Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Είμαι συγκλονισμένη. Μόλις διάβασα το θέμα μιας κοπέλας που έχασε το μωράκι της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και έχω σοκαριστεί!

Γενικά επηρεάζομαι εύκολα και ειδικά τώρα...

Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα άγνοια κινδύνου και δεν σκεφτόμουν ότι μπορεί κάτι να πάει στραβα. Τώρα όμως καλώς ή κακός ξέρω πολλές περιπτώσεις που μανούλες αναγκάστηκαν για διάφορους λόγους να διακόψουν τις εγκυμοσύνες τους και τρέμω στην ιδέα ότι μπορεί να πάει κάτι στραβά!

Είμαι και σε μια φάση που ακόμη ούτε καρδούλα έχουμε ακούσει και φυσικά ακόμη δεν αισθάνομαι κάτι και είμαι μέσα στην αβεβαιότητα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! Τελευταία μέρα του κόσμου σήμερα..χαχαχαχα!

Βιβή μου δυστυχώς αυτά συμβαίνουν, αν το διάβασες εδώ πολύ πιθανό να είναι η ιστορία μιας δικής μου φίλης..είχαμε συγκλονιστεί πολύ με το γεγονός αλλά τώρα η κοπέλα είναι ξανά έγκυος και είμαστε όλες πολύ χαρούμενες! Προσπαθησε όμως γενικά να αποφεύγεις να διαβάζεις άσχημα πράγματα στη φάση που είσαι γιατί μόνο καλό δεν σου κάνει..

έχω κι άλλους στολισμούς αλλά είναι σε φωτό στο τηλέφωνο και δεν έχω το καλώδιο για να τις περάσω στο lap top.

Προτάσεις:

Οι καρέκλες μου είναι μαύρες δερμάτινες. Έδεσα κόκκινο φιόγκο και τον στόλισα με ένα μικρό χρυσό μπουκετάκι.

Επίσης καπέλα Αϊ Βασίλη για άντρες και στέκες ταρανδάκια για γυναίκες. Στερεόνωνται στις καρέκλες αναλόγως που θέλεις να καθίσεις τον καθένα και τα φορούν όταν κάθονται. Δημιουργεί πολύ εορταστική και διασκεδαστική ατμόσφαιρα.

Μπροστά από το πιάτο του καθένα δεντράκι συρματινο από τα τζάμπο όπου στερεώνεις το όνομα του ανθρώπου που θα κάτσει στην θέση.

Τα christmas crackers είναι πάντα fun. Τα πήρα από Marks & Spencers.

Τα τζαμπο έχουν ώραία στολίδια που πιάνουν σαν μανταλάκια. Τα πιάνεις στα πιάτα και κάνουν ωραίο στολισμό.

Εκεί που κάθονται τα παιδιά, έχει επίσης στα τζαμπο στολίδια που μιάζουν με ζαχαρωτά. Τρελένονται τα παιδάκια.

Εγώ πήρα και πιατάκια παιδικά χριστουγεννιάτικα.

Σημαντική σημειώση: προτείνω τις ιδέες για διαφορετικά τραπέζια. Όλες μαζί θα έχουν δυσάρεστο αποτέλεσμα ;).

Καλά δεν παίζεσαι!!!!Πολύ σε χαίρομαι βρε κορίτσι μου μπράβο! Όσο για τις τούρτες αν έρθει κανα ντιλίβερι προς τα μέρη σου(μένει στην περιοχή σου η κουμπάρα μου) θα σου στείλουμε κι εσένα! :-)

Άρμα χάρηκα πολύ,που έμαθα νέα σου.Όταν λες αντίστοιχη,ηλικία τι ηλικία εννοείς?Είμαι 34 προς 35.

Εννοώ την ηλικία των μικρών μας! Όταν δλδ η μεγάλη μου ήταν 20 μηνών δεν το σκεφτόμουν με τίποτα για 2ο.

Αρμα' date=' καλώς ηρθες, οσον αφορα την επιθετικότητα, επειδή το έχω συζητήσει με την παιδίατρο μου είπε οτι να μην κανουμε τίποτα και οτι με τον καιρό το σταματάνε, είναι η ηλικία και επειδη δεν μπορούν να εξωτερικεύσουν αυτά που θέλουν να που αντιδρούν έτσι!!!

