Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!! Προ παρασκευή σήμερα και 3ήμερο εν όψει... τέλεια ε?

Πώς τα πάτε με τον ύπνο? Εγώ 3 βράδια δεν κοιμάμαι - 1 βράδυ κοιμάμαι. Σήμερα κοιμήθηκα και αισθάνομαι τόσο ωραία.... μεγάλο πράγμα ο ύπνος.

Kαλημέρα κορίτσια!!! αργησα να μπω σημερα γιατι ειχα πολυ δουλειά στο γραφείο. Ο υπνος ειναι ενα δράμα, οι σακουλες στα μάτια μου εχουν φτασει στα γονατα. Το κοριτσάκι μου ειναι αδιάθετο εδω και 10 μερες με βηχα, εμετους αριστερά και δεξια και εγω με μια συχνοουρία απιστευτη. Δηλαδη τη στιγμη που παει να με παρει ο υπνος ή θα γκουρλώνεται το παιδί ή θα σκάω απο κατούρημα. Είμαι πάρα πολυ κουρασμένη και αυτο με κανει πολυ νευρικη και με το μωρο. Αφου ξημερωματα σηκώνομαι και ξεσπαω σε κλάματα απο την απελπισια:cry::cry:.Δεν θέλω να με βλέπει ουτε το παιδι ουτε ο ανδρας μου να κλαίω.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία Έλενα κουράγιο...

6 εβδομάδες ακόμη σου έμειναν. Θα γεννήσεις με ΦΤ? Η κόρη σου πώς γεννήθηκε?

Άννα μου εύχομαι να κρατήσεις μέχρι τον 9ο. Καλό είναι πάντος το βάρος του μωρού ε?

Tzitzina κι εγώ τέτοιες ώρες ξυπνάω. Κοιμάμαι συνήθως 23.00 - 3.30 και μετά τίποτα. Σήμερα όμως κοιμήθηκα μέχρι τις 7. (Με διακοπές εννοείται το βράδυ, τουλάχιστον ανά μισάωρο).

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Μαρία Έλενα κουράγιο...

Ax! αυτο λεω και γω στον εαυτο μου...καντε υπομονη μια λεμονια ανθιζει στη γειτονια!! Την κορη μου την γεννησα με φτ σχετικα γρηγορα χωρις πολλους πόνους και γενικα ευτυχως ηταν πολυ ευκολο βρεθος και τωρα σαν παιδάκι.

Ευχομαι και σε σενα την ιδια τυχη.

Τωρα που διαβάζω τα μηνυματα σας θυμηθηκα οτι στην πρωτη εγκυμοσυνη προς το τελος ξυπνουσα καθε βραδυ γυρω στις 4:30 και γυρνουσα σαν την αδικη καταρα μεσα στο σπίτι. Λενε πως σε προετοιμαζει το μωρο για τα ξενυχτια που θα τραβηξεις...!!!Μπα !!! φημες !!! εριχνε κατι υπνους και γω μαζι βεβαια.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Μαρία Έλενα κουράγιο...

Ax! αυτο λεω και γω στον εαυτο μου...καντε υπομονη μια λεμονια ανθιζει στη γειτονια!! Την κορη μου την γεννησα με φτ σχετικα γρηγορα χωρις πολλους πόνους και γενικα ευτυχως ηταν πολυ ευκολο βρεθος και τωρα σαν παιδάκι.

Ευχομαι και σε σενα την ιδια τυχη.

Τωρα που διαβάζω τα μηνυματα σας θυμηθηκα οτι στην πρωτη εγκυμοσυνη προς το τελος ξυπνουσα καθε βραδυ γυρω στις 4:30 και γυρνουσα σαν την αδικη καταρα μεσα στο σπίτι. Λενε πως σε προετοιμαζει το μωρο για τα ξενυχτια που θα τραβηξεις...!!!Μπα !!! φημες !!! εριχνε κατι υπνους και γω μαζι βεβαια.

