Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!! Εμείς περάσαμε ένα ήρεμο Σ/Κ, έφτιαξα μελομακαρονα και η μητέρα μου κουραμπιεδες!

Κάναμε και το εμβολιο την Πέμπτη, είμαστε καλα δόξα τον Θεό, βρηκε τισ εξετάσεις μασ πολύ καλεσ, το βάρος μας ειναι 10.5 και το ύψος μας 80 εκ.

Τζαμίν, πολυ ωραίο η χειρονομία σας, ελπίζω να πετύχετε παραπάνω απο τον στόχο σας.

Dimista, να χαίρεσαι τον άντρα σου έστω και καθυστερημένα, ανταύγειες εκανα μελι-ξανθό αυτο κάνω πάντα, όσον αφορα το δεύτερο παιδι εάν δεν ήθελα εγω δεν θα εκανα, γιατι όπως και να έχει το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στην μητέρα, απο την περίοδο της κύησης, του τοκετού και φυσικα το μετά ειδικα εάν έχεις και άλλο παιδι.

Μαρία-Έλενα, τριχοπτωση έπαθα και εγω μετα την εγκυμοσύνη σε σημείο να κάνω κενά μπροστά, μου είχε πέσει η φεριτινη, συνηλθα αφου πήρα σίδηρο για τρεις μήνες!

Julie, εύχομαι η Ειρήνη να ειναι καλύτερα, σήμερα ήρθε στα μέρη σας η ξαδελφη μου στο Leicester, θα μείνει έναν μήνα, μένει ο αρραβωνιαστικος της εκει ο οποίος ταλαιπωρείται επτά μήνες να βρει δουλειά!!!!

Καλο βράδυ σε όλες σας!!!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια....

Julie περαστικά... Ελπίζω να είναι καλύτερα η μικρή σου. Και η Έλενα πέρασε τέτοια ίωση, πυρετός και εμετός.

Μαρία-Έλενα και η δικιά μου τους τελευταίους μήνες σηκωνόταν το βράδυ κι έπινε γάλα. Την τελευταία φορά στον γιατρό το ανέφερά και μου είπε να προσπαθήσω να της το κόψω για πολλούς λόγους (δόντια, θερμίδες & ύπνος). Το πήρα απόφαση και ένα βράδυ που σηκώθηκε για γάλα της είπα ότι την νύχτα δεν πίνουμε γάλα. Κοιμήσου και θα πιείς γάλα το πρωί. Έκλαψε πολύ λίγο και ξανακοιμήθηκε. Αυτό συνέβει 5-6 βράδια και μετά τέλος. Δεν ξαναζήτησε γάλα την νύχτα. Για μένα ευτυχώς δούλεψε.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Δήμητρα το μαλλί το έκανα μονόχρωμο μελί. Κι εμένα ο άντρας μου ήθελε παιδί πολύ νωρίτερα από εμένα αλλά μέχρι να το πάρω εγώ απόφαση, δεν έγινε τίποτα. Όλο το βάρος είναι δικό μας.

Della κι εγώ βαρέθηκα με τις αρρώστιες. Η Έλενα από την Παρασκευή το απόγευμα με 39 πυρετό. Το Σάββατο το ίδιο. Την Κυριακή δεν έκανε πυρετό αλλά κάποια στιγμή γέμισε εξανθήματα στις παλάμες και στο στόμα-γλώσσα :shock:. Έφυγαν μέσα σε 3 ώρες. Τα έβγαλε μεσημέρι και είπα να περιμένω λίγο να πάει απόγευμα να μην πάρω την γιατρό μας Κυριακάτικα στις 15.00 τηλέφωνο. Μέχρι να πάει απόγευμα, έφυγαν. Μετά δεν την πήρα. Έπρεπε να την πάρω? Ελπίζω σήμερα να πάει καλά. Εν τω μεταξύ και τις 3 νύχτες δεν κοιμήθηκε στην κούνια της. Ήθελε να είναι μαζί μου. Όχι δίπλα μου, ήθελε να την έχω αγκαλιά πάνω μου. Καταλαβαίνετε τί ωραία κοιμηθήκαμε...

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα!!!!!

Γυρίσαμε κι εμείς!

Δεν έχω διαβάσει τίποτα απο τα νεα σας γατί ήταν παρα πολλα :oops: Ελπίζω να τα καταφέρω κάποια στιγμη. Μόνο της Tzamin τα τελευταία διάβασα.

Περάσαμε υπέροχα, είδαμε συγγενείς, φίλους κτλ. Μοναδικές στιγμές όταν πάω, μου λείπουν ήδη... :(

Αλλαξα τα μαλλιά μου. Τα έκανα μαύρο μπλε με 6 μπλε ανταυγειες.

Tzamin περαστικά στην Έλενα και με γεια το μαλλι.

Τι θα κανετε τις γιορτές κορίτσια μου;

Επίσης, όλοι πετρέλαιο έχουμε; Άσχετο...

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω!!! :D

Δεν ξέρω για τα Χριστούγεννα. Η αλήθεια ειναι οτι έχουμε τόσες δουλειές με το σπίτι που δεν ξέρω αν θα μείνει χρόνος. :(

Τυχεροί είστε που έχετε φυσικό αέριο. Πάντως η διαφορά με τη Θεσσαλονίκη ειναι τεράστια. Αν εκει δεν αναβαμε όλη μέρα καλοριφέρ παγωναμε. Εδω μόνο βράδυ μας χρειάζεται. Οι γονείς μου κι ο αδερφός μου έβαλαν πελλετ.

