Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

cafe Απριλιος 2011

Αννα25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κίττυ αφού του αρέσουν οι σπιτικές δουλειές μπορείς να του πάρεις 1α παιδική σκούπα με φαράσι από την elc .Έχει 19 euro. Ή 1α ηλεκτρική σκούπα,αλλά,έχει 39 euro.Kαι αυτή είναι της elc.Αυτά είναι όμως για 3 χρονών αλλά του Ισαάκ μπορεί να του αρέσει.

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Τζαμίν χρυσοχέρα η μητέρα σου.Και η πεθερά μου φτιάχνει μόνη της τις χυλοπίτες και μακριές και κοντούλες και μας δίνει.Προτιμώ τις κοντούλες.

Ωραία θα είναι η Έλενα ντυμένη αστεράκι.Να βγάλεις φωτογραφίες!

C7Lkp3.png?lXhBQINX4iPZp3.png?6ySe4RtHgWK1p3.png?NeXL5skS

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ!Είμαι καλύτερα σήμερα :D

Τζαμίν θα είναι μια γλύκα η Έλενα ντυμένη αστεράκι!!!!!

dimista τί ωραία ιδέα αυτή που έδωσες στην Κίττυ για την σκούπα, νομίζω πως πέτυχες τέλειο δώρο!Ωραία να ξεφεύγεις από το σπίτι για λίγο ε?

Κίττυ ζωγραφίζει στον πίνακα ο Ισαάκ?

Della θα στολίσετε αργότερα ή καθόλου?Εμείς μάλλον καθόλου :oops::oops:

6237481d19.png

Ούτε εμείς στολίσαμε κι αφου φεύγω Θεσσαλονίκη θα αργησω αρκετα να στολισω.

Τον πίνακα απο το elc τον πήραμε κι εμείς. Καλός ειναι αλλα λιγο μικρός.

Dimista τι ωραία όταν αναλαμβάνει άλλος το παιδι. Σήμερα ήταν τα πεθερικα μου και έπαιζαν μαζι κι ηρεμησε λίγο το κεφαλι μου.

Julie είχες κατι; Το έχασα μάλλον αυτο ε; :oops: Όλα καλα;

Καληνυχτα!!!!

QVjlp3.png

Κορίτσια ευχαριστώ!Είμαι καλύτερα σήμερα :D

Τζαμίν θα είναι μια γλύκα η Έλενα ντυμένη αστεράκι!!!!!

dimista τί ωραία ιδέα αυτή που έδωσες στην Κίττυ για την σκούπα, νομίζω πως πέτυχες τέλειο δώρο!Ωραία να ξεφεύγεις από το σπίτι για λίγο ε?

Κίττυ ζωγραφίζει στον πίνακα ο Ισαάκ?

Della θα στολίσετε αργότερα ή καθόλου?Εμείς μάλλον καθόλου :oops::oops:

Βέβαια ζωγραφίζει...αφηρημένη τέχνη , εννοείται:P

μαλλον θα του αρεσει η σκούπα, ειχε δει και μια που ειχε το κοριτσάκι φίλων μας και την άρπαξε αμέσως.

Γι ΄αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω !!!!!!

7-4-2011

5s7mp3.png

Κίττυ αφού του αρέσουν οι σπιτικές δουλειές μπορείς να του πάρεις 1α παιδική σκούπα με φαράσι από την elc .Έχει 19 euro. Ή 1α ηλεκτρική σκούπα,αλλά,έχει 39 euro.Kαι αυτή είναι της elc.Αυτά είναι όμως για 3 χρονών αλλά του Ισαάκ μπορεί να του αρέσει.

ωραία ιδέα, θα παω να δω. Σ ευχαριστώ:P

7-4-2011

5s7mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.....

Η Έλενα δεν πολυασχολείται με το δέντρο, γιατί στον σταθμό έχουν στολισμό υπερπαραγωγή, οπότε το δικό μας μάλλον της φαίνεται φτωχό. Καλύτερα για να μην ανυσηχώ μήπως πέσει πάνω της.

Τελικά έκανα το κοτόπουλο χυλοπίτες (μακριές) και της άρεσε πολύ.

Αχ Δήμητρα αν είμασταν πιο κοντά σίγουρα θα του έτσελνα του παιδιού. Είναι από την μαμά μου οι χυλοπίτες χειροποίητες.

