Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Επίσης έκανα 3 τραπέζια το ΣΚ. 2 το Σάββατο (μεσημέρι-βράδι) και ενα Κυριακή. Ήταν πολύ ωραία, αλλά κουράστηκα λιγουλάκι και με το παιδί άρρωστο.

:shock::shock::shock::shock:

Έκανες 3 τραπέζια με άρρωστο μωρό και κουράστηκες λιγουλάκι???

Εγώ αν μου είχε συμβεί αυτό θα ήθελα 3 μήνες για να συνέλθω από αυτό το Σαββατοκύριακο!

Εκτός του ότι ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν θα κατάφερνα να κάνω 3 τραπέζια σε ένα σκ!Είσαι superwoman!Υποκλίνομαι!

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και από μένα!

Σας ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε και γράψατε την γνώμη σας.Έχετε δίκιο.Δυστυχώς οι άντρες δεν καταλαβαίνουν ότι όλα εμείς τα περνάμε.Τέλοςπάντων!

Το ΣΚ το περάσαμε με τους γονείς μου.Το Σάββατο το βράδυ πήγαμε σε 1α ταβέρνα με τους γονείς μου,τον θείο μου και την ξαδέλφη μου .Ο άντρας μου κέρασε για την γιορτή του.Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στους γονείς μου και μετά τίποτα το ιδιαίτερο.Σήμερα πήγαμε για ψώνια και παιδική χαρά.

Ωραίο γεμάτο Σαββατοκύριακο!!!!

6237481d19.png

Ντέλλα ο Κωνσταντίνος θα έχει την σκηνή σαν σπιτάκι!Θα είναι πολύ γλυκούλης ξαπλωμένος μέσα.

Lila's mom δοκίμασε η Λίλα μελομακάρονα και κουραμπιέδες?Της άρεσαν?

Julie καλό ταξίδι για Ελλάδα και να περάσετε,τέλεια!!!

Καλό βράδυ σε όλες σας!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Dimista να τον χαίρεσαι!!!!!! Θα βάλω φωτο αύριο!

Julie καλο ταξίδι!!! Καλε δεν τη θυμάσαι τη δικια μου στο sunny side μέσα στη γκρίνια; Ε ετσι ειναι συνεχεια :tongue:

Να κανονισουμε καμία συνάντηση να σε δούμε τωρα που θα εισαι εδω. Μέχρι ποτε;

Tzamin συμφωνώ, εγω αποκλείεται να κατάφερνα 3 τραπέζια εδω 1 με το ζόρι χαχα!

Καληνυχτα!!!!

QVjlp3.png

Γεια σας κορίτσια!

Ο Κωνσταντίνος είναι αρρωστούλης.Εχτές έβηχε όλο το βράδυ και από τον πολύ βήχα ,πνιγόταν ο κακομοίρης και έκανε εμετό.

Το πρωί ήρθε ο παιδίατρος σπίτι μας και τον είδε και είπε ότι είναι ερεθισμένος ο λαιμός του.Του έδωσε ένα σιρόπι και επειδή τρέχει και η μύτη του μας είπε να του βάζουμε otrivin.Μας είπε ότι κυκλοφορούν πολλές ιώσεις.

Νίνα Νάνα τι είναι το sunny side?Έβαλες τελικά φωτ.?

Τζαμίν άργησες σήμερα να γράψεις.Κάθε μέρα γράφεις πρώτη.

Καλό μεσημέρι κορίτσια και παιδάκια.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Καλησπερα ομορφες!Πινω καφεδακι και ο μικρος λυσσομαναει!

Το πρωι δεν δουλευα και πηγα με τον αντρα μου Ν.Σμυρνη και πηραμε ρουχα για τις δυο βαφτιστηρες μας.Πεσαμε ταυτοχρονα με την πολλη βροχη.Κοριτσια,τα παπουτσια μου μπηκαν ολοκληρα μεσα στο νερο.Εκανα το λαθος και αντι για γαλοτσες φορεσα αθλητικα!

