Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλημερα κορίτσι μου,καλή αρχή και όλα να σου πάνε καλά! Εμένα μου έχουν πει για το επίδομα εξωσωματικής από τον ΕΟΠΥΥ πως ένα από τα χαρτιά που χρειάζονται είναι η αποφαση έγκρισης φαρμάκων. Κάνε καλύτερα ένα τηλεφώνημα να στο διευκρινίσουν όμως γιατί δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά με αγορά φαρμάκων πως γίνεται. Το ποσό είναι 352€ κάνοντας και τα δύο (ωοληψια+έμβρυομεταφορά) αλλιώς κάνοντας ένα από τα δύο είναι τα μισά.

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Θα συμφωνήσω απλά εμάς οι ορμόνες έχουν χτυπήσει κόκκινο και όλα τα βλέπουμε μαύρα...όσο αφορά για την τουαλέτα εγώ να φανταστείς πηγαίνω καλύτερα από ότι πήγαινα μηδέν δυσκοιλιοτητα ,χαχαχχαχα

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας κι από εμένα...

Τζιτζινα εύχομαι το νεο σας σπίτι να είναι γεμάτο υγεία και αγάπη.

Δήμητρα πρώτη και τελευταία φορά η Έλενα στο γραφείο μου....

Εμείς θα είμαστε σπιτάκι μας αυτές τις ημέρες και μου αρέσει πολύ. Όπου και να είστε, ότι και να κάνετε, να περάσετε υπέροχα....

Πολλά φιλιά!!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια.Απο αυριο εχω αδεια και θα παω την αλλη Δευτερα για διυλεια οποτε θα "ξεκουραστω"λιγακι(λεμε τωρα).

Βγηκαμε με ενα φιλικο ζευγαρι και το 18μηνων κοριτσακι τους σημερα και πηγαμε παιδοτοπο.Περασαμε πολυ ωραια.Αυτες τις μερες γενικα εχουμε παρει σβαρνα τα εμπορικα.

Τζιτζινα,καλοριζικο το νεο σας σπιτι.Αλλαξατε περιοχη;φυγατε απο Περιστερι;

Τζαμιν,προφανως μονο η Ελενα περασε καλα στο γραφειο σου.Αυτην την εβδομαδα τι θα την κανεις;η μηπως εχεις αδεια;

Καλο βραδακι κοριτσια!

NXbrp3.png

Καλησπερα κοριτσακιαΒαρεθηκα την κωλοβροχη πια!Φτανει,μας μουλιασε!

Πηγαμε μια βολτα στα μαγαζια στον Κορυδαλλο το πρωι.Οι αντρες μου ηταν στο αυτοκινητο και με περιμεναν γιατι που να τον σερνω μεσα στα καταστηματα.

Το απογευματακι θα παμε στη νονα μας μια βολτιτσα.

Καλα να περασετε κοριτσια το βραδυ ο,τι κι αν κανετε.

Τα λεμε.....του χρονου πια!

Φιλακια!

NXbrp3.png

Γεια σας και από εμένα, όντως αυτή η βροχή μας ανέτρεψε όλα τα σχέδια, φυσικά σταμάτησε τώρα που έκλεισαν τα μαγαζιά!

Εμείς περάσαμε ωραία τα Χριστούγεννα, οικογενειακά, σήμερα και αύριο θα πάμε να φάμε στην μητέρα μου και ίσως έρθουν οι θείοι μου!!!!

Εύχομαι σε όλες σας Καλή χρόνια με υγεία, ευτυχία και πολύ αγάπη!!! Να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Arma-κι,Χρονια Πολλα να χαιρεσαι τον Βασιλακη σου!Να τον καμαρωσεις μεγαλο και τρανο!

Τ zamin,Χρονια Πολλα και σ'εσενα.Να εισαι γερη να μεγαλωνεις το παιδακι σου!

Χρονια Πολλα κοριτσια!

NXbrp3.png

Καλησπερα κοριτσακια.Ο Κωνσταντινος ειναι αδιαθετουλης παλι.Το πρωι ειχε 37,1 και τωρα 37,3.Εκανε και μια φορα εμετο(πρωτη φορα που εκανε,δεν εχει ξανακανει ποτε).Εχει και λθγο βηχαλακι και πιθανον ειναι φλεμματα που δεν μπορει να τα βγαλει.

