Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ήρθαμε κι είμαστε όλοι άρρωστοι, εγώ με τον άντρα μου πάθαμε κάτι σαν γαστρεντερίτιδα κι η μικρή έχει μύξες και βήχα, χθες βράδυ έκανε και πυρετό 38 αλλά ξύπνησε απύρετη σήμερα (χωρίς να της δώσω αντιπυρετικό, από μόνος του έπεσε οπότε ελπίζω να μην ξανακάνει!) Θα δούμε πώς θα πάει...

Αρμάκι επιτέλους εμφανίστηκες!!!

Τζαμίν μου τρέχουν τα σάλια, αυτό το γλυκόξινο χοιρινό τέλειο ακούγεται!!Συγκινήθηκα πολύ με τα παιδάκια που έτρεξαν και σε αγκάλιασαν, θα πρέπει να ήταν πολύ δυνατές στιγμές...Μπράβο σου πραγματικά!!!

Νίνα-Νανά πετυχημένη η κουζίνα ε? Σκέφτομαι κι εγώ να της πάρω κάποτε αλλά δεν ξέρω αν θα την παίζει.

Lila's mom πόσες μέρες θα κάτσεις? Ελπίζω να τις απολαύσεις και να ξεκουραστείς!

Della τόσο πολύ έβρεξε???Ουάου! Όντως αυτό στον Κεραμεικό που είναι? Με ενδιαφέρει κι εμένα!!Το ταξίδι μας ήταν πολύ καλό, η μικρή δεν έβαλε κώλο κάτω βέβαια αλλά γενικά όλα οκ!

dimista περαστικά του!!!!!Πώς είναι σήμερα ο μικρός?Έκανε και πυρετό?

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

έχω κι άλλους στολισμούς αλλά είναι σε φωτό στο τηλέφωνο και δεν έχω το καλώδιο για να τις περάσω στο lap top.

Προτάσεις:

Οι καρέκλες μου είναι μαύρες δερμάτινες. Έδεσα κόκκινο φιόγκο και τον στόλισα με ένα μικρό χρυσό μπουκετάκι.

Επίσης καπέλα Αϊ Βασίλη για άντρες και στέκες ταρανδάκια για γυναίκες. Στερεόνωνται στις καρέκλες αναλόγως που θέλεις να καθίσεις τον καθένα και τα φορούν όταν κάθονται. Δημιουργεί πολύ εορταστική και διασκεδαστική ατμόσφαιρα.

Μπροστά από το πιάτο του καθένα δεντράκι συρματινο από τα τζάμπο όπου στερεώνεις το όνομα του ανθρώπου που θα κάτσει στην θέση.

Τα christmas crackers είναι πάντα fun. Τα πήρα από Marks & Spencers.

Τα τζαμπο έχουν ώραία στολίδια που πιάνουν σαν μανταλάκια. Τα πιάνεις στα πιάτα και κάνουν ωραίο στολισμό.

Εκεί που κάθονται τα παιδιά, έχει επίσης στα τζαμπο στολίδια που μιάζουν με ζαχαρωτά. Τρελένονται τα παιδάκια.

Εγώ πήρα και πιατάκια παιδικά χριστουγεννιάτικα.

Σημαντική σημειώση: προτείνω τις ιδέες για διαφορετικά τραπέζια. Όλες μαζί θα έχουν δυσάρεστο αποτέλεσμα ;).

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Κι ένα τελευταίο. Θεωρώ το κόκκινο τραπεζομάντιλο απαραίτητο σε κάθε σπίτι. Είναι πολύ εορταστικό και χρησιμοποιείται σε πολλές περιστάσεις. (πχ. Χριστούγεννα & Πάσχα) Σκέτο ή με Runner.

Συγνώμη αν σας κούρασα.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Arma μου, τι καλα που μας εγραψες τα νεα σου! Χαθηκες κορίτσι!

Tzamin μόνη της ελάχιστα μπήκε μέσα. Της άρεσε πολυ πάντως.

Ευχαριστούμε για τις ιδέες, πραγματικα απίθανες!

Σκέψου οτι προχτές ήρθε φίλος απο την Ελβετία σπίτι το βράδυ και παραγγειλαμε σουβλάκια, χαχα!!!

Julie περαστικα!

Θα την παίζει σίγουρα!

QVjlp3.png

Γεια σας και από εμένα!!!!

Χάθηκα πάλι...αλλά παιδιά δεν έχω καθίσει ούτε λεπτό! Έχω και τρελή υπνηλία και αναγούλες συνέχεια...

Είχα ξεσυνηθίσει!

Εμείς θα πάμε στην εξωτική Λειβαδιά για Χριστούγεννα, θα λείψουμε 2-3 ημέρες. Μετά στη βάση μας γιατί θα πρέπει να πάμε και γυναικολόγο...ελπίζουμε να ακούσουμε καρδούλα πια. Η μικρή φαίνεται να συνέρχεται με τα δόντια αν και χθες βράδυ πάλι ξύπνησε και έμεινε ξύπνια για 2 ώρες αλλά γενικά τις τελευταίες ημέρες ήταν καλύτερα. Χθες η γιαγιά μου της έκανε δώρο μια κούκλα Ντόρα και ενθουσιάστηκε...δεν την άφηνε από τα χέρια της και φώναζε συνέχεια το όνομά της!