Βιβή περαστικά στο κοριτσάκι σου... ελπίζω να ήταν το τελευταίο. Ούτε κι εγώ κάθομαι δίπλα στην Έλενα στο αυτοκίνητο, από τότε που γυρίσαμε το κάθισμα. Βέβαια συνήθως είμαστε οι δυό μας οπότε δεν γίνεται ούτως ή άλλως. Και με τον μπαμπά μας όμως όταν είμαστε, κάθομαι στην θέση του συνοδηγού.

Το Σάββατο έχουμε την γιορτούλα του σχολείου. Η Έλενα με τους συμμαθητές της θα είναι ντυμένα αστεράκια και θα χορέψουν.

πω πω...τελεια θα ειναι στην γιορτή. και αστεράκια....πολύ συγκινητικό !!!!

μιλάμε , εχω να ριξω πολυ κλάμαααααα..................στο μέλλον;)

7-4-2011

5s7mp3.png

Καλημέρα...

Νινα νανα απογεύματα έχουμε καιρό να πάμε παιδική. Συνήθως την πάω Avenue ή Mall. Σήμερα θα πάμε Mall γιατί θέλει η νονά να της ψωνίσει. Αφού θα πάτε Θεσσαλονίκη για καμιά δεκαριά μέρες, γιατί δεν κανονίζεις να κάτσετε και τα Χριστούγεννα με τους γονείς σου και να επιστρέψετε μια και καλή για Πρωτοχρονιά? Έτσι ίσως να μην χρειαστεί να στολίσεις καθόλου. Θα γλιτώσεις και τα έξοδα για φέτος και θα το κάνεις του χρόνου με την ησυχία σου, και όχι βιαστικά. Έτσι θα πάρεις πράγματα, που θα ταιριάζουν και καλύτερα στον χώρο σου, αφού θα έχεις και τα χαλιά σου και τις κουρτίνες σου, και τον χρόνο για έρευνα αγοράς . Πάρε μόνο φωτάκια για φέτος.

Δήμητρα νομίζω ότι αν βγω χωρίς την Έλενα, θα είμαι μέσα στο άγχος γιατί θα αισθάνομαι ότι ήταν μαζί μου και την έχασα. Στο αυτοκίνητο όταν είμαι μόνη (δηλαδή στην διαδρομή από τον σταθμό που την αφήνω, μέχρι να φτάσω στο γραφείο), γυρίζω τουλάχιστον 3-4 φορές και κοιτάζω το καθισματάκι και σκέφτομαι, πού είναι το παιδί? Ψυχάκιας!!!

Δεν νομίζω να έχει επιτυχία το χορευτικό της Έλενας, γιατί η γιορτή θα γίνει σε ένα αμφιθέατρο στο Μαρούσι και θα έχει αρκετό κόσμο. Η Έλενα ντρέπεται ακόμη και τον μπαμπά της μερικές φορές. Δεν νομίζω να έχει όρεξη να χορέψει μπροστά σε τόσο κόσμο. Προβλέπω δράματα........

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Σήμερα είναι Παρασκευή οπότε έχουμε κάθε λόγο να είμαστε χαρούμενες!

Παρόλο που η μικρή κάθε βράδυ μας ξυπνάει από τις 5 παρά και δεν ξανακοιμάται... εγώ είμαι πολύ χαρούμενη...

Κορίτσια, έκανα το τεστ και βγήκε θετικό!!!!!!!!!!!!

Βέβαια δεν το δένω ακόμη, να πάω και από βδομάδα στο γιατρό να το σιγουρέψω, αλλά....πως σας φαίνεται????

Αύγουστος 2013!!!!!!!!!

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!!!!

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Σήμερα είναι Παρασκευή οπότε έχουμε κάθε λόγο να είμαστε χαρούμενες!

Παρόλο που η μικρή κάθε βράδυ μας ξυπνάει από τις 5 παρά και δεν ξανακοιμάται... εγώ είμαι πολύ χαρούμενη...

Κορίτσια, έκανα το τεστ και βγήκε θετικό!!!!!!!!!!!!

Βέβαια δεν το δένω ακόμη, να πάω και από βδομάδα στο γιατρό να το σιγουρέψω, αλλά....πως σας φαίνεται????

Αύγουστος 2013!!!!!!!!!

Πολλά φιλιά σε όλες!!!!!!!

Μπράβοοοοοο!!!!!!!!!

Εύχομαι να πας και στον γιατρό και να είναι όλα τέλειαααααα!!!!!!

Με το καλό κοριτσάκι μου να μας κάνεις ποδαρικό

ilCsp3.png

O3rXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...