Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Χαχαχαχαχαχα τέλειο αυτό με το όνειρο!!!!Εμάς μια φορά ξύπνησε και είπε "πάει" απογοητευμένη (δεν ξέρω τί έβλεπε κι εξαφανίστηκε όταν ξύπνησε). ΕΠίσης μια φορά που κοιμόταν στην αγκαλιά μου φώναξε στον ύπνο της "Μπόι μπάλα" (Μπόι είναι το κοριτσάκι της childminder, την λένε Μπρόνγουιν, και μπάλα είναι η μπάλα, οπότε μάλλον έβλεπε ότι της πήρε την μπάλα το κοριτσάκι? Δεν ξέρω, πάντως ξύπνησε τσαντισμένη :tongue:).

Χμμμ, εγώ τελειώνω σε 3 χρόνια περίπου, οπότε θα έχουν αρκετή διαφορά με το αδερφάκι της αλλά τί να κάνουμε? Κάλλιο αργά παρά ποτέ ;)

Αχ κι εγώ δεν ξέρω τί να της πάρω, πραγματικά νιώθω πως δεν χρειάζεται και τίποτα στην πραγματικότητα...αλλά έτσι για το καλό!Ίσως κάτι μικρό :confused:

Τζαμίν πολύ ωραία η πρωτοβουλία σου!!Ελπίζω να μαζέψετε αρκετά πράγματα!

Della Κι εμείς τα σκ ακολουθούμε το πρόγραμμα της εβδομάδας, είναι πιο εύκολο έτσι!

Κορίτσια για πείτε μερικά φαγητά που να αρέσουν στα μικρά σας? Προσπαθώ να βρω μερικά που να τρώει αλλά γενικά δεν είναι και πολύ σταθερή (πχ ρεβύθια μια τρώει 3 δεν τρώει, επίσης με το ψάρι μερικές φορές το τρώει κι άλλες καθόλου. Τα μόνα σίγουρα που τρώει πάντα είναι μακαρόνια με κιμά και μπιφτέκια κοτόπουλο). Βέβαια με εμένα τρώει μόνο βραδυνό, το μεσημέρι συνήθως μου λέει η κοπέλα ότι τρώει. Λέτε να φταίει που είναι βράδυ κι είναι κουρασμένη και δεν πολυθέλει έτσι κι αλλιώς? Πάντως θα με βοηθούσατε πολύ με μερικές ιδέες για αγαπημένα φαγητά. Ευχαριστώ!!

Υ.Γ. Brooke που είσαι????????? :(

6237481d19.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΑΜΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΝ ΕΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ!!! ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ Ε?

ΧΑΘΗΚΑ ΑΠΟΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ!!!!

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΜΙΛΑΝΕ,ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ, ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ.

ΕΜΕΝΑ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ Η ΠΡΩΤΗ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΜΑ, ΜΠΑΜΠΑ, ΚΑΚΑ ΕΙΝΑΙ " ΤΕΠΕΤΕ" ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ!!! ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΔΕΝΔΡΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΚ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΕΩΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΗ. ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ!

ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΥΓΕΙΑ!!!

pm4hp3.pngVPk9p3.png

Γεια σας και από μένα!

Το ΣΚ στολίσαμε!Ο μικρός ευτυχώς δεν πειράζει το δέντρο τόσο όσο το περίμενα.Ενθουσιάζεται πολύ με τα φωτάκια.

Το Σάββατο πήγαμε στο Μαλλ και την Κυριακή στο avenue.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Julie πότε έρχεστε Ελλάδα με το καλό?Τέλεια που θα περάσεις τις γιορτές με τους γονείς σου.Για δεύτερο παιδί δεν το έχω πάρει ακόμα ζεστά.Ο άντρας μου το θέλει πολύ.Τα φαγητά που αρέσουν στον Κωνσταντίνο είναι φακές,χυλοπίτες με κιμά ή κοτόπουλο,κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο,πίτες και ψάρι ,αλλά δεν το τρώει πάντα με όρεξη,αλλά του αρέσει.

Lila's mom δυστυχώς πολλές πολυκατοικίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το πετρέλαιο.Εμείς ούτε πέρυσι είχαμε.Για το δωμάτιο του μικρού έχουμε πάρει ηλεκτρικό καλοριφέρ.