[/quote']

Κανονικά έτσι είναι αλλά όταν υπάρχει και άλλο παιδί δεν μπορείς να το αφήσεις χωρίς να κάνεις τίποτα γιατί είναι άδικο γι'αυτό που τις ''τρώει''. Είναι λίγο περίπλοκο αλλά που θα πάει, θα την βρούμε την άκρη!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κοριτσακια μου καλησπερα!

Ειμαι τελειως εξαντλημενη.Ο μικρος με ισοπεδωσε σημερα!Μα τοση ενεργεια ρε παιδι μου,φτανει!Τωρα ομως που κοιμαται ειναι το καλυτερο παιδι!

Καθε μερα κανουμε και "μικρα βηματακια"οσον αφορα την ομιλια.Στραβα και κουτσουρα τα λεει βεβαια αλλα με τρελαινει!Παντως μπορουμε να συνεννοηθουμε.

Χθες πηγα στο καρφουρ και πηρα παιχνιδια για τις δυο βαφτισιμιες μου και για τον μικρο μου.Χθες και σημερα ειχαν εκπτωση στα παιχνιδια.

NXbrp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα όταν ο άντρας μου,γύρισε από την δουλειά μου είπε ότι θα κάτσει από αύριο και θα ξαναπάει στην δουλειά την Πέμπτη και μου έδωσε μεγάλη χαρά!

Αυτό το ΣΚ θα πάμε για τα τελευταία ψώνια για τα Χριστούγεννα και θα αφήσουμε κάποια για Πρωτοχρονιά.

Lila's mom τι δωράκι πήρες στην Λίλα?Εμείς θα ψωνίσουμε αύριο για τον Κωνσταντίνο αλλά τελικά όχι από elc.Θα του πάρουμε από τα jumbo που έχει ποικιλία από παιχνίδια.Χριστούγεννα θα κάνουμε εδώ και Πρωτοχρονιά Σπάρτη.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Armaκι,καλως ορισες βρε κοριτσι.Χρονια και ζαμανια!Ελεγα να παω Νικολουλη να σε ψαξουμε.Πολυ χαρηκα που εμαθα νεα σου.Τζαναμπετης ο μικρος ε;Η μεγαλη πως αντιδρα οταν της επιτιθεται;Τι τραβαει και το καημενο το Ευακι!

Τζαμιν,ευγε ευγε ευγε!Δεν εχω λογια,υποκλινομαι!Για τα παντα σου!

Julie,περαστικα σας βρε παιδια,ελεος!

Dimista,του σταματησε τελθκα ο βηχας του Κωνσταντινου;

Οταν εφημερευω και ειναι καθημερινη δουλευω 12-19.00.Τα σαββατοκυριακα ειναι τρια τα πιθανα ωραρια:07.30-14.30,10-17.00 και 12-19.00(η οσο τραβηξει)ΤηνΚυριακη δουλευω παλι 12-19.00 και την Πεμπτη το ιδιο.Την εβδομαδα της πρωτοχρονιας θα παρω αδεια.

Lila's mom,τι της πηρες;εγω του μικρου του πηρα τον μπουρμπουληθρα.Ειναι ενα μηχανηματακι που βγαζει φουσκες και το παιδακι τις κυνηγαει με ενα ραβδακι να τις σκασει.Πλακα θα εχει.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Νινα-Νανα,της αρεσε της Ελενης το δεντρο;και του χρονου!

Brooke,εχεις κι εσυ πολλες απουσιες!Πανω που ελεγα μας ξεχασες!Οταν σου τελειωσει ο πολυς φορτος δουλειας,ελπιζω να τα λεμε πιο συχνα.

Βιβη,εγω και στο πρωτο ετσι ημουν.Αολα οταν θα σκεφτεσαι κατι ασχημο,θα παιρνεις αγκαλια τη Μενια και θα το ξεχνας.