Νινα-Νανα,καλως ηρθατε!Πως της φαινεται της μικρης που ξαναγυρισε;Αντε,μας ελειψες!

Julie,πως ηταν το ταξιδι σας;ειχε πολυ ασχημο καιρο σημερα.

Tzamin,πως τα καταφερνεις βρε κοριτσακι μου.Παιδι,δουλεια,σπιτι και πρωτη στις συνεστιασεις!Μπραβο.

Kitty,στον Κεραμεικο ειναι σε κλειστο μερος αυτο που λες η εξω;

Dimista,περαστικα στον συνονοματο μας.Τι σιροπακι πινετε;εγω του δινω muccosolvan.

Lila 's mom,φερε κανενα μελομακαρονο βρε!

NXbrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, τι κάνετε; Εμείς καλα, δουλεύω και αύριο και μετα μερικές μέρες ξεκούραση!

Η Λιλα δοκίμασε κουραμπιεδες και της άρεσαν πολυ, σήμερα της έφερε η Νονά της τα δωρα, μια κούκλα που μιλάει, πίνει κλπ και μια ηλεκτρική σκούπα για να με βοηθάει!!!

Νινα-Νανα μεγιά και το δικο σου μαλλι, μπράβο που περασατε ωραία!!!

Julie, λογικα θα είστε Αθήνα, καλα να περάσετε και εσείς!!!

Dimista, εύχομαι περαστικα στον Κωνσταντίνο, ελπίζω γρήγορα να συνέλθει!!!

Della, όντως σήμερα η βροχη ήταν άλλο πράγμα, αφου είδα και έπαθα να πάω την μικρη στην μητέρα μου που μένει απέναντι, βέβαια το μεσημέρι έβγαλε ήλιο αλλα την βροχή την φάγαμε!!!

Μεγιά τα πράγματα για τις βαφτιστηρες σας, εσείς που θα πάτε τα Χριστούγεννα;

Όντως να κανονισουμε συνάντηση, μπορείτε Σ/Κ που ειναι ανοικτα και τα μαγαζιά, μήπως συναντηθούμε σε κανένα εμπορικό;

nJ2dp3.png

Καλημερα κοριτσια.Εφημερευω σημερα οποτε θα παω για δουλεια στις 12.Ο αντρας μου ειναι πρωινος(για να σχολασει στις 15.00 να παραλαβει τον μικρο)και ο μικρος ειναι σχολειο.

Lila 's mom,δεν θα παμε Θεσσαλονικη στη μαμα μου ουτε θα ερθουν.Εδω θα μεινουμε.Εγω να πω την αληθεια μου με βολευει καλυτερα το αλλο σαββατοκυριακο γιατι αυτη την Κυριακη εφημερευω και θα μου μεινουν ολα να τα κανω το Σαββατο.

Τα παπουτσια μου απο χθες δεν στεγνωσαν ακομα!

NXbrp3.png

Μια πολύ γρήγορη καλημέρα....

Χτες είχα πάρα πολύ δουλειά και σήμερα επίσης. Φεύγω τώρα για Μαγούλα να πάρω κάποια πράγματα για το ίδρυμα και μετά φορτώνουμε και πάμε ΠΙΚΠΑ. Αν προλάβω θα μπω μεσημέρι, αλλιώς αύριο. Φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι απο εμένα!

Χτες πήρα δέντρο και σήμερα στολίδια κι επιτέλους το στολισα!!!!!!! Αύριο το πρωι θα το δει η μικρη.

Σήμερα είχαμε τη γυναίκα για καθάρισμα και σίδερο κι έφυγε 6 απο εδω :shock: Μετα πήγα την μικρη σε παιδοτοπο (Tzamin σε αυτόν κοντα στο σπίτι σου).

Tzamin με το ΠΙΚΠΑ τι παίζει; Το διάβασα στο φβ αλλα δεν το θυμάμαι :oops: Μπορούμε να βοηθήσουμε σε κατι;

Della κι εγω χτες με τον κατακλυσμό ήμουν έξω. Για να γλιτώσουμε τα πολλα έκατσα με την μικρη για καφε. Φυσικα γέμισαν οι καφετέριες της πλατείας βρεγμενους :tongue:

Η μικρη γκρινιαζει που γύρισε.