Εγώ είμαι μέσα για συνάντηση, έτσι και αλλιώς προγραμματίζουμε να πάμε σε κάποια εμπορικά αυτές τις ημέρες.

Θα ενημερώσω που θα είμαστε μήπως και είναι και κάποια άλλη εκεί.

Φιλιά!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

τρέχω και δεν φτάνω αλλα σε 2 μέρες όλα θα τελειώσουν...

είχαμε την γιορτή, περάσα κάποιες μέρες αρρωστη, κάποιες μερες αρρωστη η μικρή, δουλειές στο σπίτι, στην δουλειά χαμός για το κλείσιμο της χρονιάς.... δεν προλαβαινω να δω τον υπολογιστή...

δεν έχω διαβάσει τίποτα θα το κάνω σύντομα.

μπήκα να πω ενα γεια γιατί μου λείψατε!!!!

φιλάκια

rOyHp3.png

tt13d0a2.aspx

Γεια σας και από μένα!

Ευχαριστώ για τα περαστικά!Ο Κωνσταντίνος έχει να βήξει από χτες βράδυ.

Μόνο η μύτη του τρέχει λίγο.

Ντέλλα του δίνουμε το sinecod.Όταν εφημερεύεις ,τι ώρα σχολάς?

Νίνα Νάνα είδες,τελικά που στόλισες και συ,που νόμιζες ότι δεν θα προλάβεις?Και του χρόνου!Της μικρής πώς της φάνηκε?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Τζαμίν συγχαρητήρια για την οργάνωση,που έκανες για το ΠΙΚΠΑ ΒΟΥΛΑΣ.Αρκετά βοηθήσατε,μπράβο σας.Πολύ συγκινητικές στιγμές θα ήταν αυτά που έγραψες για τα παιδιά με αυτισμό.Αυτά είναι τα εύκολα φαγητά?

Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ιδέες που μας έδωσες για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Άρμα χάρηκα πολύ,που έμαθα νέα σου.Όταν λες αντίστοιχη,ηλικία τι ηλικία εννοείς?Είμαι 34 προς 35.

Julie καλωςήρθατε!Περαστικά σας!Είστε καλύτερα?Δεν θα θέλεις να ξανάρθετε Ελλάδα!

Βrooke,εμφανίστηκες!Νομίζαμε ότι δεν θα μας ξαναγράψεις.

Βιβή αναγούλες,είχε και στην πρώτη εγκυμοσύνη?Κάνεις εμετούς?Η Μένια το ξέρει ότι είσαι έγκυος?Πότε φεύγετε για Λιβαδειά?

Lila's mom επειδή τα εμπορικά θα είναι ανοικτά το ΣΚ θα είναι δύσκολο να κάτσουμε κάπου όλες μαζί,γιατί θα γίνεται,χαμός!

Καλό μεσημέρι μανούλες και μικράκια.

Γεια σας και απο εμένα, σημερα πηγαμε βόλτα στην Καλλιθέα, της πηρα και δωράκι, το απογευμα πηγα σε μια ξαδέλφη μου στα Πατήσια που είχε γεννήσει και είχε τοση κίνηση που κατάφερα και κάθησα μία ώρα με το ζόρι, γιατι έπρεπε να γυρίσω σπίτι!!!

Για την συνάντηση εγώ δεν έχω πρόβλημα οτι κανονίσουμε!!!!

Νινα-Νανα, μπράβο για το στόλισμα, και του χρόνου!!! Ωραια θα είναι σε παιδότοπο, εμείς δεν έχουμε πάει ακόμη δεν θέλει βασικά ο άντρας μου!!!

Τζαμίν, πραγματικά πολύ ωραίες οι ιδέες σου, εμείς γενικά δεν δεχόμαστε κόσμο σπίτι μας παρα μόνο σε καμια γιορτή και αυτά τα κόψαμε, τώρα οτι κάνουμε για τα γεννέθλια της κόρης μας!!

dimista, χαίρομαι που ο Κωνσταντίνος είναι καλύτερα, τι έχετε κανονίσει εσείς για τα Χριστούγεννα?

brooke, εύχομαι καλή ξεκούραση, τρέχεις συνέχεια και εσύ!!!

Αρμα, καλώς ηρθες, οσον αφορα την επιθετικότητα, επειδή το έχω συζητήσει με την παιδίατρο μου είπε οτι να μην κανουμε τίποτα και οτι με τον καιρό το σταματάνε, είναι η ηλικία και επειδη δεν μπορούν να εξωτερικεύσουν αυτά που θέλουν να που αντιδρούν έτσι!!!

Βιβή, εύχομαι με το καλό η επόμενη επίσκεψη σας στον γυναικολόγο.

della, μετα τις εφημερίες θα έχεις τουλάχιστόν καμια άδεια?

julie, εύχομαι περαστικά σας, καλά να περάσετε!!!!

Καλό βράδυ σε όλες σας!!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...