NXbrp3.png

Βιβή να είσαι αισιόδοξη και κάνοντας θετικές σκέψεις θα πάνε όλα καλά!Καλύτερα μην διαβάζεις τι άλλες μητέρες για να μην επηρεάζεσαι.Να σκέφτεσαι ευχάριστα πράγματα,τις γιορτές που πλησιάζουν.Στον δεύτερο μήνα θα ακούσετε την καρδιά.Πλησιάζει!

Άρμα,γι αυτό έγραψες νωρίς το πρωί?Για να προλάβεις πριν την συντέλεια?

Δεύτερο παιδί,δεν θέλω ακόμη,όχι,επειδή ο Κωνσταντίνος είναι 20 μηνών αλλά επειδή δεν μπορώ να με φανταστώ με 2 παιδιά και μαμά από την αρχή.Να ξαναζήσω κολικούς,ξενύχτια,πάνες,8 γεύματα την ημέρα σε γάλατα ,να αλέθω φαγητά κτλ.

Ο άντρας σου έχει ζαχαροπλαστείο?Πότε έγραψες για τούρτες?

Τζαμίν παρόλο που μας είχες γράψει ότι ότι βαριέσαι να στολίζεις και να ξεστολίζεις,τελικά ασχολείσαι πολύ με τον στολισμό και έχεις και ωραίες ιδέες.Και μεις με παιδικά στολίδια από τα jumbo έχουμε στολίσει το δέντρο.Τα είχαμε πάρει πέρυσι.Έχουμε βάλει τραπεζομάντηλο στο τραπέζι της τραπεζαρίας,αλλά είναι καθαρό Χριστουγεννιάτικο και δεν ταιριάζει και για Πάσχα.

Ντέλλα ο βήχας του πέρασε εντελώς του Κωνσταντίνου.Πραγματικά,όταν κοιμούνται τα παιδιά είναι αγγελούδια.Ντέλλα σίγουρα θα έχει πλάκα αυτό που πήρατε του Κωνσταντίνου.Εμείς έχουμε αυτό το κλασσικό με τις φούσκες και όποτε το κάνουμε στον Κωνσταντίνο τις κυνηγάει και γελάει.

Καλό βράδυ και καλό ΣΚ σε όλες σας!

Γεια σας κορίτσια μου!

Πτώμα ειμαι! Σήμερα πήγαμε με την μικρη 3 ώρες βόλτες το πρωι και κατα τις 2 που σχολασε ο συζυξ (λόγω ημέρας νωρίς) πήγαμε στο metro mall με δυο ζευγάρια και τα παιδια τους. Πήραμε κατι δωράκια και κατσαμε στο Fridays.

Χτες είχαμε τη Χρισουγεννιατικη εκδήλωση της εταιρίας του συζύγου στο μουσείο Γουλανδρη. Ήταν πολυ όμορφα, είχε υπέροχο μπουφέ και εκδηλώσεις για τα παιδια. Μας έκαναν δώρο ένα στολισμενο μικρο δεντρακι για την μικρούλα και το καμαρώνει :tongue: Ήταν και το ζευγάρι φίλων μας απο τη Θεσσαλονίκη με την κόρη τους κι η δικια μου ήταν πολυ χαρούμενη που βρήκε τη φίλη της!

Dimista ίσως δε θέλεις ακόμα γιατι τα περασες πρόσφατα και θέλεις να ξεφύγεις απο τα πολυ μωρουδιακα πράγματα. Εγω κάπως ετσι αισθάνομαι, επειδη μεγαλωνει η μικρη, συνεννοούμαστε καλύτερα, μπορούμε και κάνουμε τα πάντα μαζι και συμμετέχει σε όλα μόνο που σκέφτομαι πάλι το κλείσιμο με ένα μωρο που θα εχει πολλές απαιτήσεις δεν θέλω καθόλου. Εδω περιμένω πως και πως να μεγαλώσει η μικρη για να την πάω πχ στη Ντισνευ η σε ένα θέατρο, να έχω να σκέφτομαι κι αλλα μωρα ξανα; Αλλα δεν ξέρω αν σε λίγο καιρο θα σκέφτομαι ακόμα ετσι.. Σε λίγο καιρο μπορεί να θέλω κι άλλο μωρο. Δεν ξέρω.