Lila's mom της άρεσε η κούκλα; Η νονα της δικιας μου της πήρε κουζίνα ξύλινη απο το imaginarium και παίζει όλη μέρα. Τρέλα!

Dimista περαστικά! Ειναι καλύτερα; Εμένα όταν εχει μυξες η μικρη αναγουλιαζει στον ύπνο της και βηχει πάντα.

Φωτογραφίες δεν έχω βαλει ακόμα, ήθελα σήμερα αλλα δεν κοιμήθηκε για μεσημέρι καθόλου και δεν μπόρεσα να κάτσω.

Το sunny side ειναι το κατάστημα μιας φιλης στη Γλυφαδα που είχαμε συναντηθεί με την Brooke και τη Julie μια φορα που είχε bazaar.

Καληνυχτα κορίτσια μου!!!!!

QVjlp3.png

Καλημέρα γλυκά μου κορίτσια!!!Σαν τα χίονια!Τι κάνετε? Φυσικά δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλα σας τα νέα αλλά απ'ότι κατάλαβα έχουμε εγκυούλα ε?

Βιβή συγχαρητήρια! Με το καλό να έρθει το 2ο μωράκι σου!

dimista κι εγώ στην αντίστοιχη ηλικία δεν σκεφτόμουν για 2ο παιδί με τίποτα! Σε καμία περίπτωση δεν θα το έκανα μόνο για χατήρι του άντρα μου. Τα παιδιά θεωρώ ότι είναι σωστό να έρχονται σε μια φάση που να το θέλουν και οι δυο και όχι γιατί ''πρέπει''.Περαστικά στον Κωνσταντίνο σου!

tzasmin τα χαρακτηριτστικά που περιέγραψες ότι πέρασε η Ελενα είναι ακριβώς τα ίδια με τον ιό κοξάκι. Καλό θα ήταν να μιλήσεις με την παιδίατρο και αν στο επιβεβαιώσει να ειδοποιήσεις και τον παιδικό. Είναι παιδική ασθένεια, όχι σοβαρή για τα παιδιά αλλά επικύνδινη για τους μεγάλους( μου τα είπε η παιδίατρος την προηγούμενη εβδομάδα γιατί είναι σε έξαρση αυτός ο ιός.)

della σας έχουν τσακίσει και εσάς οι ιώσεις ε? Υπομονή, είναι μια διαδικασία πυο την περνάνε όλα τα μικρά, εγώ τις έχω επί 2 φαντάσου! Τι να κάνουμε όμως? Τουλάχιστον να μην είναι πολύ σοβαρές!

νινα-νανα σας καμαρώνω με την κοράκλα σου στο φβ! Είστε κούκλες και οι δυο!Φεύγεις συχνά απ'ότι κατάλαβα ε?

Εμείς είμαστε καλά, ο Βασιλάκος έχει ξεπεταχτεί πια για τα καλά, είναι όμως αρκετά επιθετικός με την αδερφή του και δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω...Από την άλλη η μεγάλη δεν του έχει πειράξει ούτε τρίχα από τα μαλλιά!μόνο όταν είμαι αποκλειστικά μαζί τους και παίζουμε δεν έχουμε τέτοια, αλλά όπως καταλαβαίνετε είναι αδύνατο να είμαστε συνέχεια στο παιχνίδι..κατα τ'άλλα βέβαια είναι ένας γλύκας, λέει και λίγες κουβεντούλες και μας τρελαίνει!

Συγνώμη που δεν σχολιάζω τίποτα άλλο αλλά πρέπει να τα προλάβω όλα! Τα φιλιά μου σε όλες!!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Καλημέρα κορίτσια μου.....

Arma :shock: λες να ήταν κοξάκι? Σήμερα θα πάμε γιατρό για την δεύτερη δόση του εμβολίου γρίπης οπότε θα την ρωτήσω.

