Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Νίνα Νάνα πόσες μέρες θα κάτσεις Θεσσαλονίκη?Είναι ωραία στολισμένη?Συμφωνώ με την Τζαμίν που σου έγραψε να κάτσεις παραπάνω να κάνεις Χριστούγεννα με τους γονείς σου.Θα χαρούν και οι ίδιοι.Καλό ταξίδι!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζαμίν στην δουλειά που πήγα χτες δεν μπορούσα να πάρω τον Κωνσταντίνο μαζί μου.Εξάλλου τον άφησα με τον πατέρα του.Δεν υπήρχε λόγος να είχα άγχος.Τζαμίν ποτέ δεν ξέρεις!Μπορεί της Έλενας να της αρέσει και να μην την πιάσουν οι ντροπές.Πάντως κάτι τέτοια είναι ωραίες αναμνήσεις!

Α!Την Κυριακή στο avenue 11-5 έχει 1α Χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρά παιδάκια.Το έγραψα γιατί νομίζω πως είναι ωραία ιδέα να πάτε με τα παιδάκια σας αν δεν έχετε κανονίσει κάτι άλλο.

Και πάλι καλό ΣΚ.

Διαφημίσεις

Βιβή μου συγχαρητήρια!!!!Όλα να πάνε κατ'ευχήν κούκλα μου!!!!Χαίρομαι πάρα πάρα πολύ για σένα!!!!!!!!!!!!

Τζαμίν τί γλυκούλα που είναι η Έλενα που ντρέπεται, αν δεν νιώθει άνετα δεν πειράζει μωρέ ας μην ανέβει και καθόλου στη σκηνή!!Κι εγώ το παθαίνω αυτό στο αυτοκίνητο, όταν την αφήνουμε το πρωί μετά έχω συνέχεια την αίσθηση ότι είναι ακόμα στο αυτοκίνητο και σκέφτομαι "μπα πολύ ήσυχη είναι" (συνήθως, μιλάει, τραγουδάει, φωνάζει κτλ κτλ). Οπότε δεν είσαι ψυχάκιας :D

Dimista δεν θα στολίσουμε γιατί θα κατέβουμε Αθήνα, οπότε θα αρκεστούμε στον στολισμό στο σπίτι της μαμάς μου, χεχε. Εφόσον θα είμαστε Ελλάδα και Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά , κι είναι και το σπίτι χάλι μαύρο εδώ, είπα να το αφήσουμε για φέτος. Ίσως του χρόνου αν είμαστε καλά, αν και γενικά βαριέμαι αφόρητα να στολίζω να πω την αμαρτία μου :oops:

Νίνα-Νανά τί καλά που ξαναφεύγετε!Όντως από τις φωτογραφίες φαίνεται πως περνάτε πολύ πολύ ωραία!Συμφωνώ με την Τζαμίν σε όλα όσα σου λέει!Πότε φεύγετε?

Κίττυ τί κανει ο Ισαάκ σήμερα? Δεν μου τον στέλνεις να μου κάνει καμιά δουλειά?

Τζιτζίνα που χάθηκες???????Τί κάνει η συνονόματή μας?

Φιλιά πολλά!

6237481d19.png

Εμένα μου έχουν "απαγορέψει" να κάνω δεύτερο παιδί από το Πανεπιστήμιο!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Εντάξει, πλάκα κάνω, αλλά μετά την εξέταση μιλούσα με τον ένα εξεταστή και μου έλεγε πως ανησυχούν τί θα κάνω αν κάνω και δεύτερο παιδί (μετά μου είπε κι ένα "δεν μας πέφτει λόγος βέβαια" , στο τσακ ήμουν να του πω : "μπα? μα γιατί το λες αυτό?" :tongue:).

Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν το σκεφτόμαστε μέχρι να τελειώσω. Πραγματικά με 2 παιδιά δεν νομίζω πως θα τα καταφέρω, και θέλω πάρα πάρα πάρα πολύ να κάνω το διδακτορικό μου, οπότε το δεύτερο θα περιμένει.

Τα υπόλοιπα κορίτσια για πότε το σκέφτεστε?

6237481d19.png

Κορίτσια καλησπέρα, βρήκα ευκαιρία και γράφω σε pc μιάς και κοιμούνται μπαμπάς και κόρη!!!

