Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Καλημέρα.....προπαρασκευή!!!!!

Σήμερα κανόνισα μαλλί, επιτέλους γιατί η ρίζα είναι στο αυτί ....

Νέα δεν έχω. Το μάτι της Έλενας είναι μια χαρά. Συνεχίζουμε όμως με το κολλύριο για 4 μέρες.

Della η δικιά μου έχει μόνιμο βύχα και μύξες. Απλά αυξάνεται και μειώνεται σε ένταση. Καλή άνοιξη τώρα μου φαίνεται για να συνέλθουν.

Maria-Elena είχε παράπονο ο καημενούλης ε?

Πολλά φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πω πω πω πολυ κρυο μιλαμε! -4 8 η ωρα το πρωι!

κοριτσια δεν εχω χειροτερο απο τη μυξα, ο μικρος τωρα συνηλθε, ενα μηνα ηταν με τη μυξα μονιμα να τρεχει!!! Δεν μπορουσε να κοιμηθει, να πιει γαλα, να φαει κλπ κλπ

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Γεια σας και απο εμένα, σήμερα δεν δουλεύω και προσπαθω να ξεκουραστω αλλα δεν.... έχουμε παιδιατρο στις 5 για εμβολιο, μετα θα πάμε επίσκεψη στα ξαδελφια μου, αύριο έχω κλείσει ραντεβού για ανταύγειες και μανικιουρ!!!

Χθες πήρα και τον γυναικολογο μου για να δω εάν βγήκε η ιστολογική, με πήρε αργότερα αφου δεν μπορούσα να ησυχάσω απο το άγχος, τελικα όλα καλα, δεν φαίνονται άλλες αλλοιώσεις, βέβαια έχω ακόμη αίμα, θα πάω την άλλη βδομαδα να με εξέταση και μετα επανεξέταση σε 4 μήνες!!!!

Στολισαμε δέντρο και εμείς και η μικρη με το που ξυπνήσει θέλει να της αναφωνεί τα φωτακια!!!

Πάω λιγο να ξεκουραστώ, καλο σας απόγευμα!!!!

nJ2dp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου.....

Αχ πόση ησυχία έχει πέσει στο καφέ μας. Lila's mom πώς πήγε το εμβόλιο? Έκανα κι εγώ μαλλί χτες.

Maria-Elena πάει παιδικό ο Παντελής?

Εμείς όλα καλά. Επειδή είχα χτες το βράδυ ραντεβού για το μαλλί, έβαλα την Έλενα για ύπνο νωρίς για να έχω την ησυχία μου. Έκλεισα τα φώτα στο σαλόνι στις 7 και άφησα μόνο τα φωτάκια του δέντρου. Είχαμε κάνει ήδη την διαδικασία της προετοιμασίας για ύπνο. Αγκαλίτσα, γάλα και νανούρισμα. Στις 7.30 ξερή η Έλενα. Την εξαπάτησα :oops:.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημεραααα!!!

Με γεια το μαλλι κοριτσια!! το δικο μου εαν μεινει τιποτα δηλαδη (φοβερη τριχοπτωση) ειναι σε μαυρα χαλια.

Τζαμιν καλο το κόλπο!!!! Ο Παντελης δεν παει παιδικο,αν και θα επρεπε για να στρωσει λιγο χαρακτηρα. Δεν ηθελε ο αντρας μου με τιποτα να τον στειλουμε!!! Ενα σας λεω ξυπναει 2 φορες το βραδυ για να φαει:cry: τα ματια μου πια εχουν γινει ετσι :shock:.

Στην ηλικια που ειναι τωρα ο Παντελης ηταν η Ελενα οταν γεννηθηκε ο Παντελης!!! Θεε μου ηταν τοσο μικρουλα και εγω την εβλεπα τοσο μεγαλη!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

Γρήγορη καλημέρα κι από μένα!!!Σήμερα μένω σπίτι με την μικρή γιατί δεν δούλευε η childminder, γμτ βρέχει και περιμένω και κάτι έπιπλα οπότε μάλλον θα την βγάλουμε μέσα :( Σπαστικό!