Ελπίζω σε εύκολο τοκετό και χωρίς μεγάλους πόνους. Αφού σκέπτομαι να ξεκινήσω χωρίς πλάνο επισκλειριδίου και άμα δω τα δύσκολα να την κάνω. Επίσης ελπίζω σε ένα ήσυχο μωρό που θα κοιμάται συνέχεια. Μακάρι να μου έρθουν σαν κι εσένα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλησπερα σε ολες κοριτσια.Ευχομαι να ειστε ολες καλα,το ιδιο και τα μπεμπακια σας.Πριν μια βδομαδα πηγα στο γιατρο,ο μικρουλης μου ειναι 2450γρ. κι ενω εχει παρει πολυ καλη θεση ειναι τυλιγμενος με τον λωρο στο λαιμουδακι του και μαλιστα 2φορες.Φαρμακωθηκα κοριτσια.Δεν θελω με τιποτα να δυσφορει μεσα στην κοιλια μου.Ο γιατρος βεβαια με διαβεβαιωσε οτι μεσα στην κοιλια δεν διατρεχει κανεναν κινδυνο το θεμα ειναι μονο για τη γεννα.Αν δεν ξετυλιχθει(πραγμα λιγο απιθανο γιατι ειμαι στην 34εβδ.)θα παμε για καισαρικη.Βεβαια,σ'αυτην την περιπτωση δεν ξερω ποτε προγραμματιζεται για να γινει δηλ.ποσες μερες πριν την Π.Η.Τ.Αν ξερει καποια κοπελα να μου πει θα με ευχαριστουσε πολυ.Τον γιατρο δεν τον ρωτησα γιατι οταν μου ειπε για τον λωρο,επαθα μπλακ αουτ οπως και ο αντρας μου,και εφυγα απο εκει σαν το ζομπι!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Kalispera koritsia!Me lene Dimitra kai eimai kainourio melos tou fun club.Tha ginw mitera 20/4/11!Eimai egkuos sto prwto paidaki.Einai agoraki!Exw to Xasiako!Eimai para polu euxaristimeni!Tha gennisw sto Litw.Sto Litw ekana tis perissoteres eksetaseis me ton ko Eleutheriadi.Kai autos foveros opws o kos Xasiakos.Eimai ston 8o mina.Perimenw pws kai pws na gennisw gia na gnwrisw kai na dw ton mpempi mou.Gennaei kapoia sto Litw 20/4/11?Exei kapoia empeiria apo Litw?Elpizw,na mpw stin parea sas!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Καλησπερα κοριτσια!!!

Κατ'αρχην καλως ορισες στην παρεα μας dimista και με το καλο το νινακι σου!!!Γεννησα στο Λητω το 1ο μου παιδακι και ημουν πολυ πολυ ευχαριστημενη!

Αννουλα πολυ χαρηκα που εισαι καλα και μας ειπες τα νεα σου!!!Αντε να φτιαχτει ο Η/Υ σας να σε εχουμε παρεα!

Della αφου το μπεμπακι δεν δυσφορει μη στεναχωριεσαι, γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ. το γιατρο να ρωτησεις αν σκοπευει να σε βαλει πιο νωρις?

Tzitzina με το καλο να βαλεις τη ζουζουνα σου στην κουνιτσα!!!Βαλε μας φωτο!

Κοριτσια οσο για τον υπνο...ζω ενα δραμα, μηνες τωρα!Πρεπει να παει πρωι για να με παρει ο υπνος κ αυτος ειναι με διακεκομενος.

Σημερα θα φαω τουρτιτσα!!!!Ναι...μετα απο σχεδον 40 ημερες που δεν εχω φαι γλυκο, εχω τα γενεθλια μου και δικαιουμαι μισο κομματι τι λετε???:-D

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Kalispera koritsia!Me lene Dimitra kai eimai kainourio melos sto fun club.Eimai egkuos sto 1o paidaki.Exw agoraki.O gunaikologos mou, einai o Xasiakos kai tha gennisw sto Litw.P.H.T.:20/4/11.Sto Litw ekana tis perissoteres eksetaseis me ton ko Eleutheriadi.Foveros kai o kos Eleutheriadis kai o kos Xasiakos.Yparxei kapoia kopela pou na gennaei sto Litw 20/4/11?Exei kapoia kopela empeiria apo Litw?Perimenw pws kai pws na gennisw gia na dw kai na gnwrisw ton mpempi mou.Elpizw na mpw stin parea sas!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