Κι εμένα εχει άδεια απο σήμερα :D

Della κι εμένα εχει διαφορά κάθε μέρα με την ομιλία.

Lila's mom πράγματι η κίνηση ειναι τραγική αυτές τις ημέρες.

Φοβάται για τις ιωσεις και δε θέλει παιδοτοπο; Ειναι ωραία λύση για όταν εχει άσχημο καιρο.

Καληνυχτα!!!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα ομορφες!Πινω καφεδακι και ο μικρος λυσσομαναει!

Το πρωι δεν δουλευα και πηγα με τον αντρα μου Ν.Σμυρνη και πηραμε ρουχα για τις δυο βαφτιστηρες μας.Πεσαμε ταυτοχρονα με την πολλη βροχη.Κοριτσια,τα παπουτσια μου μπηκαν ολοκληρα μεσα στο νερο.Εκανα το λαθος και αντι για γαλοτσες φορεσα αθλητικα!

Νινα-Νανα,καλως ηρθατε!Πως της φαινεται της μικρης που ξαναγυρισε;Αντε,μας ελειψες!

Julie,πως ηταν το ταξιδι σας;ειχε πολυ ασχημο καιρο σημερα.

Tzamin,πως τα καταφερνεις βρε κοριτσακι μου.Παιδι,δουλεια,σπιτι και πρωτη στις συνεστιασεις!Μπραβο.

Kitty,στον Κεραμεικο ειναι σε κλειστο μερος αυτο που λες η εξω;

Dimista,περαστικα στον συνονοματο μας.Τι σιροπακι πινετε;εγω του δινω muccosolvan.

Lila 's mom,φερε κανενα μελομακαρονο βρε!

Γεια σας κοριτσια και μπουμπουκάκια !!!

καπου το διάβασα για τον Κεραμεικό , δεν ξερω πως ειναι , εχει λεει χωριό του Αη-βασίλη. λεγαμε να παμε σημερα , αλλα βρέχει.φαντάζομαι , πως ειναι εξω

πηγαμε κι εμεις παιδιατρο την Τετάρτη , καναμε το τελευταίο εμβόλιο , τον Ιούνιο πάλι:P:p:p ειμαστε 89εκ και 11450 κιλάκια.

χθες ειχαμε παει στην βαφτιστήρα μου κ επαιζε μια χαρα , ηταν κι αλλα παιδάκια εκει (όλα 8 χρονων ) , αλλα δεν ειχε πρόβλημα χωνόταν παντού, πρωτη φορα εμεινε μονος του σε άλλο δωμάτιο με παιδιά , χωρίς εμενα ή τον μπαμπά του

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Γεια σας κορίτσια μου!

Πτώμα ειμαι! Σήμερα πήγαμε με την μικρη 3 ώρες βόλτες το πρωι και κατα τις 2 που σχολασε ο συζυξ (λόγω ημέρας νωρίς) πήγαμε στο metro mall με δυο ζευγάρια και τα παιδια τους. Πήραμε κατι δωράκια και κατσαμε στο Fridays.

Χτες είχαμε τη Χρισουγεννιατικη εκδήλωση της εταιρίας του συζύγου στο μουσείο Γουλανδρη. Ήταν πολυ όμορφα, είχε υπέροχο μπουφέ και εκδηλώσεις για τα παιδια. Μας έκαναν δώρο ένα στολισμενο μικρο δεντρακι για την μικρούλα και το καμαρώνει :tongue: Ήταν και το ζευγάρι φίλων μας απο τη Θεσσαλονίκη με την κόρη τους κι η δικια μου ήταν πολυ χαρούμενη που βρήκε τη φίλη της!

Dimista ίσως δε θέλεις ακόμα γιατι τα περασες πρόσφατα και θέλεις να ξεφύγεις απο τα πολυ μωρουδιακα πράγματα. Εγω κάπως ετσι αισθάνομαι, επειδη μεγαλωνει η μικρη, συνεννοούμαστε καλύτερα, μπορούμε και κάνουμε τα πάντα μαζι και συμμετέχει σε όλα μόνο που σκέφτομαι πάλι το κλείσιμο με ένα μωρο που θα εχει πολλές απαιτήσεις δεν θέλω καθόλου. Εδω περιμένω πως και πως να μεγαλώσει η μικρη για να την πάω πχ στη Ντισνευ η σε ένα θέατρο, να έχω να σκέφτομαι κι αλλα μωρα ξανα; Αλλα δεν ξέρω αν σε λίγο καιρο θα σκέφτομαι ακόμα ετσι.. Σε λίγο καιρο μπορεί να θέλω κι άλλο μωρο. Δεν ξέρω.