Κατά τα άλλα την Τρίτη ερχόμαστε Αθήνα, χαίρομαι πολύ που θα δω κάποιους φίλους μου, κι εννοείται συγγενείς κτλ, αλλά από την άλλη έχω τέτοια μελαγχολία που δεν θέλω να ξεκουνηθώ!Γενικά ό,τι να'ναι είμαι τον τελευταίο καιρό!

Τζαμίν χαίρομαι που είναι εντάξει το ματάκι της Έλενας, αυτό το κολλύριο είναι πολύ αποτελεσματικό!!Το είχε πάθει κι η Ειρήνη μικρούλα...

Μαρία-Έλενα, κι εγώ το παθαίνω αυτό, βλέπω την μικρή και ώρες ώρες με πιάνω να προσπαθώ να της συμπεριφερθώ σαν να είναι μεγάλη, και μετά σκέφτομαι ότι μια σταλίτσα ακόμα και συνέρχομαι!!

Αχ, της πήραμε ένα βιβλίο που λέγεται little pea, μεγάλη επιτυχία!!!Η κόρη μου το έχει λατρέψει και σκάει στα γέλια όποτε της το διαβάζω!!

Α έμαθε να μετράει στα αγγλικά (στα ελληνικά δεν το κάνει) και να λέει και pig και car. ;););)

6237481d19.png

Καλησπερα κοριτσια μου.Πηγαμε σουπερ μαρκετ το απογευμα και κουραστηκε ο μικρος λιγουλακι οποτε μετα το γαλα κοιμηθηκε σε ενα τεταρτακι.

Εν τω μεταξυ,οπως παιζαμε και κυλιομασταν στο πατωμα, μου εσκασε μια κλωτσια μεσα στο ματι,με πεθανε!Ελπιζω να μην μου μαυρισει,ρεζιλι θα γινω.

Lila's mom και Tzamin με γεια τα μαλλακια σας!

Julie,μετραει κιολας η Ειρηνη?Τι εχει το μαθηματικο γονιδιο στα σιγουρα!

Μaria-Elena,σιγα μη στρωσουν χαρακτηρα τα σκατα!Ο δικος μου ειναι πολυ υπακουος στο σχολειο,εδω χαλαει τον τοπο ομως.

Καλο σαββατοκυριακο κοριτσια!

NXbrp3.png

Γεια σας και από μένα!Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Από νέα,τίποτα το ιδιαίτερο!

Τζαμίν πώς είναι το ματάκι της Έλενας?Με γεια τα μαλλιά.Ανταύγειες έκανες ή βαφή?Τι χρώμα?

Μαρία Έλενα είναι καλύτερα ο Παντελής?Τι του έβαλες στο μάτι του?Ξαναχιόνισε τελικά?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Ντέλλα,του άρεσε η σκηνή του Κωνσταντίνου?Όταν πήγαμε στο avenue ακουγόντουσαν τραγούδια της Βανδή,αλλά την ίδια δεν την είδαμε.Δίνει και ξύλο ο Κωνσταντίνος?

Lila's mom μεγειά το μαλλί και το μανικιούρ.Τι χρώμα ανταύγειες έκανες?Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά και δεν φαίνονται άλλες αλλοιώσεις.Μπράβο που στολίσατε.Και του χρόνου!

Διαφημίσεις

Julie αυτήν την Τρίτη έρχεστε?Τι ωραία!Πλησιάζουν οι μέρες!Πόσες φορές τον χρόνο έρχεσαι Ελλάδα?

Μέχρι ποιον αριθμό μετράει?Από λέξεις πιο πολλές ξέρει στα Αγγλικά ή Ελληνικά?Τον κορμό τον φτιάχνω με κακάο ΙΟΝ,άχνη ζάχαρη,με ένα πακέτο μπισκότα,με καρύδια και βούτυρο.Τα χτυπάω στο μίξερ και στο τέλος ρίχνω τα μπισκότα και τα καρύδια και τα ανακατεύω όλα μαζί.

Κορίτσια αν δεν θέλατε ακόμα δεύτερο παιδί,αλλά ήθελε ο άντρας σας ,θα το κάνατε για τον άντρα σας?Ρωτάω γιατί δεν έχω πάρει απόφαση για δεύτερο παιδί αλλά ο άντρας μου θέλει πολύ δεύτερο.