Θέλω να πάμε κούνιες αλλα περιμένω ένα κούριερ. Άντε να έρθει να φύγουμε.

QVjlp3.png

Βιβή , συγχαρητήρια !!!!!!!!!!!! να εχεις μια πολύ καλή εγκυνοσύνη και με το καλό το αδελφάκι της Μενιας !!!!

κοριτσια , κι εγω θα ηθελα κι αλλο παιδάκι , αλλα να σας πω την αληθεια , το βλεπω λιγο δυσκολο (τα χουμε ξαναπει, αλλωστε). πρωτα απ ολα , οι δουλειες κ τα οικονομικά κ 2ον , δεν ειμαι κ μικρη . αφηστε που ενω ειχα παρα πολυ καλή εγκυμοσύνη , τωρα μου φαινεται βουνο με ενα παιδί μαζι . επιπλεον , αν υποθεσουμε οτι ο Ισαακ θα πηγαινει παιδικο , την μαμα μου δεν την βλέπω να κραταει μωρό.....δεν ξεω, θα δουμε.

κατα τα αλλα , ευχαριστιέμαι τον γιό μου , κ ειμαστε αυτοκόλλητοι. παμε καθε μερα κουνιες, βολτες , μου δινει φιλιά , χαιρεται κι αυτός που ειμαστε μαζι.

Λεμε , να παμε μια μερα στον κεραμεικό. ακουσα οτι ειναι πολύ ωραία για τα παιδιά , με καρουζέλ κ looney tunes κλπ

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Ώπα πως μου ξέφυγε αυτο; Βιβή με το καλο το μωρακι!!!! Όλα καλα να πάνε!

Εγω που έχω το πιο δύσκολο παιδάκι στο καφε μας μόνο που σκέφτομαι δικη μου εγκυμοσύνη και δεύτερο παιδι ανατριχιαζω!

QVjlp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!

Σας ευχαριστώ πολύ που μου απαντήσατε και γράψατε την γνώμη σας.Έχετε δίκιο.Δυστυχώς οι άντρες δεν καταλαβαίνουν ότι όλα εμείς τα περνάμε.Τέλοςπάντων!

Το ΣΚ το περάσαμε με τους γονείς μου.Το Σάββατο το βράδυ πήγαμε σε 1α ταβέρνα με τους γονείς μου,τον θείο μου και την ξαδέλφη μου .Ο άντρας μου κέρασε για την γιορτή του.Την Κυριακή το μεσημέρι φάγαμε στους γονείς μου και μετά τίποτα το ιδιαίτερο.Σήμερα πήγαμε για ψώνια και παιδική χαρά.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Julie πώς είναι η Ειρήνη?Έκανε ξανά εμετό?Ή κράτησε μόνο 1α μέρα?Περαστικά της!

Τζαμίν και γω όποτε κάνω ανταύγειες ,μελί τις κάνω.3 τραπέζια!Μπράβο,κουράγιο!Φαντάζομαι θα έκανες υπέροχα φαγητά!Η Έλενα είναι καλύτερα?

Ώπα πως μου ξέφυγε αυτο; Βιβή με το καλο το μωρακι!!!! Όλα καλα να πάνε!

Εγω που έχω το πιο δύσκολο παιδάκι στο καφε μας μόνο που σκέφτομαι δικη μου εγκυμοσύνη και δεύτερο παιδι ανατριχιαζω!

Διάβασα το ποστ και νόμιζα πως το είχα γράψει εγώ, χαχαχαχαχαχαχα!

Εγώ σκέφτομαι ότι μπορεί να μείνω στο ένα παιδί τελικά :D

Εντάξει, υποθέτω πως σε 4 χρόνια που θα έχω ξεχάσει πώς ήταν η Ειρήνη μπορεί και να νιώσω πιο έτοιμη.

Πρέπει να κάνουμε διαγωνισμό για το ποια έχει το πιο δύσκολο παιδάκι του καφέ, εγώ ή εσύ? :tongue:

6237481d19.png

Η Ειρήνη τελικά δεν ξαναέκανε εμετό,ευτυχώς! Έτρεχε λίγο η μύτη της το σκ κι είχε υπνηλία αλλά τίποτα άλλο!Τα ίδια συμπτώματα είχαν και τα 3 παιδάκια της childminder, οπότε μάλλον ήταν κάποιος κουλός ιός!

Αύριο φεύγουμε!Λέγαμε στην Ειρήνη ότι θα πάμε Ελλάδα και φώναζε yeeeeey!Δεν ξέρω τί κατάλαβε αλλά πάντως χάρηκε!

Κοριτσάκια μου φιλιά πολλά!

6237481d19.png

Νίνα Νάνα καλωςήρθατε!Με γεια το μαλλί.Βάλε φωτ.στο φβ να το δούμε.Νίνα Νάνα και γω σαν και σένα!Μόνο με την σκέψη για δεύτερο παιδί ανατριχιάζω.

Κίττυ,τι καλό παιδάκι που έχεις!Αυτό με τον Κεραμεικό ακούγεται πολύ ωραίο!Θα αρέσει στον Ισαάκ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...