Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Το πρωτο χιονακι για φετος!!! Τελειο πρωινο!!! Θα ηθελα να ημουν σε ενα καφε με τις φιλες μου και να χαζολογω και οχι στη δουλεια!!!:(

Το απογευματακι μπορει να παρω τα παιδια να παμε Ναουσα στο ''Δάσος των Χριστουγεννων'' κατι σαν την Ονειρουπολη Δράμας (ελπίζω).

Χαιρομαι κοριτσια που με θυμαστε!!!:D:D:D

Βιβή με το καλο το μωράκι σου

Tzamin η κορουλα σου το διασκεδαζει πραγματικα το μαγειρεμα ε!! Να σου πω κατι που δεν το ηξερα μεχρι τωρα, ο παιδοοφθαλμιατρος απαγορευει τις κομπρεσες με χαμομηλι, δεν ξερω γιατι. Πριν λιγο καιρο και τα δυο μου ηταν σάυτην την κατασταση.Κολλησε η Ελενα στον παιδικο και το μετεδωσε και στον Παντελη. Αλλαγη συνεχεια πετσετες, μαξιλαροθηκες και κολληριο. Ο χαμος βεβαια για του βαλουμε σταγονες. Περασε σε 3 μερες!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλησπερα.

Τζαμιν,οχι χαμομηλι,μονο γαζουλες με φυσιολογικο η νερακι για να το καθαριζεις.Εμεις tobrex βαζαμε 2-3σταγονες καθε 8ωρο.Μεγαλη προσοχη μην κολλησει και το διπλανο ματι.Περαστικα σας.

NXbrp3.png

Καλημέρα!

Julie μου ναι κομματάκια μικρά της το κόβω και το τρώει μια χαρά! Εγώ είχα αγχωθεί που δεν ήθελε να τρώει από το φαγητό μας και δε δοκίμαζε...είχαμε μείνει και πίσω με τα στομαχικά της για μήνες. Όπως φαίνεται όμως όταν ήταν έτοιμη το ζήτησε μόνη της και τώρα δε θέλει πια να τρώει αλεσμένα. Κάθεται μαζί μας στο τραπέζι και της αρέσει πολύ! Αχ, μωρέ μεγαλώνουν τόσο γρήγορα! Πέρσυ τέτοια εποχή λέγαμε πως ξεκινούσαν δειλά δειλά να κάνουν τα πρώτα τους βήματα, και τώρα μιλάνε και μπορούμε να ξέρουμε τι θέλουν και πως αισθάνονται!

Για να είμαι ειλικρινής μου φαίνεται πολύ μακριά η εποχή που ήταν μωράκι και πως θα το κάνω το ξανά από την αρχή???

Διαφημίσεις

Ντέλλα πώς είναι ο μικρός?Είναι καλύτερα?Μπράβο που βρήκες χρόνο και έφτιαξες μηλόπιτα και άρεσε στον μικρούλη.Στο avenue πήγαμε στις 12.30.Είχε την Βανδή,όταν πήγατε εσείς?

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Τζαμίν πώς είναι το μάτι της Έλενας?Από ψώνια έχουμε να κάνουμε πολλά.Προς το παρόν έχουμε ψωνίσει για το βαφτιστήρι -ανηψάκι μου από την περιοχή μου.Να ενισχύουμε και τις περιοχές μας όχι μόνο τα εμπορικά ,γιατί θα κλείσουν όλα.

Βιβή χαίρομαι πολύ για σένα που έμεινες έγκυος τόσο γρήγορα στο δεύτερο παιδάκι σου.Στην Μένια της δίνεις και ζαμπόν?Εγώ,το αποφεύγω.Πώς νιώθεις που θα γίνεις μαμά από την αρχή?Πάνες,γάλατα κτλ?

Καλή υπόλοιπη μέρα μανούλες και παιδάκια.

Διαφημίσεις

Καλημέρα....

Πήρα τηλέφωνο την γιατρό μας χτες και μου είπε να της ξεκινήσω άμεσα tobrex και πλύση με φυσιολογικό ορό και αποστειρωμένες γάζες. Όχι χαμομήλι. Ευχαριστώ κορίτσια. Η καημενούλα ξύπνησε στις 4 το πρωί σε πανικό. Είχαν κολλήσει και τα δύο ματάκια και δεν μπορούσε να τα ανοίξει. Της τα έπλυνα με ορό και της ξαναέβαλα κολλύριο. Και βέβαια μετά φοβότανε να ξαναπάει για ύπνο στην κούνια και κοιμηθήκαμε μαζί στον καναπέ στο σαλόνι. Το πρωί ήταν καλύτερα.

Δήμητρα να τον χαίρεσαι!!!! Πω πω ωραία πράγματα που φτιάχνεις..... Να περάσετε τέλεια.

Βιβή μου, σήμερα μου είπε η κολλητή μου (νονά της Έλενας) ότι έχει καθυστέρηση. Προσπαθούν και αυτοί για το δεύτερο.. είμαι πολύ χαρούμενη!!!

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημερα!!! Το ελιωσε το χιονακι το απογευμα:cry: αλλα περιμενουμε το επομενο!!!

Δεν πηγαμε Ναουσα γιατι ειχαμε ενα ατυχηματακι με τον Παντελή, χτυπησε στο φρυδι του και εγινε καπως ετσι :shock: μονο που αντι για ασπρο ειναι μαυρο το ματι του. Πολυ πλάκα εχει με μαυρισμενο ματι!! Οποτε ολο το απογευμα το βγαλαμε αγκαλια, μια μπιμπιλα στο στομα και αλλες δυο στα χερια!!

dimista να χαιρεσαι τον αντρουλη σου.

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Κοριτσαρες καλησπερα.Περασαμε πολυ ωραια το απογευμα.Πηγαμε river west οπου γινοταν χαμος.Πηγαμε και διπλα στο ikea και του πηραμε μια σκηνη σαν τσιρκο μοιαζει με 19,99 ουτε καν 20!!

Αυριο το πρωι που θα ξυπνησει για το σχολειο θα το δει γιατι το στησαμε αφου κοιμηθηκε.

Ο βηχας του ειναι λιγο καλυτερα αλλα δεν εχει σταματησει τελειως.

Τzamin,περαστικα στην Ελενα.Εχω παθει κι εγω επιπεφυκιτιδα και ειναι φοβερα ενοχλητικο.

Μaria-Elena,περαστικα στον Παντελακο.Χιονισε εκει. ε;εδω που τετοια τυχη!

NXbrp3.png

Βιβη,το ιδιο σκεφτομουν κι εγω:πως τα περνας παλι απο την αρχη?Πιστευω θα εχουν κι αυτα τη δικη τος χαρη ομως.Ασε που επειδη πια θα εχεις αλλον αερα δεν θα σου φανουν βουνο.Παντως τα μωρακια ειναι απιστευτη ευτυχια τα παιδακια.Μπραβο και παλι!

NXbrp3.png

Dimista,χρονια πολλα για τον αντρουλη σου.Να τον χαιρεσαι και να ειναι γερος.

Την Κυριακη,την ωρα που πηγαμε εμεις στο avenue,η Βανδη ηταν σε ενα δωματιο και υπεγραφε αυτογραφα.Δεν την ειδα εγω ομως.Ειδα την πιτσιρικαρια που περιμεναν απ'εξω και τους ρωτησα.Νωριτερα που πηγατε εσεις τραγουδησε μηπως;

Αυτα τα νεα μας κοριτσακια μου.Καλο βραδυ σε ολες.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...