Τζιτζίνα και Κίττυ ,χαθήκατε!

Καλό ΣΚ κορίτσια!

dimista εγώ δεν θα το έκανα μόνο για τον άντρα μου. Νομίζω πως για την γυναίκα είναι έτσι κι αλλιώς 10000 φορές πιο δύσκολο, σωματικά και ψυχολογικά. Εγώ ξέρω πως αν δεν το ήθελα πάρα πολύ θα δυσκολευόμουν πολύ. Εξαρτάται βέβαια κι από το πώς βίωσες την όλη διαδικασία με το πρώτο σου παιδί (εμένα μου φάνηκε βουνό και πολύ δύσκολο/απαιτητικό). Οπότε είναι αρκετά υποκειμενικό το θέμα!!

Αχ χθες βράδυ η Ειρήνη ξύπνησε στο ύπνο της κι έκανε εμετό :( Και μετά άλλες 2 φορές. Δεν ξέρω τί είναι, σήμερα έφαγε πρωινό και ακόμα δεν έχει κάνει τίποτα, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω πως δεν είναι άρρωστη. Γιατί να κάνει εμετό αν δεν είναι άρρωστη? Οπότε είμαι μέσα στο άγχος! Μισώ τους εμετούς :evil: :evil:

6237481d19.png

Καλησπερα κοριτσια μου.Πηγαμε σουπερ μαρκετ το απογευμα και κουραστηκε ο μικρος λιγουλακι οποτε μετα το γαλα κοιμηθηκε σε ενα τεταρτακι.

Εν τω μεταξυ,οπως παιζαμε και κυλιομασταν στο πατωμα, μου εσκασε μια κλωτσια μεσα στο ματι,με πεθανε!Ελπιζω να μην μου μαυρισει,ρεζιλι θα γινω.

Lila's mom και Tzamin με γεια τα μαλλακια σας!

Julie,μετραει κιολας η Ειρηνη?Τι εχει το μαθηματικο γονιδιο στα σιγουρα!

Μaria-Elena,σιγα μη στρωσουν χαρακτηρα τα σκατα!Ο δικος μου ειναι πολυ υπακουος στο σχολειο,εδω χαλαει τον τοπο ομως.

Καλο σαββατοκυριακο κοριτσια!

Χαχαχαχαχα μπα καθόλου γονίδιο, στα ελληνικά έχει μπερδέψει το 2 με το 3 και δεν λέει να το ξεμάθει!Επίσης η κόρη της Childmider μετράει μέχρι το 3 κι είναι και 2 μήνες μικρότερή μας!Οπότε δεν την βλέπω, νομίζω πως θα γίνει κηπουρός (όλο με λουλούδια και κήπους ασχολείται)

Χαχαχαχαχαχα ελπίζω όντως να μην σου μάυρισε το μάτι!Εμένα τις προάλλες είχε σηκωθεί όρθια πάνω μου (κρατιόταν κι από κάτι) και χοροπηδούσε πάνω στην κοιλιά μου!Καλοπερνάμε όλες μας βλέπω!

6237481d19.png

Καλησπερα κοριτσια.Ο Κωνσταντινος κοιμαται κι εγω ετοιμαζω να φαμε με τον αντρα μου.Πηγαμε στο αλσος που εχει το Αιγαλεω το πρωι και περπατησε αρκετα οποτε ξεραθηκε.

Dimista,ο μικρος τρελαθηκε με τη σκηνη.Του εβαλα και μια κουβερτουλα μεσα κι ενα μαξιλαρι και ξαπλωνει μαζι με τον αρκουδο του.

Δευτερο παιδι αν δεν ηθελα κι εγω δεν θα εκανα οποιος κι αν το ζητουσε.Βεβαια,θελω δευτερο παρα πολυ αλλα οχι ακομα.

Julie, πως ειναι η Ειρηνη;ξαναεκανε εμετο τελικα;ελπιζω να μην ειναι αρρωστη.Βαρεθηκα με τις κωλοαρρωστιες!

Καλι μεσημερι κουκλες!

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...