Εσπασε ρεκορ παντως.Εχει να αρρωστησει 35 μερες!

NXbrp3.png

Γεια σας και από μένα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Τζαμίν χρόνια πολλά και καλά!Πάντα υγεία και ευτυχία με τον άντρα σου και την Έλενα!

Άρμα να χαίρεσαι τον Βασιλάκη!Να έχει πάντα υγεία και να είναι γερός!

Από Σπάρτη γυρίσαμε εχτές το απόγευμα.Ωραία περάσαμε.Στην διαδρομή και σήμερα είχα πονοκέφαλο.Πάντα μου κρατάει 2 μέρες!

Τζιτζίνα,χάρηκα πολύ που έμαθα νέα σου.Το κοξάκη ,πόσες μέρες κρατάει?Είναι κολλητικό?Καλορίζικο το καινούριο σας σπίτι.

Ντέλλα εύχομαι του Κωνσταντίνου,να μην του ανέβει άλλο ο πυρετός.

Τζαμίν έκανες τραπέζι την Πρωτοχρονιά?

Lila's mom η μητέρα μου,μου έλεγε για την βροχή που έριξε αυτές τις μέρες και δεν το πίστευα!Στην Σπάρτη είχε καλό καιρό!

Καλό βράδυ σε όλες σας!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλημερα κοριτσια!Ο Κωνσταντινος ηταν καλα και πηγε σχολειο σημερα.Χθες εκανε ενα 37,6 το βραδακι και δεν ανεβασε ξανα θερμοκρασια,ευτυχως!Μαλλον απο τα δοντια του πρεπει να ειναι αυτα γιατι ειναι συνεχεια με τα χερια στο στομα και ειναι γεματος σαλια.Μας εχουν μεινει τα τεσσερα τελευταια δοντια πισω πισω ενα απο την καθε μερια.

Θα παω για καφε με τον αντρα μου τωρα το πρωι.

Φιλακια πολλα!

NXbrp3.png

Καλημέρα και καλή χρονιά!!!!

Ευχαριστώ για τις ευχές....

Arma να χαίρεσαι τον Βασιλάκι σου...

Della ελπίζω ο Κωνσταντίνος να είναι καλά και σήμερα...

Δήμητρα πρωτοχρονιά περάσαμε σπίτι μόνοι μας και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ... βεβαιά γενικά έχουμε συνηθήσει να έχουμε κόσμο και λίγο μας κακοφάνηκε όταν άρχισε η βραδυά, αλλά εξελήχθηκε πολύ ωραία και διασκεδάσαμε πολύ οι δυό μας. Οι φίλοι μας ήταν όλοι εκτός Αθηνών. Την ημέρα της γιορτής μου είχαμε απρόσμενες επισκέψεις και μου άρεσε πολύ. Στο χωριό μου, όταν γιορτάζεις δεν προσκαλείς. Όποιος θέλει έρχεται επίσκεψη. Βάζει όλη η οικογένεια τα καλά της, η νοικοκυρά ετοιμάζει πολλά γλυκά και φαγητά και το σπίτι είναι ανοιχτό για όλους. Αγαπώ πολύ αυτό το έθιμο και μου έχει λείψει στην Αθήνα. Βέβαια ήρθαν μόνο 5 άτομα, αλλά μου θύμισε λίγο τις παλιές εποχές στο χωριό...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Κοξάκι πέρασε και η Έλενα. Arma είχες δίκιο. Δήμητρα είναι ένας ιός μεταδοτικός και έχει υψηλό πυρετό, πονόλαιμο, και εξανθήματα στις πατούσες, τις παλάμες και το στόμα. Σε βαριά μορφή μπορεί να κάνει και στοματίτιδα. Διαρκεί από 3-7 ημέρες. Η Έλενα τον πέρασε πολύ ελαφρά, με 2 μέρες 38,5 και εξανθήματα που βγήκαν στις 2 το μεσημέρι και έφυγαν μέχρι το απόγευμα. Είναι σε έξαρση αυτή την περίοδο.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Χτες η Έλενα πήγε σχολείο κι εγώ είχα άδεια. Ο άντρας μου πήγε για λίγο γραφείο και μετά δώσαμε ραντεβού στο Χαλάνδρι και πήγαμε για καφέ με φίλους και μετά για τσιπουράκι και ψαράκι οι δυό μας. Ήταν τέλεια!!!! Μετά εγώ πήγα και πήρα την Έλενα και ξαναδώσαμε ραντεβού σε μπαράκι στα Βριλήσσια όπου ύπιαμε καφεδάκι και μετά μπυρίτσα. Η Έλενα ήταν όρθια δίπλα στο μπαρ και χόρευε και έκανε γλύκες στον μπάρμαν. Πολύ γελάσαμε. Ένα δίωρο πέρασε έτσι. Ούτε που καταλάβαμε ότι είχαμε παιδί μαζί. Εν τω μεταξύ και την παραμονή της πρωτοχρονιάς βγήκαμε για ποτό σε μπαράκι και η Έλενα το διασκέδασε ιδιεταίρως. Νομίζω ότι η κόρη μου είναι μπαρόβια :tongue:.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλή χρονιά κορίτσια μου!!!!