Χθές περάσαμε ένα εφιαλτικό βράδυ γιατί δεν είχαμε καλοριφέρ, αποφάσισαν κάποιοι να το κλείσουν γιατί το καίγαμε λένε όλη την ημέρα, όταν έχεις αυτόνομη έχεις το δικαίωμα να το ανάβεις όσο θέλεις και πληρώνεις αυτό που καίς, έλα όμως που ένας κυριούλης δεν το θέλει γιατι έχει ειδικό εκπτωτικό τιμολόγιο της ΔΕΗ και ανάβει κλιματιστικά και δεν θέλει να πληρώνει το πάγιο της θέρμανσης, τέλος πάντων για να μην σας κουράζω, αφού του έκανα παράπονα οτι κρυώσαμε-όντως εμένα ο λαιμός μου είναι χάλια- γιατι δεν έχουμε άλλο μέσο θέρμανσης, ανοίξανε τον γενικό για το παιδί μου και για μία ηλικιωμένη η οποία είναι κατάκοιτη. Το αστείο είναι οτι άμα μπείς στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας νομίζεις οτι είσαι σε έκθεση πολυτελών αυτοκινήτων όλοι είναι με καλά εισοδήματα και τσιγκουνεύονται την θέρμανση που είναι βασική ανάγκη!!!

Σήμερα πήγα με την μικρή στην Γλυφάδα βολτίτσα, καλά ήτανε!!!!

Βιβή, σου εύχομαι να έχεις μία καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να γεννήσεις!! Πολύ ωραία διαφορά ηλικίας θα έχουν.

Julie, με το καλό και εσύ να έρθεις για τις διακοπές των Χριστουγέννων!

Τζαμίν, ελπίζω να ήταν όλα καλά στην εκδήλωση της Έλενας!

Νίνα-Νανά, καλά να περάσετε και πάλι!!

Dimista, θα πάω και εγώ στο elc για να δω τι θα της πάρω!

Την καλησπέρα μου και στα υπόλοιπα κορίτσια, καλα να περάσετε!!!!

nJ2dp3.png

Καλησπερα κοριτσια!Σημερα ακολουθω το προγραμμα του παιδικου.Ξυπνησε οπως καθε μερα στις 7 και στις 12+του εδωσα μεσημεριανο οποτε τωρα κοιμαται.Αν δεν ριχνει πολυ βροχη σκεφτομαστε να παμεavenue οταν ξυπνησει.

Βιβη,μπραβο κοριτσακι μου,συγχαρητηρια!!!Να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη και να την χαρεις!Τωρα πια ξερεις πως ειναι!Πως νιωθεις;εχεις ναυτιες κτλ;η μικρη το ξερει;τι ωραια!!!Θα εχουν πολυ καλη διαφορα τα δυο μικρα.

NXbrp3.png

Tzamin,πως πηγε η γιορτη;κι αν δεν εκανε τιποτα δεν πειραζει.Εχει πολλα χρονια ακομα και πολλες γιορτες να συμμετεχει.

Νινα-Νανα,καλα να ξανα-περασετε!

Lila's mom,εμεις στην πολυκατοικια δεν εχουμε απο περσι πετρελαιο και ζεσταινομαστε μονο με κλιματιστικα.Και μου τη δινει γιατι ολοι παριστανουν τους πλουσιους και μας εχουν φεσωσει τα κοινοχρηστα.

NXbrp3.png

Διαφημίσεις

Julie,ποτε με το καλο θα ερθετε;ωραια θα περασετε εδω τις γιορτες με παππου και γιαγια.

Εγω γισ παιδακι σκεφτομαι να βαλουμε μπροστα μετ

Καλα να περασετε κοριτσακια μου!α την ανοιξη προς το καλοκαιρι.Ποτε τελειωνεις το διδακτορικο σου;

NXbrp3.png

Καλημέρα κι από εμάς.... Περάσαμε ένα ωραίο ΣΚ, κατ' αρχήν γιατί ήταν ο μπαμπάς μας εδώ :D. Η γιορτή ήταν πολύ ωραία. Βέβαια η Έλενα με τους συμμαθητές της έκλαιγαν, αλλά όταν ήρθε η ώρα να χορέψουν, χορέψανε..

Θα ξαναμπώ αργότερα γιατί κάτι προέκυψε επείγον...

φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Να'μαι πάλι....