Διαφημίσεις

Tzaμίν μπράβο που τελικά ήταν ωραία η γιορτή.Πραγματικά πολύ καλή η ιδέα που είχες για το ΠΙΚΠΑ.Εύχομαι με το καλό να κάνεις δεύτερο παιδάκι.Πάρα πολλές λέξεις ξέρει η Έλενα.

Καλησπερα κοριτσια κι απο μας.Ο μικρουλης εχει λιγο βηχαλακι απο χθες και του δινω muccosolvan.Εφτιαξα μηλοπιτα σημερα και ο μικρος τρελαθηκε.Και η κοτοσουπα που εφτιαξα του αρεσε πολυ και εφαγε 1,5 πιατο και ας ηταν φαγωμενος στο σχολειο.

Μaria-Elena,και βεβαια σε θυμομαστε.Ευχομαι να ειστε καλα κι εσυ και τα παιδακια σου.Οποτε μπορεις μπαινε να μαθαινουμε νεα σου!

Dimista,πηγαμε στο avenue χθες αλλα φτασαμε στις 16.30 δηλ.μιση ωρα πριν κλεισει.Γυρισαμε λιγακι(πηρα και δυο πακετακια μπαταριες)και μετα πηγαμε στο golden hall.Εσεις πηγατε;

NXbrp3.png

Τzamin,συγχαρητηρια για την πρωτοβουλια σου και για την ιδεα σου.Αν εκανες ανακοθνωση κι εδω στο parents στις ανακοινωσεις;Επισης αν τηλεφωνησεις και σε καμια ραδιοφωνικη εκπομπη η τους στειλεις e mail και ακουστει στον αερα;λεω εγω τωρα!

Julie,εμενα ι μικρος τρωει τα παντα εκτος απο τη φετα και τα κιτρινα τυρια.Εκτος απο τα κλασικα κεφτεδακια,τηγανητες πατατες κτλ.του αρεσει πολυ το παστιτσιο,τα γιουβαρλακια,κοτοσουπα,χυλοπιτες αλλα και σπανακορυζο,λαχανορυζο,φασολακια,αρακας,μπαμις.Βεβαια με τις σουπες εχω ενα θεμα γιατι τρωει μονος του αλλα του τις σουρωνω και του αφηνω λιγουλακι ζουμακι οποτε τα καταφερνει.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Πήγαμε χθες στο γιατρό και είδαμε το μωρό! Βέβαια είναι πολύ νωρίς για να ακούσουμε καρδιά, θα ξαναπάμε προς το τέλος του μήνα και μετά θα κάνουμε το πρώτο πακέτο εξετάσεων! Σα να μην πέρασε μια μέρα από την προηγούμενη εγκυμοσύνη! Ξεκίνησα φολικό (είχα σπίτι, που μου είχε μείνει από την προηγούμενη φορά). Κουβεντιάσαμε και για τις τιμές και από ότι κατάλαβα έχουν πέσει σε σχέση με την προηγούμενη φορά...καλό αυτό. Βέβαια θα πάρω και στο Ρέα αργότερα να το επιβεβαιώσω, αλλά τα νούμερα που μου είπε είναι σίγουρα πιο χαμηλά.

Χθες ρώτησα τη Μένια: Θέλεις ένα αδερφάκι? και μου είπε ναι! Δεν ξέρω αν το συνειδητοποιούσε όμως (πολύ αμφιβάλω, γιατί δεν χρησιμοποιούσαμε τη λέξη αυτή μέχρι τώρα).

Η μικρή τώρα έχει αρχίσει να τρώει όλα τα φαγητά μας. Της αρέσει πολύ το κοκκινιστό με πατατούλες (ραγού), το ρολλό με κιμά, τα μακαρόνια (και στο φούρνο με τυράκια και ζαμπόν) το ρύζι, φυσικά κοτόπουλο και μοσχάρι. Σπάνια τρώει ελάχιστο ψάρι, αν και την τελευταία φορά που είχαμε ζήτησε μόνη της και της άρεσε. Επίσης τρώει λίγο την ομελέτα, αλλά είναι σίγουρα καλύτερο από το καθόλου γιατί μέχρι τώρα δεν έτρωγε αυγό.

Αυτά από εμάς, φιλάκια σε όλες!

Καλημέρα κι από εμενα...