Tzamin χρόνια πολλα αν και λίγο καθυστερημένα!!!

Δεν μπήκα τόσες μέρες γιατί φιλοξενούσα μια φίλη μου για 8 μέρες, ήρθε κι η ξαδερφη μου από Ολλανδία σε κάποια φάση, είχαμε συχνά κόσμο σπίτι για επιτραπέζια, πολλές βόλτες στα εμπορικά, Χριστούγεννα αλλα και ανήμερα Πρωτοχρονιάς τραπέζια σπίτι όπου έμεναν μέχρι το βράδυ όλοι.

Ο αντρας μου έχει να παει 2 εβδομάδες στη δουλειά κι είμαι πολύ χαρούμενη.

Αυτά επιγραμματικά, από αύριο θα μπαίνω πιο συχνά ελπίζω.

Υ.Γ. Το σπίτι έγινε τέλειο με τα καδρα-φωτό στους τοίχους και που έφυγαν οι κούτες. :D

QVjlp3.png

Α και κάτι ακόμα! Στα γιορτινά τραπέζια μου έβαλαν 10΄ :tongue:

Εκανα και ορεκτικα finger foods πάνω σε ανανά και ιδιαίτερα φαγητά πχ πάπια κι όλοι ευχαριστηθηκαν πολύ. Είχα διακοσμησει ωραία το σπίτι και το τραπέζι, είχα αγοράσει ωραία πιάτα έθνικ (όλο το σπίτι ειναι έθνικ) και κέρδισα εντυπώσεις. Ε ειναι κι η νεσπρεσσο η καφετέρια που βοηθάει την κατάσταση με ένα ωραίο εσπρεσσακι μετά το φαγητό.

Πρώτη φορά έκανα κάτι "επίσημο" και χάρηκα πολύ!!!!!

QVjlp3.png

Καλημέρα και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Χρόνια πολλά Βάσω και σε εσένα Arma για το Βασιλάκη!!!

Εμείς για πρώτη φορά αλλάξαμε το χρόνο στο σπίτι μας με την άμεση οικογένεια και τους κουμπάρους μας. Περάσαμε πολύ ωραία. Είχα φτιάξει βασιλόπιτα με σοκολάτα, κατσίκι στο φούρνο με σως γιαουτιού και πατατούλες και μια τυρόπιτα. Επίσης μια πολύ δροσερή σαλάτα με διάφορα ζαρζαβατικά ξυνόμηλο και ρόδι και μια σως από πορτοκάλι, μέλι βαλσάμικο και λίγο ελαιόλαδο. Το μενού ήταν λιτό, αλλά με τις ζαλάδες μου ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω!

Πάντως είχε επιτυχία η βραδιά. Η Μένια δεν ήθελε να κοιμηθεί οπότε αλλάξαμε μαζί το χρόνο!

Την άλλη μέρα πήγαμε το μεσημέρι στην αδερφή μου που είχε τραπέζι για 30 άτομα!!! Χαμός!

Παραγγείλαμε και αυτοκίνητο. Αποφάσισα να πάρω diesel για μεγαλύτερη οικονομία και να αλλάξω αυτό που είχα.

Χθες πήγαμε στο γιατρό και ακούσαμε και την καρδούλα...so far so good! Αύριο μάλλον θα κάνω τις πρώτες εξετάσεις. Είμαι 8 εβδομάδων!

Φιλιά σε όλες, ελπίζω να μη σας κούρασα με το σεντόνι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...