Κι εμένα εχει άδεια απο σήμερα :D

Della κι εμένα εχει διαφορά κάθε μέρα με την ομιλία.

Lila's mom πράγματι η κίνηση ειναι τραγική αυτές τις ημέρες.

Φοβάται για τις ιωσεις και δε θέλει παιδοτοπο; Ειναι ωραία λύση για όταν εχει άσχημο καιρο.

Καληνυχτα!!!

βλεπω οι περισσοτερες (ίσωσ και όλες ), τα ιδια σκεφτομαστε για το 2ο παιδάκι.Ασχετα απ \ο τα οικονομικά κλπ, κι εμένα βουνο μου φαινονται , γαλατα μεσα στην νυχτα , κλαματα , κολικοί κλπ παρολο που ηταν πολύ καλό μωρό. αλλα θα ειναι και το επόμενο ?:P

οσο για την ομιλία καθε μερα κ κατι λεει...χθες ειπε ΄ποτέ΄και του εχει κολλήσει, το λεει συνεχεια. πριν ηθελε να σκουπίσουμε και ειπε ΄σκου

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπέρα και απο μένα, σήμερα πήγαμε το πρωι στο metro mall, καλα ήτανε, φυσικα κατα τις μια που φύγαμε γινότανε χαμός και είχε μια κίνηση στους δρόμους άλλο πράγμα!!!

Το δώρο που πήρα στην Λιλα ειναι ένας ηλεκτρονικός πίνακας που γράφεις και σβηνεις ξέρετε τον κλασσικό αλλα με την μινι, δεν το άνοιξε ακόμη γιατι είχε αλλα δωρα που της κάνανε, οπότε αυτο την πρωτοχρονιά!!!!

Νινα- Νανα, τους παιδοτόπους δεν τους θέλει ο άντρας μου γιατι θεωρεί ότι ειναι μικρη ακόμη, αλλα πιστεύω ότι δεν θα τον γλιτώσουμε απο την άνοιξη, έχει έναν κοντα στο σπίτι μας ο οποίος ειναι καινούργιος και φαίνεται καθαρός!!!

Αύριο το πρωι έχω ραντεβου για μανικιουρ και μετα λέω να πάω την μητέρα μου για καφε, να ξεφύγει και εκείνη λιγο!!!

Εύχομαι καλο Σ/Κ σε όλες σας!!!!

nJ2dp3.png

Λοιπον , κοριτσια , στο Γκάζι Τεχνόπολις , ειναι το χωριό Αη-Βασίλη και τα σχετικά , σταση μετρό Κεραμεικός. ρλπίζω να ειναι ωραία.

εμεις πηγαμε παιδότοπο σημερα . πρωτη φορα. τωρα που ειμαι σπιτι θελω ν α κανω πολλά πραγματα μαζι του. εντωμεταξυ δεν ειχε κοιμηθει το μεσημερι , και πηγαινοντας κοιμηθηκε στο αυτοκίνητο. του αρεσε πολυ , χοροπηδουσε στα φουσκωτα, ανεβαινε στην τσουληθρα επαιζε με τα μπαλακια , μια χαρα. μονο που εκανε κακα και συγκάηκε παρα πολυ ο κακομοιρης. μολις το πηρα ειδηση , τον άλλαξα και φυγαμε. εκλαιγε δεν ηθελε να φυγει. θα τον ξαναπαω μεσα στην εβδομαδα οπωσδηποτε

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλησπέρα και από μένα.

Έγραψα πριν λίγο τα νέα μου και σχόλια αλλά επειδή χάθηκε δεν τα ξαναγράφω.

Καλό βράδυ και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε όλο το καφέ μας και στα μικρά του καφέ μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...