Μας έχει τρελάνει ο άντρας σου με αυτές τις τούρτες. Μένω με το στόμα ανοιχτό κάθε φορά (και τα σάλια να τρέχουν).

Nina nana και του χρόνου. Της άρεσε στον παιδότοπο? Μπήκε καθόλου μόνη της ή μόνο μαζί σου?

Αναφορικά με το ΠΙΚΠΑ, οργάνωσα για την εταιρεία μου συγκέντρωση ειδών (γάλα & πάνες) για το ΠΙΚΠΑ Βούλας. Η συγκέντρωση ήταν δύσκολη και δεν είχε την ανταπόκριση που περίμενα. Ο κόσμος πρέπει να είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Φανταστείτε ότι έστειλα 4.500 email και ανταποκρίθηκαν 4 εταιρείες, (από τις οποίες η μια ήταν του άντρα μου και η μια μιας φίλης μου) και λίγοι μεμονωμένοι. Παρ' όλα αυτά υπολογίζω ότι συγκεντρώσαμε περίπου € 1600-1700 σε γάλα και πάνες. Χτες τα παραδόσαμε εγώ και δύο συνάδελφοι (άντρες). Κορίτσια μπήκαμε σε έναν από τους θαλάμους με παιδιά με αυτισμό και τρέξανε όλα και με αγκάλιασαν (μάλλον επειδή ήμουν η μόνη γυναίκα αγκάλιασαν εμένα), και το ένα μου ζητούσε αγκαλιά, άλλο μου ζωγράφιζε το χέρι άλλο μου έδεινε φιλιά, ήταν πολύ έντονες στιγμές. Μακάρι να μπορούσα να κάνω περισσότερα :(.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Παρ' όλα αυτά, τουλάχιστον είδα ότι τα παιδιά τα αγαπούν και τα προσέχουν πολύ στο ίδρυμα. Επείσης οι χώροι τους εσωτερικά είναι ανακαινισμένοι και πολύ ευχάριστοι.

Επίσης η διευθύντρια μου είπε ότι το email που κυκλοφορεί για το ΠΙΚΠΑ Πεντέλης είναι ψεύτικο και έχει δημιουργήσει θέματα στο ίδρυμα. Έχουν κατακληστεί με ρούχα, παπούτσια, σεντόνια, κουβέρτες και πολλά είδη τα οποία δεν χρειάζονται.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια σχετικά με τα τραπεζώματα. Δεν έκανα όμως κανένα δύσκολο φαγητό. Παρασκευή έκανα μηλόπιτα για τους μεγάλους και cup cakes για τα παιδιά. Είχα κάνει και μελομακάρονα και είχα αρκετά. Οπότε τα γλυκά ήταν έτοιμα από Παρασκευή. Το Σάββατο το πρωί έβαλα αρνάκι στην γάστρα και το άφησα να ψήνεται (καμία κούραση), μόλις βγήκε έβαλα μανιταρόπιτα και πατάτες φούρνου να ψηθούν. Έβρασα μπρόκολο για σαλάτα και είχα και έτοιμη σαλάτα σε σακουλάκι για την οποία έφτιαξα μια ωραία βινεγκρέτ και πρόσθεσα λίγη παρμεζάνα και καρύδια για να γίνει εορταστική. Έτοιμο το πρώτο τραπέζι.

Το Σάββατο το βράδυ έψησε ο καλός μου mixed grill (παϊδάκια, χοιρινές, μοσχαρίσιες) στην ψησταριά κι εγώ τηγάνισα πατάτες και έκανα σαλάτες. Είχε μείνει και μπόλικη μανιταρόπιτα. Έτοιμο και το δεύτερο.

Την Κυριακή έφτιαξα ένα εορταστικό μπούτι χοιρινό γλυκόξινο. Το συνόδευσα με άγριο ρύζι και πουρέ. Σαλάτες και άλλη μια μανιταρόπιτα να παίζει (στανταράκι).

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...