1.KLiMT πητ 6/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

2.ania πητ 6/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

3.della πητ 11/4 αγορι

4.Tzitzina πητ 13/4 κοριτσι γενναει στο Ιασω

5.Pola πητ 16/4 αγορι γενναει στο Μητερα

6.Maria-Elena πητ 17/4 αγορι γενναει στη Βεροια

7.Κιττυ πητ 18/4 αγορι γενναει στο Αλεξανδρα

8.mammy3 πητ 20/4 κοριτσι γενναει στο Ιασώ

9.dimista πητ 20/4 αγορι γενναει στο Λητω

10.ΑΝΤΖΕΛΙΚΑ πητ 21/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

11.tommy_vtec πητ 22/4 αγορι

12.Tzamin πητ 29/4 κοριτσι γενναει στο Ρεα

13.arma πητ 5/5 αγορι γενναει στο Ρεα

14.Katval πητ 7/5 αγορι γενναει στην Ροδο

15.Αννα25 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Γαια

16.julie8 πητ 8/5 κοριτσι γενναει στο Μητερα

17.irene50 πητ 12/5 αγορι γενναει στην Αγγλια

18.Cristinaki πητ 18/5 αγορι γενναει στο Λητω

19.Hλιοδωρα πητ 18/5 κοριτσι γενναει στο Λητω

QWrRp3.png

pw3Zp3.png

eJhDp3.png

Διαφημίσεις

Mummy χρόνια πολλά καλά και ευτυχισμένα! Με το καλό να υποδεχτείς και το νέο μπεμπάκι! όσο για την τούρτα όχι μόνο μισό αλλά ένα κομμάτι νομόιζω ότι δικαιούσαι!!!

1502818bc3g5q82xo.gif

Dimista καλώς μας ήρθες και με το καλό να υποδεχτείς τον μπεμπάκο σου. Για το Λητώ δεν ξέρω..το πρώτο το γέννησα στο Μητέρα..

della αφού ο γιατρός σε διαβεβαλιωσε ότι ο μικρός δεν δυσφορεί τώρα, μην αγγώνεσαι. Όλα θα πάνε καλά!

Αννα χαίρομαι πολύ που όλα είναι καλά και εύχομαι έτσι να συνεχίσουν!

Τζασμιν μου κι εγώ με αυτό το πλάνο πήγα στην κόρη μου αλλά τελικά εκ των υστέρων το μετάνιωσα. Άντεχα τον πόνο και δεν έκανα επισκληρίδιο έγκαιρα και την έκανα όταν πια οι πόνοι ήταν πάρα πολλοί δυνατοί και με δυσκόλεψε στο να την κάνω. Τα κατάφερα βέβαια και δεν ταλαιπωρήθηκα πολύ αλλά αυτή τη φορά δεν θα το καθυστερήσω. Μετά την επισκληρίδιο απόλαυσα όλη την διαδικασία των ωδυνων. Την γέννα βέβαια την κατάλαβα κανονικότατα!

Για τον ύπνο βάλτε κι εμένα στο κλαμπ, πολύ χάλια αλλά το πρωί κοιμάμαι.8-10 νομίζω ότι κάνω τον πιο ποιοτικό ύπνο. Με τόση ξάπλα βέβαια τι να κοιμηθώ το βράδυ??? Και στην κόρη μου πάντως έτσι ήταν και όσο πλησιαζε η ώρα να γεννήσω ο ύπνος με εγκατέλειπε :lol:

Μαρια -Ελενα περατσικά στο κοριτσάκι σου..φαντάζομαι την ταλαιπωρίοα σου με τους εμετούς..ελπίζω σύντομα να ηρεμήσει..

Φιλιά σε όλες τις υπόλοιπες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μammy 3,genname tin idia imerominia!An epitrepetai giati auti tin fora Iasw?Exw 1a erwtisi:Poso kairo tha xreiastw na parw to kollai me to mwro?Kai apo poion mina to mwraki mou,tha koimatai olo to vradu?Euxaristw polu!Se euxaristw pou me kaloswrises!

Το κολάι με το μωρό θα το πάρεις από τις πρώτες μέρες!Να μην σε αγχώνει καθόλου! Το σίγουρο είναι ότι αυτό που δεν θα τελειώνει ποτέ θα είναι οι απορροίες..:lol: Κάθε μέρα όλο και κάτι θα σε απασχολεί..Τώρα για το πότε θα ξεκινήσει να κοιμάται όλο το βράδυ δεν μπορεί να στο πει κάνεις..Άλλα πριν καν σαραντίσουν κοιμούνται άλλα φτάνουν να χρονίσουν και ξυπνάνε ακόμα..Είναι ανάλογα το παιδί. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!;)

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...