Σήμερα η Έλενα ξύπνησε με το ένα μάτι κλειστό :shock:. Πρισμένο και κολιμένα τα τσινοράκια από τις πολλές τσίμπλες. Τρόμαξα μέχρι να καταλάβω τί συμβαίνει. Της το καθάρισα καλά και δεν ήταν τόσο άσχημα τελικά. Είναι όμως πρισμένο. Ελπίζω να μην είναι τίποτα σοβαρό. Το απόγευμα θα της κάνω κομπρέσες με χαμομήλι.

Julie αγαπημένα φαγητά της Έλενας είναι οτιδήποτε σε ζυμαρικό (είναι μακαρονού), κοτόσουπα, κρεατόσουπα, ψάρι, οτιδήποτε σε κιμά (μπιφτέκια, μακαρόνια με κιμά, γιουβαρλάκια, λαχανοντολμάδες), γεμιστά, μπρόκολο νερόβραστο, κολοκυθάκια, καρότα βραστά, αλλά σε γενικές γραμμές τρώει τα πάντα.

Μαρία - Έλενα ελπίζω όλα να είναι καλά και να περάσετε υπέροχα στις γιορτές.

Δήμητρα κάνατε τίποτα ψώνια Χριστουγεννιάτικα?

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Della του άρεσε πολύ η Μηλόπιτα ε? Και του άντρα μου είναι το αγαπημένο του γλυκό. Το Σάββατο φτιάξαμε μαζί με την Έλενα μελομακάρονα και ξετρελάθηκε. Έπλαθε το ζυμάρι και μετά το έβαζε κάτω και έκανε σχήματα με τα κουπ-πατ. Πολύ γέλιο. Κατενθουσιάστηκε.

Για το parents θα το κοιτάξω, δεν το είχα σκεφτεί καθόλου, ευχαριστώ.

Βιβή μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου :D.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Σας ευχαριστώ πολύ για τις ιδέες!!!!!Βασικά ίσως να είμαι υπερβολική τελικά και να αγχώνομαι χωρίς λόγο!Συνειδητοποίησα ότι κι εμένα τρώει σχεδόν τα πάντα με κιμά, και με μακαρόνια/ρύζι, πατάτες δεν θέλει καθόλου αλλά δεν με πειράζει.

ΚΙ από σαλάτες και φρούτα τα τρώει σχεδόν όλα. Πφφφφφφφφφ, είμαι χαζή μου φαίνεται!Απλώς μάλλον είναι και θέμα ώρας, ας πούμε Κυριακή βράδυ είχαμε σολωμό και δεν έφαγε καθόλου, και χθες το μεσημέρι είχε σολωμό στην κοπέλα και έφαγε μια κομματάρα από ότι μου είπε!:shock::shock::shock:

Τζαμίν καλή ιδέα να βάλεις ανακοίνωση στο φόρουμ!Η μηλόπιτα μου αρέσει κι εμένα πολύ, αλλά γενικά το αγαπημένο μου γλυκό πρέπει να έχει σοκολάτα!!!Ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτό με το ματάκι της! Καλά, έτσι κι αλλιώς στην χειρότερη μπορεί απλά να χρειαστεί να βάλετε κολλύριο.

DImista ναι ωραία θα είναι που θα είμαστε Ελλάδα, αν κι έχω κουραστεί λίγο με τα πήγαινε-έλα συνέχεια (ειδικά αυτόν τον καιρό που μετακομίζαμε και συνέχεια). Τί ωραία που στολίσατε!!!Τα φωτάκια είναι κλασσικό αγαπημένο χιχι!

Βιβή τί καλά!!!!!!!!Με το καλό!!!!!!!Δεν νομίζω να κατάλαβε η Μένια την ερώτηση για το αδερφάκι να σου πω την αλήθεια :D:D:D Αλλά νομίζω πως θα έχουν πολύ καλή διαφορά ηλικίας και πολύ όμορφη σχέση!! Το μοσχάρι πώς το τρώει, κομματάκια? Σήμερα λέω να κάνω μοσχάρι με λαχανικά στην κατσαρόλα, να το φάμε με ρύζι, αλλά δεν την βλέπω να το τρώει!

Della εντυπωσιάστηκα με το σπανακόρυζο (ούτε εγώ δεν το τρώω!). Ουάου!Πώς πάει ο βήχας? Οι σούπες είναι όντως πρόβλημα, κι εμένα θέλει να τρώει μόνη της (μας λέει "μομη μου" και μας βουτάει το κουτάλι από τα χέρια :cool:).

6237481d19.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...