεις απο Αθηνα,και ο αδελφος μου απο Λαρισα και βρεθηκαμε ολοι μαζι.Βεβαια,ενω ο μικρος ηταν καλα,μετα απο καμια ωρα που φτασαμε εκει μου εκανε πυρετο!Τελοσπαντων,ευτυχως δεν εχει ξανακανει απο το Σαββατο.Σημερα τον πηγα παιδιατρο το πρωι.Μας ειπε να παρουμε σιροπακι για το βηχα και επειδη εχει κερακι το αυτακι του και δεν φευγει με unisept σταγονες να τον παμε για καθαρισμο.

NXbrp3.png

Νίνα Νάνα χόρτασε βόλτες αυτές τις μέρες η μικρή σας!Ωραία περνάτε!

Πότε φεύγετε για Θεσσαλονίκη?Θα κάτσετε μέχρι να γυρίσει ο άντρας σου?Την διαφήμιση την ξέρω.Απλά νόμιζα ότι κάνει όλους τους καφέδες.Μπράβο που η Ελένη τρώει τα πάντα χωρίς να υπάρχει φόβος αλλεργίας.

Lila's mom να χαίρεσαι την κορούλα σου και την μητέρα σου.Πώς περάσατε?

Τζαμίν που θα αφήσεις την Έλενα όταν πας Πόρτο Χέλι?Λογικό είναι να σου έχει αδυναμία αφού είστε συνέχεια μαζί.Όταν είναι στο παιδικό σε ζητάει.Το γάλα το πίνει σε ποτηράκι?

Ντέλλα πραγματικά η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική από τα τζάκια.Έβγαινες στην βεράντα και έβλεπες ένα θολό πράγμα.Έχουν βολευτεί όλοι με τα τζάκια.

Καλό μεσημέρι σε όλες σας και στα παιδάκια σας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...