Φέτος αποφασίσαμε στην εταιρία μου να συγκεντρώσουμε γάλα και πάνες για το ΠΙΚΠΑ Βούλας. Η ιδέα ήταν δικιά μου και όταν έκανα την πρόταση, μου είπαν: "Πολύ ωραία ιδέα, ανέλαβέ το"!!! όπως καταλαβαίνετε έπρεπε να τρέξω πολύ για να οργανωθεί σωστά και να έχουμε και ένα εύλογο περιθώριο ημερών για να συγκεντρωθούν τα πράγματα. Πέμπτη και Παρασκευή εστάλησαν 4000 email. Επίσης αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα και σε social media (fb, twitter, κλ.). Από σήμερα θα ξεκινήσω κάποια τηλέφωνα σε καλούς πελάτες για να τους παροτρύνω να μας βοηθήσουν. Έχετε καμιά άλλη ιδέα, προώθησης? Τα σημεία συγκέντρωσης είναι Χαλάνδρι (στο γραφείο μου), Πόρτο Χέλι (σε ένα από τα ξενοδοχεία) & Ηράκλειο Κρήτης (σε άλλο ένα ξενοδοχείο). Έχω αγωνία για την ανταπόκριση. Ελπίζω να συγκεντρωθούν κάποια πράγματα. Προς το παρόν έδωσε ο άντρας μου (σαν εταιρεία), € 200 σε γάλα & πάνες. Επίσης έχω πολλά συγχαρητήρια με email αλλά ακόμη προμήθειες δεν έχουν ξεκινήσει να έρχονται :?. Λέτε να μην μαζέψουμε τίποτα? :oops:

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Εμείς το θέμα του παιδιού το έχουμε αποφασίσει εδώ και ένα τρίμηνο, όταν είχαμε ένα ατύχημα και πίστευα ότι μπορεί και να είμαι έγκυος. Όταν είδαμε ότι δεν είμαι απογοητευτήκαμε. Οπότε είπαμε να το ξεκινήσουμε. Βέβαια τους τελευταίους 3 μήνες δεν έχουμε συναντηθεί σε γόνιμες, λόγω ταξιδιών....

Julie πότε τελειώνεις? κι εγώ το βαριέμαι το στόλισμα, και κυρίως βαριέμαι το ξεστόλισμα. Το κάνω εντελώς αγκαρία για την Έλενα.

Μια ωραία ιδέα όμως είναι αυτό που κάνει ένα φιλικό ζευγάρι. Συγκεκριμένα χτες ήμασταν σπίτι τους. Οργανώνουν μια βραδιά χριστουγεννιάτικη με πολλούς φίλους. Προσφαίρουν φαγητό και ποτό και στολίζουμε όλοι μαζί το δέντρο τους. Αν υπάρχουν και παιδιά, ακόμη καλύτερα γιατί αναλαμβάνουν εκείνα. Έτσι δεν το καταλαβαίνεις γιατί κάνουν όλοι από λίγο. Δεν είναι κακό, και τελικά περνάμε ωραία.

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Χτες σε αυτή την βραδιά στολισμού, η Έλενα πρώτη φορά ξεκόλησε από εμένα. Ήταν άλλα 3 παιδάκια (μεγαλύτερά της) και μετά το πρώτο μισάωρο άρχισε να τα ακολουθεί και να παίζει με τα παιχνίδια. Κάποια στιγμή είχαν πάει και στο δωμάτιο του κοριτσιού του σπιτιού (3 ετών) και παίζανε μόνα τους. Τα άλλα δύο ήταν 5 ετών. Άντε σε κανένα 6μηνο πιστεύω όταν είμαστε σε σπίτι με παιδάκια να αυτοαπασχολούνται.

Εν το μεταξύ από το Σάββατο άρχισε να χρησιμοποιεί το .... μου. Λέει πιπίλα μου, παπούτσια μου, κακά μου, μαμά μου & βέβαια ΔΙΚΟ ΜΟΥ.

Τελικά δεν ξέρω τί θα της πάρει ο Άγ. Βασίλης (που περεπιπτώντος τον λέει Ντίλη :tongue:) γιατί το Σάββατο μας έφεραν δώρο αλογάκι. Προς αναζήτηση.

Σήμερα το πρωί ξύπνησε μέσα στον πανικό και φώναζε "λιλίο μου, λιλίο μου" (βιβλίο) και έτρεξε στο σαλόνι έπεσε στα γώνατα και έψαχνε κάτω από τα τραπεζάκια και τον καναπέ :tongue:. Δεν μπορούσε η καημενούλα να καταλάβει ότι ήταν όνειρο...

Πολλά φιλιά

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...